Регистрираните потребители имат достъп до пълната база на форума като виждат всички теми и публикации.
Регистрация във форума се допуска единствено за членове на БНФМ.

За членство в БНФМ - натиснете тук 
За регистрация във форума - натиснете тук

Добре дошли, Гост
Username: Парола: Запомни ме

ТЕМА: АЛТЕРНАТИВНА ИСТОРИЯ

АЛТЕРНАТИВНА ИСТОРИЯ 10 Ян 2022 00:39 #104308

• kaveiros
  • kaveiros's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Лош и дебел
  • Получени благодарности 12817
Не са египетски, египетските наподобяват наще, но са по примитивни.. Туй са чужди нам, источни фашистки, дето подтискат и не ти дават шанс да излезеш от блатото, никога и те карат да служиш на уж богоизбраните тарикати. Наще мистерии издигат човека в божие подобие и всеки един може да го постигне. Тук и сега!!! Даже не е необходимо да се самоубиваш...
Последна промяна: 10 Ян 2022 00:42 от kaveiros.
Администраторите са забранили публикуването за гости.

АЛТЕРНАТИВНА ИСТОРИЯ 10 Ян 2022 00:45 #104309

• Slavitoooo
  • Slavitoooo's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 14410
kaveiros писа:
Не са египетски, египетските наподобяват наще, но са по примитивни.. Туй са чужди нам, источни фашистки, дето подтискат и не ти дават шанс да излезеш от блатото, никога и те карат да служиш на уж богоизбраните тарикати. Наще мистерии издигат човека в божие подобие и всеки един може да го постигне. Тук и сега!!!
Докторе ние сме самият бог бре човек !
Ние сме създадени безгрешни ние сме създадени по образ и подобие на самият Бог
на самият Абсолют грехопадението естествено е замисъл на самият бог
пуска ни в тежката материя за да си заслужим всеки чрез лични преживявания , страдания и изпити
изначалната Божествена природа !
Когато Христос мина изпита , каза когато тръгнах за земята оставих при отца ми
изначалната ми светлина , сега Отца ми я върна !
Схващаш ли !!

АЛТЕРНАТИВНА ИСТОРИЯ 10 Ян 2022 00:48 #104310

• Nesho
  • Nesho's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 4419
Досега тези схващания ми харесваха щото са блиски до мойте .......Ама за ада съм на мнение ,че неможе да е място.......Според мен всеки си има
собствен ад . Човек докато е жив ........или докато има трите състояния :) той има възможноста да поправи грешките си и ако не е в хармония със
себе си да направи така че да бъде. Но когато умре човек той губи възможноста да поправи грешките си и да хрмонизира състоянието си
и съответно е обречен да бъде затворен във собствения си ад така да го наречем докато не получи втори шанс ,чрез прошка която се дава в знак на
разкаяние......!!! Аз си ги мисля тия работи никъде не съм ги чел :whistle:
Последна промяна: 10 Ян 2022 00:51 от Nesho.

АЛТЕРНАТИВНА ИСТОРИЯ 10 Ян 2022 00:50 #104311

• kaveiros
  • kaveiros's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Лош и дебел
Не Слави! Ние сме тези които се бунтуваме, а не сме тези които се примиряват в очакване на жалката си съдба!
Човек звучи велико! Но не сме богове! Ние сме индивидуалности, а не аморфна маса!
Последна промяна: 10 Ян 2022 00:51 от kaveiros.

АЛТЕРНАТИВНА ИСТОРИЯ 10 Ян 2022 00:52 #104312

• Slavitoooo
  • Slavitoooo's Avatar
  • Офлайн
Nesho писа:
Досега тези схващания ми харесваха щото са блиски до мойте .......Ама за ада съм на мнение ,че неможе да е място.......Според мен всеки си има
собствен ад . Човек докато е жив ........или докато има трите състояния :) той има възможноста да поправи грешките си и ако не е в хармония със
себе си да направи така че да бъде. Но когато умре човек той губи възможноста да поправи грешките си и да хрмонизира състоянията си
и съответно е обречен да бъде затворен във собствения си ад да го наречем докато не получи втори шанс ,чрез прошка която се дава в знак на
истинско разкаяние......!!! Аз си ги мисля тия работи никъде не съм ги чел :whistle:
Тогава чети Щайнер ще ти допадне !

