Регистрираните потребители имат достъп до пълната база на форума като виждат всички теми и публикации.
Регистрация във форума се допуска единствено за членове на БНФМ.

За членство в БНФМ - натиснете тук 
За регистрация във форума - натиснете тук

Добре дошли, Гост
Username: Парола: Запомни ме

ТЕМА: Сблъсъкът на титаните 8 юни 2014 гр. Пловдив

Сблъсъкът на титаните 8 юни 2014 гр. Пловдив 28 Май 2014 18:29 #20469

• yaponetsa
  • yaponetsa's Avatar
  • Офлайн
  • Член на БНФМ и модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 2163
BLISSTOOL писа:
Апелирам, вършете си работата и не се оправдавайте с модераторите си. Ако не стават за тази работа, сменете ги.

Г-н Мерчев точно след публикуването на последните ви "дисертации" относно вашите уреди,лично аз изтрих няколко обидни и провокиращи мнения по ваш адрес.Тогава обаче не коментирахте как си върша работата.Защо ли?
На събора в Сливек АЗ лично помолих някои от колегите модератори, да следят за да не се освинва точно вашата тема.Те ако желаят могат да потвърдят.
За последното няма как да знаете,но и няма как да знаете какви усилия полага в последно време администрацията за да потдържа ОФИЦИАЛНИЯ ФОРУМ на БНФМ да не заприлича на кофа за боклук.
Така че вместо да критикувате администрацията,прочетете правилата на форума ,за част от които сам имате участие в създаването.

За втората част - нито тоя нито който и да е друг форум носи отговорност за публикуването на неверна информация.
Контролирайте си дилърите г-н Мерчев,какво плямпат на ляво на дясно.Това е ваша работа,а не на администрацията или нексуса....или който и да е друг
поздрави
Администраторите са забранили публикуването за гости.
Следните потребители изказаха благодарности: Slavitoooo, FLORE, Nexus

Сблъсъкът на титаните 8 юни 2014 гр. Пловдив 28 Май 2014 18:33 #20470

• FLORE
  • FLORE's Avatar
  • Офлайн
  • Получени благодарности 5020
Уха добре казано, право в десетката . ;)
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА ФЕДЕРАЦИЯТА ПО МЕТАЛДЕТЕКТИНГ

Бранейки се срещу евреина, аз се боря за делото на бога.
Това, което не е добра раса на този свят е плява.
Следните потребители изказаха благодарности: yaponetsa

Сблъсъкът на титаните 8 юни 2014 гр. Пловдив 28 Май 2014 18:42 #20472

• sdsds
  • sdsds's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 168
"Сблъсъкът на титаните"(колкото и да е шеговито и закачливо заглавието)-още повече ги надъхвате.Едва ли не резултатите от евентуалния тест ще определи кои е номер едно и кои номер две в световен мащаб.Маи от БГ марките наи-успешни са тези ,които не са писатели по призвание :blink:
Следните потребители изказаха благодарности: elmu007

Сблъсъкът на титаните 8 юни 2014 гр. Пловдив 28 Май 2014 18:43 #20473

• Nexus
  • Nexus's Avatar
  • Офлайн
  • Не е член на БНФМ
  • Получени благодарности 413
BLISSTOOL писа:
yaponetsa писа:
Тоя човек до колкото си спомням беше дилър на ?????? Сега ти като производител можеш да го скастриш за това му изказване,ама нямаш право да виниш в случая нексуса.

- Daryn Groves (BLISSTOOL UK) все още е наш дистрибутор в Англия. Писах на Nexus в собствената му тема, да посочи конкретен линк с проблемното изказване по негов адрес, за да мога да взема мерки ако е необходимо, тъй като лично аз не съм го чел. Не получих отговор от Nexus. Ако мой дистрибутор е публикувал въпросния коментар, и ако аз съм бил уведомен своевременно, отдавна въпроса да е бил решен, тъй като твърдението че Nexus е бил мой работник, засяга и имиджа на BLISSTOOL и не е в наш интерес подобна лъжовна информация да се разпространява. Но ситуацията е друга: Nexus с подобни абсурдни въпроси отклонява същинската тема, а именно че няма смелост да участва в теста с най-добрите си детектори: Nexus Standard MkII и Nexus Credo DDM. Причината е, че детекторите му не стават за средно и високо минерализирани терени. Той се е убедил сам в това в теста който сам е провел с един от дистрибуторите си (emporion359) и с Владимир Лилов от Golden Mask. Прилагам отново по-долу, видео записите от въпросния тест, които emporion359 е публикувал в YouTube. Изгледайте ги, човека който ръси постоянно бисери в тях е самия г-н Георги Чаушев (Nexus), опитен професионалист в областта на металдетекторите, който няма смелост да тества в паралелен тест най-добрите си детектори... и как да има... след този така успешен за Nexus тест:

