Регистрираните потребители имат достъп до пълната база на форума като виждат всички теми и публикации.
Регистрация във форума се допуска единствено за членове на БНФМ.

За членство в БНФМ - натиснете тук 
За регистрация във форума - натиснете тук

Добре дошли, Гост
Username: Парола: Запомни ме
  • Страница:
  • 1
  • 2
  • 3

ТЕМА: Относно темите във форума!

Относно темите във форума! 09 Мар 2017 23:37 #53209

• yaponetsa
  • yaponetsa's Avatar
  • Офлайн
  • Член на БНФМ и модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 2166
В последно време доста от темите във форума ,са на тематики които не са свързани с идеята за този форум.Това е форум на БНФМ и е редно да обсъждаме основно неща,свързани с нашето хоби.Политически идеологически,религиозни и тнт. виждания ,смятам че нямат място тук.Има стотици други форуми,където такива теми могат да се разискват.Разбирам да дискутираме някой закон който касае нашето хоби,но не искам (а смятам и вие) да се обръща форума в бит пазар.
За това считано от утре, постепенно ще заключвам теми които не са за този форум.Имам в предвид определени теми с политическа насоченост.
Смятам че всички ние трябва да се обединяваме,а не да търсим разлики между нас.
Благодаря предварително и се надявам да срещна разбиране.
Администраторите са забранили публикуването за гости.
Следните потребители изказаха благодарности: comander, zempar, vaskonti, djendaka, lyubo, bobo, Стефан, miro1113, cat, Radislav Виж още благодарили

Относно темите във форума! 10 Мар 2017 00:05 #53210

• Nesho
  • Nesho's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 4419
Добре ще е да не чуваме повече втълпявания от рода на ДС и комунистите виновни за всичко . :lol:
Аз съм ЗА затварянето на всички теми които не са свързани със металдетектинг и ни отдалечават от хобито ама що ли си мисля, че за пореден път ще бъдат заключени само неудобните за някой теми, а други които са удобни ще останат независимо, че пак ще са свързани със политика.
А иначе според мен не сме спряли да коментираме теми свързани със металдетектинга защото сме се концентрирали да коментираме теми за политика,
а просто коментираме теми за политика за разнообразие принципно защото във темите свързани със металдетектинга новите неща които можем да коментираме са по малко от пръстите на едната ръка.
Всички сме притаили дъх в момента и чакаме да видим кой ще спечели изборите защото от това ще зависи най-вероятно бъдещото отношение към
нас и металдетектинга което по един или друг начин щем не щем пак ни свързва с политиката.
Последна промяна: 10 Мар 2017 00:48 от Nesho.

Относно темите във форума! 10 Мар 2017 00:26 #53211

• kaveiros
  • kaveiros's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Лош и дебел
  • Получени благодарности 12817
Скрийте темите, за политика в отделен подфорум. Достъп, до този подфорум, да имат само тези, които го желаят и го заявят, че искат, да имат такъв достъп.
Времето се затопля, скоро ще има пак срещи, полигони, тестове и ще има какво, да коментираме, за МД
Последна промяна: 10 Мар 2017 00:29 от kaveiros.
Следните потребители изказаха благодарности: bobo, Nesho, Radislav

Относно темите във форума! 10 Мар 2017 10:54 #53213

• mitko
  • mitko's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ
  • Получени благодарности 6683
Проблемите свързани с металдетектинга в БГ е пряко свързан и ЗАВИСИМ от политиците. Да спрем да коментираме политиката, е щраусова работа. Ако закона беше удовлетворителен за нас, съм съгласен. Но единсвеният начин за промяна в практикуването на металдетектинга, е зависим от политиката. Като ни дадоха възможност, колеги дори не си направиха труда да гласуват.
п.п. Япончик, като искаш само по същество, що не кажеш оня ден колко жълтички изрови. ;)
СТАНИ ЧЛЕН НА БНФМ. ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА

Измяната на престъпния режим е патриотизъм, а патриотизмът по отношение на престъпна държава - това е измяна!
Следните потребители изказаха благодарности: bobo, Nesho, Radislav