и да не вземете сега да си направите някое самоубиство !
Самоубиството е един от най големите грехове
защото отказваш тотално да изпълниш божията воля !
Мисля ,че тогава отиваш за известно време в животинското царство и после пак отначало почваш
в човешкото , абе няма мърдане !! :lol:
Айде лека !!!
Последна промяна: 10 Ян 2022 00:53 от Slavitoooo.

АЛТЕРНАТИВНА ИСТОРИЯ 10 Ян 2022 01:06 #104313

• kaveiros
  • kaveiros's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Лош и дебел
Slavitoooo писа:
Nesho писа:
себе си да направи така че да бъде. Но когато умре човек той губи възможноста да поправи грешките си и да хрмонизира състоянията си
и съответно е обречен да бъде затворен във собствения си ад да го наречем докато не получи втори шанс ,чрез прошка която се дава в знак на
истинско разкаяние......!!! Аз си ги мисля тия работи никъде не съм ги чел :whistle:
Тогава чети Щайнер ще ти допадне !

и да не вземете сега да си направите някое самоубиство !
Самоубиството е един от най големите грехове
защото отказваш тотално да изпълниш божията воля !
Мисля ,че тогава отиваш за известно време в животинското царство и после пак отначало почваш
в човешкото , абе няма мърдане !! :lol:
Айде лека !!!
Точно затова църквата на сатана, налага тази источна фашистка идеология, за да загубиш всичко човешко и станеш проста биологична единица в аморфната маса. Без собствено съзнание, немислещ, изпълняваш само механични действия...
Самоубийството е забранено, но е разрешено самоубийството, което наричат под друго име, защото не било самоубийство! Когато успееш да диференцираш духа си от грешната си душа и тленното ти тяло, можеш спокойно вече да си резнеш гръцмуня, за да върнеш откраднататия дух, на своя зъл и незаинтересуван бог. Защото духа ти не е твой, а чужд, откраднат и принадлежи другиму! Ти никога не си го заслужавал, защото си червей! И това вече богоугодно дело, а не самоубийство... :side:
Страхотна философия! Няма що...! :S
Философия, за китайски биороботи, камикадзета! :oops:
Злото е добро, черното е бяло, тъмнината е истинската светлина, която не виждаме!
Войната е мир, свободата е робство, невежеството - сила!
Заколи си детето, да нахраниш гладните си родители! Китайска народна поговорка! :S
Ония там, немат нищо общо с нас...
Последна промяна: 10 Ян 2022 01:57 от kaveiros.
Следните потребители изказаха благодарности: Nesho

АЛТЕРНАТИВНА ИСТОРИЯ 10 Ян 2022 12:05 #104314

• Slavitoooo
  • Slavitoooo's Avatar
  • Офлайн
Докторе от къде си ги измисли тия сичките глупости :lol: :lol:
Бях написал че сме богове в развитие а не червей :lol: :lol:

АЛТЕРНАТИВНА ИСТОРИЯ 10 Ян 2022 14:07 #104316

• kaveiros
  • kaveiros's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Лош и дебел
Нищо не съм измислил Слави.просто си нямаш идея в каква заблуда изпадаш.
А ти знаеш ли, че льобимия ти Ленин е точно тяхно отроче?
Ти чувал ли си за гръцкото питагорейство Слави това дето му викаш"египетски мистерии"? Египетски ама нанайци Слави... ;)
Пък антропософията на Щайнер е вид питагорейство изкривено от източен сатанизъм, т.е. от нихилистични и отрицателни възприятия, за действителността! За информация, богомилите, са омешали източния сатанизъм с християнство!
Идеологията на комунизма, ленинизъм и троцкизъм, както и анархокомунизъм, също са производни на антропософията! Фашизма също! Идеологията на съвременния хомосексуализъм, джендеризъм, нюейджи секти, дъновизъм, сатанизъм и те... Всички те се обединяват под общото име луцифериянство или по-известно като църквата на Сатаната!
Какво значи богове в развитие? Как ставаш бок, Слави? Я обясни какво трябва да направиш с гадната си мърша и грешната си душа, за да станеш бок?
Найш ли кои са двамата най-известни, дето са се обесили и от хора успели да станат богове? Лесно е, всички ги знаем... ;)
Последна промяна: 10 Ян 2022 14:50 от kaveiros.

