Здравейте, колеги. Първо за много ви години, и се надявам всички да сте живи и здрави, и да сте се преборили с Коронката. Искам да ви разкажа за следното ми странно приключение. На скоро излезнахме заедно с един приятел да поразцъкаме с апаратите, че отдавна не го бях вадил от вкъщи.

Аз бях със Minelab Vanqish 340, а той беше с E-track. В един момент попаднахме на терен с доста големи, скални късове разпилени около полянката на която бяхме, и апаратите полудяха буквално, започнаха да прескачат сигналите от цвят във черно, и то на дости силен интезитет. Не беше интерференция между апаратите, защото този участък го мина първо той, и после аз като не сме били близко един до друг. Въпроса ми е защо и от какво се получава така?

Имам някакви свой предположения за тази аномалия, като едната от тях е, че самото място е възможно да е източник на силна геомагнитна енергия, която кара машинките да полудяват така. Има доказани подобни места с такова излъчване, като твърденията за тях са различни, но фактите са си факти! Някой попадал ли е на нещо подобно, и какво мисли по въпроса....? П.С. Пробвахме всичко, от преправяне на настройките, рестартиране на апаратите, и дори смяна на батериите, ефект нямаше никакъв, луда работа ви казвам!!!