Регистрираните потребители имат достъп до пълната база на форума като виждат всички теми и публикации.
Регистрация във форума се допуска единствено за членове на БНФМ.

За членство в БНФМ - натиснете тук 
За регистрация във форума - натиснете тук

Добре дошли, Гост
Username: Парола: Запомни ме
  • Страница:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • ...
  • 7

ТЕМА: Защо МК идентифицира БНФМ със сайта Империо?

Защо МК идентифицира БНФМ със сайта Империо? 16 Ное 2010 11:02 #1122

• Джони
  • Джони's Avatar
  • Офлайн
  • Блокиран
  • Получени благодарности 1498
Вчера повдигнах темата в сайта www.imperio.biz , където под заглавието на сайта беше изписано и името на Федерацията, защото мисля, че мястото му не е там. Затова бях банната. Но въпроса не е приключен според мен, защото логото на Федерацията все още стои там.
Не е редно хората, които посещават другия сайт да смятат, че Федерацията стои едва ли не зад всяко мнение на хилядите анонимници, които пишат там. Нормално е Федерацията да е обсъждана, да има привърженици, симпатизанти и опоненти, тя е обществена организация и всеки може да си даде мнението за нея, където и да е, но тя си има официален сайт и трябва да бъде свързвана с него, а не със други места в интернет пространството.
А това на практика не се случва, защото в интервюто си Чобанов намеква точно за сайта Империо, като обвинява Федерацията в престъпност. И има известно право.
Не знам защо по никакъв начин не реагирахме овреме на това интервю, сякаш изобщо не ни засяга как ни наричат в медийното пространство, и сякаш сме толкова над целия свят, че можем да си позволим лукса да подминаваме открити клевети с пренебрежение. Мен подобни квалификации ме обиждат, за вас не знам.
Смятам, че е редно УС да излезе със становище поне в рамките на собствения си сайт, за отговор в медийното пространство май е вече малко късно, а също и да се разграничи от мненията на други хора в други сайтове, които по никакъв начин не са съпричастни с дейността на организацията, след като не са нийни членове.
Не знам защо подминавате тези наглед малки неща, на мен ми се струва, че в този момент всичко е важно, дори и това.
И е редно логото на Федерацията да изчезне от другия сайт или ако присъства там, то да е като рекламен панел. Ако толкова много ламтят за пари, дайте им, ямно друго не ги интересува.

Киро, и не виждам ти защо спиш, като си администратор и там, сякаш е достатъчно да изтриеш едно две мнения. Нормално ли е според теб името на Федерацията да стои в подзаглавието на сайт, в който се говори за табани, кво имало в могилите и ред други?
Последна промяна: 16 Ное 2010 11:15 от Джони.
Администраторите са забранили публикуването за гости.

Отг:Защо МК идентифицира БНФМ със сайта Империо? 16 Ное 2010 11:37 #1123

• Kiril62
  • Kiril62's Avatar
Сега ще ти отговоря на въпроса към мен.Първо никъде във интервюто г-н Чобанов не споменал името на другия форум.Той каза сайта на федерацията,и второ не съм само аз админ там .От името админ пишат 4 човека.А форуми като империото има още във нета подобни където се пише всичко.А и собственика на форум Империо е във контролния съвет на федерацията.Откакто мина събранието малко време се задържам на компа,отделям повече време за провеждането на събрание във Кърджали,Хасково и др. градове по Южна България и чакам да ми пратят документи за внасяне във съда относно направата на регионалните клубове по места.Така че няма смисъл да ме нападаш като че ли аз имам някаква вина за писането на глупости от анонимните потребители които всяват само интриги и се опитват да провокират останалите.Адвокат Георгиев когато подготви нужните документи със съдействието на Илия ще се пратят където трябва.

