Регистрираните потребители имат достъп до пълната база на форума като виждат всички теми и публикации.
Регистрация във форума се допуска единствено за членове на БНФМ.

За членство в БНФМ - натиснете тук 
За регистрация във форума - натиснете тук

Добре дошли, Гост
Username: Парола: Запомни ме

ТЕМА: Сблъсъкът на титаните 8 юни 2014 гр. Пловдив

Сблъсъкът на титаните 8 юни 2014 гр. Пловдив 29 Май 2014 21:26 #20571

• Nexus
  • Nexus's Avatar
  • Офлайн
  • Не е член на БНФМ
  • Получени благодарности 413
Golden Mask писа:
На 500 м от ,,ПЕРЕГРУЗКА" има супер лека почва, след няколко часа мъки в рудата ще идем и до нея. Утре копаем нов полигон на леката почва с отвесна стена подобна на полигона в Сливек, с различни дупки, разбира се последната е на 58 см mdet
Владо ти се ебаваш. Само до 58 см ли бре ... :laugh:
Администраторите са забранили публикуването за гости.

Сблъсъкът на титаните 8 юни 2014 гр. Пловдив 29 Май 2014 21:59 #20573

• yaponetsa
  • yaponetsa's Avatar
  • Офлайн
  • Член на БНФМ и модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 2163
BLISSTOOL писа:
- comander, предвид че работиш основно с multi-period pulse induction металдетектори, за които орудяването не е проблем, не ги бъркай с Induction Balance металдетектори, каквито обсъждаме тук. BLISSTOOL доказано по цял свят, в сравнение с всички други Induction Balance металдетектори, е един от детекторите който се справя най-добре на средно и високо минерализирани терени, до колкото това е възможно с Induction Balance. Това е нашата претенция, а не че има параметри като на pulse induction на орудено. Например, на червената глина богата на железни оксиди, в Culpeper, Virginia, USA, единствения, повтарям, единствения Induction Balance металдетектор който е в състояние ефективно да работи там, при това на прилична дълбочина и в режим на дискриминация е BLISSTOOL LTC64X (THE BEAST) - имаме доста клиенти от този район. Имай предвид че на този терен освен него, могат да работят само и единствено pulse induction металдетектори. THE BEAST с по-малки нива на DISCR DEPTH наподобява multi-period pulse induction. Та в тази връзка, пояснявам за всички участващи в тази тема, че подхода ви към мен е грешен.
Добре де ,този ти пост не противоречи ли на един твой по стар?BLISSTOOL писа:
LTC64X v2 е по-добра от v1 с това че LTC64X v2 е оптимизирана за работа на:
- силно замърсени терени;
- високо минерализирани терени;
- терени с високо съдържание на руда.
---
На описаните по-горе терени, LTC64X v1 също работи, но LTC64X v2 е допълнително оптимизирана за такива терени.
---
LTC64X v2i е по-добра от v2, с това че при LTC64X v2i са подобрени:
- дълбочината на детекция;
- чувствителността към много малки метални обекти.
---
LTC64X v3 е по-добра от v2i, с това че LTC64X v3 е:
- с екстремно подобрена дълбочина на детекция;
- с екстремно подобрена чувствителност към много малки метални обекти;
- оптимизирана за търсене на самородно злато;
- с разширен обхват за настройка на чувствителността и поведението;
- с възможности за успешно конкуриране с multi-period pulse induction металдетектори. В сравнение с тях, има подобна дълбочина на детекция, по-голяма универсалност и отлична дискриминация.
И тука изниква въпроса - кое от двете твърдения е вярно,и може ли блистул да се конкурира успешно с multi-period pulse induction металдетектори,или не може?

поздрав

Сблъсъкът на титаните 8 юни 2014 гр. Пловдив 30 Май 2014 05:57 #20581

• Nexus
  • Nexus's Avatar
  • Офлайн
  • Не е член на БНФМ
yaponetsa писа:
И тука изниква въпроса - кое от двете твърдения е вярно,и може ли блистул да се конкурира успешно с multi-period pulse induction металдетектори,или не може?[/b]

поздрав
На сън може ама и там ще се намери мечка в гората... :laugh:

Сблъсъкът на титаните 8 юни 2014 гр. Пловдив 30 Май 2014 06:26 #20583

• comander
  • comander's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 4278
Ами ако имат желание да прекръстят полигона от перегрузка на перестройка нека дойдат.Колкото повече толкова по добре,някой може и да заработи там подобаващо,за това е полигона ръка да пипне око да види .
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за благото на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че...

