Регистрираните потребители имат достъп до пълната база на форума като виждат всички теми и публикации.
Регистрация във форума се допуска единствено за членове на БНФМ.

За членство в БНФМ - натиснете тук 
За регистрация във форума - натиснете тук

Добре дошли, Гост
Username: Парола: Запомни ме
БНФМ :: Регионален клуб Бургас
  • Страница:
  • 1
  • 2
  • 3

ТЕМА: Събор Крайморие 6-8 септември 2024г

Събор Крайморие 6-8 септември 2024г 04 Ное 2024 19:56 #106688

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Председател на БНФМ регионален клуб Бургас, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 6763
Все още не сме намерили виновника за това така , че на този етап нищо повече не може да се направи . Аз съм писал ако има някой който може да предостави информация за лицето нека ми се обади и аз ще се заема той да бъде наказан . И той ще бъде наказан не за друго , ми зашото това което е направил не е съгласувано с мен , ако беше организатор и се беше занимавал с всичко свързано със събора разбирам , но по този начин се подиграва на моя труд . Като цяло не бяха проблем повечето сигнали макар и боклуци , като ходим да търсим , всеки знае колко много боклуци вади и колко малко са ценните сигнали , това е търсенето в крайна сметка , но в случая целите на Стефан бяха подобни като VDI обработка на цифровите детектори и по този начин трудно можеха да се отделят полетните сигнали , макар че на нивата всеки цвят се копае не се гледат цифрите. Все пак не остана нито една заровена от мен и Стефан цел , което за пореден път доказва че сте си свършили отлично работата :) !
Администраторите са забранили публикуването за гости.
Следните потребители изказаха благодарности: yaponetsa, mitko, miro1113
  • Страница:
  • 1
  • 2
  • 3
Модератори: Slavitoooo, djendaka, FLORE, Ilia, yaponetsa, skita6t, hektor, dertlibey, admin

Контакти

Илия Илиев

Председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Ловеч 5500

Ул. Цар Освободител 33, ет. 2, ап. 3

Тел. 0898584502

Електронна поща: info@metaldetecting.bg

Иван Джендов

Заместник-председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Тел. 0887933802

Георги Георгиев

Адвокат