Регистрираните потребители имат достъп до пълната база на форума като виждат всички теми и публикации.
Регистрация във форума се допуска единствено за членове на БНФМ.

За членство в БНФМ - натиснете тук 
За регистрация във форума - натиснете тук

Добре дошли, Гост
Username: Парола: Запомни ме
  • Страница:
  • 1
  • 2
  • 3

ТЕМА: Видове техника за намиране на съкровища

Видове техника за намиране на съкровища 03 Окт 2017 13:10 #58411

• rublata
  • rublata's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 6058
Какво да изберем из между многото апарати предлагани на пазара...........
Последна промяна: 03 Окт 2017 13:26 от rublata.
Администраторите са забранили публикуването за гости.

Видове техника за намиране на съкровища 03 Окт 2017 17:16 #58412

• FLORE
  • FLORE's Avatar
  • Офлайн
  • Член на БНФМ и модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 5022
Сергейка , мисля , че имаш нужда от високо профилирана медицинска помощ.... :P
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА ФЕДЕРАЦИЯТА ПО МЕТАЛДЕТЕКТИНГ

Бранейки се срещу евреина, аз се боря за делото на бога.
Това, което не е добра раса на този свят е плява.
Следните потребители изказаха благодарности: zempar, djendaka, asparuh, mitko, miro1113, cat

Видове техника за намиране на съкровища 03 Окт 2017 17:30 #58413

• zempar
  • zempar's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 2436
Серго само пари за клечки не си давал до сега :) , ако си вземеш такова ще те замоля, да не показваш пред хората, че се познаваме :) :P .
Следните потребители изказаха благодарности: djendaka, mitko, FLORE, miro1113, cat, rublata

Видове техника за намиране на съкровища 03 Окт 2017 18:13 #58414

• Djenko
  • Djenko's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 405
rublata писа:
Какво да изберем из между многото апарати предлагани на пазара...........
Избери,от трите пръста - най-дългия.
Следните потребители изказаха благодарности: djendaka, mitko, FLORE, miro1113

Видове техника за намиране на съкровища 03 Окт 2017 21:08 #58418

• miro1113
  • miro1113's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Просто човек
  • Получени благодарности 3864
Рубла , близко до Шумен има едно село , Див Дядово . Та в това село има психиатрично заведение . Мисля си приятелю , дали да не се консултираш с тамошните лекари.
Ако човек изпусне $100 банкнота и злато за $10 , то за златото ще се наведе , с такъв хъс сякаш парите никога не са съществували !
Следните потребители изказаха благодарности: FLORE

Видове техника за намиране на съкровища 03 Окт 2017 21:13 #58420

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Председател на БНФМ регионален клуб Бургас, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 6810
Не се базикайте със Сергейката той много добре знае кво да вземе и само ви подлива вода после да ва пребие на следващото мероприяти , ся търка с деус и го хвали ама кой го е виждал номерата му край нямат :lol:
Следните потребители изказаха благодарности: bobo, FLORE

Видове техника за намиране на съкровища 03 Окт 2017 21:19 #58421

• asparuh
  • asparuh's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 2277
Като гледам на къде го духа вятърът,на следващото състезание може да се пусне с някоя лозова пръчка на чатал ,и да ни скрие шапките .Хи хи
Следните потребители изказаха благодарности: bobo, FLORE, miro1113

Видове техника за намиране на съкровища 03 Окт 2017 21:57 #58426

• zempar
  • zempar's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
miro1113 писа:
Рубла , близко до Шумен има едно село , Див Дядово . Та в това село има психиатрично заведение . Мисля си приятелю , дали да не се консултираш с тамошните лекари.
Той е абонат там, на подпис е, знам, щото сме в едно отделение и лекуващия ни лекар е един и същ :lol: .
Следните потребители изказаха благодарности: djendaka, mitko, FLORE, miro1113, rublata

Видове техника за намиране на съкровища 03 Окт 2017 23:39 #58437

• rublata
  • rublata's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
Багетите най мЪ кефят,не заемат никакво място и много се замислям дали да не си огъна едни у гаражо......някой да знае размерите?А материалО?И требе ли да ги регистрирам У министерството на културата, за да получа отказ ,че не са за теренни и археологически проучвания?
Следните потребители изказаха благодарности: djendaka, miro1113

Видове техника за намиране на съкровища 03 Окт 2017 23:59 #58440

• rublata
  • rublata's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
djendaka писа:
Не се базикайте със Сергейката той много добре знае кво да вземе и само ви подлива вода после да ва пребие на следващото мероприяти , ся търка с деус и го хвали ама кой го е виждал номерата му край нямат :lol:
..................Да Ванка,като се хвана с даден апарат го изстисквам до последните му възможности,......нали съм си радистче с клас ,,С"" в търговищкия радио клуб-LZ2KRT и ми е най лесно да разпозная на слух с ДЕУСа на фул тон разнородните цветни сигнали и лъжливите за железата,което за начинаещ е невъзможно да се справи,трябва да има и слух, а бе какво да ви кажа....... направо си чувам мравките как пръцкат под земята...тъй,че на следващото състезание ще ви питам ...КОЙ СЯ Е НОМЕР 1..?