Сблъсъкът на титаните 8 юни 2014 гр. Пловдив 30 Май 2014 12:40 #20610

• emporion359
  • emporion359's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 12
Не виждам 100% потвърждение от фирма BLISSTOOL и Omega detectors,нещо да не се уплашиха.

Сблъсъкът на титаните 8 юни 2014 гр. Пловдив 31 Май 2014 06:33 #20690

• Nexus
  • Nexus's Avatar
  • Офлайн
  • Не е член на БНФМ
ИМАМ ПРЕДЛОЖЕНИЕ.

Всички които са хвърляли предизвикателства срещу други а не са се показали на тестовата сбирка в Пловдив за да докажат твърденията си да им бъдат публикувани имената в нова тема "Лайкаджии" за да се знае че тия хора само разлайват псетата и приказките им нямат реална стойност.
Следните потребители изказаха благодарности: fides, Nesho

Сблъсъкът на титаните 8 юни 2014 гр. Пловдив 31 Май 2014 07:19 #20692

• kaveiros
  • kaveiros's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Лош и дебел
  • Получени благодарности 12816
То само, за Пловдив да беше..., да си затворим очите...
Някои илюзионисти, са си разпънали цирка, напълнили кутията с фокусите и от там не мърдат..
Евала на Голден Маск и Нексус!
Следните потребители изказаха благодарности: elmu007

Сблъсъкът на титаните 8 юни 2014 гр. Пловдив 31 Май 2014 09:41 #20696

• comander
  • comander's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 4278
То може и без да идват ,да изпратят детектора на общ познат или на владо като теста ще бъде извършен от хора които имат няколко години опит зад гърба си.Главно теста трябва да бъде заси4ане сигнал на ход,а не киндилкане над парата докато стане цвят.Няма произведител които не е 4ул или разбрал за тестовите това 4е не вземат у4ястие в темата говори само едно.Пак и тестовите няма да са само на руда,така обективно ще се разбере кой детектор къде му е силата и оправдава ли си парите.
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за благото на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че...
Следните потребители изказаха благодарности: yaponetsa, elmu007

Сблъсъкът на титаните 8 юни 2014 гр. Пловдив 31 Май 2014 10:47 #20700

• emoxristov
  • emoxristov's Avatar
  • Офлайн
  • Блокиран
  • Получени благодарности 617
emporion359 писа:
Не виждам 100% потвърждение от фирма BLISSTOOL и Omega detectors,нещо да не се уплашиха.

Темата е : Сблъсъкът на титаните . Това се отнася за супер мощните детектори засичащи монети на 40 ,50 ,60 см. Целта е да се види най дълбокият от тях , и дали отговаря на написаните дълбочини и множество рекламни клипове в интернет. Особено на един производител написал 16 страници тема със хвалби и реклами а на практика не показал нищо интересно на събора във Сливек. Аз съм показал как работят апаратите ми на събора във Сливек на доста колеги и съм доказал на колеги като Джендака , Японеца и още няколко добри търсачи които видяха че на практика апаратите ми работят така както съм ги качил като клипове. Но е тъжен факта че някои хора се опитват да продават хладилници на ескимосите.... :laugh: Моите апарати не ловят монета на 60 см. нито на 50 см. не ловят и шарани. Затова нека тези дето неуморно се хвалят да покажат дали приказките и имат покритие или само търсят да отстрелят някои заблуден заек... ;)
Следните потребители изказаха благодарности: yaponetsa, kaveiros, mitko, FLORE, elmu007

Сблъсъкът на титаните 8 юни 2014 гр. Пловдив 31 Май 2014 13:58 #20717

• Nexus
  • Nexus's Avatar
  • Офлайн
  • Не е член на БНФМ
emoxristov писа:
emporion359 писа:

Темата е : Сблъсъкът на титаните . Това се отнася за супер мощните детектори засичащи монети на 40 ,50 ,60 см. Целта е да се види най дълбокият от тях , и дали отговаря на написаните дълбочини и множество рекламни клипове в интернет. Особено на един производител написал 16 страници тема със хвалби и реклами а на практика не показал нищо интересно на събора във Сливек. Аз съм показал как работят апаратите ми на събора във Сливек на доста колеги и съм доказал на колеги като Джендака , Японеца и още няколко добри търсачи които видяха че на практика апаратите ми работят така както съм ги качил като клипове. Но е тъжен факта че някои хора се опитват да продават хладилници на ескимосите.... :laugh: Моите апарати не ловят монета на 60 см. нито на 50 см. не ловят и шарани. Затова нека тези дето неуморно се хвалят да покажат дали приказките и имат покритие или само търсят да отстрелят някои заблуден заек... ;)

Значи пост №19840 който гласи, цитирам
"Дълбочината от 30 и 43 сантиметра е твърде плитка за нашите детектори затова ще закопаем тръба под 45 градуса за да може да се тестват апаратите на по голяма дълбочина от 43 сантиметра... :laugh: sshy"
Не е от теб.

