Здравейте, реших да попитам тук тъй като въпроса ми е за конкретно място в региона.
Става въпрос за плажа пред къмпинг Ахелой, между къмпинга и солниците. Като за първи път и за тест/запознаване с апарата ( Голден маск 4 про със СЕФ10/12") избрах това място, но нещо не ми се получиха нещата...
Интересува ме ако някой е ходил там, дали мястото е тежко или причината е друга, примерно в задкормилното устройство.
Не ми се получи особено добре с ръчната настройка на ГБ, а дори и на автоматичен режим апарата не можа да се успокои, постоянно имаше сигнали...
На някои участъци успях да го докарам до приемливо ниво с ръчен ГБ, на други и на автомат полудяваше.
Насладих се на дупковия ефект максимално
, а в края на почти всеки мах (предимно откъм страната на морето) имах висок тон което го отдавам на недобрия баланс.
НО в крайна сметка прекарах страхотни 3 часа md , намерих 2х1 и 10ст от 1962/74... почти откопах една автомобилна гума ( без джанта
) от около 60-70 см ( мисля беше 16" ) няколко капачки от какви ли не бутилки, колекция от телове и .... един сребърен пръстен с маркер 925 drinkingbeer
Прилежно си зарих всички трапове, дори и окопа за гумата
Питам, защото ме гризе къде е проблема, а до следващата проба не моЕм изтрая.
Поздрави!