Регистрираните потребители имат достъп до пълната база на форума като виждат всички теми и публикации.
Регистрация във форума се допуска единствено за членове на БНФМ.

За членство в БНФМ - натиснете тук 
За регистрация във форума - натиснете тук

Добре дошли, Гост
Username: Парола: Запомни ме

ТЕМА: Българите история, хипотези, загадки

Българите история, хипотези, загадки 15 Юли 2013 16:18 #12977

• Fastext
  • Fastext's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 1260
Колеги...предлагам в тази тема да обсъждаме теми,статии,клипове,и всичко друго което се отнася за нашият народ,и горди ли сме Българи.....аз ДА.........?
Някой мърши трябва просто да се смажат! Някой истини трябва просто да се кажат,аз не съм добър, не съм велик, не съм безгрешен,но не съм боклук и неща да бъда...
Администраторите са забранили публикуването за гости.
Следните потребители изказаха благодарности: христо христов, Nesho

Българите история, хипотези, загадки 15 Юли 2013 16:23 #12978

• Fastext
  • Fastext's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
Някой мърши трябва просто да се смажат! Някой истини трябва просто да се кажат,аз не съм добър, не съм велик, не съм безгрешен,но не съм боклук и неща да бъда...

Българите история, хипотези, загадки 15 Юли 2013 16:36 #12980

• Fastext
  • Fastext's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
Следните потребители изказаха благодарности: neron661

Българите история, хипотези, загадки 15 Юли 2013 19:49 #12985

• Nesho
  • Nesho's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 4419
fastext и аз се чувствам горд че съм Българин носител на гените на нород живял по нашите земи далеч преди траките дори. Народ чиито гени се простират може би далеч извън нашета слънчева система. Хареса ми и статията на посланника на мира Ащар. Нещата написани там звучат малко като легенда но както се знае във всяка легенда има и по малко доза истина. Особенно ме заинтригува цитирам--Корените на българите, с които започнах, излизат и извън границите на земното пространство. В древността, много представители на царското съсловие, които са водели българското племе от една победа към друга, са били от смесен произход. Техните тела са съдържали и гени, които идват от много по-висши цивилизации от човешката. Древната религия на българите е свързана с почитането на Слънцето като върховно същество. Така е, защото вие сте свързани с раси, чиито корени идват от светлината. Значи тук много от нас биха си казали -Е по голяма фантасмагория не бях чувал. Но според мен като се има предвид че най-старото злато се намира именно по нашите земи нее трудно да се предположи че люлката на цивилизацията е била именно тук в България. Ето и една статия за злато по старо дори и от Варненското от Доц. Стефан Чохаджиев и по специално какво мисли за нас в кавички ,, иманярите" www.factor-news.net/index_.php?cm=9&id=8492
Следните потребители изказаха благодарности: valchan_gb, Fastext

Българите история, хипотези, загадки 16 Юли 2013 01:43 #12986

• elmu007
  • elmu007's Avatar
  • Офлайн
  • Блокиран
  • Получени благодарности 930
Nesho писа:
fastext и аз се чувствам горд че съм Българин носител на гените на нород живял по нашите земи далеч преди траките дори. Народ чиито гени се простират може би далеч извън нашета слънчева система. Хареса ми и статията на посланника на мира Ащар. Нещата написани там звучат малко като легенда но както се знае във всяка легенда има и по малко доза истина. Особенно ме заинтригува цитирам--Корените на българите, с които започнах, излизат и извън границите на земното пространство. В древността, много представители на царското съсловие, които са водели българското племе от една победа към друга, са били от смесен произход. Техните тела са съдържали и гени, които идват от много по-висши цивилизации от човешката. Древната религия на българите е свързана с почитането на Слънцето като върховно същество. Така е, защото вие сте свързани с раси, чиито корени идват от светлината. Значи тук много от нас биха си казали -Е по голяма фантасмагория не бях чувал. Но според мен като се има предвид че най-старото злато се намира именно по нашите земи нее трудно да се предположи че люлката на цивилизацията е била именно тук в България. Ето и една статия за злато по старо дори и от Варненското от Доц. Стефан Чохаджиев и по специално какво мисли за нас в кавички ,, иманярите" www.factor-news.net/index_.php?cm=9&id=8492

:laugh: Нешко , сигурно си бил подпийнал като си го писал тоя пост , доста фантасмагории съдържа .
Аз , пък изобщо не съм горд че съм българин , ще ти кажа какво съм разбрал за сегашните българи . Те са една от най - малоумните нации на планетата , страхливци , предатели и безхаберници . 24 години ги "оправят" разни червени агенти и номенклатури ,все помияри от сой и българинът прост още повече им се дупи .Който и народ да беше отдавна да ги е линчувал до крак , но българинът прост го възхваляват че бил много търпелив народ . На това му викат да те плюят а ти да мислиш че дъжд те вали . През по голямата част от съществуването си българите са били роби ,от време на време изкача някой наистина достоен българин , но бързо го предават и унищожават , затова ли да съм горд ?