АЛТЕРНАТИВНА ИСТОРИЯ 10 Ян 2022 16:48 #104318

• Nesho
  • Nesho's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
А капитализма чие отроче е ! :lol:
Така тези идеологии не са възнакнали случайно......Те идват в отговор на несправедливости ,които хората не могат да си обяснят а и църквата не
им дава удоволетворително обяснение Ето например защо е така ....... едно дете болно от нелечима болест ако му намерят
пари за лечението живее ......другото дете като няма пари умира в мъки.......Къде е господ в цялата тая ситуация. ...
И като цяло защо се е родило тва детенце ,само за да заобича живота за няколко годинки и после да плаче всеки ден и да вика ЖИВЕЕ МИ СЕ ! докато
умира бавно всеки ден !!!!!!! :angry: :angry: :sick: .
Това са неща които църквата неможе да ти обясни ЗАЩО е така Казва–неведоми са пътищата господни и това е
...само дето детето с парите излиза ,че е по любимо на господ ,а на другото му свършва пътя на земята щото няма...... :sick:

И точно заради подобни несправедливости като тези ,а живота на човек му предлага много други......като например как повсеместно
боклуците и оттайките пращят от здраве и пари и доживяват дълбоки старости...а скромния трудолюбивия човек ....не му стига тежеста на живота ами го и натискат хиляди несгоди , болести и проблеми !!!! И тука не визирам само нашите боклуци......абсолютно навсякъде е така. Баща ми ми е казвал ,че най–много са го ценили във фирмата коята работи........ама когато очаквал да го повишат повишили един малоумник дето всеки дан питал баща ми какво и как да се направи да ама малоумника ходи да се дрогира със шефовете си и да пие и налива с тях всяка вечер по баровете....те и шефовете същите отрепки !!!!

Точно в знак на това понякога изникват най различни идеологии. .....и хората се лъжат защото им се иска да вярват ,че зад всичките тези несправедливости по света стои някакъв замисъл и бог не ги е изоставил..... защото в живота в който живеем проследявайки го исторически и
настоящем и отчитайки кои са винаги любимците на живота човек много лесно може да повярва във някой твърдения ,че госпораря на живота на Земята е САТАНА.........господар на материята и преходността..............и от там тръгваат най–различни схващания ,че човек може да бъде истински свободен и щастлив само когато се отрече от материалната си същност.....което са материални блага и материални ценности към които всички се стремим цял живот .......дори и лицемерите които се опитват да обедят себе си и другите, че при тях не е така :lol:
Последна промяна: 10 Ян 2022 17:22 от Nesho.

АЛТЕРНАТИВНА ИСТОРИЯ 10 Ян 2022 17:54 #104319

• kaveiros
  • kaveiros's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Лош и дебел
Ами извращенията също не правят живота по-лек и жертвоприношенията никого не са спасили или излекували, нито пък са дали някакво обяснение.
Някой се кастрира или отсича дясната ръка, принася в жертва съседа или детето си, яде човешко месо, да се излекува, запалва къщата си, все дейности които имат обяснение или смисъл само при психично нездрави...
Има някакви норми, пък емоционално нестабилните, винаги са склонни, към изврещения, жертви, самоосакатяване, самоубийства, секти..
Последна промяна: 10 Ян 2022 18:00 от kaveiros.

АЛТЕРНАТИВНА ИСТОРИЯ 10 Ян 2022 17:59 #104320

• Nesho
  • Nesho's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
kaveiros писа:
Ами извращенията също не правят живота по-лек и жертвоприношенията никого не са спасили или излекували, нито пък са дали някакво обяснение.
Някой се кастрира или отсича дясната ръка, принася в жертва съседа или детето си, яде човешко месо, да се излекува, запалва къщата си, все дейности които имат обяснение или смисъл само при психично нездрави...

