Регистрираните потребители имат достъп до пълната база на форума като виждат всички теми и публикации.
Регистрация във форума се допуска единствено за членове на БНФМ.

За членство в БНФМ - натиснете тук 
За регистрация във форума - натиснете тук

Добре дошли, Гост
Username: Парола: Запомни ме

ТЕМА: Сблъсъкът на титаните 8 юни 2014 гр. Пловдив

Сблъсъкът на титаните 8 юни 2014 гр. Пловдив 28 Май 2014 15:01 #20443

• BLISSTOOL
  • BLISSTOOL's Avatar
  • Офлайн
  • Член на БНФМ, Производител на BLISSTOOL металдетектори
  • Получени благодарности 23
kaveiros писа:
На 8 юни с точност мога да ви кажа, кой е измамник, кой мошеник и кой заблуждава хората! Независимо дали ще дойдете или не!

- kaveiros, ти пък сериозно ли се имаш за някакъв фактор? Както вече писах, набързо скалъпени циркове, не ме устройват, без значение дали се провеждат на официален събор или на полигон. Не ме интересува и кога, къде и какви сбирки си организирате. Ако някой от вас е способен да организира реални комплексни паралелни тестове - направете го и ме поканете да участвам ако желаете, като предварително разпишете писмено регламент, процедури и каквото там решите, които да гарантират че тестовете са обективни и комплексни (по общовалидни и доказуеми правила, на различни терени и с различни тестови обекти.
BLISSTOOL металдетектори: www.blisstool.com, Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., GSM: 0883450667, Skype: blisstool, ahmed_merchev, Лице за контакт: Ахмед Мерчев
Администраторите са забранили публикуването за гости.

Сблъсъкът на титаните 8 юни 2014 гр. Пловдив 28 Май 2014 15:51 #20445

• ConceptionJunction
  • ConceptionJunction's Avatar
  • Офлайн
  • Не е член на БНФМ
  • Получени благодарности 434
BLISSTOOL писа:
kaveiros писа:
На 8 юни с точност мога да ви кажа, кой е измамник, кой мошеник и кой заблуждава хората! Независимо дали ще дойдете или не!

- kaveiros, ти пък сериозно ли се имаш за някакъв фактор? Както вече писах, набързо скалъпени циркове, не ме устройват, без значение дали се провеждат на официален събор или на полигон. Не ме интересува и кога, къде и какви сбирки си организирате. Ако някой от вас е способен да организира реални комплексни паралелни тестове - направете го и ме поканете да участвам ако желаете, като предварително разпишете писмено регламент, процедури и каквото там решите, които да гарантират че тестовете са обективни и комплексни (по общовалидни и доказуеми правила, на различни терени и с различни тестови обекти.

Няма стабилно здравеопазване, нямааа - някой пак е скъсал синджирите в психиатрията!!!
Следните потребители изказаха благодарности: mitko, elmu007

Сблъсъкът на титаните 8 юни 2014 гр. Пловдив 28 Май 2014 16:01 #20446

• kaveiros
  • kaveiros's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Лош и дебел
  • Получени благодарности 12816
BLISSTOOL писа:
- kaveiros, ти пък сериозно ли се имаш за някакъв фактор?
Да Блистул, АЗ сериозно се имам за някакъв ФАКТОР АЗ съм твое ВЕЛИЧЕСТВО КЛИЕНТА , АЗ ТЕ КОЛЯ И АЗ ТЕ БЕСЯ приятелю, а ако пожелая мога да те почеша и зад ушите, но само ако го заслужаваш ;) !
Ако не си го разбрал, няма и да го разбереш!
Последна промяна: 28 Май 2014 16:06 от kaveiros.
Следните потребители изказаха благодарности: Slavitoooo, yaponetsa, Радо ВТ, mitko, FLORE, emoxristov, Nesho, elmu007, Fastext, Nexus

Сблъсъкът на титаните 8 юни 2014 гр. Пловдив 28 Май 2014 16:24 #20449

• kaveiros
  • kaveiros's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Лош и дебел
  • Получени благодарности 12816
Тука, поне до колкото знам, е свободен форум, а не зомбиран! Всички стъпваме реално на крака и няма зомбирани клакьорки и мажоретки, да подскачат в такта, за 2-3 лева отстъпка!
Който много приказва, после трябва да доказва!!!
Следните потребители изказаха благодарности: mitko, FLORE

Сблъсъкът на титаните 8 юни 2014 гр. Пловдив 28 Май 2014 16:34 #20450

• FLORE
  • FLORE's Avatar
  • Офлайн
  • Член на БНФМ и модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 5020
kaveiros писа:
Тука, поне до колкото знам, е свободен форум, а не зомбиран! Всички стъпваме реално на крака и няма зомбирани клакьорки и мажоретки, да подскачат в такта, за 2-3 лева отстъпка!
Който много приказва, после трябва да доказва!!!

