BLISSTOOL писа:
До "администратора": Nexus на няколко пъти ме обвинява в измама. Моля обърни внимание на този въпрос и цензурирай неговите, а не моите коментари, след като се изявяваш като администратор!
Nexus, отново се опитваш да се измъкнеш. Няма да коментирам "гениалните" ти прозрения от предходния ти пост, а минавам директно на въпроса: Ще участваш ли в комплексни паралелни тестове с най-новите и най-добрите си детектори: Nexus Standard MkII и Nexus Credo DDM? Регламента и тестовете които си предложил ме устройват, но няма да са само на ниско минерализиран терен както ти се иска, а и на средно и високо минерализиран! Един от тестовете ще бъде дълбочина на детекция на единична монета, като съм отворен и за всеки друг тест който ти или някой друг предложи.
И нещо си се объркал: спора не е кой детектор е по-дълбок на лека почва, а кой детектор е по-дълбок на повечето терени, включително: ниско, средно и високо минерализирани терени, терени осеяни с камъни и горещи скали. Предполагам вече за всички е ясно, че Nexus металдетектори могат да имат добри показатели само на леки почви, заради резонанса с който се хвалиш, но ако ще правим тестове само на леки почви, и аз, и Владо имаме възможност да приготвим детектори само за въпросните леки почви, пред които по критерий дълбочина на детекция в лека почва, Nexus ще изглежда като допотопна технология. В тази връзка, обърнах внимание че проявявам интерес само към комплексни паралелни тестове на различни терени с най-добрите серийно произвеждани металдетектори от други марки, а не със специално пригодени за целите на теста детектори.
Нека някой се наеме да състави описание и регламент на тестовете които Nexus го устройват и ме уведомете когато сте готови! Включете в регламента следните две напълно справедливи условия:
/1/ Nexus да участва с най-новите и най-добрите си детектори: Nexus Standard MkII и Nexus Credo DDM;
/2/ Тестовете да са на: ниско, средно и високоминерализирани терени.
Вече се изказах по въпроса как ще участвам. Твоите специални изисквания за различни почви не виждам как ще се задоволят.
Що се отнася до кой Нексъс модел ще вадя за тест е мой избор.
Като демонстрираш, че си способен да победиш оня пренебрегнат от мнозонството стар модел Коронадо, тогава ще имаш шанс за двубой срещу новите Нексъс модели, сиреч за реклама на твоите версии.