Регистрираните потребители имат достъп до пълната база на форума като виждат всички теми и публикации.
Регистрация във форума се допуска единствено за членове на БНФМ.

За членство в БНФМ - натиснете тук 
За регистрация във форума - натиснете тук

Добре дошли, Гост
Username: Парола: Запомни ме
  • Страница:
  • 1
  • 2
  • 3

ТЕМА: Общо събрание 20. ноември 2011

Общо събрание 20. ноември 2011 11 Окт 2011 19:47 #4887

• Ilia
  • Ilia's Avatar
  • Офлайн
  • Председател на БНФМ, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 988
Колеги, наближава края на годината и предстои Общо събрание на БНФМ.
Датата за събранието вече е уточнена - 20 ноември 2011 г. Денят е неделя. Мястото на събитието е залата на Ловчанско читалище "Наука" - добре известно на всички, които са присъствали на Учредителното и следващите общи събрания на федерацията.
Адресът е: Ловеч ул. Търговска №49. Намира се в центъра на града в една и съща сграда с Драматичен театър Ловеч.
Има повече от един месец до събранието. Приканвам всички членове на БНФМ да присъстват, за да чуят от ръководството на федерацията какво сме свършили през изминалата една година, да се поставят задачите за следващата 2012 година и да се избере ново ръководство - Управителен съвет и Контролен съвет на БНФМ. Освен това очаквам от членовете на федерацията, че ще дойдат в Ловеч с конкретни идеи и предложения за развитието и дейността ни. Надявам се до събранието да имаме и хубави новини от съдебните зали, че да имаме повод да отпразнуваме заедно.
Администраторите са забранили публикуването за гости.

Отг:Общо събрание 20. ноември 2011 12 Окт 2011 03:40 #4890

• bati_jenko
  • bati_jenko's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 171
В колко часа ?

Отг:Общо събрание 20. ноември 2011 14 Окт 2011 19:33 #4916

• Slavitoooo
  • Slavitoooo's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 14402
bati_jenko написа:
В колко часа ?
Общо събрание 20 ноември 2011 - Ловеч от 11.00 часа
Последна промяна: 14 Окт 2011 21:32 от Slavitoooo.

Re:Общо събрание 20. ноември 2011 20 Окт 2011 17:37 #4981

• SMITTY
  • SMITTY's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 7
Finally!! I have not been able to make the last 3 meetings because of prior engagements but now, finally, on the 20th of Nov., I will be able get to a meeting. I will be glad to meet the leaders of the BNMDF and other detectorists. Hope to see you there.

Отг:Общо събрание 20. ноември 2011 20 Окт 2011 22:11 #4992

• Aemilivs
  • Aemilivs's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 109
See you there!
Regards!

Отг:Общо събрание 20. ноември 2011 22 Окт 2011 13:28 #5007

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Председател на БНФМ регионален клуб Бургас, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 6753
Здравейте колеги ! Не мисля да се отпускам в излишно писане искам да кажа само няколко думи относно предстоящото събрание на 20.11.2011г . Искам да призова всички членове ,тези които имат желание и тези които искат да се запознаят с дейноста на федерацията , да оставят за ден личнити се ангажименти и да присъстват в Ловеч , нека напълним залата и покажем , че не сме случайни , не сме една шепа хора , а много и единни в борбата свободно да практикуваме хобито си ! Само така ще започнат да ни взимат на сериозно гоподата от власта .

Отг:Общо събрание 20. ноември 2011 22 Окт 2011 18:35 #5012

• vaskonti
  • vaskonti's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ
  • Получени благодарности 940
Похвално е това което прави Джендака за присъствието на повече хора от Бургаския регион на събранието. Ще е хубаво и в други клубове да се обсъди идеята за колективно придвижване с автобус. Сега е важно да се съберем повече хора и всеки, който има идеи, не е ангажиран с нещо по важно, и не на последно място ако разполага с достатъчно средства е длъжен да присъства.

Отг:Общо събрание 20. ноември 2011 27 Окт 2011 22:05 #5077

• IKS
  • IKS's Avatar
Привет коллегам из Болгарии!

Мы тоже очень хотели бы приехать к вам на собрание! Если получится, обязательно приедем! :)

Отг:Общо събрание 20. ноември 2011 28 Окт 2011 21:56 #5092

• Ilia
  • Ilia's Avatar
  • Офлайн
  • Председател на БНФМ, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 988
Привет! :)
Я буду рад видеть вас на собрание. Мы будем ждать.
Последна промяна: 28 Окт 2011 21:56 от Ilia.

