djendaka писа:
Мерчев аз не знам какви са ви отношенията или уговорките и какво си подарил , аз излагам фактите и говоря за неща които реално видях а те бяха , че с нова антена и след извършен от теб ремонт апарата не работи никак добре да не казвам , че за мен такъв апарат въобще не работи , за това те посъветвах да обърнеш внимание на продукцията която предлагаш а не да ми правиш някакви измислени клипове дето на 99% от аудиторията на форумите е ясно че граничат с научна фантастика .
- djendaka, въпросния детектор беше цялостно ремонтиран и тестван от нас след ремонта с новата безплатна за клиента търсеща бобина 28 см. Ако клиента има някакви затруднения с настройките, нека се свърже с нас - няма как да му помогнем или съдействаме без дори да знаем че нещо не е доволен, при това след повече от 4 години от датата на покупка на детектора.
djendaka, преди малко отправих покана към comander, отправям подобна покана и към теб: каня те да повторим на полигон BLISSTOOL BSB всички тестове с BLISSTOOL металдетектори, които сме публикували и за които някой има съмнения в коректността им. Не те познавам добре, но за разлика от теб, аз от край време имам добро впечатление за теб - възприемам те като съвестен и отговорен човек - така че ако повторим тестовете с теб, може би повече хора ще осъзнаят че това което демонстрираме на тестовете е истина и няма никакви манипулации, а и едно подобно повтаряне на тестовете ще бъде в интерес на всички, особено за търсачите, че вече чак ми е досадно да отговарям на едни и същи неоснователни намеци за конспирации и фантастика. По време на въпросните тестове с теб, ти ще тестваш BLISSTOOL металдетекторите, а аз ще ги заснема и публикувам след това на видео. За отделеното време (1-2 дни), ще ти платя всички транспортни разходи, като ще ти платя и надница за отделеното време, а и престоя ти при нас ще бъде също изцяло за моя сметка.
Ако ти (djendaka), comander-а или yaponetsa (към когото също отправих подобна покана) нямате интерес и не желаете да участвате в повтарянето на тестовете на полигон BLISSTOOL BSB, нека тогава, ако ръководството на федерацията желае да посочи друг опитен търсач от членовете си, който да се нагърби с тази обществено полезна дейност, че изобщо не ми е приятно като съинициатор на БНФМ, съучредител на БНФМ и човека направил безвъзмездно този сайт, точно в него да разпространяват лъжовна и клеветническа информация по мой адрес или по адрес на BLISSTOOL металдетектори! На въпросният опитен търсач, желаещ да повторим тестовете на полигон BLISSTOOL BSB, също, ще му платя всички транспортни разходи и надница за отделеното време, а и престоя му при нас ще бъде също изцяло за моя сметка.
Бележка:
НАПОМНЯМ и че всеки който има желание да види на живо и да тества лично как работят BLISSTOOL металдетектори в неговия район, на избран от него терен, може да се уговори за среща с нашия мобилен търговски представител в България и той ще отиде при него на място, напълно безплатно! Подробности има в тази тема:
metaldetecting.bg/index.php?option=com_k...7&Itemid=126&lang=bg
Предвид, че предлагаме дори такава опция, пишещите клевети по адрес на BLISSTOOL металдетектори, без дори да са ги тествали, и без дори да са ги настроили коректно, нямат извинение.
Поздрави.