Регистрираните потребители имат достъп до пълната база на форума като виждат всички теми и публикации.
Регистрация във форума се допуска единствено за членове на БНФМ.

За членство в БНФМ - натиснете тук 
За регистрация във форума - натиснете тук

Добре дошли, Гост
Username: Парола: Запомни ме
  • Страница:
  • 1
  • 2

ТЕМА: Коментари явяващи се спам за оригиналните теми в които са публикувани

Отг:Предложение за Форума на БНФМ 28 Сеп 2010 20:40 #909

• Ахмед Мерчев
  • Ахмед Мерчев's Avatar
Aemilivs написа:
Може да се направи една малка секциика достъпна,защото ако се даде пълна достъпност ще стане като по другите форуми.Мерси ...
И без това този явно малко се следи от администратора му.
- До колкото ми е известно:
- на администратора работата му е да се грижи всичко да функционира 24 часа в денонощието, 365 дни в годината.
- на уебмастъра работата му е да осигурява и разширява функционалността при необходимост.
Вероятно е видно че горните две неща ги върша, при това безвъзмездно и както е видно съвестно. За всичко останало си има модератори. Може би, това което те мъчи е не това което пишеш, а защо ти не си модератор, администратор или уебмастър в сайта на БНФМ?
Емо защо имам чувството че ти се подвизаваш от време на време с потребителско име adminn във форум имерио и преди няколко дни по време на идиотската анти рекламна кампания която спретнахте срещо мен, ти изръси изцепките за това да се бойкотира сайта на БНФМ и още няколко от многото изцепки по мой адрес?

И ако не си изръсил ти тази глупост, кой от останалите ти колеги "админи" го е направил? Това би било полезно да се знае, при положение че сте членове на БНФМ, а БНФМ си има устав, който трябва да се спазва.

От чисто любопитство, ми е интересно и как точно щяхте да го бойкотирате при положение че хал хабер си нямате от интернет технологии всички админи и модератори там взети заедно?, и освен да плюете с големи букви и правопис на първолак, и обикновено анонимно, друго във форум империо, вие текущите админи не правите?
Последна промяна: 28 Сеп 2010 20:53 от Ахмед Мерчев.
Администраторите са забранили публикуването за гости.

Отг:Предложение за Форума на БНФМ 29 Сеп 2010 00:55 #911

• Aemilivs
  • Aemilivs's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 109
Ахмед,не мога да разбера защо излезе от контекста на темата.Но въпреки това ще ти отгоровя.Предполагам супер много ще те разочаровам,но нямам нищо общо с ник adminn в отатъщния форум,нито някога съм писал от него нито имам функцийте да пиша от него.никога не съм участвал в нападките срещу теб,освен може би че по време на събора се снимаше с фотоапарата ми.Ако имаш някакви проблеми с хората от mdetectors.com то си го решавай сам а не го прехвърляй на трети лица чрез обвинения (в частност на мен).Никога не бих си позволил да бойкотирам сайта на БНФМ или изобщо БНФМ,защото хората които трябва да знаят,знаят колко навътре съм взел идеята.Още повече,че се познавам с тези хора.Обяснявам се не пред теб а пред другите,които биха ти прочели нелепото изказване,защото някой може да му се върже и да ти повярва.
А отностно интернет технологиите ... лично аз съм сертифизиран Cisco експерт (Е въпреки,че ми изтече давноста.мерси,че ме подсети трябва да го поднова).Занимавах се и с ERP системи и внедряване на SAP.Но пък в последвствие реших,че тия компютърджлъци не ме влекат и сега с други неща се занимавам.Така че .... полека и с това.
Айде със здраве ...

Когато казах,че сайта е слабо администриран имах в предвид,че нищо ново в него.Никак не се популизира и.Нито статийки,нито снимки нищо.Даже снимките от събора не са качени.Сега ... не знам кой е админ кой уебмастер тия термини са ми непонятни.Я съм проЗТ.Туй имах в предвид,че малко раздвижване трябва.
Последна промяна: 29 Сеп 2010 01:24 от Aemilivs.