Дарил от Англия не си е измислил това което е казал, но е излязло от твоите уста. Пак ще кажа - лъжец си и настояваш на долните си лъжи.
А що се отнася до видео материалите които акцентираш, СЛЯП ЛИ СИ БЕ МЕРЧЕВ. Нексъс всеки път дискриминира правилно желязото срещу Деус и Маска. Всеки може да види тоя факт освен теб.
За твое сведение с мой детектор за пръв път стъпих на такава почва и успях да рботя, макар и с непълен капацитет.
Там се бъзиках, защото за мен това не беше официален тест или демонстрация и защото ако си обърнал внимание всички се бъзикаха. Чул ли си да се бъзикам на официалните видео тестове на Нексъс?
За тест (реклама на твоите бангии) срещу новите Нексъс модели не си достоен. Докато не докажеш извън всякакво съмнение, че твърденията ти имат стойност никой, никога няма да снима Блистул до нов Нексъс. Избий си го от главата.
Върви при организаторите на формула едно и им предложи да се състезаваш със запорожка на стероиди и след като те натирят им кажи че и те са страхливци да видим колко ще им пука.

ТОВА Е ПОСЛЕДЕН ОТГОВОР НА ТВОЙ ПОСТ. ИЛИ ИДВАЙ НА ПЛОВДИВ ДА СЕ ДОКАЖЕШ ИЛИ СЕ ИЗМИТАЙ ЗАВИНАГИ.

от администрацията - моля укротете звара ...в себе си
Последна промяна: 29 Май 2014 10:12 от Nexus.

Сблъсъкът на титаните 8 юни 2014 гр. Пловдив 28 Май 2014 18:53 #20477

• Nexus
  • Nexus's Avatar
  • Офлайн
  • Не е член на БНФМ
sdsds писа:
"Сблъсъкът на титаните"(колкото и да е шеговито и закачливо заглавието)-още повече ги надъхвате.Едва ли не резултатите от евентуалния тест ще определи кои е номер едно и кои номер две в световен мащаб.Маи от БГ марките наи-успешни са тези ,които не са писатели по призвание :blink:
Тия тестове няма да определят нищо освен да правят сеир на публиката докато ядат кебапчета и пукат бира.

Сблъсъкът на титаните 8 юни 2014 гр. Пловдив 28 Май 2014 18:58 #20478

• FLORE
  • FLORE's Avatar
  • Офлайн
Ай стига сте разваляли темата с вашите глупости кой какво казал , ама другия направил това, третия излъгал за първия и .....
Вижте там на 8-ми се разберете като мъже или жени вие си решавате.
И стига като ощипани ученички се жалвате .

Следните потребители изказаха благодарности: mitko, elmu007, gyulterius

Сблъсъкът на титаните 8 юни 2014 гр. Пловдив 28 Май 2014 19:02 #20480

• BLISSTOOL
  • BLISSTOOL's Avatar
  • Офлайн
  • Член на БНФМ, Производител на BLISSTOOL металдетектори
  • Получени благодарности 23
Nexus писа:
Дарин от Англия не си е измислил това което е казал, но е излязло от твоите уста. Пак ще кажа - лъжец си и настояваш на долните си лъжи.

- Георги, за пореден път ме наричаш лъжец и това няма да ти се размине. Това не е заплаха, просто те уведомявам, след като изричаш публично подобни клевети по мой адрес.

Nexus писа:
Докато не докажеш извън всякакво съмнение, че твърденията ти имат стойност никой, никога няма да снима Блистул до нов Нексъс.