Отг:Защо МК идентифицира БНФМ със сайта Империо? 16 Ное 2010 12:09 #1124

• Джони
  • Джони's Avatar
  • Офлайн
  • Блокиран
Всички сме заети, това не оправдава мълчанието. И 15 администратора да има би следвало да имате единна позиция по важни въпроси. Да, и също ми е интересно събсвеника на Форума Империо, който е в КС, защо мълчи по въпроса. Тук даже няма конфликт на интереси. Те също са заинтересувани името на Федерацията да се изчисти, защото в крайна сметка в момента тя е официалното лице на металдетектинга, за сега друго няма. Сайтове има много, но единствено във Империо е изтипосано името на Федерацията и логото. Разбирам, че идеята е тръгнала от там, ама това няма значение. Тя може и от махленския пазар да е тръгнала, важното е къде е сега. А и не се оправадавай с други хора, щото пък ти си в УС, не в КС.

Въпроса е принципен.

Отг:Защо МК идентифицира БНФМ със сайта Империо? 16 Ное 2010 12:19 #1125

• Джони
  • Джони's Avatar
  • Офлайн
  • Блокиран
Киро, ти като администратор на сайта Империо и като член на УС на БНФМ, одобряваш ли баннването на потребител като мене, който винаги е защитавал благото на Федерацията във форума Империо?
Каква според теб е причината? Или във форума Империо името на Федерацията се ползва само като реклама?
Че и на всичко отгоре администратор от форума Империо си позволи да намекне, че Чобанов имал информация за хора от Федерацията, това е безумие. Това също си е чисто уронване на престижа и клевета. И то от администратор на форум, който уж има претенциите да поддържа Федерацията. Нещо не ми се вързват нещата. Всъщтност, причината за изгонването ми от форума е точно тази, че си позволих да кажа, че ако наистина са загрижени за металдетектинга в България подобен отговор е недопустим. За първи път ще си позволя да кажа и какво смятам, че съм свършила в полза на Федерацията. Аз бях един от малкото потребители във форума Империо, които правеха добра реклама по всякакъв начин на Федерацията. Защото смятах, че този форум се чете от много хора и това е добро място да се говори в полза на Федерацията. Този форум тук все още е много затворен. А точно места като форума Империо са подходящи хората да научават за добрите страни на тази организация и който има желание да се присъедини към нея. Уви, станах неудобна, защото не говоря само за металотърсачите, които се продават във фирмата. Ама той металдетектинга не почва и не свършва с металотърсачите. Това е все едно да смяташ, че за да направиш хубава баница са ти достатъчни кори.
Последна промяна: 16 Ное 2010 12:46 от Джони.

Отг:Защо МК идентифицира БНФМ със сайта Империо? 16 Ное 2010 12:39 #1127

• Mila
  • Mila's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 3210
Мисля, че е крайно време Управителния съвет на федерацията да поиска от вестник Дневник и конкретно от журналистката Юлияна Колева право на отговор и то под формата на интервю във връзка със системните нападки и откровени лъжи, които разпространяват чрез сайта и вестника си за БНФМ. От общо седемте си за федерацията материала г-жа Колева нито веднъж не пропусна да очерни федерацията, а после се оправдава, че така се говорело и такова било общественото мнение. Обаче никъде не казва, че цитира нечие мнение, а директно прави изводи. Как няма да е такова, като самата тя го насажда. Връх на нейното словослагачество е въпросът към Чобанов в интервюто от 13.11.2010 г., цитирам: "Имахте сериозни намерения за затягане на режима за работа с металдетектори. Такива изменения обаче не сте подготвили. Защо? Предвиди ли сте глоби за иманярите с металтърсачи, но няма ли да трябва да се доказва, че те търсят точно антики, а не "капачки" например, както твърдят от т. Нар. Федерация по металдетектинг? Госпожо журналист, ние не търсим капачки. Търсим метални предмети. И нашата федерация не е "тъй наречената", а е Българска национална федерация по металдетектинг. А относно бълвоча по-нататък за "криминалната мрежа" - за сайта на федерацията, не искам да коментирам ченгесарски приказки на кратуни, дето мноооооооооого силно кънтят, ама са кухи, кухи, кухи......
Прикачени файлове:

Отг:Защо МК идентифицира БНФМ със сайта Империо? 16 Ное 2010 12:52 #1128

• Джони
  • Джони's Avatar
  • Офлайн
  • Блокиран
Да Мила, и аз точно за това писукам през цялото време, само че в случая ти го казваш по-добре и от мен.