Българите история, хипотези, загадки 16 Юли 2013 11:45 #12989

• Nesho
  • Nesho's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
elmu007 писа:
:laugh: Нешко , сигурно си бил подпийнал като си го писал тоя пост , доста фантасмагории съдържа .
Аз , пък изобщо не съм горд че съм българин , ще ти кажа какво съм разбрал за сегашните българи . Те са една от най - малоумните нации на планетата , страхливци , предатели и безхаберници . 24 години ги "оправят" разни червени агенти и номенклатури ,все помияри от сой и българинът прост още повече им се дупи .Който и народ да беше отдавна да ги е линчувал до крак , но българинът прост го възхваляват че бил много търпелив народ . На това му викат да те плюят а ти да мислиш че дъжд те вали . През по голямата част от съществуването си българите са били роби ,от време на време изкача някой наистина достоен българин , но бързо го предават и унищожават , затова ли да съм горд ?
elmu007 Ти май страдаш от някакъв комплекс за малоценност. Естественно,че човек не може да се чувства горд от страхливци, предатели и безхаберници. Подобни хора ги има и ще ги има навсякъде в историята на всички народи докато свят светува. Затова не може да се живее и да се гледат само негативните неща от историята, както и неможе да упрекваме сега например съвременните турци, че са наследници на душмани и поробители но можем да се гордеем с факта, че въпреки 500те години тирания и робство Българският народ не се е пречупил пред поробителя си и е запазил вярата и народноста си. Да имало е и такива които не са издържали пречупили са се сменили са вярата и народноста си хора страхливци предатели и подлоги. Но да ги извадя от контекста тези хора както правиш ти означава съзнателно да омаловажа подвига на много други знайни и незнайни достойни българи. Много добре знаеш че Българската история далеч не е това което се е случило през последните 25 години а и нито ще бъде това което ще се случи в следващите 25. Много сме малки ние с теб да правим каквито и да е било характеристики на един велик народ какъвто е Българският. Незабравяй че България я е имало много преди нас и ще я има много след нас. Затова аз лично съм Горд че съм Българин а ти си пиши каквото искаш в крайна сметка всеки си има мнение а и не смятъм да убеждавам хора страдащи от някви си техни предрасъдаци и комплекси за малоценност. послепис-- Междудругото горд съм също така от факта че съм член на Българска Национална Федерация по Медалдетектинг ти сигурно и относно това нямаш повод да се чувстваш горд. Дали защото във федерацията членуват и българи наследници на страхливци, предатели и безхаберници или настоящи такива или заради нещо друго незнам ти ще кажеш :laugh:
Последна промяна: 16 Юли 2013 17:33 от Nesho.
Следните потребители изказаха благодарности: zempar, neron661

Българите история, хипотези, загадки 16 Юли 2013 19:28 #13001

• elmu007
  • elmu007's Avatar
  • Офлайн
  • Блокиран
Нешко , от постовете ти не става ясно защо се чувстваш горд че си българин , правиш някакви констатации че живеели тука отдавна хора и какво от това , извънземните и тях ги намеси , пък те нямат нищо общо хорицата . :laugh: Ако кажеш чи си горд със себеси всеки ще те потупа по рамото , но за другото че си горд с тоя бунашки народ трябва поне малко да кажеш защо .Пък и да си горд и да не си горд пак си си българин , затуй викаш по добре да си горд . :laugh:

Българите история, хипотези, загадки 16 Юли 2013 19:51 #13004

• Fastext
  • Fastext's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
Колеги че е има много прост народ има,това е ясно,има и винаги ще има такива които ще искат да се качат на гърба на другият и да ги носят,и винаги има силни и истински мъже които с радост носят такива защото знаят че това не ги прави слаби или недостойни,а точно обратното.Но това си е напълно нормално всеки да е различен и със различно мнение и действия от другия,погледнете си пръстите на краката и ръцете,те всички са различни и това си има причина и то много добра,замислете се че ако не бяха различни как щяхме да пазим равновесие и да вървим изправени,или как щяхме да си държим ножът за да си отрежем хляб,така сме и ние хората,ако не бяхме различни,кой ще задава неудобните въпроси,или кой щеше да ходи да работи нивата,или друг да гледа животни,трети да стои по заведенията и да обсъжда клуките,и така нататък....всичко това според мен е за да има баланс и хармония във природата и между нас,и да има смисъл да се живее.Затова,че сте със различни мнения е много добре,че иначе кой ще разлава кучетата,и ще ги накара да мислят и вървят напред :laugh:
Следните потребители изказаха благодарности: Nesho