Отг:Предложение за Форума на БНФМ 29 Сеп 2010 13:19 #912

• Aemilivs
  • Aemilivs's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
Мерчев,нещо забелязвам едно тенденциозно заяждане от твоя страна към мен.Това е вече 2ри или 3ти път.Препоръчвам ти да спреш,защото в интернет е лесно.А аз не си оправям нещата в интернет а очи в очи ;)

Отг:Предложение за Форума на БНФМ 30 Сеп 2010 01:02 #924

• Ахмед Мерчев
  • Ахмед Мерчев's Avatar
Aemilivs написа:
Когато казах,че сайта е слабо администриран имах в предвид,че нищо ново в него.Никак не се популизира и.Нито статийки,нито снимки нищо.Даже снимките от събора не са качени.Сега ... не знам кой е админ кой уебмастер тия термини са ми непонятни.Я съм проЗТ.Туй имах в предвид,че малко раздвижване трябва.
- Ще ти напомня че сайта бе изграден от нулата, и принос за статиите по него до момента имат основно Мила и аз, плюс трима-четирима други колеги които също написаха по 1-2 статии. Ако чакате само един двама човека да раздвижваме сайта, няма проблем, ще го раздвижваме, но това ще става бавно както сега. Така че... освен да заповядваш и да недоволстваш постоянно... напиши статийка, популяризирай сайта и допренеси за неговото развитие и по някакъв друг начин освен чрез мрънкане и покани за срещи очи в очи :).

Aemilivs написа:
Мерчев,нещо забелязвам едно тенденциозно заяждане от твоя страна към мен.Това е вече 2ри или 3ти път.Препоръчвам ти да спреш,защото в интернет е лесно.А аз не си оправям нещата в интернет а очи в очи ;)
- Димитров, така ли? Аз пък забелязвам същото от твоя страна и съответно ти отговарям. Може да си направиш справка кога изобщо нещо пиша или казвам по твой адрес. Ще те улесня - правя го след като ти си адресирал нещо към мен, обикновено провокация или просто записано като коментар твое мрънкане по мой адрес (пояснение: по адрес на администратора). За да не спамим темата, е добре да продължим опознаването си очи в очи :).

Относно запитването ми за adminn: видно от предходния ти коментар, твърденията ти са основателни от морална гледна точка, а за мен това е достатъчно за да ги приема за истина. И за мен е не разочароващо както си писал, а радващо че ти не си този който пише простотии като потребител adminn във форум империо. Остават около четири други лица. Може би тогава заместник-председателя на федерацията г-н Кирил Стаменов, в качеството му на главен администратор на форум империо, ще ни осветли по въпроса (ако му стиска разбира се), ако не той, то тогава кой пише подстрекателства по адрес на федерацията и по адрес на нейни членове, използвайки потребителско име adminn, което има администраторски права във форум империо? Ако запитването ми не бъде възприето като официално, и съответно не получа отговор, мога да изпратя и официално запитване по съответния ред.

В тази тема, засягам въпроса с "анонимното" писане от анонимни потребители, или от колективни потребителски имена, с цел размита отговорност, какъвто е случая с adminn, с цел препратка към рисковете които крият отправените предложения за по-голяма достъпност на форума на БНФМ. Пояснявам: на теория всичко е идеално, но практиката в българските форуми за металдетектинг показва сериозни проблеми произтичащи от манталитета ни не само в частност, но за съжаление и като цяло.
Последна промяна: 30 Сеп 2010 01:19 от Ахмед Мерчев.

Отг:Предложение за Форума на БНФМ 30 Сеп 2010 01:10 #925

• Aemilivs
  • Aemilivs's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
Кога съм адресирал пък нещо към теб? Изобщо от какъв зор ще седна да се занимавам с теб?Не се филмирай момче :)
Стига с глупости :)

Отг:Предложение за Форума на БНФМ 30 Сеп 2010 01:44 #926

• Ахмед Мерчев
  • Ахмед Мерчев's Avatar
Kiril62 написа:
Ахметчо а ти не се крий , а кто ти пиша във скайпа поне ми отговори.Със теб нито сме се карали нито имаме нещо да делим.Тия дни обикалям Родопите и може да мина и до теб.
- Г-н Стаменов, не се крия, просто не искам да си губя времето с Вас, предвид какви неща одобрявате и разпространявате по мой адрес във форум империо, и по адрес на всеки който не е от партия "Процент и за мен". Моето ЛИЧНО мнение е, че:
- не е достойно за заместник-председател да се подмазва на всички като едновременно с това е и лицемер;
- да извършва масова заблуда на начинаещи търсачи по въпроси свързани с хобито металдетектинг, или по адрес на конкретни лица, с цел лични облаги;
- да изпълнява основно обслужваща функция в полза на mdetectors или която и да било друга фирма, в ущърб на БНФМ.