- Отново си в грешка. Не BLISSTOOL трябва да се доказва, а Nexus след "рекламата" която си правиш напоследък. Между другото, преди да започнеш да пишеш в този форум, и аз, и други български производители, сме се опитвали или нищо да не говорим за Nexus, или да се изкажем позитивно когато стане въпрос за Nexus в разговори с клиенти и т.н., предвид че е български детектор, т.е. осигурили ти бяхме добър имидж в България. Но, от както ти започна да се изявяваш в България, успя тотално да сринеш репутацията на Nexus, като заслугата за това е изцяло твоя. Ще ти дам още малко време да решиш да се появиш с най-новите и най-добрите си детектори (Nexus Standard MkII и Nexus Credo DDM) и ако не го направиш, вероятно сам ще си ги осигуря, след като си толкова нахален и заблуден.
BLISSTOOL металдетектори: www.blisstool.com, Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., GSM: 0883450667, Skype: blisstool, ahmed_merchev, Лице за контакт: Ахмед Мерчев
Последна промяна: 28 Май 2014 19:04 от BLISSTOOL.

Сблъсъкът на титаните 8 юни 2014 гр. Пловдив 28 Май 2014 19:07 #20481

• Nexus
  • Nexus's Avatar
  • Офлайн
  • Не е член на БНФМ
FLORE писа:
Ай стига сте разваляли темата с вашите глупости кой какво казал , ама другия направил това, третия излъгал за първия и .....
Каква тема, какви титани бе пич?
Log out.

Сблъсъкът на титаните 8 юни 2014 гр. Пловдив 28 Май 2014 19:12 #20482

• FLORE
  • FLORE's Avatar
  • Офлайн
Nexus писа:
FLORE писа:
Каква тема, какви титани бе пич?
Log out.
За много оригинален ли се имаш бе Евлоги???

Последна промяна: 28 Май 2014 19:13 от FLORE.

Сблъсъкът на титаните 8 юни 2014 гр. Пловдив 28 Май 2014 19:20 #20483

• emoxristov
  • emoxristov's Avatar
  • Офлайн
  • Блокиран
  • Получени благодарности 617
Nexus писа:
sdsds писа:
Тия тестове няма да определят нищо освен да правят сеир на публиката докато ядат кебапчета и пукат бира.

Тестовете са добри но другият път не пускайте кучето да скимти на камъни и дупки..... :woohoo: защото не се чуват сигналите.

Сблъсъкът на титаните 8 юни 2014 гр. Пловдив 28 Май 2014 19:47 #20487

• kaveiros
  • kaveiros's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Лош и дебел
  • Получени благодарности 12816
Внимавай кого наричаш измамник!
Ако някой говори небивалици, т.е., че има изключителни способности, дето ще ги демонстрира винаги някой друг път , ако не е измамник, е идиот!
Извинявай Блистул, винаги съм ти симпатизирал, точно поради нападките на които си бил подложен в други форуми, но в момента се опитваш да ни изкараш балами, шикалкавиш и само доказваш, че казаното за теб е истина!
Ако притежаваш Златното Магаре, дето ака Златни Фъшкии, както казваш, няма от какво да те е страх, още повече от дърти магарета, дето можеш да онодиш всичките със Звяра..
В темите за Звяра, си описал, че си дал максимални стойности, които при други условия, ще бъдат приблизително близки. Ние не очакваме максималните стойности, а само тези които са приблизително близки! Докажи, че си коректен!
Следните потребители изказаха благодарности: yaponetsa, elmu007

Сблъсъкът на титаните 8 юни 2014 гр. Пловдив 29 Май 2014 08:41 #20506

• comander
  • comander's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 4278
Мерчев,когато се говори за работа в минерализирана среда,то това трябва да е наистина така, преди 8 години когато заговорих за този проблем мислехте 4е уродяването е римски император.а сега не спирате да да го споменавате като някакво предимство.Когато в характеристиката на детектора има невярна информация,както в слу4ая с минерелизацията.Това е измама.За мен и двата детектора не стават ,но поне Нексуса си казва 4е в руда не му работи апарата.Аз ще бъда там на този полигон, Ще се радвам и ти да си там и да ме обедиш в обратното .
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за благото на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че...

Сблъсъкът на титаните 8 юни 2014 гр. Пловдив 29 Май 2014 10:06 #20509

• BLISSTOOL
  • BLISSTOOL's Avatar
  • Офлайн
  • Член на БНФМ, Производител на BLISSTOOL металдетектори
  • Получени благодарности 23
comander писа:
Мерчев,когато се говори за работа в минерализирана среда,то това трябва да е наистина така, преди 8 години когато заговорих за този проблем мислехте 4е уродяването е римски император.а сега не спирате да да го споменавате като някакво предимство.Когато в характеристиката на детектора има невярна информация,както в слу4ая с минерелизацията.Това е измама.За мен и двата детектора не стават ,но поне Нексуса си казва 4е в руда не му работи апарата.Аз ще бъда там на този полигон, Ще се радвам и ти да си там и да ме обедиш в обратното .