Относно темите във форума! 10 Мар 2017 11:06 #53216

• kaveiros
  • kaveiros's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Лош и дебел
Възможно е, за голяма част от аудиторията, да е неприятно, да виждат теми, за политика. Затова предложих тази тематика, да е видима само тези които ги интересува и искат, да участват в такива дискусии..
Така няма, да се пречи на никой. А ако някой иска все пак, да ги следи и му е неприятно, си е негов проблем, защото вече ще има избор...
Следните потребители изказаха благодарности: Nesho

Относно темите във форума! 10 Мар 2017 11:10 #53217

• mitko
  • mitko's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ
  • Получени благодарности 6683
kaveiros писа:
Възможно е, за голяма част от аудиторията, да е неприятно, да виждат теми, за политика. Затова предложих тази тематика, да е видима само тези които ги интересува и искат, да участват в такива дискусии..
Така няма, да се пречи на никой. А ако някой иска все пак, да ги следи и му е неприятно, си е негов проблем, защото вече ще има избор...
Док, ама тя тая част от аудиторията чака някой да оправи нещата, без да си мръднат задниците. В тоя свят не може да се угоди на всички. М........... им
СТАНИ ЧЛЕН НА БНФМ. ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА

Измяната на престъпния режим е патриотизъм, а патриотизмът по отношение на престъпна държава - това е измяна!

Относно темите във форума! 10 Мар 2017 12:04 #53218

• kaveiros
  • kaveiros's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Лош и дебел
Има хора, които определени теми ги дразнят и е неприятно, да им се натрапват.
Аз например не понасям футбол, ако има теми, за футбол, ще ми е доста неприятно, ако ми се пречкат пред очите постоянно..
Лесно може, да се направи и да има тема в която всеки индивидуално, да заявява, желанието си, за участие и достъп, до такъв подфорум..
Последна промяна: 10 Мар 2017 12:12 от kaveiros.
Следните потребители изказаха благодарности: miro1113

Относно темите във форума! 10 Мар 2017 19:52 #53228

• miro1113
  • miro1113's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Просто човек
  • Получени благодарности 3864
Започнах пак да влизам в синия форум .
Ми там има много теми и въпроси свързани с металдетектинга , тук НИЩО. Там пишат и производители за своите апарати , тук веднъж в годината и то след събор .
За какво са ми тукашните препирни , каряници и обиди . Поне да бяха на тема металдетектинг . А искам да чета и този , нашия , форум , но ме ми се четат глупости . За какво Митко , трябва да поучаваш тоя и оня идиот след като той не вижда по далеко от носа си и колкото и да си тропат ченетата по съборите - Илия Джендака , Ради , Рамадан и другите , тия , гореспоменатите , дебили си вършат пак същите глупости.
Ако човек изпусне $100 банкнота и злато за $10 , то за златото ще се наведе , с такъв хъс сякаш парите никога не са съществували !
Следните потребители изказаха благодарности: djendaka, cat

Относно темите във форума! 13 Мар 2017 17:19 #53327

• cat
  • cat's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 1881
Почти спрях да влизам във форума заради теми за политика и не само . Накратко тук почти спряхме да пишем за хобито . Митко съгласен съм с теб че в България нашето хоби е свързано с политиката заради калпавия ЗКН обаче писането за политика е повече от писането за металдетекинг .
Следните потребители изказаха благодарности: miro1113, rublata

Относно темите във форума! 13 Мар 2017 17:30 #53328

• Djenko
  • Djenko's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 405
miro1113 писа:
Започнах пак да влизам в синия форум .
Ми там има много теми и въпроси свързани с металдетектинга , тук НИЩО. Там пишат и производители за своите апарати , тук веднъж в годината и то след събор .
За какво са ми тукашните препирни , каряници и обиди . Поне да бяха на тема металдетектинг . А искам да чета и този , нашия , форум , но ме ми се четат глупости . За какво Митко , трябва да поучаваш тоя и оня идиот след като той не вижда по далеко от носа си и колкото и да си тропат ченетата по съборите - Илия Джендака , Ради , Рамадан и другите , тия , гореспоменатите , дебили си вършат пак същите глупости.
Миро,би ли си превел последното изречение.Имената,които си написал-хората,ми са приятели.Моля.
Последна промяна: 13 Мар 2017 17:33 от Djenko.
Следните потребители изказаха благодарности: comander

