Регистрираните потребители имат достъп до пълната база на форума като виждат всички теми и публикации.
Регистрация във форума се допуска единствено за членове на БНФМ.

За членство в БНФМ - натиснете тук 
За регистрация във форума - натиснете тук

Добре дошли, Гост
Username: Парола: Запомни ме
  • Страница:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • ...
  • 8

ТЕМА: Предложение за Форума на БНФМ

Предложение за Форума на БНФМ 28 Сеп 2010 18:35 #897

• Джони
  • Джони's Avatar
  • Офлайн
  • Блокиран
  • Получени благодарности 1498
Колеги и администратори,
реших, ако не възразите, да споделя мнението си за Форума на БНФМ.

Според мен е добре, форума да бъде достъпен за всички потребители, които желаят да се включат, независимо дали са членове на БНФМ или не. Това ще даде повече гластност на идеята, която стои в основата на БНФМ, търсачите ще могат да общуват свободно тук, а вероятно това ще даде възможност повече хора да получат информация за организацията и евентуално да се присъединят. Сега форума е малко изолиран и като че ли затворен сам в себе си, а би могъл да бъде една по-достъпна трибуна.
Може би е нормално да има една отделна секция само за членове, където да се обсъждат служебни теми като събранията, анкети и други такива от кухнята. Но като цяло си мисля, че отварянето на форума за по-широка аудитория ще доведе само до плюсове.
И ако е възможно сайта да остане свободен от реклами, очевидно за това има друг сайт :) , а мястото на истинките търсачи е тук.
Администраторите са забранили публикуването за гости.

Отг:Предложение за Форума на БНФМ 28 Сеп 2010 18:44 #898

• Aemilivs
  • Aemilivs's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 109
Може да се направи една малка секциика достъпна,защото ако се даде пълна достъпност ще стане като по другите форуми.Мерси ...
И без това този явно малко се следи от администратора му.

Отг:Предложение за Форума на БНФМ 28 Сеп 2010 18:45 #899

• bati_jenko
  • bati_jenko's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 171
Няма лошо. Подкрепям Те. :)

Отг:Предложение за Форума на БНФМ 28 Сеп 2010 19:03 #900

• prishelski
  • prishelski's Avatar
  • Офлайн
  • Член на БНФМ, Производител на Jager / Hunter металдетектори
  • Получени благодарности 46
Те някои това и чакат да се отвори форума и гледай кво става. Остава и да им се разреши да си наслагат и рекламните банери и да пишат с по 10 ника и пиши го бегал тоя форум. Ако някой иска да пише да заповяда да стане член на федерацията и готово. Който не иска ,да си пише там където си е писал до сега. Това е форум на федерацията а не говорилнята на Империо
Всъщност като се замисля може , но при положение че има начин регистрацията да не е анонимна. Ако Емо може да предложи някаква идея .

Отг: Предложение за Форума на БНФМ 28 Сеп 2010 19:03 #901

• zempar
  • zempar's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 2436
идеята не е лоша , но както казваш задължително свободен от реклами
и с може би по-строги правила относно тона на писанията(постовете)
по-строг режим относно пререгистрациите и многократните регистрации на един потребител
не знам дали е възможно технически но едно блокиране на достъп до сайта през прокси сървър
би отказало доста потребители от многократни регистрации
в общи линии , като се вземат мерки да не се допуснат негативните неща , които стават в другия форум , може да стане един цивилизован форум , а не цирк като оттатък
Последна промяна: 28 Сеп 2010 19:08 от zempar.

Отг: Предложение за Форума на БНФМ 28 Сеп 2010 19:09 #902

• prishelski
  • prishelski's Avatar
  • Офлайн
  • Член на БНФМ, Производител на Jager / Hunter металдетектори
  • Получени благодарности 46
Колега ZEMPAR . Не трябва да се делим на "касти". Аз съм производител, но тук влизам единственно като редови член член на Федерацията- така е редно. Важното е кой как е възпитан а не какво работи.

Отг: Предложение за Форума на БНФМ 28 Сеп 2010 19:10 #903

• Джони
  • Джони's Avatar
  • Офлайн
  • Блокиран
Е, много се радвам, че ме разбирате. Точно нещата, които сте посочили по-горе имам предвид. но не исках да говоря с негативи.

Отг:Предложение за Форума на БНФМ 28 Сеп 2010 19:18 #904

• zempar
  • zempar's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 2436
сори колега prishelski
грешка на езика , мислех за едно писах друго и така
в никакъв случай не трябва да се изолират производители и търговци
исках да кажа да има някакъв контрол за да не бъде засипан форума от реклами
усетих се каква грешка направих , но докато я коригирам сте я видели :) :)
още веднъж мойте извинения

Отг:Предложение за Форума на БНФМ 28 Сеп 2010 19:28 #905

• Slavitoooo
  • Slavitoooo's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 14404
Джони написа:
Колеги и администратори,
реших, ако не възразите, да споделя мнението си за Форума на БНФМ.

