Регистрираните потребители имат достъп до пълната база на форума като виждат всички теми и публикации.
Регистрация във форума се допуска единствено за членове на БНФМ.

За членство в БНФМ - натиснете тук 
За регистрация във форума - натиснете тук

Добре дошли, Гост
Username: Парола: Запомни ме
  • Страница:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • ...
  • 8

ТЕМА: БАТСЗМ продължава да заблуждава търсачите

БАТСЗМ продължава да заблуждава търсачите 11 Дек 2017 15:08 #61930

• lefter
  • lefter's Avatar
  • Офлайн
  • Блокиран
  • Получени благодарности 1439
Имах в предвид следното:
Търсенето на самородно злато,не е само за кеф,но и носи добри доходи .Обаче за да имаш успехи,не е нужно да цамбуркаш по реките,а да ловиш самородките с добър металдетектор.Такива са измислили от Minelab.Който не вярва да види кви ги вършат колегите от САЩ и Австралия.Според родното законодателство можеш да търсиш разсипно злато в коритата на реките с малогабаритна техника,с която файдата е малка.Затова по-добрия вариант е металдетектора,мисля че марката е ясна.
И аз познавам сериозни търсачи,които бачкат с драги,но много блъскане,малко лев.
Затова натискайте с детекторите,скоро ще се изясни- защо!!!
Администраторите са забранили публикуването за гости.

БАТСЗМ продължава да заблуждава търсачите 11 Дек 2017 16:46 #61932

• bobo
  • bobo's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 6403
lefter писа:
Имах в предвид следното:
Търсенето на самородно злато,не е само за кеф,но и носи добри доходи .Обаче за да имаш успехи,не е нужно да цамбуркаш по реките,а да ловиш самородките с добър металдетектор.Такива са измислили от Minelab.Който не вярва да види кви ги вършат колегите от САЩ и Австралия.Според родното законодателство можеш да търсиш разсипно злато в коритата на реките с малогабаритна техника,с която файдата е малка.Затова по-добрия вариант е металдетектора,мисля че марката е ясна.
И аз познавам сериозни търсачи,които бачкат с драги,но много блъскане,малко лев.
Хммм.....,да не фана каловската жила,бре?!?! :ohmy:

БАТСЗМ продължава да заблуждава търсачите 11 Дек 2017 20:55 #61942

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Председател на БНФМ регионален клуб Бургас, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 6772
bobo писа:
lefter писа:
Имах в предвид следното:
Хммм.....,да не фана каловската жила,бре?!?! :ohmy:
Фанал я ама друг път те тракийците не могли дето копали денонощно , ние дето на мързи да се дигнем от дивана ли ще я :lol: :lol: :lol:
Следните потребители изказаха благодарности: asparuh, bobo, rublata

БАТСЗМ продължава да заблуждава търсачите 11 Дек 2017 23:33 #61956

• cat
  • cat's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 1881
Не е по темата но имайте предвид че Странджа активно се проучва включително и на територията национален парк . А по темата тия няма са спрат да лъжат колеги и да плюят по федерацията , нека не забравяме че говорим да пари и то не малко . От няколко години форумите в България замират причината е че много търговци се намърдаха в тях и форумите станаха пазар , форума на федерацията за сета се държи не че няма производители но администрацията си гледа работата а и Стефан и Наско не се натрапват то и няма смисъл де , Само за агента на Голден Маск Флоре Дянков незнам кви мерки ще вземаме .
Следните потребители изказаха благодарности: Slavitoooo, djendaka, asparuh, bobo, FLORE, ghost, rublata

БАТСЗМ продължава да заблуждава търсачите 12 Дек 2017 20:07 #61987

• Стефан
  • Стефан's Avatar
  • Офлайн
  • Член на БНФМ, Производител на детектори MIKRON и REX, представител на АКА за България
  • Получени благодарности 1979
cat писа:
... Само за агента на Голден Маск Флоре Дянков незнам кви мерки ще вземаме..
Как какви? До стената и разстрел с кисели краставици
Последна промяна: 12 Дек 2017 20:07 от Стефан.
Следните потребители изказаха благодарности: Slavitoooo, djendaka, asparuh, FLORE, cat, rublata

БАТСЗМ продължава да заблуждава търсачите 12 Дек 2017 21:38 #61998

• lefter
  • lefter's Avatar
  • Офлайн
  • Блокиран
  • Получени благодарности 1439
Некоректното при БАТСЗМ е,че мамят сиромаси с мерак за печалба,с детектори за самородно злато със съмнителни възможности.Ако искаш успех,купи си най-доброто,ако нямаш възможност сам,направете комбина с верни хора,и резултатът е неизбежен.Да не мамят заваллийките,че с плажни детектори ще вадят самородки. :ohmy:
Следните потребители изказаха благодарности: djendaka, FLORE, ghost

