Kiril62 написа:Марчев,оспамихме темата,но ще ти отговоря.Виждаш че не не се крия,но също така виждам че ме обиждаш неправомерно което не е добре за самия теб.
- Г-н Стаменов, фамилията ми е Мерчев, а не Марчев. Преместихте се в Кърджали и нещо българския го позабравихте (в кръга на шегата). Нямам нищо лично против Вас, коментирал съм само професионалното Ви поведение в качеството Ви на заместник-председател на БНФМ. В това си качество, Вие сте публична личност, нормално е да бъдете коментирани и да чувате различни мнения по свой адрес. Не може само Вие да коментирате другите

. Аз по-горе съм изразил своето лично мнение, а Вие сте се защитил, както и трябва. А какво е добре за мен, оставете сам да преценя. Както демонстрирах по горе, ролите могат много лесно да се разменят. Повече от една година вече плюете по мой адрес, или поне като главен администратор във форум империо, морално не ви е проблем да позволявате колегите ви да плюят по мой адрес с АДМИНИСТРАТОРСКИ акаунт adminn, а сега Вас бързо ви заболя само от един мой коментар. А какво ли ще се случи ако тенденциозно падна на вашето ниво?
Kiril62 написа:Колкото до ника админ във другия форум от негово име пишат няколко човека.
- Кои са тези хора? Кажи ги поименно, ако ти стиска. adminn е администраторски акаунт, а ти като главен администратор знаеш на кого си дал достъп. Като се правите на отворени, правете го като мъже, открито, а не скрити в миша дупка. Доста сложна задача...и оправдание "достойно" за заместник-предеседател...пишели петима души с един администраторски акаунт (adminn) и на никой не му стиска да каже кой е черната овца, а може би е цялото стадо? Това би обяснило доста неща?
Kiril62 написа:Ти си човека който влиза тук със няколко ника и си прави реклами.
- В БНФМ сайта, в момента ползвам три потребителски имена: потребителско име admin, в качеството ми на администратор и уебмастър на сайта; потребителско име Ахмед Мерчев, в качеството ми на член на БНФМ, член на УС на БНФМ, говорител на БНФМ; и потребителско име BLISSTOOL, като фирмен акаунт за фирмата ми която също е член на БНФМ. Ако смятате че има нещо нередно, сигнализирайте пред УС на БНФМ или директно ми изтрийте рекламните коментари (щом смятате че има такива), нали имате модераторски права почти навсякъде в БНФМ форума.
Kiril62 написа:Да докарх членове и до края на годината ще докарам още членове от Първомай ,Крумовград,Пазарджик и др. градове от Южна България
- Идеално, шефа Ви от mdetectors може да е спокоен че сравнително лесно ще станете председател на БНФМ.
Kiril62 написа:Не се изживявай като господ зад монитора защото не си такъв.
- Това което съм писал в нета, мога да го заявя и при лична среща, няма проблем, аз си отстоявам мненията и ги заявявам открито. Аз виждам един друг обезпокоителен за мен проблем... и той е че за Вас не е проблем да плюете чрез администраторски акаунт adminn и чрез други анонимни потребителски имена, мен и BLISSTOOL металдетектори, тенденциозно във форум империо, без да сте тествали дори един брой изряден BLISSTOOL металдетектор, изживявайки се като бог и съдия в продължения на повече от една година. Пак напомням, БНФМ си има устав и той трябва да се спазва от всеки нейн член.
Бележка: Като завършим настоящата дискусия, ако реално сме оспамили темата, ще преместя всички мнения извън темата, в отделна тема.
Официално запитване до заместник-председатела на БНФМ, г-н Кирил Стаменов:
Г-н Стаменов, в качеството ми на член на БНФМ, моля да получа отговор на следния въпрос:
Г-н Стаменов, в качеството Ви на заместник-председател на БНФМ, и в качеството Ви на главен администратор на форум империо, моля посочете поименно кое е лицето/лицата, което/които тенденциозно пишат провокации и лъжи по адрес на БНФМ и по адрес на BLISSTOOL, във форум империо, и конкретно кое е лицето което преди няколко дни призова за бойкотиране на сайта на БНФМ, чрез същия този АДМИНИСТРАТОРСКИ акаунт във форум империо (adminn)?
Предвид че потребител adminn има администраторски права, то това означава че вие открито (форум империо и собственика му mdetectors), сте против федерацията? Така ли е? или наистина сте лицемери? и ни чул ни видял?
Очаквам отговор.
С уважение: Ахмед Мерчев, Член на БНФМ