Регистрираните потребители имат достъп до пълната база на форума като виждат всички теми и публикации.
Регистрация във форума се допуска единствено за членове на БНФМ.

За членство в БНФМ - натиснете тук 
За регистрация във форума - натиснете тук

Добре дошли, Гост
Username: Парола: Запомни ме
БНФМ :: Регионален клуб Асеновград
  • Страница:
  • 1
  • 2
  • 3

ТЕМА: БНФМ Асеновград

Отг:БНФМ Асеновград 06 Фев 2012 23:18 #6576

• valu_81
  • valu_81's Avatar
  • Офлайн
  • Блокиран
  • Получени благодарности 6
И аз съм "ЗА" Тодор
КИРКА И ЛОПАТА---МИНИСТЕРСКА ЗАПЛАТА
Администраторите са забранили публикуването за гости.

Отг:БНФМ Асеновград 07 Фев 2012 00:14 #6580

• Alexey
  • Alexey's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 21
valu_81 написа:
И аз съм "ЗА" Тодор
С двете ръце ;)
Дори живота си аз да прекарам В мизерия и крайна нищета Иманяр за винаги оставам Иманяр дори и след смьрта

Отг:БНФМ Асеновград 08 Фев 2012 00:13 #6620

• vako
  • vako's Avatar
Председател на какво ? - на двама или трима които пишат в форума на федерацията ли ? Ако някой иска да прави нещо в Асеновград е хубаво да дойде там където миналата година 30 търсачи от града взеха карти на федерацията от Владо.

Отг:БНФМ Асеновград 08 Фев 2012 12:11 #6629

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Председател на БНФМ регионален клуб Бургас, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 6779
Ми колега по тази логика ние като сме по малко от членовете от селата в Айтоския балкан да не би да отидохме там да си правим клуб , направихме клубът в Бургас и момчетата от балкана идват на нашите сбирки и то не за защото те не могат да си направят клуб , но просто не им се занимава . Като стане време за подмяна на картите и плащане на членския внос аз се грабвам или техния отговорник организира нещата и работите вървят по мед и масло ,когато аз събирам клубът на официална сбирка не само на сладки приказки им се обаждам и ги каня , или пък те ако искат нещо да питат да дискутираме да им се обясни си правят сбирка и ме канят мен или някой от УС на Федерацията . Щом сте 30 човека съберете се един ден повикайте някой от УС на Федерацията изберете си председател и си направете свой клуб , в това няма нищо лошо напротив колкото повече клубове и хора на челото им , толкова по добре така няма да се налага на 10 човека на пътуват десетки километри за да обяснят на 2-3 за какво става на въпрос и да им приемат заявленията , ми председателите на клубовете на месно ниво ще го правят и така ще се олесни и нашата работа и няма да има недоволни че трябва да чакат със седмици да получат своята карта или отговори на своите въпроси въпроси .

Отг:БНФМ Асеновград 08 Фев 2012 12:29 #6632

• Slavitoooo
  • Slavitoooo's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 14433
Няма такова място в България от където да е отправена покана за присъствие на член от Управителния Съвет на Федерацията при провеждането на събрание и тя да не е удволетворена !! Лично председателя Илия Илиев се е отзовал на всичките покани до една и ще продължава да го прави !
Няма никакъв проблем колегите от Асеновград да се обадят на зам.председателя на Федерацията Владо Лилов
с добро желание всичко става " сговорна дружина планина повдига "
Ето дори днес в момента тече събрание във Видин за избор на председател на клуба !
Последна промяна: 08 Фев 2012 12:42 от Slavitoooo.

Отг:БНФМ Асеновград 08 Фев 2012 18:14 #6640

• vako
  • vako's Avatar
За колегата от Долни Воден, като си свободен ела на кафе в Омонията - всяка сутрин сме там ела да се запознаем.

