comander писа:
Мерчев,когато се говори за работа в минерализирана среда,то това трябва да е наистина така, преди 8 години когато заговорих за този проблем мислехте 4е уродяването е римски император.а сега не спирате да да го споменавате като някакво предимство.Когато в характеристиката на детектора има невярна информация,както в слу4ая с минерелизацията.Това е измама.За мен и двата детектора не стават ,но поне Нексуса си казва 4е в руда не му работи апарата.Аз ще бъда там на този полигон, Ще се радвам и ти да си там и да ме обедиш в обратното .
-
comander, предвид че работиш основно с multi-period pulse induction металдетектори, за които орудяването не е проблем, не ги бъркай с Induction Balance металдетектори, каквито обсъждаме тук. BLISSTOOL
доказано по цял свят, в сравнение с всички други Induction Balance металдетектори, е един от детекторите който се справя най-добре на средно и високо минерализирани терени, до колкото това е възможно с Induction Balance. Това е нашата претенция, а не че има параметри като на pulse induction на орудено. Например,
на червената глина богата на железни оксиди, в Culpeper, Virginia, USA, единствения, повтарям, единствения Induction Balance металдетектор който е в състояние ефективно да работи там, при това на прилична дълбочина и в режим на дискриминация е BLISSTOOL LTC64X (THE BEAST) - имаме доста клиенти от този район. Имай предвид че на този терен освен него, могат да работят само и единствено pulse induction металдетектори. THE BEAST с по-малки нива на DISCR DEPTH наподобява multi-period pulse induction. Та в тази връзка, пояснявам за всички участващи в тази тема, че подхода ви към мен е грешен. За разлика от други, не се натискам да се доказвам пред когото и да било (мина това време), тук съм само за да споделям полезна информация за хората които се интересуват реално от BLISSTOOL металдетектори, тъй като въпросните процедират по следния начин - свързват се или лично с нас като производител, или с някой наш дистрибутор, ако желаят тестват лично металдетектора и ако им хареса го купуват. Кой какво го боли и какви мераци има в този форум, не ме интересува, особено от хората, тип поданици на други марки металдетектори. Надявам се да бях пределно ясен. Считайте поведението ми за високомерно (въпреки че не съм такъв човек), безразсъдно (въпреки че отново не съм такъв човек) или каквото там решите - слабо ме интересува. Тук съм за въпроси и съдействие относно качествата и параметрите на BLISSTOOL металдетектори, а не за квалификации по мой адрес. Всеки желаещ е добре дошъл да тества BLISSTOOL металдетектори на полигони в нашата база - около с. Слащен и гр. Гоце Делчев, обл. Благоевград. При интерес, звънете на 0883450667. При проявен интерес от по-изявен специалист, за оказаната чест, ще му съдействаме максимално, като ще осигурим бонуси за него относно транспорта, престоя и т.н.
comander, считай се за официално поканен.