Според мен е добре, форума да бъде достъпен за всички потребители, които желаят да се включат, независимо дали са членове на БНФМ или не. Това ще даде повече гластност на идеята, която стои в основата на БНФМ, търсачите ще могат да общуват свободно тук, а вероятно това ще даде възможност повече хора да получат информация за организацията и евентуално да се присъединят. Сега форума е малко изолиран и като че ли затворен сам в себе си, а би могъл да бъде една по-достъпна трибуна.
Може би е нормално да има една отделна секция само за членове, където да се обсъждат служебни теми като събранията, анкети и други такива от кухнята. Но като цяло си мисля, че отварянето на форума за по-широка аудитория ще доведе само до плюсове.
И ако е възможно сайта да остане свободен от реклами, очевидно за това има друг сайт :) , а мястото на истинките търсачи е тук.

И аз съм ЗА раздела за металдетектори да стане свободен за всички търсачи биле те членове на Федерацията или не , но под строг контрол на модераторите ! Сайта на Федерацията трябва да предоставя възможност за запознаване с всички марки металдетектори в света !

Отг:Предложение за Форума на БНФМ 28 Сеп 2010 19:35 #906

• Джони
  • Джони's Avatar
  • Офлайн
  • Блокиран
Да, така е. И освен това очевидно трябва да има сериозна цензура, защото това все пак е официален форум на Федерацията и е добре да няма некоректни потребители, без значение дали са свързани с некоректни реклами или със опошляване на хобито по какъвто и да е нечин.

Отг:Предложение за Форума на БНФМ 28 Сеп 2010 19:45 #907

• comander
  • comander's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 4278
нека си остане така,по добре малко но качествено.няма смисал онея лаладжи да ацкат тука.така всеки си стои зад мнението. зад всеки ник има личност,които иска нека се представи съответно членски внос да заповяда.които няма дупце довиждане .(само смелите пият шампанско)
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за благото на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че...

Отг:Предложение за Форума на БНФМ 28 Сеп 2010 20:29 #908

• Джони
  • Джони's Avatar
  • Офлайн
  • Блокиран
И ти си прав. Анонимността води много шлака след себе си. :) Но така форума е твърде затворен, и съгласи се, че на практика почти не функционира, надявам се, че не обиждам нито пишещите тук, нито модераторите.
Поводът да направя това предложение е това, че се нуждаем от един истински форум на търсачи, без хора със по десет ника, без излишната простотия на теми от порядъка на това: какво ще кажете за тая марка металотърсач, колко е велик, и след два дни обява за продажба, без обиди един към друг, това много ме дразни.
Вероятно има начин регистрацията да е обвързана с повече лични данни, пък на който не му стиска да не се регистрира.
И си прав, че всеки трябва да застава зад мнението си. Прави ми впечатление, че много от качествените търсачи се въздържат да пишат в други форуми, точно защото са разочаровани.
А все пак се нуждаем от място, където да общуваме и то с удоволствие.
И може би е хубаво да се помисли за някакъв вариянт, който да избягва недостатъците на други форуми, ако това е възможно изобщо.
Ти например имаш невероятен опит, който може би би споделил с колеги, но напълно те разбирам защо не го правиш.

Отг:Предложение за Форума на БНФМ 29 Сеп 2010 00:44 #910

• vako70
  • vako70's Avatar
Колеги, членове на БНФМ, защо всички търсачи да пишат, защо като нямат сърце и кураж да станат членове на тази федерация, искрено се надявах страшно много колети открито да заявят че са търсачи и няма от какво да се страхуват но не би. Така че според мен който го е бъз да стане член няма място тук.

Отг:Предложение за Форума на БНФМ 29 Сеп 2010 22:00 #917

• sitalk
  • sitalk's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 492
Аз съм против.
Не мисля,че е редно хора,които не са членове да пишат тук.Вярно,че напоследък тук е "скучно",ама така ще е,след като не им оттърва на много от тях да се изръсят с 30 лв.или да си напишат трите имена на картата.Ако влезнат тук всякакви екземпляри ще настане хаос.Ще има обиди и др.подобни.Искате ли това?
Хиляди не искат да стават членове....не знам защо...не вярват в изхода на ситуацията.. Някои казват "заминава си хобито"...и т.н.
Десинце,не ми се сърди,ама това ми е мнението..

Отг:Предложение за Форума на БНФМ 29 Сеп 2010 22:47 #918

• yaponetsa
  • yaponetsa's Avatar
  • Офлайн
  • Член на БНФМ и модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 2166
Може би да се оставят свободни 1-2 теми.и то свързани с въпроси към федерацията и хобито.Все пак може да има хора които са чули за федерацията и ги вълнуват някои въпроси.И АКО се пуснат такива свободни теми,те трябва да са под строг контрол от модератори и администрация.Никакви проксита и повтарящи се IP та,и само по темата да се пише.
Всички други теми - само за членове.
  • Страница:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • ...
  • 8
Модератори: Slavitoooo, Ilia, djendaka, yaponetsa, skita6t, FLORE, hektor, dertlibey, admin

Контакти

Илия Илиев

Председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Ловеч 5500

Ул. Цар Освободител 33, ет. 2, ап. 3

Тел. 0898584502

Електронна поща: info@metaldetecting.bg

Иван Джендов

Заместник-председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Тел. 0887933802

Георги Георгиев

Адвокат