Регистрираните потребители имат достъп до пълната база на форума като виждат всички теми и публикации.
Регистрация във форума се допуска единствено за членове на БНФМ.

За членство в БНФМ - натиснете тук 
За регистрация във форума - натиснете тук

Добре дошли, Гост
Username: Парола: Запомни ме

ТЕМА: ИНИЦИАТИВА ЗА УВЕДОМЯВАНЕ НА МУЗЕИТЕ В БГ ЗА СЛУЧАЙНО НАМЕРЕНИ ПРЕДМЕТИ ПРИ МЕТАЛДЕТЕКТИНГ

ИНИЦИАТИВА ЗА УВЕДОМЯВАНЕ НА МУЗЕИТЕ В БГ ЗА СЛУЧАЙНО НАМЕРЕНИ ПРЕДМЕТИ ПРИ МЕТАЛДЕТЕКТИНГ 13 Фев 2025 21:15 #106790

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
  • Не е член на БНФМ
  • Получени благодарности 6810
От това което ми казваш в горните постове е задължително да се обжалва ако вече не е минал срока за това. Все пак ако имат интерес , ми пиши на лични да ти оставя мои координатии да видим какъв е точно случая и да се намери по коректна защита , защото явно до сега са нямали такава.
Администраторите са забранили публикуването за гости.

ИНИЦИАТИВА ЗА УВЕДОМЯВАНЕ НА МУЗЕИТЕ В БГ ЗА СЛУЧАЙНО НАМЕРЕНИ ПРЕДМЕТИ ПРИ МЕТАЛДЕТЕКТИНГ 14 Фев 2025 20:22 #106791

• Koko5819
  • Koko5819's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 52
Ванка всичко е приключило.Те и за това са сключили споразумение защото не им се занимава да ходят по обжалване а пък нямат и пари.Случея със С. от Търговище го знам понеже съм приятел с него.Добре,че е запазил разписките иначе щеше да има ядове.Новите търсачи ако не се научат какво да правят може да имат проблеми.И най-накрая-не всички археолози са добронамерени към нас и федерацията.Хайде лека,че аз съм повече чукча-читател отколкото писател.

ИНИЦИАТИВА ЗА УВЕДОМЯВАНЕ НА МУЗЕИТЕ В БГ ЗА СЛУЧАЙНО НАМЕРЕНИ ПРЕДМЕТИ ПРИ МЕТАЛДЕТЕКТИНГ 15 Фев 2025 10:15 #106792

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
  • Не е член на БНФМ
  • Получени благодарности 6810
Лошо е че всичко е приключило , от тук на татък каквото и да пишем и говорим ще са празни приказки , но искам да кажа следното. Хубаво е когато има подобни несправедливости хората да се свързват със нас , говоря за членовете на УС , на председателя , на председателите на клубове , ние за това сме оставилии телефони за връзка , то не можем да предотвратим всички нередности спрямо нашите колеги , но колкото успем да отървем от измислени и скалъпени присъди ще си е успех за хобито .
Следните потребители изказаха благодарности: miro1113
Модератори: Slavitoooo, Ilia, skita6t, hektor, admin

Контакти

Илия Илиев

Председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Ловеч 5500

Ул. Цар Освободител 33, ет. 2, ап. 3

Тел. 0898584502

Електронна поща: info@metaldetecting.bg

Георги Георгиев

Адвокат

Тел. 0887721898