БАТСЗМ продължава да заблуждава търсачите 12 Дек 2017 21:46 #61999

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Председател на БНФМ регионален клуб Бургас, Модератор в уебсайта на БНФМ
lefter писа:
Некоректното при БАТСЗМ е,че мамят сиромаси с мерак за печалба,с детектори за самородно злато със съмнителни възможности.Ако искаш успех,купи си най-доброто,ако нямаш възможност сам,направете комбина с верни хора,и резултатът е неизбежен.Да не мамят заваллийките,че с плажни детектори ще вадят самородки. :ohmy:
Те само с това да мамят ще кажем айде , ми да мамиш че на могила , на кале да те хванат казваш че си за самородно злато и метеорити и няма проблем ей там е лошото , че колко човека от техните взеха присъди че някои и ефективни .
Следните потребители изказаха благодарности: yaponetsa, FLORE, cat

БАТСЗМ продължава да заблуждава търсачите 13 Дек 2017 02:34 #62001

• FLORE
  • FLORE's Avatar
  • Офлайн
  • Член на БНФМ и модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 5022
Аз пък смятам да си взема карта на БАТСЗМ и да ходя на перперикон да търся метеорити, само да ми кажете какъв детектор да си взема за тази цел.... :whistle:
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА ФЕДЕРАЦИЯТА ПО МЕТАЛДЕТЕКТИНГ

Бранейки се срещу евреина, аз се боря за делото на бога.
Това, което не е добра раса на този свят е плява.

БАТСЗМ продължава да заблуждава търсачите 13 Дек 2017 08:50 #62002

• zempar
  • zempar's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 2436
FLORE писа:
Аз пък смятам да си взема карта на БАТСЗМ и да ходя на перперикон да търся метеорити, само да ми кажете какъв детектор да си взема за тази цел.... :whistle:
Няма значение какъв детектор ще вземеш стига да го вземеш от кирцата, но ще ти препоръчам да гледаш да е по-малък, че по-малко да боли кат ти влиза :) .
Следните потребители изказаха благодарности: djendaka, FLORE

БАТСЗМ продължава да заблуждава търсачите 13 Дек 2017 12:31 #62009

• ghost
  • ghost's Avatar
  • Офлайн
  • Не е член на БНФМ
  • Получени благодарности 28
FLORE писа:

След дълго търсене попаднах на един единствен модел! Той е в България и бил патентован скоро пуснат на пазара :woohoo: :lol:
Последна промяна: 13 Дек 2017 16:10 от Slavitoooo.
Следните потребители изказаха благодарности: djendaka, FLORE, cat

БАТСЗМ продължава да заблуждава търсачите 13 Дек 2017 18:43 #62017

• cat
  • cat's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
Бедните е най лесно да ги измамиш понеже нищо немогат да ти направят когато разберат че са измамени , я курето да метне някоя мутренска фирмичка давамата със светли ще копат в някое дере докато извадят ттеглото на продаденото в злато . Ходих на първите им събори наистина са безскрупулни тези хора .

БАТСЗМ продължава да заблуждава търсачите 13 Дек 2017 20:45 #62029

• Slavitoooo
  • Slavitoooo's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 14410
cat писа:
Бедните е най лесно да ги измамиш понеже нищо немогат да ти направят когато разберат че са измамени , я курето да метне някоя мутренска фирмичка давамата със светли ще копат в някое дере докато извадят ттеглото на продаденото в злато . Ходих на първите им събори наистина са безскрупулни тези хора .
Абе той Кирчо е осъден за търговия с културни ценности и то щото го подлъгали да сключи споразумение с полицията и да се признае за виновен - а уж отначало щеше да се бори заедно с нас против шибаният закон а то какво стана веднага се здаде без бой и почна да бачка за полицията е няма лошо , сега се чува че се бил прекръстил с друго име не бил вече Стаменов а Радоев явно това е пак в връзка с работата му към полицията !
Следните потребители изказаха благодарности: djendaka, FLORE, cat

БАТСЗМ продължава да заблуждава търсачите 13 Дек 2017 21:18 #62033

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
FLORE писа:
Задължително трябва да е Деус закупен от М мушекторс и трябва да бачкаш на 10-та програма :lol:
Следните потребители изказаха благодарности: FLORE

БАТСЗМ продължава да заблуждава търсачите 13 Дек 2017 21:50 #62042

• cat
  • cat's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
djendaka писа:
FLORE писа:
Задължително трябва да е Деус закупен от М мушекторс и трябва да бачкаш на 10-та програма :lol:

По скоро една омега му трябва на Флоре

БАТСЗМ продължава да заблуждава търсачите 13 Дек 2017 21:55 #62044

• kaveiros
  • kaveiros's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Лош и дебел
  • Получени благодарности 12817
Омегата може и сам да си я нарисува
Следните потребители изказаха благодарности: FLORE
  • Страница:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • ...
  • 8
Модератори: Slavitoooo, Ilia, djendaka, skita6t, yaponetsa, FLORE, hektor, dertlibey, admin

Контакти

Илия Илиев

Председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Ловеч 5500

Ул. Цар Освободител 33, ет. 2, ап. 3

Тел. 0898584502

Електронна поща: info@metaldetecting.bg

Иван Джендов

Заместник-председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Тел. 0887933802

Георги Георгиев

Адвокат