Регистрираните потребители имат достъп до пълната база на форума като виждат всички теми и публикации.
Регистрация във форума се допуска единствено за членове на БНФМ.

За членство в БНФМ - натиснете тук 
За регистрация във форума - натиснете тук

Добре дошли, Гост
Username: Парола: Запомни ме
  • Страница:
  • 1
  • 2

ТЕМА: СЪС ПАРТИЯ ИЛИ НЕ - НАКЪДЕ ?

СЪС ПАРТИЯ ИЛИ НЕ - НАКЪДЕ ? 20 Ян 2012 00:04 #6155

• vako
  • vako's Avatar
Привет на всички колеги от БНФМ, казвам се Васко Арнаудов от Асеновград и съм от първите членове на федерацията от самото начало. Наскоро след поредната акция на полицията срещу иманярите един политик се изказа леко в защита на арестуваните. По мое мнение трябва да се потърси някакъв контакт от ръководството с партия която и да не е в момента в парламента но има форум от който да покаже и каже на хората, че в БНФМ а и търсачите които не са членове не са престъпници. 300 000 имали машинки, ами всеки има семейство и цифрата става ? ОГРОМНА, така че само така ще стане работата според мен.
Администраторите са забранили публикуването за гости.

Отг:СЪС ПАРТИЯ ИЛИ НЕ - НАКЪДЕ ? 20 Ян 2012 10:15 #6158

• zempar
  • zempar's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 2436
нашенския политик е неблагодарно животно
ще ни използват и ще ни изоставят , това ми е мнението

Отг:СЪС ПАРТИЯ ИЛИ НЕ - НАКЪДЕ ? 20 Ян 2012 14:34 #6160

• Slavitoooo
  • Slavitoooo's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 14409
zempar написа:
нашенския политик е неблагодарно животно
ще ни използват и ще ни изоставят , това ми е мнението
Краси много си прав
Повечето колеги дето ме познават лично знаят мнението ми за политиците , не е уместно тук в тоя форум
да развързвам торбата с благословиите !
Прекрасно разбирам и колегата vako
първо обаче не сме 300 000 това е дезинформация на археолозите и ченгетата раздухвана от продажните некадърни
журналисти ! Целта на дезинформацията е следната искат да втълпят на обществеността за огромната армия иманяри
разсипваща културното ни наследство и с това да оправдаят престъпното си бездействие изразяващо се в целенасочено ограбване на музейте , не стопанисване на археологичните обекти 95% по нищо не личат че са с особен статут липсват всякакви огради табели и прочие да не говорим , че няма единен регистър за тях !
Последна промяна: 20 Ян 2012 15:45 от Slavitoooo.

Отг:СЪС ПАРТИЯ ИЛИ НЕ - НАКЪДЕ ? 20 Ян 2012 17:47 #6168

• Georgi Georgiev
  • Georgi Georgiev's Avatar
  • Офлайн
  • Член на БНФМ, Юрист с успешна практика в областта на хобито Металдетектинг
  • Получени благодарности 152
Много си прав Славчо....!!!

Отг:СЪС ПАРТИЯ ИЛИ НЕ - НАКЪДЕ ? 20 Ян 2012 18:52 #6169

• vako
  • vako's Avatar
Да и на мен ми е ясно че политиците са неблагодарни затова съм и аполитичен, но за да се промени всичко това е нужно да има гласност на най-високо ниво, защото според мен засега никой не ни взима на сериозно макар и да не сме 300 000 - все пак сме хиляди, а нашата федерация навъртя няколко години и според мен е нужно и необходимо да има някакво движение напред - публичност, която засега липсва според мен.

Отг:СЪС ПАРТИЯ ИЛИ НЕ - НАКЪДЕ ? 20 Ян 2012 19:31 #6170

• bati_jenko
  • bati_jenko's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 171
vako написа:
Да и на мен ми е ясно че политиците са неблагодарни затова съм и аполитичен, но за да се промени всичко това е нужно да има гласност на най-високо ниво, защото според мен засега никой не ни взима на сериозно макар и да не сме 300 000 - все пак сме хиляди, а нашата федерация навъртя няколко години и според мен е нужно и необходимо да има някакво движение напред - публичност, която засега липсва според мен.
Неразбирам,за какво да ни вземат на сериозно.?

Отг:СЪС ПАРТИЯ ИЛИ НЕ - НАКЪДЕ ? 21 Ян 2012 17:34 #6187

• Джони
  • Джони's Avatar
  • Офлайн
  • Блокиран
  • Получени благодарности 1498
Здравей, Васко! Хубаво е да мислим как да се развиваме, но не сме узрели за партия. Първо изобщо не сме толкова много. Тая цифра/300 000/ е толкова надута, че идея нямаш. Махни поне една нула и пак ще е много. Аз лично не вярвам, че има повече от 5-6 000 активни търсачи в страната. Погледни и колко се осмеляват да членуват открито във Федерацията - едва 700 - 800 човека сме. Останалите се крият като мишки, сякаш има значение. Но дори и да пренебрегнем бройката, колегите са много прави, политиката все още не е за нас. В най-добрия случай ще ни яхнат, за да управляват гласовете ни.
Първо трябва да се преборим с отрицателните, втълпени от медии и археолози, нагласи към нас. А това според мен ще стане с повече мероприятия на Федерацията. И, разбира се, с използване на всяка възможност за отразяване на събитията ни в пресата.
Политиката в България е такова блато, че май не е за нас. Или поне не още. :)

Отг:СЪС ПАРТИЯ ИЛИ НЕ - НАКЪДЕ ? 22 Ян 2012 01:58 #6194

• Aemilivs
  • Aemilivs's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 109
С тия партий дето ги дъвчите ... не знам дали се усещате....

