Регистрираните потребители имат достъп до пълната база на форума като виждат всички теми и публикации.
Регистрация във форума се допуска единствено за членове на БНФМ.

За членство в БНФМ - натиснете тук 
За регистрация във форума - натиснете тук

Добре дошли, Гост
Username: Парола: Запомни ме
  • Страница:
  • 1
  • 2

ТЕМА: BLISSTOOL LTC64X (THE BEAST) v6 vs v5 vs Minelab GPX 5000. Златна монета 21 mm (20 FRANCS 1877).

BLISSTOOL LTC64X (THE BEAST) v6 vs v5 vs Minelab GPX 5000. Златна монета 21 mm (20 FRANCS 1877). 27 Дек 2014 21:26 #25374

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Председател на БНФМ регионален клуб Бургас, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 6766
Мерчев аз не знам какви са ви отношенията или уговорките и какво си подарил , аз излагам фактите и говоря за неща които реално видях а те бяха , че с нова антена и след извършен от теб ремонт апарата не работи никак добре да не казвам , че за мен такъв апарат въобще не работи , за това те посъветвах да обърнеш внимание на продукцията която предлагаш а не да ми правиш някакви измислени клипове дето на 99% от аудиторията на форумите е ясно че граничат с научна фантастика .
Администраторите са забранили публикуването за гости.
Следните потребители изказаха благодарности: comander

BLISSTOOL LTC64X (THE BEAST) v6 vs v5 vs Minelab GPX 5000. Златна монета 21 mm (20 FRANCS 1877). 27 Дек 2014 22:02 #25375

• BLISSTOOL
  • BLISSTOOL's Avatar
  • Офлайн
  • Член на БНФМ, Производител на BLISSTOOL металдетектори
  • Получени благодарности 23
djendaka писа:
Мерчев аз не знам какви са ви отношенията или уговорките и какво си подарил , аз излагам фактите и говоря за неща които реално видях а те бяха , че с нова антена и след извършен от теб ремонт апарата не работи никак добре да не казвам , че за мен такъв апарат въобще не работи , за това те посъветвах да обърнеш внимание на продукцията която предлагаш а не да ми правиш някакви измислени клипове дето на 99% от аудиторията на форумите е ясно че граничат с научна фантастика .

- djendaka, въпросния детектор беше цялостно ремонтиран и тестван от нас след ремонта с новата безплатна за клиента търсеща бобина 28 см. Ако клиента има някакви затруднения с настройките, нека се свърже с нас - няма как да му помогнем или съдействаме без дори да знаем че нещо не е доволен, при това след повече от 4 години от датата на покупка на детектора.

djendaka, преди малко отправих покана към comander, отправям подобна покана и към теб: каня те да повторим на полигон BLISSTOOL BSB всички тестове с BLISSTOOL металдетектори, които сме публикували и за които някой има съмнения в коректността им. Не те познавам добре, но за разлика от теб, аз от край време имам добро впечатление за теб - възприемам те като съвестен и отговорен човек - така че ако повторим тестовете с теб, може би повече хора ще осъзнаят че това което демонстрираме на тестовете е истина и няма никакви манипулации, а и едно подобно повтаряне на тестовете ще бъде в интерес на всички, особено за търсачите, че вече чак ми е досадно да отговарям на едни и същи неоснователни намеци за конспирации и фантастика. По време на въпросните тестове с теб, ти ще тестваш BLISSTOOL металдетекторите, а аз ще ги заснема и публикувам след това на видео. За отделеното време (1-2 дни), ще ти платя всички транспортни разходи, като ще ти платя и надница за отделеното време, а и престоя ти при нас ще бъде също изцяло за моя сметка.

Ако ти (djendaka), comander-а или yaponetsa (към когото също отправих подобна покана) нямате интерес и не желаете да участвате в повтарянето на тестовете на полигон BLISSTOOL BSB, нека тогава, ако ръководството на федерацията желае да посочи друг опитен търсач от членовете си, който да се нагърби с тази обществено полезна дейност, че изобщо не ми е приятно като съинициатор на БНФМ, съучредител на БНФМ и човека направил безвъзмездно този сайт, точно в него да разпространяват лъжовна и клеветническа информация по мой адрес или по адрес на BLISSTOOL металдетектори! На въпросният опитен търсач, желаещ да повторим тестовете на полигон BLISSTOOL BSB, също, ще му платя всички транспортни разходи и надница за отделеното време, а и престоя му при нас ще бъде също изцяло за моя сметка.

