Регистрираните потребители имат достъп до пълната база на форума като виждат всички теми и публикации.
Регистрация във форума се допуска единствено за членове на БНФМ.

За членство в БНФМ - натиснете тук 
За регистрация във форума - натиснете тук

Добре дошли, Гост
Username: Парола: Запомни ме
  • Страница:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • ...
  • 8

ТЕМА: БАТСЗМ продължава да заблуждава търсачите

БАТСЗМ продължава да заблуждава търсачите 06 Дек 2017 10:24 #61710

• bobo
  • bobo's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 6403
FLORE писа:
lefter писа:
След новогодишните празници очаквайте сензации,очаквайте инфаркти от членовете на БАТСЗМ,че и от други заблудени в търсене на самородно злато :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Това много ми хареса и някак си ми върна коледния дух и в този ред на мисли и аз подготвям едно ново видео за радост на близки и приятели.... :whistle:
Уааау...Тя работата била много по-сериозна... :lol: :lol:
Администраторите са забранили публикуването за гости.

БАТСЗМ продължава да заблуждава търсачите 06 Дек 2017 23:56 #61767

• Nesho
  • Nesho's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 4419
ghost писа:
lefter писа:
След новогодишните празници очаквайте сензации,очаквайте инфаркти .......................че и от други заблудени в търсене на самородно злато :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Това изказване малко прилича на онова изказване за 80% ;), та какво ще рече заблудени? Голям кръг от хора слагаш под общ знаменател, хора промивайки си на реката?!? Аз лично познавам най-малко 50 човека които не са регистрирани никъде а мият злато за КЕФ а не ПАРИ, отделно повечето ми познати също промиват за кефа. Защо тези хора трябва да са в кюпа с Кирчу???

Аре стига глупости. Като не е за пари да подаряват парите на някой дом за сираци и да се радват на природата.
То и аз ходя за кеф с детектора сред природата ама кефа на Англичаните по голям винаги от моя ЩО така ? :lol: Започвам да си мисля че един от проблемите да не можем да се справим със рестрикциите е тятъра . . В крайна сметка не лъжем, не крадем и не убиваме, а търсим със помощта на детектори загубени за историята неща. Неща които във по голямата част от случаите ако не сме ние да ги намерим няма кой да ги намери щото още нито един археолог не е почнал да обикаля по горите и полята със детектор във ръка.
Следните потребители изказаха благодарности: vaskonti, mitko, bobo, cat, rublata

БАТСЗМ продължава да заблуждава търсачите 07 Дек 2017 11:34 #61773

• ghost
  • ghost's Avatar
  • Офлайн
  • Не е член на БНФМ
  • Получени благодарности 28
Щом преценяваш мнението ми за глупости ок. :whistle:
Моите пари идват от бизнес и то не един, а два и парите си ги изкарвам с работа, а не от хобито. Повечето колеги които познавам и за които говоря, на ходене колкото и да извадят ( в повечето случаи златото е малко ) и си го събират. За да подаряват на познати по няколко златинки. Аз лично съм подарил сигурно 7-8гр. по 0,1-0,3гр. И ако работещ човек излезе 10 пъти за сезона по 0.5г средно изкарва 5гр? Е, 300лв. пари ли са за 10 пъти хамалогии и горива и т.н.? Пак казвам, че не се заяждам а споделям гледна точка на търсач на самородно злато.
Последна промяна: 07 Дек 2017 13:39 от ghost.
Следните потребители изказаха благодарности: mitko, bobo, rublata

БАТСЗМ продължава да заблуждава търсачите 07 Дек 2017 13:39 #61776

• kaveiros
  • kaveiros's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Лош и дебел
  • Получени благодарности 12817
ghost писа:
Моите пари идват от бизнес и то не един, а два и парите си ги изкарвам с работа, а не от хобито. Повечето колеги които познавам и за които говоря, на ходене колко и да извадят ( в повечето случай златото е малко ) и си го събират. За да подаряват на познати по няколко златинки. Аз лично съм подарил сигурно 7-8гр. по 0,1-0,3гр. И ако работещ човек излезе 10 пъти за сезона по 0.5г средно изкарва 5гр? Е, 300лв. пари ли са за 10 пъти хамалогии и горива и т.н.? Пак казвам, че не се заяждам а споделям гледна точка на търсач на самородно злато.
Тук не става дума за златотърсачите, а че едни търговци ги лъжат и мамят!
Естествено, че ако вярваш на мошеници си заблуден!
Следните потребители изказаха благодарности: djendaka, FLORE, Nesho, cat

БАТСЗМ продължава да заблуждава търсачите 07 Дек 2017 14:12 #61777

• ghost
  • ghost's Avatar
  • Офлайн
  • Не е член на БНФМ
  • Получени благодарности 28
Това е така. Аз обаче се включих само с един въпрос към колегата Лефтер. От там нататък, отговарях на колеги. Те измамниците ги знаем всички, но и тяхното време наближава. Всяко нещо им своят край, било то хубаво или лошо. И без това едва преживят вече, то не останаха не излъгани хора! :silly:

БАТСЗМ продължава да заблуждава търсачите 07 Дек 2017 20:42 #61811

• rublata
  • rublata's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 6056
Европейския пазар си е доста голям и по вече балъци има там.......няма да останат гладни
Последна промяна: 07 Дек 2017 20:44 от rublata.