Така е .....ама реално погледното какъв е процента на подобни хора на фона на населението на земята. Най популярната болест процентно е друга!

АЛТЕРНАТИВНА ИСТОРИЯ 10 Ян 2022 18:05 #104321

• kaveiros
  • kaveiros's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Лош и дебел
Ми вероятно, ако не е било християнството, много голям.
Виж какви изроди са били маите в америка и до къде са стигали.
Виж ги какви изроди са били и богомилите..
Все безсмислени жертвоприношения, пък каквво им е помогнало психическото отклонение и противоествените вярвания?
Живота да им е бил по лек, като си го правят още по-труден?
Последна промяна: 10 Ян 2022 18:07 от kaveiros.

АЛТЕРНАТИВНА ИСТОРИЯ 10 Ян 2022 18:55 #104323

• Nesho
  • Nesho's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
Аз съм на 110% процента на тва мнение и съм точно на противоположното мнение ,че всичко идва чрез жертва. ....И затва не разбирам жертвата на Исус .Виж саможертвата е нещо друго саможертва на Левски Ботев и прочие.......може би примерите не са много подходящи и най вероятно има и по подходящи като някой пожарникар хвърлил се в огъня и загинал за да спаси друг и прочие. Но когато искам да вярвам ,че Исус не е просто жертва
а се жертва за нас ти ме изкарваш богохулник :lol: че съм бил принизявал Исус до самоубиец :blink: А ся де :cheer: :cheer: :cheer:
Последна промяна: 10 Ян 2022 18:57 от Nesho.

АЛТЕРНАТИВНА ИСТОРИЯ 10 Ян 2022 19:07 #104324

• Slavitoooo
  • Slavitoooo's Avatar
  • Офлайн
Докторе много въпроси :lol: трябва да изчетеш цялата антропософска
литература и цялата окултна ,че да си дадеш отговорите на тия въпроси , но аз съм спокоен
защото на тия същите въпроси ти ще дадеш отговорите от Православна гледна точка ? Айде давай !
Туй не е така унуй не е така , ти кажи как е обясни !?
Обясни какво аджъба всъщност направи Христос с идването си на Земята
за какво дойде ??

Официалните църкви нарушават редица неща от библията например :
Матей 5:44:
Но Аз ви казвам: Обичайте неприятелите си и се молете за онези, които ви гонят,

ТВА ЦЪРКВИТЕ САМО НА ДУМИ ИНАЧЕ АНАТЕМОСТВАТ ТА ПУШЕК СЕ ДИГА
Последна промяна: 10 Ян 2022 19:18 от Slavitoooo.

АЛТЕРНАТИВНА ИСТОРИЯ 10 Ян 2022 20:48 #104326

• kaveiros
  • kaveiros's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Лош и дебел
Всичко на този свят е жертва, работиш-жертваш се, взимаш пари. Даваш пари-жертваш ги, купуваш телевизор! Даваш на болно дете, старец, правиш жертва, помагаш на ближния си, на този който му липсва нещо!
Какъв е смисъла на безсмислената жертва?
Исус се е жертвал за нас,победил всичките си врагове и направил е така, че да живеем по-добре, а не ни е предал. Неговата жертва не е безсмислена. Той не си е отрязъл крак или ръка или не е веганствал, не се е кастрирал или каквото и да било, за да ни спаси! Последното би било безсмислено, не би имало смисъл ако няма някаква цел и това не е жертва а глупост - извращение... Нашата жертва е победа, а не мизерия!
Християните не правят безсмислени жертви! Безсмислените жертви са жертворинишения, независимо какви!
Последна промяна: 10 Ян 2022 21:18 от kaveiros.
Модератори: Slavitoooo, Ilia, djendaka, skita6t, yaponetsa, FLORE, hektor, dertlibey, admin

Контакти

Илия Илиев

Председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Ловеч 5500

Ул. Цар Освободител 33, ет. 2, ап. 3

Тел. 0898584502

Електронна поща: info@metaldetecting.bg

Иван Джендов

Заместник-председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Тел. 0887933802

Георги Георгиев

Адвокат