Регистрираните потребители имат достъп до пълната база на форума като виждат всички теми и публикации.
Регистрация във форума се допуска единствено за членове на БНФМ.

За членство в БНФМ - натиснете тук 
За регистрация във форума - натиснете тук

Добре дошли, Гост
Username: Парола: Запомни ме

ТЕМА: Създаване на Политическа Партия

Създаване на Политическа Партия 24 Окт 2011 16:24 #5035

• Nacionalista
  • Nacionalista's Avatar
Здравейте съмишленици,казвам се Димо от гр.Свищов.Положението при нас ваобщте не е розово,през 2 г.господата от НСБОП се самопоканват на гости в моя дом търсейки нещо което има ,,историческа стойност и апаратура за неговото намиране,,.Това не е само при мен и според мен не можем да бъдем мачкани и преследвани като престъпници повече ( 6 години затвор,що за идиот твори тия закони).Предложението ми е - СЪЗДАВАНЕТО НА ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ,включваща всички колекционери,метал детек,фелателисти,антиквари и др.Трябва да се създаде политическо лоби което да премахне(не промяна ) действащия идиотски закон.
Администраторите са забранили публикуването за гости.

Отг:Създаване на Политическа Партия 24 Окт 2011 16:40 #5036

• xmenbg
  • xmenbg's Avatar
Решението е да си търсиш правата.незаконен арест или обиск без заповед.нарушаване на човешките права,дискриминация,опетняване на името о т.н.минаваш през всички съдилища в българия и после в европейският съд.ако е незаконен арест или обиск 100% ще има обещетение.само че както писах в един друг пост,парите за обещетенията ги плаща данълкоплатеца.партия само с една цел не става.само съд.и през ден при депутата за твоя район.за да може да се повдигне въпроса за обсъждане в парламента.или пиши до омбудсмана на България.
Администраторите са забранили публикуването за гости.
Модератори: Slavitoooo, Ilia, djendaka, yaponetsa, skita6t, FLORE, hektor, dertlibey, admin

Контакти

Илия Илиев

Председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Ловеч 5500

Ул. Цар Освободител 33, ет. 2, ап. 3

Тел. 0898584502

Електронна поща: info@metaldetecting.bg

Иван Джендов

Заместник-председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Тел. 0887933802

Георги Георгиев

Адвокат