Българите история, хипотези, загадки 16 Юли 2013 19:59 #13006

• Nesho
  • Nesho's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
elmu007 писа:
Нешко , от постовете ти не става ясно защо се чувстваш горд че си българин , правиш някакви констатации че живеели тука отдавна хора и какво от това , извънземните и тях ги намеси , пък те нямат нищо общо хорицата . :laugh: Ако кажеш чи си горд със себеси всеки ще те потупа по рамото , но за другото че си горд с тоя бунашки народ трябва поне малко да кажеш защо .Пък и да си горд и да не си горд пак си си българин , затуй викаш по добре да си горд . :laugh:
Такива като теб псевдо патриоти са ми ясни. Упрекват винаги другите мрънкат и недоволстват от всичко а те самите не са готови да допренесат с 20 лева дори за някъква кауза, като например станат членове на БНФМ :laugh:

Част от поста е заличен по следната причина:
Не се допускат дискриминация и проява на нетърпимост на основата на възраст, пол, раса, етнос, националност, вероизповедание, образователен ценз, социален статус и сексуалност.
Последна промяна: 16 Юли 2013 20:46 от Mila.

Българите история, хипотези, загадки 16 Юли 2013 20:00 #13007

• elmu007
  • elmu007's Avatar
  • Офлайн
  • Блокиран
Поздрав за всички горди българи .

Следните потребители изказаха благодарности: Fastext

Българите история, хипотези, загадки 16 Юли 2013 20:01 #13008

• Fastext
  • Fastext's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
ВЕЛИКИ БЪЛГАРИ........

Последна промяна: 16 Юли 2013 20:05 от Fastext.
Следните потребители изказаха благодарности: neron661, Nesho

Българите история, хипотези, загадки 16 Юли 2013 20:23 #13009

• elmu007
  • elmu007's Avatar
  • Офлайн
  • Блокиран
Такива като теб псевдо патриоти са ми ясни. Упрекват винаги другите мрънкат и недоволстват от всичко а те самите не са готови да допренесат с 20 лева дори за някъква кауза, като например станат членове на БНФМ :laugh:

Нешко , много неща не са ти ясни ,още повече аз какъв патриот съм . Тия 20 лв. отдавна ги разправяш , сигурно се чувстваш прецакан че ги даваш .Когато е възможно и аз ще стана член на БНФМ .
Последна промяна: 16 Юли 2013 20:55 от elmu007.

Българите история, хипотези, загадки 16 Юли 2013 20:31 #13010

• elmu007
  • elmu007's Avatar
  • Офлайн
  • Блокиран
fastext писа:
ВЕЛИКИ БЪЛГАРИ........

Тия личности са големи хора ,спор няма , но те не олицетворяват народа на България .За да се характеризира един народ се гледа мнозинството . И тук изпъква бедата на България - над 95 % бунаци , което е пагубно за държавата .

Българите история, хипотези, загадки 16 Юли 2013 20:33 #13011

• Mila
  • Mila's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 3211
Предполагам, че всеки народ има повод да се гордее с нещо /както и да се срамува/. Аз лично не приемам крайностите на национализма и не националната гордост крепи духа ми. Предпочитам да се чувствам космополитна и гражданин на света, а да не се ограничавам в определено пространство.
Всъщност гордостта е емоция и това, че в момента се гордееш, че си българин, утре може да се смени с емоцията срам и да се чувстваш провален. Още помня през 1994 г. как всички българи бяхме горди и се радвахме заедно на победите в САЩ, а днес повечето се срамуваме от себе си, че допуснахме шайката престъпници да ни управляват и манипулират.
Следните потребители изказаха благодарности: zempar, mitko, Nesho

Българите история, хипотези, загадки 16 Юли 2013 20:41 #13012

• Nesho
  • Nesho's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
elmu007 писа:

Нешко , много неща не са ти ясни ,още повече аз какъв патриот съм . Тия 20 лв. отдавна ги разправяш , сигурно се чувстваш прецакан че ги даваш .Когато е възможно и аз ще стана член на БНФМ .
Ивчо еее..... кога ще съумее да ти се отдаде тази прословута възможност? :laugh: :laugh: :laugh: По всичко личи че този който се страхува да не се прецака си ти. :P Сега fastext сигурно се чуди -Дали тези двамата малоумника ще съумеят да насерат темата с глупавия си спор. fastext значи прекалено ти е позитивна и хубава идеята за тази тема за да дам възможност на Ивчо да я насере с негативизма си. Затова чисто и просто няма да му отговарям ;) нека други да се опитат да го убедят в противното на неговата теза. :laugh:
Модератори: Slavitoooo, djendaka, skita6t, yaponetsa, FLORE, Ilia, hektor, dertlibey, admin

Контакти

Илия Илиев

Председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Ловеч 5500

Ул. Цар Освободител 33, ет. 2, ап. 3

Тел. 0898584502

Електронна поща: info@metaldetecting.bg

Иван Джендов

Заместник-председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Тел. 0887933802

Георги Георгиев

Адвокат