Ако наистина си демонстрирал добри параметри какво те спира да ги демонстрираш отново? Пловдив е само на 80 км магистрала.

Ако ти стиска де. Ако не извинен си от мен. Ще го пишем дъждовен деня..
Последна промяна: 31 Май 2014 13:59 от Nexus.

Сблъсъкът на титаните 8 юни 2014 гр. Пловдив 31 Май 2014 14:46 #20722

• emporion359
  • emporion359's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 12
Според мен тя работата е ясна,на полигон "Перегрузка" освен Golden Mask и Nexus никой друг няма да се престраши да дойде,за всички вече е видно кой са Титаните в България, иска ми се да вярвам че някой друг български производител ще успее да промени това мое мнение.
Следните потребители изказаха благодарности: Nesho

Сблъсъкът на титаните 8 юни 2014 гр. Пловдив 31 Май 2014 15:11 #20724

• emoxristov
  • emoxristov's Avatar
  • Офлайн
  • Блокиран
Бих дошъл с удоволствие но ще ти кажа защо не ми се разкарва. Не ми е интересно да правя паралелни тестове с Гъдулки и Грозданки с модифицирани филтри и др.Имам от тях и зная как работят. Те имат малко по голяма дълбочина на детекция от нормалните апарати на САМО но много леки почви. Тези дълбоки детектори винаги страдат от нестабилност и са много чувствителни към земните условия, обикновено имат много фалшиви сигнали, трудно е да се направи разграничение добър сигнал от лъжлив сигнал. В Шумен също правят от твоите детектори .... :woohoo: ти може би знаеш. Но ако мислиш че до тук казаното от мен не е вярно мога с твое позволение да кача снимки на платките на няколко твои топ модели но които се вижда всичко. Всеки разбиращ от правенето на детектори ще види че казвам истината , но и ако това не е достатъчно има и схеми.Не мисля и да споря с теб .Опитвам се да поддържам добрия тон между производители. Но ако мислиш че ти и апаратите ти са на върха на пирамидата много си се объркал.
Следните потребители изказаха благодарности: elmu007

Сблъсъкът на титаните 8 юни 2014 гр. Пловдив 31 Май 2014 15:14 #20725

• emoxristov
  • emoxristov's Avatar
  • Офлайн
  • Блокиран
emporion359 писа:
Според мен тя работата е ясна,на полигон "Перегрузка" освен Golden Mask и Nexus никой друг няма да се престраши да дойде,за всички вече е видно кой са Титаните в България, иска ми се да вярвам че някой друг български производител ще успее да промени това мое мнение.

Колега ти дистрибутор ли си на споменатите от теб марки ?
www.emporion359.com/

Сблъсъкът на титаните 8 юни 2014 гр. Пловдив 31 Май 2014 15:19 #20726

• yaponetsa
  • yaponetsa's Avatar
  • Офлайн
  • Член на БНФМ и модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 2163
Не се оправдавай за това грешнико,ами кажи що ги нема клиповете с тесорото ... mdet

Сблъсъкът на титаните 8 юни 2014 гр. Пловдив 31 Май 2014 15:21 #20727

• emoxristov
  • emoxristov's Avatar
  • Офлайн
  • Блокиран
yaponetsa писа:
Не се оправдавай за това грешнико,ами кажи що ги нема клиповете с тесорото ... mdet

Защото не съм натиснал копчето за запис и го няма клипа..... :laugh: А и кво да видим как ти бия на дълбочина Тесорото ли ? Ти поне си ми на близко грабвам апарата и идвам за клипове и тестове... Само да се оправи времето и съм при теб..... mdet
Сега е времето да споделиш резултата от теста които направихме..... sshy

Или може би имаш предвид колегата Нексус ?
Последна промяна: 31 Май 2014 15:53 от emoxristov.
Модератори: Slavitoooo, djendaka, skita6t, yaponetsa, FLORE, Ilia, hektor, dertlibey, admin

Контакти

Илия Илиев

Председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Ловеч 5500

Ул. Цар Освободител 33, ет. 2, ап. 3

Тел. 0898584502

Електронна поща: info@metaldetecting.bg

Иван Джендов

Заместник-председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Тел. 0887933802

Георги Георгиев

Адвокат