Отг:Защо МК идентифицира БНФМ със сайта Империо? 16 Ное 2010 12:55 #1129

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Председател на БНФМ регионален клуб Бургас, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 6763
Кире ! Ти като най-съвестния в УС на федерацията и човека който най много прави зя нея , що не се намесиш и не махнеш логото след като много членове смятат , че това вреди . Светльо ! Ти пък си собственик и ти ли не можеш да го направиш това . Правите се на ощипани моми и замазвате положението след като сте на ясно с нещата , я ми кажете в кой друг сайт в който се поменава така явно името на федерацията има приказки за трактори , разкопаване на калета и могили щото аз посещавам много и не се сещам . Как няма господин Чобанов да говори , че сме иманяри и че трябва да ни премахнат . Хайде сега да видя как помагате за благото на федерацията щото ако това е вашата помощ смятам , че нямате място в нея . Аз и другите тук сме търсачи и искаме да ходим свободно да търсим , и като честни данъкоплатци не искаме на името да ни се предписват такива долни неща .
Следните потребители изказаха благодарности: христо христов

Отг:Защо МК идентифицира БНФМ със сайта Империо? 16 Ное 2010 13:21 #1131

• Джони
  • Джони's Avatar
  • Офлайн
  • Блокиран
Киро, това че аз и други баннати не виждаме логото, не означава, че сте го махнали. Всеки може да си направи регистрация там, това е проблема. И е абсолютно сигурно, че има регистрирани, които изобщо не са търсачи.
Това, което правите е още по-лошо.
Не се заяждам излишно. Мислете като умни хора, не като пубери.
Абстрахирайте се от моите мнения, макар много да държа да ми отговорите на въпросите по-горе и не приемайте за незнам кой път нещата лично.
В момента ни гледат под лупа, няма защо да им даваме излишни поводи да злословят срещу нас.
Следните потребители изказаха благодарности: христо христов

Отг:Защо МК идентифицира БНФМ със сайта Империо? 16 Ное 2010 13:30 #1132

• Kiril62
  • Kiril62's Avatar
Надявам се да сте доволни,всичко свързано със федерацията ще се махне от форум Империо.Но не мисля че това е проблема.Имайте предвид че във форум Империо са 4 админа, а не е само един.И къкво сте се вторачили във мен немога да разбера,при положение че никой нито съм обидил нито съм нападнал,нито пък съм истрил.Но както и да е.Все пак някой колеги и тук във този форум имат празник поне им го чистетете.
Последна промяна: 16 Ное 2010 13:37 от Kiril62.

Отг:Защо МК идентифицира БНФМ със сайта Империо? 16 Ное 2010 13:43 #1133

• Slavitoooo
  • Slavitoooo's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 14409
Джони написа:
Киро, ти като администратор на сайта Империо и като член на УС на БНФМ, одобряваш ли баннването на потребител като мене, който винаги е защитавал благото на Федерацията във форума Империо?
Каква според теб е причината? Или във форума Империо името на Федерацията се ползва само като реклама?
Че и на всичко отгоре администратор от форума Империо си позволи да намекне, че Чобанов имал информация за хора от Федерацията, това е безумие. Това също си е чисто уронване на престижа и клевета. И то от администратор на форум, който уж има претенциите да поддържа Федерацията. Нещо не ми се вързват нещата. Всъщтност, причината за изгонването ми от форума е точно тази, че си позволих да кажа, че ако наистина са загрижени за металдетектинга в България подобен отговор е недопустим. За първи път ще си позволя да кажа и какво смятам, че съм свършила в полза на Федерацията. Аз бях един от малкото потребители във форума Империо, които правеха добра реклама по всякакъв начин на Федерацията. Защото смятах, че този форум се чете от много хора и това е добро място да се говори в полза на Федерацията. Този форум тук все още е много затворен. А точно места като форума Империо са подходящи хората да научават за добрите страни на тази организация и който има желание да се присъедини към нея. Уви, станах неудобна, защото не говоря само за металотърсачите, които се продават във фирмата. Ама той металдетектинга не почва и не свършва с металотърсачите. Това е все едно да смяташ, че за да направиш хубава баница са ти достатъчни кори.

