Регистрираните потребители имат достъп до пълната база на форума като виждат всички теми и публикации.
Регистрация във форума се допуска единствено за членове на БНФМ.

За членство в БНФМ - натиснете тук 
За регистрация във форума - натиснете тук

Добре дошли, Гост
Username: Парола: Запомни ме

ТЕМА: "Няма защита"

"Няма защита" 20 Авг 2019 16:30 #83710

• sitalk
  • sitalk's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 492
Като въведох сайта ми изписа това:
Прикачени файлове:
Администраторите са забранили публикуването за гости.

"Няма защита" 20 Авг 2019 16:33 #83711

• sitalk
  • sitalk's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -

"Няма защита" 20 Авг 2019 16:34 #83712

• sitalk
  • sitalk's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -

"Няма защита" 20 Авг 2019 17:59 #83713

• mitko
  • mitko's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ
  • Получени благодарности 6683
Те НАП нямат защита, ти искаш ние да имаме. И какво има да крием или какво "секретно" да научат. ;)
СТАНИ ЧЛЕН НА БНФМ. ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА

Измяната на престъпния режим е патриотизъм, а патриотизмът по отношение на престъпна държава - това е измяна!
Последна промяна: 20 Авг 2019 18:08 от mitko.
Следните потребители изказаха благодарности: Nesho

"Няма защита" 20 Авг 2019 22:07 #83717

• Nesho
  • Nesho's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 4419
Човек не бива да изперква на тема защита.................Познавм хора умерени които познават закона но най-вече си използват главата по предназначение
за което нямат и проблеми.................
и такива които са се комплексирали и са във двете крайности...........едни дето нищо съществено никога не са намирали ама всяка втора дума
им е фантасмагория и хвалба...............същите тия си носят постоянно
коцетата и шайбите по джобовите да им дрънкат в джоба "семки и бонбонки" ............други пък се стряскат на сън .................разглобяват се телефони
свалят се батерии дори СИМ карти................ :lol:...........параноя страшна..............

ПП-А иначе в интересс на истината не помня вчера ли беше или завчера ми направи нещо впечатление но ме домързя да го снимам .................Та влизам аз във сайта и само аз на линия от съфорумниците .................ама гостите преглеждащи сайта бяха 390 човека............. :blink: :blink: :blink:
Последна промяна: 20 Авг 2019 22:10 от Nesho.
Следните потребители изказаха благодарности: mitko, miro1113, rublata, Julian

"Няма защита" 02 Сеп 2019 22:28 #84019

• sitalk
  • sitalk's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
Nesho писа:
Човек не бива да изперква на тема защита.................Познавм хора умерени които познават закона но най-вече си използват главата по предназначение
и такива които са се комплексирали и са във двете крайности...........едни дето нищо съществено никога не са намирали ама всяка втора дума
коцетата и шайбите по джобовите да им дрънкат в джоба "семки и бонбонки" ............други пък се стряскат на сън .................разглобяват се телефони
свалят се батерии дори СИМ карти................ :lol:...........параноя страшна..............

ПП-А иначе в интересс на истината не помня вчера ли беше или завчера ми направи нещо впечатление но ме домързя да го снимам .................Та влизам аз във сайта и само аз на линия от съфорумниците .................ама гостите преглеждащи сайта бяха 390 човека............. :blink: :blink: :blink:
Съвсем нормално попитах,защото помислих че с моя компютър е свързано.
А това,което си написал за "семки и бонбонки",за кой се отнася?....

"Няма защита" 02 Сеп 2019 22:55 #84021

• Nesho
  • Nesho's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 4419
sitalk писа:
Nesho писа:

Съвсем нормално попитах,защото помислих че с моя компютър е свързано.
А това,което си написал за "семки и бонбонки",за кой се отнася?....

А не............... :whistle: откъде ще си помисля че с твоя компютър е свързано....................Искаш ли да ти кажа кой ти е IP адреса.................... :lol: Шегувам се
нищо сигурно няма във Интернет пространството.............................истината е че ако та разработват куките ................незащитеноста на сайта на
Федерацията ще ти е най малкия проблем...................ако разбираш кво искам да ти кажа......... ;)

А тия със "семките и бонбонките" по джобовите са много ..................нямам предвид конкретно никой ама повечето ги преждобиха "джебчиите" та сега нямат кво да им дрънка вече ..... :lol:
Последна промяна: 02 Сеп 2019 22:59 от Nesho.
Следните потребители изказаха благодарности: mitko, rublata, boss_72
Модератори: Slavitoooo, djendaka, admin, Ilia, yaponetsa, skita6t, FLORE, hektor, dertlibey

Контакти

Илия Илиев

Председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Ловеч 5500

Ул. Цар Освободител 33, ет. 2, ап. 3

Тел. 0898584502

Електронна поща: info@metaldetecting.bg

Иван Джендов

Заместник-председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Тел. 0887933802

Георги Георгиев

Адвокат