Да, грозно е да изказвам такива твърдения по адрес на заместник-председателя, но жалкото е че вече доста хора могат да ги подплатят с факти по негов адрес, а и аз до сега само това съм видял. Остава ми единствено да се надявам на някакво развитие към по-добро в бъдеще време (може би стават и чудеса?).

Да, привлякъл си членове в БНФМ, но на каква цена?... и кой я плаща?!

Както се вижда имам лично мнение и го заявявам открито и персонално, а не като вас г-н Стаменов... анонимно или тип ни чул ни видял!
Последна промяна: 30 Сеп 2010 02:03 от Ахмед Мерчев.

Отг:Предложение за Форума на БНФМ 30 Сеп 2010 11:04 #928

• Kiril62
  • Kiril62's Avatar
Марчев,оспамихме темата,но ще ти отговоря.Виждаш че не не се крия,но също така виждам че ме обиждаш неправомерно което не е добре за самия теб.Не ме познаваш така че се въздържай от обиди.Ти си човека който влиза тук със няколко ника и си прави реклами.Не се подмазвам на никой а контактувам със всички производители и дилъри във цяла България защото ги познавам от много години.Да докарх членове и до края на годината ще докарам още членове от Първомай ,Крумовград,Пазарджик и др. градове от Южна България,но повечето момчета нямат нет и затова не си правят регастраций тук.Колкото до ника админ във другия форум от негово име пишат няколко човека.Аз си пиша само от моя си ник.Спирам дотук да ти се обяснявам че темата е друга , а със теб като се видим във Ловеч ще ти кажа кой е подмазвач и кой е лицимер.Както се казва очи във очи.Не се изживявай като господ зад монитора защото не си такъв.

Отг:Предложение за Форума на БНФМ 30 Сеп 2010 13:30 #931

• Ахмед Мерчев
  • Ахмед Мерчев's Avatar
Kiril62 написа:
Марчев,оспамихме темата,но ще ти отговоря.Виждаш че не не се крия,но също така виждам че ме обиждаш неправомерно което не е добре за самия теб.
- Г-н Стаменов, фамилията ми е Мерчев, а не Марчев. Преместихте се в Кърджали и нещо българския го позабравихте (в кръга на шегата). Нямам нищо лично против Вас, коментирал съм само професионалното Ви поведение в качеството Ви на заместник-председател на БНФМ. В това си качество, Вие сте публична личност, нормално е да бъдете коментирани и да чувате различни мнения по свой адрес. Не може само Вие да коментирате другите :). Аз по-горе съм изразил своето лично мнение, а Вие сте се защитил, както и трябва. А какво е добре за мен, оставете сам да преценя. Както демонстрирах по горе, ролите могат много лесно да се разменят. Повече от една година вече плюете по мой адрес, или поне като главен администратор във форум империо, морално не ви е проблем да позволявате колегите ви да плюят по мой адрес с АДМИНИСТРАТОРСКИ акаунт adminn, а сега Вас бързо ви заболя само от един мой коментар. А какво ли ще се случи ако тенденциозно падна на вашето ниво?

Kiril62 написа:
Колкото до ника админ във другия форум от негово име пишат няколко човека.
- Кои са тези хора? Кажи ги поименно, ако ти стиска. adminn е администраторски акаунт, а ти като главен администратор знаеш на кого си дал достъп. Като се правите на отворени, правете го като мъже, открито, а не скрити в миша дупка. Доста сложна задача...и оправдание "достойно" за заместник-предеседател...пишели петима души с един администраторски акаунт (adminn) и на никой не му стиска да каже кой е черната овца, а може би е цялото стадо? Това би обяснило доста неща?