- comander, предвид че работиш основно с multi-period pulse induction металдетектори, за които орудяването не е проблем, не ги бъркай с Induction Balance металдетектори, каквито обсъждаме тук. BLISSTOOL доказано по цял свят, в сравнение с всички други Induction Balance металдетектори, е един от детекторите който се справя най-добре на средно и високо минерализирани терени, до колкото това е възможно с Induction Balance. Това е нашата претенция, а не че има параметри като на pulse induction на орудено. Например, на червената глина богата на железни оксиди, в Culpeper, Virginia, USA, единствения, повтарям, единствения Induction Balance металдетектор който е в състояние ефективно да работи там, при това на прилична дълбочина и в режим на дискриминация е BLISSTOOL LTC64X (THE BEAST) - имаме доста клиенти от този район. Имай предвид че на този терен освен него, могат да работят само и единствено pulse induction металдетектори. THE BEAST с по-малки нива на DISCR DEPTH наподобява multi-period pulse induction. Та в тази връзка, пояснявам за всички участващи в тази тема, че подхода ви към мен е грешен. За разлика от други, не се натискам да се доказвам пред когото и да било (мина това време), тук съм само за да споделям полезна информация за хората които се интересуват реално от BLISSTOOL металдетектори, тъй като въпросните процедират по следния начин - свързват се или лично с нас като производител, или с някой наш дистрибутор, ако желаят тестват лично металдетектора и ако им хареса го купуват. Кой какво го боли и какви мераци има в този форум, не ме интересува, особено от хората, тип поданици на други марки металдетектори. Надявам се да бях пределно ясен. Считайте поведението ми за високомерно (въпреки че не съм такъв човек), безразсъдно (въпреки че отново не съм такъв човек) или каквото там решите - слабо ме интересува. Тук съм за въпроси и съдействие относно качествата и параметрите на BLISSTOOL металдетектори, а не за квалификации по мой адрес. Всеки желаещ е добре дошъл да тества BLISSTOOL металдетектори на полигони в нашата база - около с. Слащен и гр. Гоце Делчев, обл. Благоевград. При интерес, звънете на 0883450667. При проявен интерес от по-изявен специалист, за оказаната чест, ще му съдействаме максимално, като ще осигурим бонуси за него относно транспорта, престоя и т.н. comander, считай се за официално поканен.
BLISSTOOL металдетектори: www.blisstool.com, Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., GSM: 0883450667, Skype: blisstool, ahmed_merchev, Лице за контакт: Ахмед Мерчев

Сблъсъкът на титаните 8 юни 2014 гр. Пловдив 29 Май 2014 10:20 #20511

• Nexus
  • Nexus's Avatar
  • Офлайн
  • Не е член на БНФМ
ДЕЛОВО ПРЕДЛОЖЕНИЕ.

До тук с кавгите, че ме заболя главата и моля до тук с подигравките (тове е към Омега), защото ти още не си се пробвал на тоа място да видиш колко ти струват творенията.

Потвърдете датата 8 Юни, място и час за среща и приключвайте с глупостите.

На място ще се види каквото ще се види.

До 8-ми.
Следните потребители изказаха благодарности: kaveiros, sdsds

Сблъсъкът на титаните 8 юни 2014 гр. Пловдив 29 Май 2014 11:20 #20513

• comander
  • comander's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 4278
Мерчев,съгласен съм с поста ти,и съм сигурен че ще успеш да направиш грунд баланс на апарата за разлика от претендента, но трябва да се знае какви са загубите като дълбо4на в проценти и да се споменава в инструкцията на детектора.при този тип дискриминация успяваш да дискриминираш перони и тел4ета които са с разли4на форма от кръга което е достата4но при терен с висока минерализация.На този терен 20 ст на 15 см е победа.Като се слезе на обекта се прави настройката еднократно ,а не през минута както нексуса 4оварка коповите.щото на полето докато си настройваш апарата хората обрали каймака.
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за благото на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че...
Модератори: Slavitoooo, djendaka, skita6t, yaponetsa, FLORE, Ilia, hektor, dertlibey, admin

Контакти

Илия Илиев

Председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Ловеч 5500

Ул. Цар Освободител 33, ет. 2, ап. 3

Тел. 0898584502

Електронна поща: info@metaldetecting.bg

Иван Джендов

Заместник-председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Тел. 0887933802

Георги Георгиев

Адвокат