Напълно съм съгласен с теб. ;)
Много на място казано, някои БГ "производители " си мислят че са много напред и трябва да разберат къде точно им е мястото. ;)
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА ФЕДЕРАЦИЯТА ПО МЕТАЛДЕТЕКТИНГ

Бранейки се срещу евреина, аз се боря за делото на бога.
Това, което не е добра раса на този свят е плява.
Следните потребители изказаха благодарности: mitko, elmu007

Сблъсъкът на титаните 8 юни 2014 гр. Пловдив 28 Май 2014 17:09 #20452

• ConceptionJunction
  • Офлайн
  • Не е член на БНФМ
FLORE, аз мисля, че не машината прави търсача успешен, а търсача прави една машината успешна! Глезотийката да си купиш лъскава машина след гледане на тестове гали само егото ти на мъжкар, който иска да е голямата работа и е същото както да си показваш лъскавата млада любовница пред хората, но истинското ти щастие е у дома с жената и вярната машина , която никога не те е подвела в работата на търсач. Въпроса е, коя е истинската машина за всеки един търсач, която го прави щастлив – онази която си е взел след гледане на тестове или онази, която на практика може да работи.
Следните потребители изказаха благодарности: kaveiros, FLORE, elmu007, Fastext, dmd_77, Nexus, lionidas

Сблъсъкът на титаните 8 юни 2014 гр. Пловдив 28 Май 2014 17:12 #20453

• Nexus
  • Nexus's Avatar
  • Офлайн
  • Не е член на БНФМ
  • Получени благодарности 413
BLISSTOOL писа:
До "администратора": Nexus на няколко пъти ме обвинява в измама. Моля обърни внимание на този въпрос и цензурирай неговите, а не моите коментари, след като се изявяваш като администратор!

Nexus, отново се опитваш да се измъкнеш. Няма да коментирам "гениалните" ти прозрения от предходния ти пост, а минавам директно на въпроса: Ще участваш ли в комплексни паралелни тестове с най-новите и най-добрите си детектори: Nexus Standard MkII и Nexus Credo DDM? Регламента и тестовете които си предложил ме устройват, но няма да са само на ниско минерализиран терен както ти се иска, а и на средно и високо минерализиран! Един от тестовете ще бъде дълбочина на детекция на единична монета, като съм отворен и за всеки друг тест който ти или някой друг предложи.

И нещо си се объркал: спора не е кой детектор е по-дълбок на лека почва, а кой детектор е по-дълбок на повечето терени, включително: ниско, средно и високо минерализирани терени, терени осеяни с камъни и горещи скали. Предполагам вече за всички е ясно, че Nexus металдетектори могат да имат добри показатели само на леки почви, заради резонанса с който се хвалиш, но ако ще правим тестове само на леки почви, и аз, и Владо имаме възможност да приготвим детектори само за въпросните леки почви, пред които по критерий дълбочина на детекция в лека почва, Nexus ще изглежда като допотопна технология. В тази връзка, обърнах внимание че проявявам интерес само към комплексни паралелни тестове на различни терени с най-добрите серийно произвеждани металдетектори от други марки, а не със специално пригодени за целите на теста детектори.

Нека някой се наеме да състави описание и регламент на тестовете които Nexus го устройват и ме уведомете когато сте готови! Включете в регламента следните две напълно справедливи условия:

/1/ Nexus да участва с най-новите и най-добрите си детектори: Nexus Standard MkII и Nexus Credo DDM;

/2/ Тестовете да са на: ниско, средно и високоминерализирани терени.
Вече се изказах по въпроса как ще участвам. Твоите специални изисквания за различни почви не виждам как ще се задоволят.
Що се отнася до кой Нексъс модел ще вадя за тест е мой избор.
Като демонстрираш, че си способен да победиш оня пренебрегнат от мнозонството стар модел Коронадо, тогава ще имаш шанс за двубой срещу новите Нексъс модели, сиреч за реклама на твоите версии.

Сблъсъкът на титаните 8 юни 2014 гр. Пловдив 28 Май 2014 17:13 #20454

• admin
  • admin's Avatar
  • Офлайн
  • Администратор
  • Получени благодарности 52
BLISSTOOL писа:
До "администратора": Nexus на няколко пъти ме обвинява в измама. Моля обърни внимание на този въпрос и цензурирай неговите, а не моите коментари, след като се изявяваш като администратор!
.