Отг:БНФМ Асеновград 08 Фев 2012 18:19 #6641

• vako
  • vako's Avatar
Слави в момента само 5-6 човека са ми казали че искат карти,но не искат да пращат документи по пощата,а Владо вече не вади карти,ако смятате че си заслужава като се оправи времето - елате.

Отг:БНФМ Асеновград 08 Фев 2012 18:23 #6642

• vako
  • vako's Avatar
А за колегата от Бургас - на Асеновградчани ни е ясно абсолютно всичко и нямаме нужда от обяснение, просто хората се отдръпнаха и да сигурно ще си направим местен клуб но това ще го решим ние в града а не с предложения отвън по нета.

Отг:БНФМ Асеновград 08 Фев 2012 20:49 #6650

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Председател на БНФМ регионален клуб Бургас, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 6779
vako написа:
А за колегата от Бургас - на Асеновградчани ни е ясно абсолютно всичко и нямаме нужда от обяснение, просто хората се отдръпнаха и да сигурно ще си направим местен клуб но това ще го решим ние в града а не с предложения отвън по нета.
Колега ти постави въпроса така и за това аз така ти отговорих така че реакцията ти е неуместна , колкото до това за намесата не мисля че се месим просто предлагаме , но до колкото се сещам теб и другите колеги не съм ви засичал по събранията на БНФМ , а Тодор е всеки път там вали гърми той се вдига идва говорим дискутираме и тн. няма смисъл да изпадам в подробности и като съм предложил него не съм го направил щото съм си пиел ракията и ми е било кеф , ми защото знам че той е един млад , интелигентен , просперираш човек който живее с идеите на организацията . Пък вие най добре си знаете кое ще е най добре за вашия клуб така , че направете го по скоро и бъдете една силна опора на федерацията желая ви успех и късмет .

Отг:БНФМ Асеновград 08 Фев 2012 21:15 #6654

• hektor
  • hektor's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Председател на Регионален клуб Кърджали, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 113
vako е прав нека сами решат
Последна промяна: 08 Фев 2012 21:20 от Slavitoooo.

Отг:БНФМ Асеновград 08 Фев 2012 23:40 #6661

• NERON
  • NERON's Avatar
Благодаря на всички който ме подкрепиха . Благодаря също и на тези който не го направиха , но така или иначе аз нямам амбиций да съм председател. По-умните хора от мен са казали "Съединението прави силата" ама тук не важи :laugh:

Отг:БНФМ Асеновград 09 Фев 2012 01:07 #6662

• Alexey
  • Alexey's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 21
Усещам че има някакво напрежение в Асеновград,няма значение кой за какво се бори и кой не,идеята е да сме единни във името на федерацията и да се обединявяме и да ставаме все повече и повече.
Дори живота си аз да прекарам В мизерия и крайна нищета Иманяр за винаги оставам Иманяр дори и след смьрта

Отг:БНФМ Асеновград 09 Фев 2012 22:07 #6687

• vaskonti
  • vaskonti's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ
  • Получени благодарности 944
Да си председател на каквото и да е си е най вече отговорност. Облаги няма и незнам защо има търкания в Асеновград относно това кой да оглави регионалния клуб. Аз от там познавам само Тошко, който идва в Ловеч на събранията. От разговорите с него си мисля ,че е добро момче. Колегата Вако мисля че го виждах на събора на яз. Копринка. Според мен е най-добре да се съберат колегите в Асеновград и да гласуват кой да ги представлява.
  • Страница:
  • 1
  • 2
  • 3
Модератори: Slavitoooo, djendaka, Ilia, yaponetsa, skita6t, FLORE, hektor, dertlibey, admin

Контакти

Илия Илиев

Председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Ловеч 5500

Ул. Цар Освободител 33, ет. 2, ап. 3

Тел. 0898584502

Електронна поща: info@metaldetecting.bg

Иван Джендов

Заместник-председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Тел. 0887933802

Георги Георгиев

Адвокат