Регистрираните потребители имат достъп до пълната база на форума като виждат всички теми и публикации.
Регистрация във форума се допуска единствено за членове на БНФМ.

За членство в БНФМ - натиснете тук 
За регистрация във форума - натиснете тук

Добре дошли, Гост
Username: Парола: Запомни ме

ТЕМА: Регионален събор Бургас 6,7,8 и 9 септември 2012

Регионален събор Бургас 6,7,8 и 9 септември 2012 21 Юли 2012 14:26 #8366

• Джони
  • Джони's Avatar
  • Офлайн
  • Блокиран
  • Получени благодарности 1498
Alexey написа:
Ето и резултата след първата подготовка за Събора в Бургас.Минус 3лв.за студена бира че не е лесно да се търка покрай тия капанчета пълни с русалки :laugh:
Добре си почнал. Ама ми е интересно що няма накити. Като се видим - разбор на занятието. :) Успех!
Администраторите са забранили публикуването за гости.

Регионален събор Бургас 6,7,8 и 9 септември 2012 22 Юли 2012 15:32 #8369

• vaskonti
  • vaskonti's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ
  • Получени благодарности 940
Само аз ли виждам перлата със сребърен обков в ляво от левчето. Абе знаех си че ще ви заразя с този плажен детектинг и ще почнете да качвате и Вие снимки. Добре че не живея близо до морето та да има и за Вас :woohoo:

Регионален събор Бургас 6,7,8 и 9 септември 2012 22 Юли 2012 20:26 #8370

• Slavitoooo
  • Slavitoooo's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 14404
vaskonti написа:
Само аз ли виждам перлата със сребърен обков в ляво от левчето. Абе знаех си че ще ви заразя с този плажен детектинг и ще почнете да качвате и Вие снимки. Добре че не живея близо до морето та да има и за Вас :woohoo:
Как няма да ти се привиждат перли нали си плати почивката на морето с жълт метал от плажа :ohmy: !
Последна промяна: 22 Юли 2012 20:28 от Slavitoooo.

Регионален събор Бургас 6,7,8 и 9 септември 2012 25 Юли 2012 08:18 #8377

• Джони
  • Джони's Avatar
  • Офлайн
  • Блокиран
Поздрави от морето. Много за хвалене няма. Плажа след зимните бури е бил изчезнал, та са вадили пясък от морето и сега е на половина по-малък. Освен, че е пълен с шезлонги и чадъри, осеян е и с камъни, които пищят цвят. Сигнали има, но мястото за търсене е много малко, а и както каза Васко, съвсем до водата, Маската не се справя.
Нета ми е ужасен, не можах да си кача снимките, но слизах два пъти за по един час и резултата е по около пет лева във вид на монети. И всеки път по някоя метална детска количка, та хлапетата се радват.
Последна промяна: 25 Юли 2012 08:23 от Джони.

Регионален събор Бургас 6,7,8 и 9 септември 2012 25 Юли 2012 09:33 #8379

• Slavitoooo
  • Slavitoooo's Avatar
  • Офлайн
Джони написа:
Поздрави от морето. Много за хвалене няма. Плажа след зимните бури е бил изчезнал, та са вадили пясък от морето и сега е на половина по-малък. Освен, че е пълен с шезлонги и чадъри, осеян е и с камъни, които пищят цвят. Сигнали има, но мястото за търсене е много малко, а и както каза Васко, съвсем до водата, Маската не се справя.
Нета ми е ужасен, не можах да си кача снимките, но слизах два пъти за по един час и резултата е по около пет лева във вид на монети. И всеки път по някоя метална детска количка, та хлапетата се радват.
Колежке важното е че радваш малчуганите като им намираш загубените колички в пясъка :laugh: !-
Последна промяна: 25 Юли 2012 09:35 от Slavitoooo.

Регионален събор Бургас 6,7,8 и 9 септември 2012 25 Юли 2012 21:48 #8389

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Председател на БНФМ регионален клуб Бургас, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 6758
Slavitoooo написа:
Джони написа:
Колежке важното е че радваш малчуганите като им намираш загубените колички в пясъка :laugh: !-
Славчо добре че са децата да заравят колички че ние да вадим , че вече никой не слага :laugh: а иначе имам един приятел за целия сезон голям автопарк прави и то само нови модели :laugh:

Регионален събор Бургас 6,7,8 и 9 септември 2012 28 Юли 2012 11:50 #8400

• Slavitoooo
  • Slavitoooo's Avatar
  • Офлайн
djendaka написа:
Slavitoooo написа:
Джони написа:
Славчо добре че са децата да заравят колички че ние да вадим , че вече никой не слага :laugh: а иначе имам един приятел за целия сезон голям автопарк прави и то само нови модели :laugh:

Ванка поеми и се разпореждай с първата награда идваща от ВИДИН !
B)
Тя е предоставена от :
angelovhan.vidin.net/
УИКЕНТ ЗА ДВАМА
ТРИ нощувки
Семеен Хотел Ангелов хан, Видин
тел : 0888 84 18 84
Ангелов Хан е семеен хотел във Видин, разположен близо до центъра на града в парка Владикина бахча. Спокойната и живописна обстановка ще предразположи всеки към пълноценен отдих, независимо дали посещава града по работа или за удоволствие. На разположение в Семеен Хотел Ангелов Хан са 2 единични стаи, 12 двойни стаи и 2 апартамента. Комфортно обзаведени, те са оборудвани със следните удобства: телевизор с кабелна телевизия, телефон, интернет връзка, климатик, парно отопление, самостоятелна баня с душ. Този семеен хотел във Видин разполага с уютен ресторант с 30 места в основния салон и още 30 места в лятната градина. Разнообразното му меню включва най-доброто от българската и европейската кухня. Ресторантът е подходящ за делови срещи, семейни празници, сбирки с приятели, а красивата градината към него внася допълнителна свежест и романтика. Семеен Хотел Ангелов Хан предлага уют, комфорт и добро обслужване на достъпни цени и е подходящ както за туристи, така и за делови гости на Видин.
Собственика на хотела Пламен Ванчев (karat) , член на БНФМ празник за него е всяко мероприятие свързано с любимите металдетектори !
Вероятно наградата ще включва и излети с г-н Ванчев и членове на видинския Клуб по металдетектинг !