Г-н Мерчев,
въпреки, че не се познаваме, лично Ви уважавам за труда, който сте положили за създаването на този сайт и прилежащият към него форум. Ако сте забелязали, се опитвам да бъда максимално безпристрастен и толерантен към всички, намесвам се само в краен случай, и то за да се избегне превръщането на форума в трибуна за изразяване на лична неприязън и асоциирането му с това на квартална кръчма, където всеки може да обижда, псува и заплашва зад прикритието на мрежата. Виждам, че в неспособността си да се измъкнете от този цирк, не сте забелязали, че не администратора е редактирал коментара Ви, а това е сторено от модератор, все пак това е обществен форум и управлението му е ръцете на много хора, това се прави с цел, да няма авторитарност и избирателен субективизъм.
Апелирам, дръжте се достойно, не се нападайте просташки и ще имате уважението на всички посетители, които са и потенциално бъдещи клиенти.
Следните потребители изказаха благодарности: Nexus

Сблъсъкът на титаните 8 юни 2014 гр. Пловдив 28 Май 2014 17:14 #20455

• Nexus
  • Nexus's Avatar
  • Офлайн
  • Не е член на БНФМ
  • Получени благодарности 413
ConceptionJunction писа:
FLORE, аз мисля, че не машината прави търсача успешен, а търсача прави една машината успешна! Глезотийката да си купиш лъскава машина след гледане на тестове гали само егото ти на мъжкар, който иска да е голямата работа и е същото както да си показваш лъскавата млада любовница пред хората, но истинското ти щастие е у дома с жената и вярната машина , която никога не те е подвела в работата на търсач. Въпроса е, коя е истинската машина за всеки един търсач, която го прави щастлив – онази която си е взел след гледане на тестове или онази, която на практика може да работи.
Това е въпрос за хора с чувство за себекритичност.
Последна промяна: 28 Май 2014 17:20 от Nexus.
Следните потребители изказаха благодарности: ConceptionJunction

Сблъсъкът на титаните 8 юни 2014 гр. Пловдив 28 Май 2014 17:18 #20457

• FLORE
  • FLORE's Avatar
  • Офлайн
  • Получени благодарности 5020
ConceptionJunction писа:

Да така е спор няма но, те всички машини работят само че някои са доста прехвалени . ;)
И все пак сме живи хора и всеки иска да си купи някоя глезотийка така да ти стане приятно на душата и небрежно да се изфукаш пред някои колеги. ;)
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА ФЕДЕРАЦИЯТА ПО МЕТАЛДЕТЕКТИНГ

Бранейки се срещу евреина, аз се боря за делото на бога.
Това, което не е добра раса на този свят е плява.

Сблъсъкът на титаните 8 юни 2014 гр. Пловдив 28 Май 2014 17:40 #20459

• Илат
  • Илат's Avatar
  • Офлайн
  • Блокиран
  • Получени благодарности 13
BLISSTOOL писа:
Фирма БЛИСТУЛ ЕООД (производител на BLISSTOOL металдетектори), декларира че желае да проведе комплексни паралелни тестове с най-добрите серийно произвеждани металдетектори от други марки: български и чуждестранни.

.................

1. BLISSTOOL да участва в тестовете, задължително с най-новите и най-добрите си серийно произвеждани металдетектори: BLISSTOOL LTC64X (THE BEAST - ЗВЯРА).

Това означава ли, че някой може да уцели правилно всички копчета на "64 битовата" версия? С поздрави, Илат.

Сблъсъкът на титаните 8 юни 2014 гр. Пловдив 28 Май 2014 17:41 #20460

• ConceptionJunction
  • Офлайн
  • Не е член на БНФМ
FLORE, за да ти стане приятно на душата и небрежно да се изфукаш пред някои колеги с „лъскавата” си машинка първо трябва търсача да има чувство за себекритичност, (както правилно го каза NEXUS). А това означава, че търсача трябва да потърси проблема за неуспеха първо у себе си и чак след това да търси вината у машината, защото когато търсача не положил всички услия да работи правилно с една машина дори и най-успялата машина във всички тестове да си е купил пак ще каже, че машината не струва. И точно за това казах, че : не машината прави търсача успешен, а търсача прави една машина успешна!