Отг:СЪС ПАРТИЯ ИЛИ НЕ - НАКЪДЕ ? 22 Ян 2012 13:03 #6203

• utus777
  • utus777's Avatar
като става сума за политика,..да ви попитам тези двамката познавате ли ги?

Отг:СЪС ПАРТИЯ ИЛИ НЕ - НАКЪДЕ ? 22 Ян 2012 13:47 #6207

• Slavitoooo
  • Slavitoooo's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 14409
utus777 написа:
Тия двамата комсомолци мязат на трактора и бойко
Последна промяна: 22 Ян 2012 13:52 от Slavitoooo.

Отг:СЪС ПАРТИЯ ИЛИ НЕ - НАКЪДЕ ? 22 Ян 2012 23:53 #6229

• mitkovich
  • mitkovich's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 124
Slavitoooo написа:
utus777 написа:
Тия двамата комсомолци мязат на трактора и бойко
Не само че мязат ми направо си они -стари другари.
И за кво беше целия театър??????

Отг:СЪС ПАРТИЯ ИЛИ НЕ - НАКЪДЕ ? 23 Ян 2012 00:17 #6230

• utus777
  • utus777's Avatar
театъра е за пред народа,весниците и телевизията,.....а на came какво си говорят и правят,само те си знаят

Отг:СЪС ПАРТИЯ ИЛИ НЕ - НАКЪДЕ ? 23 Фев 2012 09:06 #6970

• vako
  • vako's Avatar
Вече месец няма нито едно мнение по темата, мислих си че това е нещо важно и че това е пътят за да излезнем от анонимността, защото би трябвало да се знае, че законодателния орган на Р България е Народното събрание и ако искаме да има промени трябва да ни чуят и там, трябва трибуна а тя е в София защото по мое мнение всичко тръгва от там, но май няма да стане-поне засега.

Отг:СЪС ПАРТИЯ ИЛИ НЕ - НАКЪДЕ ? 23 Фев 2012 10:31 #6971

• Mila
  • Mila's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 3210
Моето мнение е, че ако направим една голяма и силна организация партиите сами ще търсят контакт с нас. Аз лично не бих се заигравала с каквито и да е партии в този момент, имайки предвид какви са измекяри и хайдуци. Ще бъдем използвани за политическите им цели и след като минат изборите ще потънем в забрава.
Ако все пак някой познава читав политик, има личен контакт с такъв и гарантира за него, че може да съдейства за разговор, нека да се обади. Няма нищо лошо в това да ги запознаваме с нашата дейност и с борбата ни.
Вярно е, че сме голяма група от хора като включим и семействата си, но за съжаление сме неорганизирани все още и това е голям минус. Затова и властта в момента прави всичко възможно да ни разпадне като организация, защото е наясно, че можем да станем в един момент много голяма сила. Преследват ни, разследват ни, подслушват ни и както виждате арестите и обиските се увеличават. Единствения начин да се противопоставим на това е, да се организираме ВСИЧКИ и да излезем на светло за да бъдем чути, а не да се крием по дупките и да се спасяваме по единично.

Отг:СЪС ПАРТИЯ ИЛИ НЕ - НАКЪДЕ ? 23 Фев 2012 12:30 #6972

• dionis
  • dionis's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 27
Мила е абсолютно права,че в момента партиите са само от измекяри и хайдуци.Но това значи,че единственото,което ги интересува,са парите.Така че ако някоя партия иска да ни използва,а после да ни захвърли,нека да ни остави една гаранция от 200-300 000 лева,и в случай,че впоследствие не направи нищо за промяна на закона и легализиране на хобито,забравя за тези пари.ЕДИНСТВЕНАТА ГАРАНЦИЯ , с която можем да накараме някой да свърши нещо за нас,ако иска да ни използва,са ПАРИТЕ.В политиката само от това разбират.Мое лично мнение де:)
  • Страница:
  • 1
  • 2
Модератори: Slavitoooo, Ilia, djendaka, yaponetsa, skita6t, FLORE, hektor, dertlibey, admin

Контакти

Илия Илиев

Председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Ловеч 5500

Ул. Цар Освободител 33, ет. 2, ап. 3

Тел. 0898584502

Електронна поща: info@metaldetecting.bg

Иван Джендов

Заместник-председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Тел. 0887933802

Георги Георгиев

Адвокат