Отг:Общо събрание 20. ноември 2011 14 Ное 2011 18:36 #5236

• Slavitoooo
  • Slavitoooo's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 14402
Всички колеги присъстващи на събранието и желаещи членска карта за 2012 г.
трябва да носят снимка формат за лична карта !!!
Последна промяна: 14 Ное 2011 18:38 от Slavitoooo.

Отг:Общо събрание 20. ноември 2011 14 Ное 2011 21:59 #5241

• zanvan
  • zanvan's Avatar
  • Офлайн
  • Член на БНФМ, Търговски представител на Fiskars
  • Получени благодарности 5
Slavitoooo написа:
Всички колеги присъстващи на събранието и желаещи членска карта за 2012 г.
трябва да носят снимка формат за лична карта !!!
Слави кви са тия щуротии :woohoo: ако става въпрос за картите де ....по тая логика трябва да имат и холограма и воден печат и за къв ...

Отг:Общо събрание 20. ноември 2011 14 Ное 2011 22:20 #5242

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Председател на БНФМ регионален клуб Бургас, Модератор в уебсайта на БНФМ
Това да има снимка на новите членски карти е нещо много хубаво така картата ще придобие официален вид , много пъти до сега след среща с органите на редът има отзиви от яхна страна какво е това картонче и аз мога да си направя такова , но друго е ако това картонче има снимка подпечатана с печата на федерацията и заверено от същата тази организация . Аз като председател на Бургаския клуб съм твърдо за . Това обсъждахме и на едно от събранията на клубът и всички присъстващи единодушно бяха ЗА това да има снимка на картите и според мен и колегите не е нормално един официален документ какъвто е членската карта да няма снимка .

Отг:Общо събрание 20. ноември 2011 15 Ное 2011 05:40 #5243

• bati_jenko
  • bati_jenko's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 171
djendaka написа:
Това да има снимка на новите членски карти е нещо много хубаво така картата ще придобие официален вид , много пъти до сега след среща с органите на редът има отзиви от яхна страна какво е това картонче и аз мога да си направя такова , но друго е ако това картонче има снимка подпечатана с печата на федерацията и заверено от същата тази организация . Аз като председател на Бургаския клуб съм твърдо за . Това обсъждахме и на едно от събранията на клубът и всички присъстващи единодушно бяха ЗА това да има снимка на картите и според мен и колегите не е нормално един официален документ какъвто е членската карта да няма снимка .
Точно,и аз съм ЗА !

Отг:Общо събрание 20. ноември 2011 15 Ное 2011 20:59 #5274

• zanvan
  • zanvan's Avatar
  • Офлайн
  • Член на БНФМ, Търговски представител на Fiskars
  • Получени благодарности 5
няма да споря по принцип сте прави ,но дефакто тая процедура да има и снимка само ще затрудни повечето желаещи и едва ли не ще стане на моменти бюрократична спънка ....така го мисля аз , и като стана въпрос за по принцип и дефакто ей ви и един виц :)
Последна промяна: 15 Ное 2011 21:11 от zanvan.

Отг:Общо събрание 20. ноември 2011 15 Ное 2011 22:22 #5275

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
Според мен това да има снимка ще още един плюс защото така карти ще се издават само от управата в Ловеч , отговорниците по райони събират заявленията изпращат ги със прикрепена снимка и членски внос и им се връщат готови карти , и няма да има момента в който не се знае колко карти има дадени и колко заявления има подадени и да се чудим що даден колега не може да се регистрира във форума , щото е станал член ама заявлението му е в някой отговорник и той не си е направил трудът да го прати . Аз мисля че членски карти трябва да се издават само в Ловеч а отговорниците да имат право само да презаверяват и като превеждат таксите за да получат заверката съответно да дават и имената на презаверилите членове така информацията ще бъде бърза и точна .
  • Страница:
  • 1
  • 2
  • 3
Модератори: Slavitoooo, Ilia, djendaka, yaponetsa, skita6t, FLORE, hektor, dertlibey, admin

Контакти

Илия Илиев

Председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Ловеч 5500

Ул. Цар Освободител 33, ет. 2, ап. 3

Тел. 0898584502

Електронна поща: info@metaldetecting.bg

Иван Джендов

Заместник-председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Тел. 0887933802

Георги Георгиев

Адвокат