Относно темите във форума! 13 Мар 2017 17:40 #53329

• Djenko
  • Djenko's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 405
cat писа:
Почти спрях да влизам във форума заради теми за политика и не само . Накратко тук почти спряхме да пишем за хобито . Митко съгласен съм с теб че в България нашето хоби е свързано с политиката заради калпавия ЗКН обаче писането за политика е повече от писането за металдетекинг .
Жика,в голяма грешка си Ти,и някои други като мислят,че металдетектинга е свързан с политиката.В кенефа-БГ,политика няма.Затова сме и кенеф.Всичко е в ГЪЗЪ.
Следните потребители изказаха благодарности: comander

Относно темите във форума! 13 Мар 2017 17:42 #53330

• Nesho
  • Nesho's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
cat писа:
Мисля че се преувеличава малко може и да греша. По какъв начин темите за политика ви пречат да пишете и да изразявате мнение във темите които са конкретно свързани със металдетектинг. Аз лично ако не харесвам идеята, съдържанието и тематиката на някой теми от форума(има такива теми които не ми допадат) изобщо не влизам във тях да чета написаното.
Ако не ви харесват глупостите върху които спорим във някой от темите за политика защо си хабите нервите като влизате да четете написаното не мога да разбера. Я някой да ми обясни .??????????????? Знаем много добре че форума е за металдетектинг но има още една камара теми които също не са
свързани с металдетектинг. Като се почне от теми за животни и домашни любимци, като се премине през теми за автомобили , и се стигне до теми за изчезнали древни цивилизации и космоса и прочие. Е добре да затворим и да изтрием всичките теми които не са свързани конкретно със хобито
Аз принципно съм съгласен.!
Следните потребители изказаха благодарности: kaveiros, mitko, Radislav

Относно темите във форума! 13 Мар 2017 19:00 #53331

• skita6t
  • skita6t's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Председател на Регионален клуб Видин, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 2565
Значи намаляваме приказките за политика и това е
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА ФЕДЕРАЦИЯТА ПО МЕТАЛДЕТЕКТИНГ

Относно темите във форума! 13 Мар 2017 21:22 #53339

• Radislav
  • Radislav's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 3206
А не мислите ли, че темите извън темата "металдетектинг" ни обогатяват интелектуално ? Аз лично съм научил доста неща, за които не съм и подозирал.
Нека има всестранни теми, но да се опитваме да не ги изпълваме със спам, а да бъдат по-съществено съдържателни.
" Когато правото се превърне в безправие, съпротивата е задължителна ! "
Последна промяна: 13 Мар 2017 21:22 от Radislav.
Следните потребители изказаха благодарности: kaveiros, bobo, Nesho, dmd_77

Относно темите във форума! 13 Мар 2017 21:45 #53340

• Nesho
  • Nesho's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
Radislav писа:
А не мислите ли, че темите извън темата "металдетектинг" ни обогатяват интелектуално ? Аз лично съм научил доста неща, за които не съм и подозирал.
Нека има всестранни теми, но да се опитваме да не ги изпълваме със спам, а да бъдат по-съществено съдържателни.

Браво най-съдържателния и смислен пост от доста време. Ще излезе че най-важното от всичко е да се опитваме да не изпълваме със спам
темите както каза Radislav и ако мога аз да добавя нещо да се опитваме да запазваме винаги добрия тон и да уважаваме събеседника принципно
защото то човек когато не се въздържа и е решил да се кара с някой то той ще намери причини за кавга и на теми свързани със металдетектинг .
Не е задължително кавгите да са на тема политика. Имало е и много кавги и пререкания на тема металдетектинг и то не един път.
Последна промяна: 13 Мар 2017 21:52 от Nesho.
Следните потребители изказаха благодарности: kaveiros, bobo, Radislav
  • Страница:
  • 1
  • 2
  • 3
Модератори: Slavitoooo, Ilia, djendaka, yaponetsa, skita6t, FLORE, hektor, dertlibey, admin

Контакти

Илия Илиев

Председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Ловеч 5500

Ул. Цар Освободител 33, ет. 2, ап. 3

Тел. 0898584502

Електронна поща: info@metaldetecting.bg

Иван Джендов

Заместник-председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Тел. 0887933802

Георги Георгиев

Адвокат