Регистрираните потребители имат достъп до пълната база на форума като виждат всички теми и публикации.
Регистрация във форума се допуска единствено за членове на БНФМ.

За членство в БНФМ - натиснете тук 
За регистрация във форума - натиснете тук

Добре дошли, Гост
Username: Парола: Запомни ме

ТЕМА: Срок на чл.карта

Срок на чл.карта 22 Ное 2010 01:09 #1242

• sitalk
  • sitalk's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 492
Забравих на Събранието да питам следното:
за срока на членските карти.
Моята си я взех април месец,мисля.А срока е до края на годината.Не трябва ли да е до април 2011г?
Мои приятели(4) това лято бяха готови да стават членове(август),но се отказаха, заради това,че срока е до края на годината.Така се губят членове май.
Вашето мнение.
Администраторите са забранили публикуването за гости.

Отг:Срок на чл.карта 22 Ное 2010 10:48 #1246

• Mila
  • Mila's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 3210
Членските карти са за календарна година. Подновяването на картите за 2011 г. става до края на февруари. Нови членове се приемат през цялата година, като членския внос е 20 лева, независимо през кой месец ставаш член на федерацията.
Последна промяна: 22 Ное 2010 10:49 от Mila.

Отг:Срок на чл.карта 22 Ное 2010 17:32 #1253

• Джони
  • Джони's Avatar
  • Офлайн
  • Блокиран
  • Получени благодарности 1498
И в нашия край имаше подобни въпроси. Опитвах се деликатно да обяснявам на хората, че това е доброволна организация и в нея няма никой назначен на щат, за да се занимава с конкретна отчетност на това, на кой член кога му изтича срока на картата. А съветвах тия, които много държат на това да не загубят няколко месеца от първата година на членството, да се присъединят в началото на календарната година. Тук може би ще има такива, защото запитвания за членство има няколко от края на септември. Те ще платят направо членския си внос за следващата година, а картата им ще важи за 2011 г.
Тук става въпрос за това системата на членство да е толкова улеснена, че да не затруднява с нищо отчетността в края на годината. Поне аз така разсъждавам. И моята карта е от късната пролет.
При мен проблема е друг го споделям, защото може и други колеги да са имали тоя проблем. За 2010 аз можех да раздавам крати, защото, когато проведохме събранието в Нови пазар ми оставиха и карти и декларации. Уж имаше много желаещи, така и никой не си взе допълнително. Вече започнах да си мисля, че тия хора имат някви опасения, че аз мога да си сложа парите в джоба и да си раздавам някви хартийки после. Това е абсолютно невъзможно, защото всяка карта има мокър печат и номер. Но сега съм решила да им давам банковата сметка на Федерацията, да си внесат там парите,да си имат документ за внесена сума, при мен могат да си попълнят декларациите,които аз ще изпратя за одобрение, а да си получат после картите по пощата или чрез мен . Пък да не говорим, че може би има хора, които си мислят, че аз работя на процент :) , щото имаше и въпроси от сорта:ква ти е далаверата, че се занимаваш с тая работа...На никой не му идва на ума, че аз приемайки декларациите по някакъв начин гарантирам за тия хора със собствената си репутация пред УС и пред всички вас. Има един, на когото отказах членство, защото искаше да бъде направено със задна дата....
Последна промяна: 22 Ное 2010 18:01 от Джони.

Отг:Срок на чл.карта 22 Ное 2010 18:46 #1254

• vako70
  • vako70's Avatar
В Асеновград някои колеги в кавички които са силни в приказките на маса и големи герои дори тиражираха версията че това е пирамида и аз съм бил отговорника за града. А за срока на членската карта смятам че изобщо не бива да подлежи на коментар та това са 20 лева, и е нормално да си е за календарна година а който наистина иска карта ще я вземе когато и да е

Отг:Срок на чл.карта 22 Ное 2010 20:36 #1256

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Председател на БНФМ регионален клуб Бургас, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 6763
Според мен на този етап е най-удачно да си е за календарна година , ресурса на федерацията е твърде малък знете , че до този момент всичко се извършва на доброволни начела , също така УС на БНФМ се е постарала да има поне един представител в дадена област и по този начин да се спестят много транспортни раходи на бъдещи членове , от друга страна 20лв. членски внос е направо пълен смях . Всеки един от нас съм сигурен че харчи поне толкова да не казвам и повече за един неделен излет , и смятам че няма смисъл повече това да се говори който иска да стане член на тази организация и с това да спомогне един ден да практикува хобито си свободно , няма да мисли колко време ще бъде валидна тази карта .

Отг:Срок на чл.карта 05 Ян 2011 13:32 #2052

• italianeca
  • italianeca's Avatar
  • Офлайн
  • Член на БНФМ
и аз подкрепям колегата от асеновград че това са само 20 лв а хората които са силни в приказките на маса са слаби в хващането на сигнали????????? :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Отг:Срок на чл.карта 12 Фев 2011 22:48 #2567

• silvinjo@mail.bg
  • silvinjo@mail.bg's Avatar
Как може такова нещо бе колеги,за 20лв.,да има проблеми.....................всичко е на доброволни начала ние даже от чужбина сме готови да спонсорираме....а вие за 20лв./срамота е.....
Модератори: Slavitoooo, Ilia, djendaka, yaponetsa, skita6t, FLORE, hektor, dertlibey, admin

Контакти

Илия Илиев

Председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Ловеч 5500

Ул. Цар Освободител 33, ет. 2, ап. 3

Тел. 0898584502

Електронна поща: info@metaldetecting.bg

Иван Джендов

Заместник-председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Тел. 0887933802

Георги Георгиев

Адвокат