Сблъсъкът на титаните 8 юни 2014 гр. Пловдив 28 Май 2014 17:50 #20462

• yaponetsa
  • yaponetsa's Avatar
  • Офлайн
  • Получени благодарности 2163
BLISSTOOL писа:

Ааааа грешка!Не мешай администрацията с администратора!
На нексуса писаниците са проверени,което в случая не е работата на хората от тоя форум..но все пак беха потвърдени неговите упреци.
Г-н Daryn дето беше нацвъкал един куп клипчета в ю-туб,е бил писал следното в няколко форуми;
като примерно www.dankowskidetectors.com/
The owner of Blisstool is a robotics scientist that owns Kibertron and has used his expertise to
develop the machines over a few years. The owner of Nexus was an employee of his.

Тоя човек до колкото си спомням беше дилър на ?????? Сега ти като производител можеш да го скастриш за това му изказване,ама нямаш право да виниш в случая нексуса.

поздрав

Сблъсъкът на титаните 8 юни 2014 гр. Пловдив 28 Май 2014 17:52 #20463

• BLISSTOOL
  • BLISSTOOL's Avatar
  • Офлайн
admin писа:
въпреки, че не се познаваме, лично Ви уважавам за труда, който сте положили за създаването на този сайт и прилежащият към него форум.

- Благодаря.

admin писа:
не сте забелязали, че не администратора е редактирал коментара Ви, а това е сторено от модератор

- Да, преди малко забелязах че коментара ми е бил редактиран от yaponetsa, но не това в случая е важното, предвид че редакцията беше с подпис "От администрацията". По-важното е, че производителя Nexus на няколко пъти, в няколко отделни коментара, в тази и в темата за Nexus, директно ни обвинява в измама относно нашите официални полеви тестове, а по-лошото е че модераторите и администраторите не правят нищо по въпроса, дори и след моя сигнал. Вместо това, говорят за просташко нападане и достойно поведение, което някакси не се връзва, след като си затварят очите за директните клевети от страна на Nexus по наш адрес.

Апелирам, вършете си работата и не се оправдавайте с модераторите си. Ако не стават за тази работа, сменете ги.
BLISSTOOL металдетектори: www.blisstool.com, Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., GSM: 0883450667, Skype: blisstool, ahmed_merchev, Лице за контакт: Ахмед Мерчев
Последна промяна: 28 Май 2014 17:56 от BLISSTOOL.

Сблъсъкът на титаните 8 юни 2014 гр. Пловдив 28 Май 2014 18:22 #20467

• BLISSTOOL
  • BLISSTOOL's Avatar
  • Офлайн
yaponetsa писа:
Тоя човек до колкото си спомням беше дилър на ?????? Сега ти като производител можеш да го скастриш за това му изказване,ама нямаш право да виниш в случая нексуса.

- Daryn Groves (BLISSTOOL UK) все още е наш дистрибутор в Англия. Писах на Nexus в собствената му тема, да посочи конкретен линк с проблемното изказване по негов адрес, за да мога да взема мерки ако е необходимо, тъй като лично аз не съм го чел. Не получих отговор от Nexus. Ако мой дистрибутор е публикувал въпросния коментар, и ако аз съм бил уведомен своевременно, отдавна въпроса да е бил решен, тъй като твърдението че Nexus е бил мой работник, засяга и имиджа на BLISSTOOL и не е в наш интерес подобна лъжовна информация да се разпространява. Но ситуацията е друга: Nexus с подобни абсурдни въпроси отклонява същинската тема, а именно че няма смелост да участва в теста с най-добрите си детектори: Nexus Standard MkII и Nexus Credo DDM. Причината е, че детекторите му не стават за средно и високо минерализирани терени. Той се е убедил сам в това в теста който сам е провел с един от дистрибуторите си (emporion359) и с Владимир Лилов от Golden Mask. Прилагам отново по-долу, видео записите от въпросния тест, които emporion359 е публикувал в YouTube. Изгледайте ги, човека който ръси постоянно бисери в тях е самия г-н Георги Чаушев (Nexus), опитен професионалист в областта на металдетекторите, който няма смелост да тества в паралелен тест най-добрите си детектори... и как да има... след този така успешен за Nexus тест:

Модератори: Slavitoooo, djendaka, skita6t, yaponetsa, FLORE, Ilia, hektor, dertlibey, admin

Контакти

Илия Илиев

Председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Ловеч 5500

Ул. Цар Освободител 33, ет. 2, ап. 3

Тел. 0898584502

Електронна поща: info@metaldetecting.bg

Иван Джендов

Заместник-председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Тел. 0887933802

Георги Георгиев

Адвокат