metaldetecting.bg/index.php?option=com_k...cat&catid=86&lang=bg
Прикачени файлове:
Последна промяна: 28 Юли 2012 12:35 от Slavitoooo.

Регионален събор Бургас 6,7,8 и 9 септември 2012 28 Юли 2012 13:09 #8401

• bati_jenko
  • bati_jenko's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 171
Живот и Здраве,другата неделя пътувам натам ;)

Регионален събор Бургас 6,7,8 и 9 септември 2012 28 Юли 2012 15:42 #8402

• Slavitoooo
  • Slavitoooo's Avatar
  • Офлайн
bati_jenko написа:
Живот и Здраве,другата неделя пътувам натам ;)
Алооооо :laugh: , а да беше първо спечелил наградата пък тогава да пътуваш за там ! Кво ще стане ако всеки се юрне хей тъй :laugh: към хотел Ангелов хан, Видин - то така и баба знае :lol: !??
Да не си намислил първо да ползваш наградата пък после да я печелиш :woohoo: ?
Последна промяна: 28 Юли 2012 18:30 от Slavitoooo.

Регионален събор Бургас 6,7,8 и 9 септември 2012 28 Юли 2012 16:07 #8403

• bati_jenko
  • bati_jenko's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 171
Мисия - ,,Ангелов Хан,,

Регионален събор Бургас 6,7,8 и 9 септември 2012 28 Юли 2012 22:27 #8405

• skita6t
  • skita6t's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Председател на Регионален клуб Видин, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 2565
които спечели наградата да си носи машинката :)
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА ФЕДЕРАЦИЯТА ПО МЕТАЛДЕТЕКТИНГ

Регионален събор Бургас 6,7,8 и 9 септември 2012 30 Юли 2012 12:35 #8407

• Джони
  • Джони's Avatar
  • Офлайн
  • Блокиран
Slavitoooo написа:
Джони написа:

Ето ги малчуганите. Монетите, които намериха за двете разходки бяха превърнати в сладолед.
А ето и какво намерих още първия път за около час с тях:

Втория път - малко повече плюс един локомотив :laugh: , та имаше за три сладоледа. Май скоро ще купуваме детски металотърсачи! :laugh:
Тренировката мина успешно :laugh: , готови сме за събора. На мен обаче тоя вид тренировки ми харесаха, та добре, че плажовете са близо до мен, май ще повтарям. :laugh:
Прикачени файлове:
Последна промяна: 30 Юли 2012 12:48 от Джони.

Регионален събор Бургас 6,7,8 и 9 септември 2012 30 Юли 2012 13:20 #8409

• Slavitoooo
  • Slavitoooo's Avatar
  • Офлайн
Гледай сега решил съм да ставам колекционер на метални колички открити с метал детектор . Плащам по 10 лв. за бройка , хубаво ама не знам да ли ще трябва да си регистрирам колекцията в музея , защото не представляват културна ценност , ама като са намирани с металдетектор може да кажат ,че са антики :laugh:
Последна промяна: 30 Юли 2012 13:41 от Slavitoooo.

Регионален събор Бургас 6,7,8 и 9 септември 2012 30 Юли 2012 18:07 #8411

• Slavitoooo
  • Slavitoooo's Avatar
  • Офлайн
Slavitoooo написа:
Гледай сега решил съм да ставам колекционер на метални колички открити с метал детектор . Плащам по 10 лв. за бройка , хубаво ама не знам да ли ще трябва да си регистрирам колекцията в музея , защото не представляват културна ценност , ама като са намирани с металдетектор може да кажат ,че са антики :laugh:
.
.
От 1 август съм в Кранево !
Ще взема всичката налична техника за масово поразяване :laugh: !
Колегите , които са на близо нека ми звъннат на тел : 0888 153 200 надявам се да спретнем една последна тренировка преди Събора в Бургас . Много съм скаран с плажното и подводно търсене така , че няма да откажа няколко урока ! :woohoo:
Последна промяна: 30 Юли 2012 18:32 от Slavitoooo.

Регионален събор Бургас 6,7,8 и 9 септември 2012 30 Юли 2012 19:23 #8412

• kaveiros
  • kaveiros's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Лош и дебел
  • Получени благодарности 12817
Slavitoooo написа:
От 1 август съм в Кранево !
Аз пък на 2 или 3 задължително ще те намеря, ако си още там.
Модератори: yaponetsa, Ilia, djendaka, Slavitoooo, skita6t, FLORE, hektor, dertlibey, admin

Контакти

Илия Илиев

Председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Ловеч 5500

Ул. Цар Освободител 33, ет. 2, ап. 3

Тел. 0898584502

Електронна поща: info@metaldetecting.bg

Иван Джендов

Заместник-председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Тел. 0887933802

Георги Георгиев

Адвокат