Регистрираните потребители имат достъп до пълната база на форума като виждат всички теми и публикации.
Регистрация във форума се допуска единствено за членове на БНФМ.

За членство в БНФМ - натиснете тук 
За регистрация във форума - натиснете тук

Добре дошли, Гост
Username: Парола: Запомни ме

ТЕМА: Регионален събор Бургас 6,7,8 и 9 септември 2012

Регионален събор Бургас 6,7,8 и 9 септември 2012 09 Сеп 2012 20:44 #8893

• Alexey
  • Alexey's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 21
Прикачени файлове:
Дори живота си аз да прекарам В мизерия и крайна нищета Иманяр за винаги оставам Иманяр дори и след смьрта
Последна промяна: 09 Сеп 2012 21:10 от Alexey.
Администраторите са забранили публикуването за гости.

Регионален събор Бургас 6,7,8 и 9 септември 2012 09 Сеп 2012 20:45 #8894

• Slavitoooo
  • Slavitoooo's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 14409
Здравейте колеги , взех си котка от Бургас
поради големите задръствания Събора продължава в Карнобат
сборен пункт магазин Пени маркет
Прикачени файлове:
Последна промяна: 09 Сеп 2012 20:45 от Slavitoooo.

Регионален събор Бургас 6,7,8 и 9 септември 2012 09 Сеп 2012 20:45 #8895

• Ekolog
  • Ekolog's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 11
А как се представи Tesoro Lobo на събора?Все пак заканите на Славито изглеждаха сериозни :)

Регионален събор Бургас 6,7,8 и 9 септември 2012 09 Сеп 2012 21:09 #8896

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Председател на БНФМ регионален клуб Бургас, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 6763
Slavitoooo написа:
поради големите задръствания Събора продължава в Карнобат
сборен пункт магазин Пени маркет
Славчо вие пак далеч сте стигнали , Ради и видинчани успяха да се доберат само до бургаските капани :laugh:

Регионален събор Бургас 6,7,8 и 9 септември 2012 09 Сеп 2012 21:37 #8897

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Председател на БНФМ регионален клуб Бургас, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 6763
zolak написа:
Е момичета и момчета,разкажете кой апарат се справи най-добре на този тежък терен?Как се представиха руските апарати и подложихте ли ги на тежки тестове?
Справи е силно казано то на тази почва само GPX се справя видяхме много апарати и фабрични и правени и топ модели и не толкова скъпи но като цяло нямаше апарат който да получи пълно 6 всеки си имаше нещо за дооправяне . Руските апарати се справиха подобно на на другите индуктивен баланс но лично мое мнение е , че са много прилични апарати добре балансирани и най-важното успяха да тръгнат и работят по нашия терен и запазиха прилична дълбочина , но руснака който ги представяше каза че цяла Русия е обиколил такава земя не е видял така че това не е критерий за работата им :) чакаме да обявят цените да ги видим и на нормален терен и може да им станем клиенти :)

Регионален събор Бургас 6,7,8 и 9 септември 2012 09 Сеп 2012 21:47 #8898

• hercones
  • hercones's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 6
djendaka написа:
zolak написа:
Е момичета и момчета,разкажете кой апарат се справи най-добре на този тежък терен?Как се представиха руските апарати и подложихте ли ги на тежки тестове?
Справи е силно казано то на тази почва само GPX се справя видяхме много апарати и фабрични и правени и топ модели и не толкова скъпи но като цяло нямаше апарат който да получи пълно 6 всеки си имаше нещо за дооправяне . Руските апарати се справиха подобно на на другите индуктивен баланс но лично мое мнение е , че са много прилични апарати добре балансирани и най-важното успяха да тръгнат и работят по нашия терен и запазиха прилична дълбочина , но руснака който ги представяше каза че цяла Русия е обиколил такава земя не е видял така че това не е критерий за работата им :) чакаме да обявят цените да ги видим и на нормален терен и може да им станем клиенти :)
....това което аз видях в събота на плажа най добре се справяше Golden Mask (и като притежател на такъв апарат ми вдъхна известна гордост :) )

Регионален събор Бургас 6,7,8 и 9 септември 2012 09 Сеп 2012 22:04 #8899

• Джони
  • Джони's Avatar
  • Офлайн
  • Блокиран
  • Получени благодарности 1498
Сбирката беше невероятна.
Ние с Хари пристигнахме в сряда с намерението да се видим с колегите за една вечер и ......си тръгнахме днес около обяд. :)
И мястото на събора беше чудесно подбрано, и организацията беше на ниво, а атмосверата сред колегите - незабравима.
Специални благодарности на бургазлии - оказаха се "здрава" банда - сърдечни, гостоприемни и топли момичета и момчета. :) Да сте живи и здрави да превърнете това събитие в традиция!
Най-големи затруднения изпита техниката. :silly: Производителите трябва да се потрудят, за да се справят с тежките терени там. :)
Ние наблегнахме на личните контакти ;) - беше огромно удоволствие да се запозная с много от колегите, с които общуваме само във форумите. Няма да изброявам всички, но си тръгнах по-богата с приятели и за пореден път се убеждавам, че сред търсачите случайни хора няма.
Специални поздрави и целувки и на цялото Ловешко войнство. И без тях сбирката нямаше да бъде на това ниво - не само като организация, но и като емоция. Май тайничко си отроних една сълза след последните прегръдки за довиждане.
А най-приятната изненада за мен беше общуването с руските колеги. Славянската душа си е славянска душа. Изключително сърдечни хора. Мисля, че ръководството може да помисли за една международна сбирка с повече руски колеги. А и без да правя излишни комплименти, май руската техника тепърва ще навлиза успешно в България и ще бъде интересна за българския търсач. Теренът наистина беше много труден, но въпреки това ние с Хари си извадихме десеттина цветни сигнала за около час с АКА Сорекс без изобщо да имам каквито и да е претенции, че познавам добре металотърсача. От утре почваме по-сериозна работа с него и с различните сонди.
Изобщо - сбирката беше едно изключително преживяване.
Очаквам следващата! :) Едно поздравче за всички! :silly: Другият път диджей Джони обещава да се справи по-добре! :silly:

Регионален събор Бургас 6,7,8 и 9 септември 2012 09 Сеп 2012 22:08 #8900

• zolak
  • zolak's Avatar
  • Офлайн
  • - Не е член на БНФМ -
  • Получени благодарности 233
На снимките видях и редкия по нашите ширини-"Нексус".Разбрах ,че Владо го е донесъл.Как се справя на не толкова враждебна почва.
П.С. Спектрата е първенец.Мисля,че при него не толкова параметрите,а това,че се е "слял" с апарата си,води до неговите успехи.
Това,което не ме убива-ме прави по силна.
Когато вълчицата минава,кучките могат само да скимтят.

Регионален събор Бургас 6,7,8 и 9 септември 2012 09 Сеп 2012 22:15 #8901

• Slavitoooo
  • Slavitoooo's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 14409
Пишете пишете групата от Карнобат с интерес следи постовете
и както си ги следим харчим парите от находката на Спектрата :laugh: :laugh: :laugh:
Прикачени файлове:
Последна промяна: 09 Сеп 2012 22:23 от Slavitoooo.

Регионален събор Бургас 6,7,8 и 9 септември 2012 09 Сеп 2012 22:27 #8902

• zolak
  • zolak's Avatar
  • Офлайн
  • - Не е член на БНФМ -
Slavitoooo написа:

http://metaldetecting.bg/media/kunena/attachments/legacy/images/DSC04342______________ Слави- ти провери ли котката да не върви с "тамазлък"????[img]metaldetecting.bg/media/kunena/attachmen...C04342______________

Слави- ти провери ли котката да не върви с "тамазлък"????

Регионален събор Бургас 6,7,8 и 9 септември 2012 09 Сеп 2012 22:29 #8903

• zempar
  • zempar's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 2436
нексуса на него терен освен за завръщане на добитъка за друго не ставаше :)
а спектрата мисля че игра некоректно, вкарва повече от допустимия допинг в зад кормилното устройство и от там му идват успехите :laugh:
майтап :laugh:
желая му все повече успехи :)

Регионален събор Бургас 6,7,8 и 9 септември 2012 09 Сеп 2012 22:33 #8904

• zolak
  • zolak's Avatar
  • Офлайн
  • - Не е член на БНФМ -
АХАХахха-Земпаре-успя да ме разсмееш...

Регионален събор Бургас 6,7,8 и 9 септември 2012 09 Сеп 2012 22:51 #8905

• Джони
  • Джони's Avatar
  • Офлайн
  • Блокиран
За момчетата и момичетата от Ловеч, Джак от Пловдив, Краси /Провадия/, Командера, Ситалкчето, Утус, Ради, отец Димитър, мадамите от Бургас ;) , Алексей, за всички от съседното бунгало,за Мила, за Ванката и съпругугата му от Варна...и най-вече за Джендака! /Кючека другия път :P /

Регионален събор Бургас 6,7,8 и 9 септември 2012 09 Сеп 2012 22:53 #8906

• comander
  • comander's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 4278
ако 2 см дълбочина е справяне с почвата,ок всички се справиха идеално .Деси произведителите на детектори няма как да инвестират за разработки, щтото готовата пара лесно се недава .Маи на другия събор аз щте ти покажа моита инвестиция как рупа рудни камани
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за благото на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че...

Регионален събор Бургас 6,7,8 и 9 септември 2012 09 Сеп 2012 23:07 #8907

• Джони
  • Джони's Avatar
  • Офлайн
  • Блокиран
comander написа:
ако 2 см дълбочина е справяне с почвата,ок всички се справиха идеално .Деси произведителите на детектори няма как да инвестират за разработки, щтото готовата пара лесно се недава .Маи на другия събор аз щте ти покажа моита инвестиция как рупа рудни камани
Ами, кво ти пука за двата см, :silly: , тъкмо ще вадите 20 години след нас. Пък и подочух нещо, че се работи по въпроса, до една година може и да има резултати, но да не издавам тайни. :)
Пък няма що да чакам следващия събор - за демонстрация ще дойда. ;)
Модератори: yaponetsa, Ilia, djendaka, Slavitoooo, skita6t, FLORE, hektor, dertlibey, admin

Контакти

Илия Илиев

Председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Ловеч 5500

Ул. Цар Освободител 33, ет. 2, ап. 3

Тел. 0898584502

Електронна поща: info@metaldetecting.bg

Иван Джендов

Заместник-председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Тел. 0887933802

Георги Георгиев

Адвокат