БАТСЗМ продължава да заблуждава търсачите 07 Дек 2017 21:54 #61817

• FLORE
  • FLORE's Avatar
  • Офлайн
  • Член на БНФМ и модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 5022
Нали виждате какви евтинки реклами си правят и как по всякакъв начин се мъчат да докажат на хората ,че те са загрижени за търсачите в България. И всички излишни елементи които се махнаха от тук като Жоржетка и Емко Хремко са при тях, обират мършата и си мислят , че ще стигнат големи висини.... :woohoo: :woohoo: :woohoo:
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА ФЕДЕРАЦИЯТА ПО МЕТАЛДЕТЕКТИНГ

Бранейки се срещу евреина, аз се боря за делото на бога.
Това, което не е добра раса на този свят е плява.
Следните потребители изказаха благодарности: zempar, djendaka, cat

БАТСЗМ продължава да заблуждава търсачите 07 Дек 2017 23:01 #61827

• iliev
  • iliev's Avatar
  • Офлайн
  • Не е член на БНФМ
Този емко харемко лие медуза клептуза ли е. Ако мен ме беше излъгал снеговите боклуци. Ще го натоваря в багажника и го карам на центара с. Галата общ. Тетевен. Да му се изредят всички рязани пушки. Ако му не стига ще доидат и съседите от целия сектор Г. И ще го снимам и ще го пусна в ютуб да го видят що за маистор е.

БАТСЗМ продължава да заблуждава търсачите 08 Дек 2017 11:49 #61834

• rublata
  • rublata's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
ghost писа:
Моите пари идват от бизнес и то не един, а два и парите си ги изкарвам с работа, а не от хобито. Повечето колеги които познавам и за които говоря, на ходене колкото и да извадят ( в повечето случаи златото е малко ) и си го събират. За да подаряват на познати по няколко златинки. Аз лично съм подарил сигурно 7-8гр. по 0,1-0,3гр. И ако работещ човек излезе 10 пъти за сезона по 0.5г средно изкарва 5гр? Е, 300лв. пари ли са за 10 пъти хамалогии и горива и т.н.? Пак казвам, че не се заяждам а споделям гледна точка на търсач на самородно злато.[/quot....................същото е и с металдетектинга,работещ човек има малко време за разходки из полето ,а и там каквото намери никога няма да оправдае средствата вложени в екипировка и оборудване,така ,че за хобито се дават пари за удоволствие, а не за някаква печалба и да помислят начинаещите преди да се захванат,че хванат ли се на въдицата на търговец,както аз се бях хванал с ГОЛДЕН МАСКАРА 4 на Лилов,ще продават после на половин цена,от къде да знаех ,че и коментариите са платени ,а и се плаща на търговци да рекламират,както го прави ,чак и в Русия....тука е истината на живо на нашите сбирки .....
Последна промяна: 08 Дек 2017 11:50 от rublata.

БАТСЗМ продължава да заблуждава търсачите 08 Дек 2017 11:51 #61835

• rublata
  • rublata's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
същото е и с металдетектинга,работещ човек има малко време за разходки из полето ,а и там каквото намери никога няма да оправдае средствата вложени в екипировка и оборудване,така ,че за хобито се дават пари за удоволствие, а не за някаква печалба и да помислят начинаещите преди да се захванат,че хванат ли се на въдицата на търговец,както аз се бях хванал с ГОЛДЕН МАСКАРА 4 на Лилов,ще продават после на половин цена,от къде да знаех ,че и коментариите са платени ,а и се плаща на търговци да рекламират,както го прави ,чак и в Русия....тука е истината на живо на нашите сбирки .....
Следните потребители изказаха благодарности: bobo, iliev

БАТСЗМ продължава да заблуждава търсачите 10 Дек 2017 01:23 #61895

• sitalk
  • sitalk's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 492
По принцип тоя говорител,не знам адвокат ли е какъв е,каза доста истини.Както каза и неща в интерес на БАТСЗМ(демек смешки).
Само,че тези смешки не минават.То се видя и при въпросите зададени,от публиката.
Чудно ми е,има ли там в публиката някой да им вярва?
Следните потребители изказаха благодарности: bobo, rublata