Бележка: НАПОМНЯМ и че всеки който има желание да види на живо и да тества лично как работят BLISSTOOL металдетектори в неговия район, на избран от него терен, може да се уговори за среща с нашия мобилен търговски представител в България и той ще отиде при него на място, напълно безплатно! Подробности има в тази тема:

metaldetecting.bg/index.php?option=com_k...7&Itemid=126&lang=bg

Предвид, че предлагаме дори такава опция, пишещите клевети по адрес на BLISSTOOL металдетектори, без дори да са ги тествали, и без дори да са ги настроили коректно, нямат извинение.

Поздрави.
BLISSTOOL металдетектори: www.blisstool.com, Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., GSM: 0883450667, Skype: blisstool, ahmed_merchev, Лице за контакт: Ахмед Мерчев
Последна промяна: 27 Дек 2014 22:10 от BLISSTOOL.

BLISSTOOL LTC64X (THE BEAST) v6 vs v5 vs Minelab GPX 5000. Златна монета 21 mm (20 FRANCS 1877). 27 Дек 2014 22:19 #25376

• comander
  • comander's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 4278
Няма какво да ме каниш ,като се правят съборите просто пресъстваи на тях . Там прави и показваи настроики ,като си мислиш че проблема е в хората, а не в бангията ти.
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за благото на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че...
Следните потребители изказаха благодарности: mitko

BLISSTOOL LTC64X (THE BEAST) v6 vs v5 vs Minelab GPX 5000. Златна монета 21 mm (20 FRANCS 1877). 27 Дек 2014 22:26 #25377

• Джони
  • Джони's Avatar
  • Офлайн
  • Блокиран
  • Получени благодарности 1498
Мерчев, дръж се като съинициатор на БНФМ, съучредител на БНФМ и човека направил безвъзмездно този сайт с достойнството, което заслужават тия определения и всички ще ти сваляме шапка.
Но те моля не повтарай грешката на един друг настоящ собственик на сайт, който навремето реши, че може да ползва Федерацията за личните си рекламни цели и да рекламира марки и модели, от които хората и сега реват.
Пък, ако наистина си вярваш, означава, че имаш абсолютно нереална оценка за действителността.
Абе, момко, тва дето го правиш е все едно аз да изляза по форумите и да кажа, че съм търсач номер едно в цял свят и Шлиман/примерно/ в сравнение с мене е някакъв аматьор, случайно открил по невнимание Троя.
Че освести се де.
Следните потребители изказаха благодарности: comander, mitko

BLISSTOOL LTC64X (THE BEAST) v6 vs v5 vs Minelab GPX 5000. Златна монета 21 mm (20 FRANCS 1877). 28 Дек 2014 16:49 #25386

• cat
  • cat's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 1881
Добре де аз съм страничен наблюдател и един обикновен потребител във форума , ама ще ме извинявате всички обаче това си прилича на един махленски спор . А решението е просто дайте един от тия детектори да го тестваме на някой събор и да го видим как работи какво толкова има .
Следните потребители изказаха благодарности: Slavitoooo, djendaka, yaponetsa, Nesho

BLISSTOOL LTC64X (THE BEAST) v6 vs v5 vs Minelab GPX 5000. Златна монета 21 mm (20 FRANCS 1877). 29 Дек 2014 07:43 #25402

• zempar
  • zempar's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 2436
Мислех си, че само аз и още няколко под ръководството на един друг производител се занимавам с "анти-реклама" на блистула.
Но като гледам тук сме се събрали хора за един приличен клуб "АНТИ..................."
Не се хабете да му давате акъл. Другаря Марчев не чува никого, освен гласовете в главата си.
Предвид положението в държавата ни и ниското ниво на здравеопазване мисля, че явлението е съвсем нормално :) .
Следните потребители изказаха благодарности: Джони

BLISSTOOL LTC64X (THE BEAST) v6 vs v5 vs Minelab GPX 5000. Златна монета 21 mm (20 FRANCS 1877). 29 Дек 2014 08:31 #25404

• FLORE
  • FLORE's Avatar
  • Офлайн
  • Член на БНФМ и модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 5022
Мерчев, хващам първия самолет и идвам те ошамаря хубаво, ако някой не ме изпревари преди това...... :laugh: :laugh: :laugh:
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА ФЕДЕРАЦИЯТА ПО МЕТАЛДЕТЕКТИНГ

Бранейки се срещу евреина, аз се боря за делото на бога.
Това, което не е добра раса на този свят е плява.
  • Страница:
  • 1
  • 2
Модератори: Slavitoooo, djendaka, yaponetsa, skita6t, Ilia, FLORE, hektor, dertlibey, admin

Контакти

Илия Илиев

Председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Ловеч 5500

Ул. Цар Освободител 33, ет. 2, ап. 3

Тел. 0898584502

Електронна поща: info@metaldetecting.bg

Иван Джендов

Заместник-председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Тел. 0887933802

Георги Георгиев

Адвокат