Kiril62 написа:
Ти си човека който влиза тук със няколко ника и си прави реклами.
- В БНФМ сайта, в момента ползвам три потребителски имена: потребителско име admin, в качеството ми на администратор и уебмастър на сайта; потребителско име Ахмед Мерчев, в качеството ми на член на БНФМ, член на УС на БНФМ, говорител на БНФМ; и потребителско име BLISSTOOL, като фирмен акаунт за фирмата ми която също е член на БНФМ. Ако смятате че има нещо нередно, сигнализирайте пред УС на БНФМ или директно ми изтрийте рекламните коментари (щом смятате че има такива), нали имате модераторски права почти навсякъде в БНФМ форума.

Kiril62 написа:
Да докарх членове и до края на годината ще докарам още членове от Първомай ,Крумовград,Пазарджик и др. градове от Южна България
- Идеално, шефа Ви от mdetectors може да е спокоен че сравнително лесно ще станете председател на БНФМ.

Kiril62 написа:
Не се изживявай като господ зад монитора защото не си такъв.
- Това което съм писал в нета, мога да го заявя и при лична среща, няма проблем, аз си отстоявам мненията и ги заявявам открито. Аз виждам един друг обезпокоителен за мен проблем... и той е че за Вас не е проблем да плюете чрез администраторски акаунт adminn и чрез други анонимни потребителски имена, мен и BLISSTOOL металдетектори, тенденциозно във форум империо, без да сте тествали дори един брой изряден BLISSTOOL металдетектор, изживявайки се като бог и съдия в продължения на повече от една година. Пак напомням, БНФМ си има устав и той трябва да се спазва от всеки нейн член.

Бележка: Като завършим настоящата дискусия, ако реално сме оспамили темата, ще преместя всички мнения извън темата, в отделна тема.

Официално запитване до заместник-председатела на БНФМ, г-н Кирил Стаменов:

Г-н Стаменов, в качеството ми на член на БНФМ, моля да получа отговор на следния въпрос:

Г-н Стаменов, в качеството Ви на заместник-председател на БНФМ, и в качеството Ви на главен администратор на форум империо, моля посочете поименно кое е лицето/лицата, което/които тенденциозно пишат провокации и лъжи по адрес на БНФМ и по адрес на BLISSTOOL, във форум империо, и конкретно кое е лицето което преди няколко дни призова за бойкотиране на сайта на БНФМ, чрез същия този АДМИНИСТРАТОРСКИ акаунт във форум империо (adminn)?

Предвид че потребител adminn има администраторски права, то това означава че вие открито (форум империо и собственика му mdetectors), сте против федерацията? Така ли е? или наистина сте лицемери? и ни чул ни видял?

Очаквам отговор.

С уважение: Ахмед Мерчев, Член на БНФМ
Последна промяна: 30 Сеп 2010 13:34 от Ахмед Мерчев.

Отг:Предложение за Форума на БНФМ 30 Сеп 2010 15:19 #932

• nasko75
  • nasko75's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 181
Спираите тая разправия вече :angry: аз мисля че по умния трябва да отстъпи
Последна промяна: 30 Сеп 2010 15:21 от nasko75.

Отг:Предложение за Форума на БНФМ 30 Сеп 2010 15:41 #934

• Kiril62
  • Kiril62's Avatar
Относно забележките ти може и да си прав,човек безгрешен няма.Колкото до ръковдни функций във федерацията ,изобщо не се мисли че драпам.Даже ако искаш ми махни акаунта от тук.Колкото до хората пишещи от името админ ти обясних че пишат няколко хора от офиса във София.Как мога да знам кой е писал нападките срещу теб след като не съм там.По именно няма как да ти напиша кой е писал защото не го е писал пред мен за да мога да цитирам някой.И никой не е протиф федерацията защото създаването и тръгна именно от форум империо ,но явно си го забравил.И не ме вкарвай във интриги че няма смисъл да се караме.Който може да помага на федерацията да помага който неможе ,по добре да не пречи.Аз къквото мога да направя по Южна България го правя , и момчетата са ми благодарни.И вземи премести темата като администратор и собственик на сайта на друго място че я съсипахме.И накрая да ти кажа нещо, аз шеф нямам ,запомниго много добре.
Последна промяна: 30 Сеп 2010 16:58 от Kiril62.