Явно колежке пречиш доста в комерсиалния форум " ИМПЕРИО " пък и каква далавера имат от ТЕБ ! Нищо не пишеш за детекторите а като не пишеш не върви " АЛЪШ- ВЕРИША " - на това отгоре подскачаш и за Логото на федерацията и обвиняваш Петнадесетте АДМИНА - в некоректност - пък въобще да не говорим ,че скоро детектор няма да си купиш щото си имаш вече !

Хубаво е така Федерацията , детекторите , хората да са на едно място търговията върви по лесно ! Е няма лошо никой не е против търговията и търговците но не може всичко да се използва за РЕКЛАМА не може всичко да се смята в пари ни най - малко БНФМ !

Господа Администратори на Форума "Империо " голяма грешка направихте с Изгонването на Джонито - може би още не можете да разберете !

Отг:Защо МК идентифицира БНФМ със сайта Империо? 16 Ное 2010 16:18 #1135

• zempar
  • zempar's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 2436
искам да кажа че управляващите не правят разлика между пишещите във империо и членовете на федерацията
гледам че са махнали секцията която носеше името на федерацията , но логото още стои
и не можах да разбера как така с темата която пусна там джони успя да накърни далавераджийските интереси
на админ № еди кой си

Отг:Защо МК идентифицира БНФМ със сайта Империо? 16 Ное 2010 16:49 #1136

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Председател на БНФМ регионален клуб Бургас, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 6763
zempar написа:
искам да кажа че управляващите не правят разлика между пишещите във империо и членовете на федерацията
гледам че са махнали секцията която носеше името на федерацията , но логото още стои
и не можах да разбера как така с темата която пусна там джони успя да накърни далавераджийските интереси
на админ № еди кой си
Колега нямам какво да разбираш , един човек се е Обожествил и си избива комплексите на място където е недосегаем . Който не му играе по гайдата триемего , по лесно е от колкото да се води някакъв диалог , да се обори опонента с факти но при господин админ няма как да стане , защото явно багажа с който разполага стига до там да се заяжда и да ръси глупости .

Отг:Защо МК идентифицира БНФМ със сайта Империо? 16 Ное 2010 17:02 #1137

• zempar
  • zempar's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
прост човек , прости действия

Отг:Защо МК идентифицира БНФМ със сайта Империо? 16 Ное 2010 17:32 #1138

• zempar
  • zempar's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
сега ми стана ясно че става въпрос за някой си Светльо , който влиза като админ
ако съм обедел някой невинен админ моля да бъда извинен
искам да кажа че Вальо/IMPERIO/ бившия собственик на оня форум няма нищо общо с управлението на форум imperio

Отг:Защо МК идентифицира БНФМ със сайта Империо? 16 Ное 2010 17:35 #1139

• Джони
  • Джони's Avatar
  • Офлайн
  • Блокиран
Kiril62 написа:
Надявам се да сте доволни,всичко свързано със федерацията ще се махне от форум Империо.Но не мисля че това е проблема.Имайте предвид че във форум Империо са 4 админа, а не е само един.И къкво сте се вторачили във мен немога да разбера,при положение че никой нито съм обидил нито съм нападнал,нито пък съм истрил.Но както и да е.Все пак някой колеги и тук във този форум имат празник поне им го чистетете.

Точно това беше проблема. Изглежда някой от собствениците е проявил здрав разум и е взел вярното решение. Браво! Поздрави го от мое име и от името на всички колеги, които взеха отношение.
Нека потребителите си обсъждат колкото искат Федерацията, в това няма нищо лошо, но утре като се появи някой чел недочел и отново ни обвини в хипотетични престъпления, за които евентуално бил чел в някакъв сайт, спокойно ще можем да го питаме къде точно...
Като искат да коментират официално Федерацията, да четат официалния и сайт, пък да ги видим какви ще ги съчиняват после.
Успех на сайта "Империо!
  • Страница:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • ...
  • 7
Модератори: Slavitoooo, Ilia, djendaka, yaponetsa, skita6t, FLORE, hektor, dertlibey, admin

Контакти

Илия Илиев

Председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Ловеч 5500

Ул. Цар Освободител 33, ет. 2, ап. 3

Тел. 0898584502

Електронна поща: info@metaldetecting.bg

Иван Джендов

Заместник-председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Тел. 0887933802

Георги Георгиев

Адвокат