А капитализма чие отроче е !

Така тези идеологии не са възнакнали случайно......Те идват в отговор на несправедливости ,които хората не могат да си обяснят а и църквата не
им дава удоволетворително обяснение Ето например защо е така ....... едно дете болно от нелечима болест ако му намерят
пари за лечението живее ......другото дете като няма пари умира в мъки.......Къде е господ в цялата тая ситуация. ...
И като цяло защо се е родило тва детенце ,само за да заобича живота за няколко годинки и после да плаче всеки ден и да вика ЖИВЕЕ МИ СЕ ! докато
умира бавно всеки ден !!!!!!!

.
Това са неща които църквата неможе да ти обясни ЗАЩО е така Казва–неведоми са пътищата господни и това е
...само дето детето с парите излиза ,че е по любимо на господ ,а на другото му свършва пътя на земята щото няма......
И точно заради подобни несправедливости като тези ,а живота на човек му предлага много други......като например как повсеместно
боклуците и оттайките пращят от здраве и пари и доживяват дълбоки старости...а скромния трудолюбивия човек ....не му стига тежеста на живота ами го и натискат хиляди несгоди , болести и проблеми !!!!
И тука не визирам само нашите боклуци......абсолютно навсякъде е така. Баща ми ми е казвал ,че най–много са го ценили във фирмата коята работи........ама когато очаквал да го повишат повишили един малоумник дето всеки дан питал баща ми какво и как да се направи да ама малоумника ходи да се дрогира със шефовете си и да пие и налива с тях всяка вечер по баровете....те и шефовете същите отрепки !!!!
Точно в знак на това понякога изникват най различни идеологии. .....и хората се лъжат защото им се иска да вярват ,че зад всичките тези несправедливости по света стои някакъв замисъл и бог не ги е изоставил..... защото в живота в който живеем проследявайки го исторически и
настоящем и отчитайки кои са винаги любимците на живота човек много лесно може да повярва във някой твърдения ,че госпораря на живота на Земята е САТАНА.........господар на материята и преходността..............и от там тръгваат най–различни схващания ,че човек може да бъде истински свободен и щастлив само когато се отрече от материалната си същност.....което са материални блага и материални ценности към които всички се стремим цял живот .......дори и лицемерите които се опитват да обедят себе си и другите, че при тях не е така