djendaka писа:
Пак сте изпаднали в някакви обяснения които за мен са безсмислени , за да не осираме темата за Equinox предлагам на Нешо да дойде когато му е удобно отиваме на терен много замърсен с черни предмети нещо от рода за един мах 4-5 черни , аз ще съм с трака той с деуса моят човек ще е при него и ще записва неговите резултати , неговия при мен и след половин час търсене обявяваме резултата , смятам че така ще видим кой колко струва
Джендак постни това което ще напиша в темата за Деуса, че наистина осрахме темата за Equinox .
Новия детектор на Майлаб ми е много интересен от гледна точка на това че най-вероятно ще съчетава бързината и възможноста за настройки на реактивитито като Деуса и традиционно добрата работа на майлабите на уродено. Ще бъде уникално добър детектор според мен и съм му се заканил да го взема. Колкото и да пиша глупости аз съм си пристрастен майлабаджия за добро или за лошо
Сега Аз Деус нямам Един колега има. Ще го питам дали е съгласен на подобен тест и съревнование но от сега казвам че бих се съгласил само ако е тука
на моя почва. Колегата е добър със Деуса но е свикнал да търка само по нашите почви. Там по вашите ще гледа най вероятно като Теле в Зеле

Теста бих искал да бъде следния. Отиваме до едно лозе на което знам че излизат коцета наред със множеството малки телчета. Харесваш си един ред и го минаваш колкото пъти искаш, ако искаш го минавай сант по сант После влиза колегата със Деуса след теб и пробва да хване изпуснати от теб сигнали. После съответно се прави обратния тест за да няма сърдити. Влиза колегата със Деуса във един ред , след което пък ти минаваш след него и проверяваш за изпуснати сигнали. Който хване най много изпуснати сигнали печели съревнованието. Така става ли ?