Отг:Предложение за Форума на БНФМ 30 Сеп 2010 19:16 #935

• prishelski
  • prishelski's Avatar
  • Офлайн
  • Член на БНФМ, Производител на Jager / Hunter металдетектори
  • Получени благодарности 46
Колеги , нека не се занимаваме с хора ,чиято единственна цел е "Разделяй и владей" . Аз също имам проблеми с мултиника Adminn и даже се опитах да му налея малко акъл, защото според мен когато си администратор , ти не може да имаш мнение което да обижда и напада съфорумците. Администратора трябва да бъде арбитър и да контролира форума ,ане да се заяжда . Явно има хора а нкоито им липсва част от възпитанието и не трябва да се занимаваме с тях.
free.hit.bg/obama-ip/index.htm Тая тема беше изтрита на момента след като направих забележка на въпросния ADMINN
Последна промяна: 30 Сеп 2010 19:19 от prishelski.

Отг:Предложение за Форума на БНФМ 30 Сеп 2010 20:32 #936

• hektor
  • hektor's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Председател на Регионален клуб Кърджали, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 113
Mercev kato sme ot kirdjali da ne jiveem v druga dirjava

Отг:Предложение за Форума на БНФМ 30 Сеп 2010 21:13 #938

• hektor
  • hektor's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Председател на Регионален клуб Кърджали, Модератор в уебсайта на БНФМ
Mercev znaes li kolko e napravil do sega Kiril za federasiyata tuka v kirdjali ako tou go nymase tuka nie nymase da znaem za neya za federasiyata

Отг:Предложение за Форума на БНФМ 30 Сеп 2010 21:18 #939

• Ахмед Мерчев
  • Ахмед Мерчев's Avatar
hektor написа:
Mercev kato sme ot kirdjali da ne jiveem v druga dirjava
- Грешно си ме разбрал. Изрично съм посочил че се шегувам, с това че част от хората в този район не говорят добре български език, за сметка на турския език, което според мен е подигравка с България, но това не ви пречи да си палите фитила за било и не било, както в случая ти се засегна от мен. Не ме разбирай погрешно отново. Аз съм българин-мохамеданин (помак), така се самоопределяме в нашия край, въпреки че е по-коректно българин по националност и мюсюлманин по религия. Нещо в нашия край избягваме думата мюсюлманин, че много станаха фанатиците които се самоопределят като такива. Родният език на мен и на предците ми е български а родината ни е България. Не знам нито една дума на турски език. Личното ми мнение е, че в България, всеки преди всичко трябва да говори националния език на България, т.е. българския, пък след това като втори език да си говори на какъвто ще...било то турски или монголски. Все ми е тая...стига да се уважават традициите на всички религии и националните традиции и закони, да има мирно съжителство и всеки да се погрижи да осигури на себе си и на децата си минимума за това, а именно поне да говори правилно на български език, щом е избрал да живее в България, а не да има някакви болни амбиции за автономии, или всички да са му криви и постоянно да се вайка.

Отплеснахме се, време е да преместя всички мнения извън темата в отделна тема.
Последна промяна: 30 Сеп 2010 21:20 от Ахмед Мерчев.

Отг:Предложение за Форума на БНФМ 30 Сеп 2010 21:39 #940

• hektor
  • hektor's Avatar
  • Офлайн
az se gordeya ce jiveya v bilgariya Mercev a za tova koeto pises za avtonomiya naistina sa bolni ambisii i az znam ce nasionalniya ni ezik e bilgarskiya i ne misliya ce nykou go otrica
  • Страница:
  • 1
  • 2
Модератори: Slavitoooo, Ilia, skita6t, hektor, admin

Контакти

Илия Илиев

Председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Ловеч 5500

Ул. Цар Освободител 33, ет. 2, ап. 3

Тел. 0898584502

Електронна поща: info@metaldetecting.bg

Георги Георгиев