Видове техника за намиране на съкровища 04 Окт 2017 09:02 #58450

• zempar
  • zempar's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
rublata писа:
Багетите най мЪ кефят,не заемат никакво място и много се замислям дали да не си огъна едни у гаражо......някой да знае размерите?А материалО?И требе ли да ги регистрирам У министерството на културата, за да получа отказ ,че не са за теренни и археологически проучвания?
Багетите се правят индивидуално за всеки един според ръста и килограмите, годините на човека, номера на обувките, цвета на очите и косата и разни други показатели. Та твоите по грубо изчисление трябва да са от половин цол тръбички, валцовани а не с шев, неръждавейка или медни и дебелостенни с дължина на дългото рамо 120см. Също ще ти трябва и захранване от 24В , което да е поне 250Ач, че да може да те изкара половин до един ден :lol: .
Подлежат на регистрация, но в министерството по околната среда и водите, също и заради габаритите трябва да са с червено флагче накрая :lol: .
Следните потребители изказаха благодарности: djendaka, asparuh, mitko, miro1113, rublata

Видове техника за намиране на съкровища 04 Окт 2017 10:23 #58451

• rublata
  • rublata's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
:cheer: а бе знаех си аз ,че с багетите ще са сложни процедурите.....не щЪ ги вече...ше си карам с ИНТРОНИКА,като излезе beer3
Прикачени файлове:

Видове техника за намиране на съкровища 04 Окт 2017 10:39 #58452

• fides
  • fides's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 319
/www.youtube.com/watch?v=PIyMO8grMq4

Видове техника за намиране на съкровища 04 Окт 2017 11:24 #58454

• Стефан
  • Стефан's Avatar
  • Офлайн
  • Член на БНФМ, Производител на детектори MIKRON и REX, представител на АКА за България
  • Получени благодарности 1979
rublata писа:
:cheer: а бе знаех си аз ,че с багетите ще са сложни процедурите.....не щЪ ги вече...ше си карам с ИНТРОНИКА,като излезе beer3
С Интроника, ще трябва да внимаваш с мравуняците, че последния път като излизах с него, гледам над един мравняк както съм минал, след мен мравките обърнали краката и не мърдат. Взех няколко и ги занесох на аутопия. Оказа се че всичките получили инфаркт. Явно не издържат на силния сигнал на двете честоти. Може някоя по издържлива да получи аритмия, но при по- продължително въздействие инфаркта е неизбежен. Така, че ще внимаваш да не те подгонят природозащитниците :)
Следните потребители изказаха благодарности: djendaka, mitko, bobo, rublata

Видове техника за намиране на съкровища 04 Окт 2017 11:37 #58455

• mitko
  • mitko's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ
  • Получени благодарности 6691
Стефан писа:
rublata писа:
С Интроника, ще трябва да внимаваш с мравуняците, че последния път като излизах с него, гледам над един мравняк както съм минал, след мен мравките обърнали краката и не мърдат. Взех няколко и ги занесох на аутопия. Оказа се че всичките получили инфаркт. Явно не издържат на силния сигнал на двете честоти. Може някоя по издържлива да получи аритмия, но при по- продължително въздействие инфаркта е неизбежен. Така, че ще внимаваш да не те подгонят природозащитниците :)
Е с тая информация руснаците няма да смогнат с апарати :ohmy:

Ястие с подправка от мравки за 2000 долара
Най-добрият ресторант в света „Noma“ се премести в японската столица Токио е сега се казва „Noma Japan“.
Ресторантът се намира на 37-я етаж в токийския хотел „Mandarin Oriental“ откъдето може да се наслаждавате на уникална панорама, разкриваща се от планината Фуджи. Сред многото ястия от вечерното меню има едно, което няма как да не привлече вниманието ви. Ястието се казва „Вкусът на горите Нагано“ и е подготвено от главния готвач Рене Раджепи.
То наистина е уникално – от премиум бейби скариди, които са разположени върху чиния с лед. За любителите на морските дарове то изглежда привлекателно. Онова, което прави уникални скаридите и привлича вниманието, е тяхната поправка. Малки диви червени мравки по-точно 12 на брой, внимателно са разположени върху скаридите. Главният готвач твърди, че силната мравя киселинност дават съвършеният акцент върху сочните скариди.
Всеки един от нас, ако намери мравка в чинията, със сигурност би направил скандал и би върнал яденето. Но в случая този деликатес струва 2000 д
mikamarstyle.com/?p=541
Серго нали е кулинар ;)
СТАНИ ЧЛЕН НА БНФМ. ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА

Измяната на престъпния режим е патриотизъм, а патриотизмът по отношение на престъпна държава - това е измяна!
Последна промяна: 04 Окт 2017 11:39 от mitko.
Следните потребители изказаха благодарности: djendaka, rublata
  • Страница:
  • 1
  • 2
  • 3
Модератори: Slavitoooo, djendaka, admin, Ilia, yaponetsa, skita6t, FLORE, hektor, dertlibey

Контакти

Илия Илиев

Председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Ловеч 5500

Ул. Цар Освободител 33, ет. 2, ап. 3

Тел. 0898584502

Електронна поща: info@metaldetecting.bg

Иван Джендов

Заместник-председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Тел. 0887933802

Георги Георгиев

Адвокат