БАТСЗМ продължава да заблуждава търсачите 10 Дек 2017 17:28 #61905

• Slavitoooo
  • Slavitoooo's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 14410
В клипа от 2:52 минута от разясненията за що е културно ценност от прависта на БАСЗМ аз съзирам грубо подвеждане на хората с металдетектири
и вкарването им директно в устата на лъва . Подтикване към не спазване на закона ,които от друга страна наистина предизвестена среща с полицията и съда .
Какво всъщност пледира прависта на БАСЗМ в тая лекция -

....... Когато във вашата дейност срещните нещо, което може да ви заприлича на културно наследство , не се колебайте да избягате от място където сте го срещнали това нещо щото ще имате проблеми най- вероятно .Ако пък намерите нещо такова трябва да се обърнете към съответните музей за да извършите процедура по идентификация и регистрация на тия вещи , ако случайно у вас бъде открито нещо което може да бъда определено като паметник на културата и вие не го регистрирате и не го идентифицирате започват ходене по мъките ,които не са приятни и резултата общо взето е предизвестен !.....

Колеги вижте какво точно казва закона в
www.lex.bg/bg/laws/ldoc/2135623662
Глава шеста.
ОПАЗВАНЕ НА ДВИЖИМОТО КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО
Раздел I.
Издирване
Чл. 93. (1) (Доп. - ДВ, бр. 54 от 2011 г.) Лице, намерило вещ в случаите по чл. 88 и 91 от Закона за собствеността, е длъжно в 7-дневен срок да уведоми и най-близкия държавен, регионален или общински музей.
(2) Лицето е длъжно да запази вещта във вида и състоянието, в които я е намерило, до предаването и на компетентните органи.

Преценете точно какво казва закона за открита предполагаема културна ценност и какви ги разправя прависта на БАСЗМ - Аз мисля ,че това е заблуда на колегите подтиква ги към престъпление !
По тоя въпрос БНФМ предлага спазването на закона !!
metaldetecting.bg/index.php?option=com_k...&id=11269&Itemid=204
Има и друго хайде да направим една малка сметка ,
каква е вероятността един търсач когато търси злато или метеорити да попадне на културна ценност ?
Последна промяна: 10 Дек 2017 17:49 от Slavitoooo.
Следните потребители изказаха благодарности: skita6t, FLORE, cat, Radislav, rublata

БАТСЗМ продължава да заблуждава търсачите 11 Дек 2017 01:27 #61923

• yaponetsa
  • yaponetsa's Avatar
  • Офлайн
  • Получени благодарности 2166
Ей побъркахте хомо гангстерите с тази тема.Подели са кампания против БНФМ във фейсбука и в частност визирам онова недоразумение на еволюцията дето е правено с пикня в г_з - Емко Хремко.
www.facebook.com/groups/1375401036033972/
Направо се чувствам пренебрегнат.Тоя ненужник и аверчетата му от БАТСУСАМ плюят по Командера Джендака,Флорето Слави....а по мен не :(
Следните потребители изказаха благодарности: djendaka

БАТСЗМ продължава да заблуждава търсачите 11 Дек 2017 08:25 #61924

• kaveiros
  • kaveiros's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Лош и дебел
  • Получени благодарности 12817
Жалки милиционерски истории

БАТСЗМ продължава да заблуждава търсачите 11 Дек 2017 13:23 #61926

• FLORE
  • FLORE's Avatar
  • Офлайн
  • Получени благодарности 5022
yaponetsa писа:
Ей побъркахте хомо гангстерите с тази тема.Подели са кампания против БНФМ във фейсбука и в частност визирам онова недоразумение на еволюцията дето е правено с пикня в г_з - Емко Хремко.
www.facebook.com/groups/1375401036033972/
Направо се чувствам пренебрегнат.Тоя ненужник и аверчетата му от БАТСУСАМ плюят по Командера Джендака,Флорето Слави....а по мен не :(

Японец не си интересен за това те няма в класацията, нищо сега Емко Хремко е герой в новото видео да се види човека и той по телевизора, че виж как се ядосва когато не го показваме... :woohoo: :woohoo: :woohoo:
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА ФЕДЕРАЦИЯТА ПО МЕТАЛДЕТЕКТИНГ

Бранейки се срещу евреина, аз се боря за делото на бога.
Това, което не е добра раса на този свят е плява.
Следните потребители изказаха благодарности: djendaka, Radislav
  • Страница:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • ...
  • 8
Модератори: Slavitoooo, Ilia, djendaka, skita6t, yaponetsa, FLORE, hektor, dertlibey, admin

Контакти

Илия Илиев

Председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Ловеч 5500

Ул. Цар Освободител 33, ет. 2, ап. 3

Тел. 0898584502

Електронна поща: info@metaldetecting.bg

Иван Джендов

Заместник-председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Тел. 0887933802

Георги Георгиев

Адвокат