Регистрираните потребители имат достъп до пълната база на форума като виждат всички теми и публикации.
Регистрация във форума се допуска единствено за членове на БНФМ.

За членство в БНФМ - натиснете тук 
За регистрация във форума - натиснете тук

Добре дошли, Гост
Username: Парола: Запомни ме

ТЕМА: Български Адвокати за Правата на Човека

Български Адвокати за Правата на Човека 02 Фев 2017 02:16 #51886

• Fastext
  • Fastext's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 1260
blhr.org/p/za-nas/

Федерацията или някой колега, имал ли е контакти с тази адвокатска колегия. Гледам че е съсредоточена в защита на правата на човека в България, а както знаем нашите права се нарушават най редовно от полицията и прокуратурата.
Чудя се дали тези адвокати могат да помагат и защитават нашите човешки права и хоби.
Някой мърши трябва просто да се смажат! Някой истини трябва просто да се кажат,аз не съм добър, не съм велик, не съм безгрешен,но не съм боклук и неща да бъда...
Администраторите са забранили публикуването за гости.
Следните потребители изказаха благодарности: sitalk, cat

Български Адвокати за Правата на Човека 04 Фев 2017 19:33 #52056

• Mila
  • Mila's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 3211
Това обаче не е адвокатска колегия, а Фондация с идеална цел.

Дейността на организацията за постигане на тази цел се осъществява в две основни направления:
правна помощ и стратегическо водене на дела свързани с характерни, повтарящи се нарушения на правата на човека пред български и международни съдилища и разкриващи несъответствие на българските законодателство и съдебна практика с международните стандарти.
публикации и друга информационна и образователна дейност, насочена към правната общност, относно международните актове и стандартите по приложението им в областта на правната защита на правата на човека

Според мен те се занимават с дела, за които вече е имало несправедлива присъда в България. :huh:

www.ohchr.org/EN/UDHR/Pages/Language.aspx?LangID=blg
Администраторите са забранили публикуването за гости.
Следните потребители изказаха благодарности: sitalk
Модератори: Slavitoooo, Ilia, djendaka, yaponetsa, skita6t, FLORE, hektor, dertlibey, admin

Контакти

Илия Илиев

Председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Ловеч 5500

Ул. Цар Освободител 33, ет. 2, ап. 3

Тел. 0898584502

Електронна поща: info@metaldetecting.bg

Иван Джендов

Заместник-председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Тел. 0887933802

Георги Георгиев

Адвокат