Вчера повдигнах темата в сайта
www.imperio.biz , където под заглавието на сайта беше изписано и името на Федерацията, защото мисля, че мястото му не е там. Затова бях банната. Но въпроса не е приключен според мен, защото логото на Федерацията все още стои там.
Не е редно хората, които посещават другия сайт да смятат, че Федерацията стои едва ли не зад всяко мнение на хилядите анонимници, които пишат там. Нормално е Федерацията да е обсъждана, да има привърженици, симпатизанти и опоненти, тя е обществена организация и всеки може да си даде мнението за нея, където и да е, но тя си има официален сайт и трябва да бъде свързвана с него, а не със други места в интернет пространството.
А това на практика не се случва, защото в интервюто си Чобанов намеква точно за сайта Империо, като обвинява Федерацията в престъпност. И има известно право.
Не знам защо по никакъв начин не реагирахме овреме на това интервю, сякаш изобщо не ни засяга как ни наричат в медийното пространство, и сякаш сме толкова над целия свят, че можем да си позволим лукса да подминаваме открити клевети с пренебрежение. Мен подобни квалификации ме обиждат, за вас не знам.
Смятам, че е редно УС да излезе със становище поне в рамките на собствения си сайт, за отговор в медийното пространство май е вече малко късно, а също и да се разграничи от мненията на други хора в други сайтове, които по никакъв начин не са съпричастни с дейността на организацията, след като не са нийни членове.
Не знам защо подминавате тези наглед малки неща, на мен ми се струва, че в този момент всичко е важно, дори и това.
И е редно логото на Федерацията да изчезне от другия сайт или ако присъства там, то да е като рекламен панел. Ако толкова много ламтят за пари, дайте им, ямно друго не ги интересува.
Киро, и не виждам ти защо спиш, като си администратор и там, сякаш е достатъчно да изтриеш едно две мнения. Нормално ли е според теб името на Федерацията да стои в подзаглавието на сайт, в който се говори за табани, кво имало в могилите и ред други?