Регистрираните потребители имат достъп до пълната база на форума като виждат всички теми и публикации.
Регистрация във форума се допуска единствено за членове на БНФМ.

За членство в БНФМ - натиснете тук 
За регистрация във форума - натиснете тук

Добре дошли, Гост
Username: Парола: Запомни ме

ТЕМА: КАТ НИ ДЕБНЕ ЗАД ХРАСТИТЕ ЗА НАРУШЕНИЯ

КАТ НИ ДЕБНЕ ЗАД ХРАСТИТЕ ЗА НАРУШЕНИЯ 02 Дек 2019 18:27 #86363

• rublata
  • rublata's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 6056
Днес около 14.00 ме спряха сътрудници на КАТ ,и ми заявиха,че ще ми вземат талона,понеже не съм спрял на знак СТОП ,въпреки,че бях спрял много преди знака и те нямаше как да видят.Доказателство не ми представиха ,макар ,че имаха камера в автомобила и познайте защо не е включена.Отказах да подпиша акта и да се приная за нарушител,държаха ме 45 мин. на пътя и ме плашеха със СОГ,...тя дойде и както ми каза адвокат Георгиев ме пуснаха,като те се писаха за свидетели..Ченгето ми каза при връщането на документите ,че ,,искал " да ме пусне, ама аз нали не пускам ,,коледни" и се опънах и той ми писа акта и сега писане на възражения ,съд ,адвокати,въобще върви доказвай на ВЛАСТТА,че си прав ,а в колата превозвах болен родител след операция в Русе понеже нямат линейки,та се наложи да изтърпи издевателствата на родната ПОЛИЦИЯ........
Администраторите са забранили публикуването за гости.
Следните потребители изказаха благодарности: bobo

КАТ НИ ДЕБНЕ ЗАД ХРАСТИТЕ ЗА НАРУШЕНИЯ 02 Дек 2019 22:01 #86399

• Anghello
  • Anghello's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 19
Здравей колега rublata. Много хубаво клипче си направил на района. Като гледам много знаци STOP са постави на това кръстовище, което е с ограничена видимост, може би имат нещо предвид. А като се обърнеш назад виждаш и спряла цивилна кола, която която наблюдава и снима ситуацията. Кой крив, кой прав всеки сам си знае. Не ги мисли за аджамии, мина това време. Достатъчно добре са се подготвили за да хванат и документират нарушението.
Последна промяна: 02 Дек 2019 22:23 от Anghello.
Администраторите са забранили публикуването за гости.
Модератори: Slavitoooo, djendaka, admin, Ilia, yaponetsa, skita6t, FLORE, hektor, dertlibey

Контакти

Илия Илиев

Председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Ловеч 5500

Ул. Цар Освободител 33, ет. 2, ап. 3

Тел. 0898584502

Електронна поща: info@metaldetecting.bg

Иван Джендов

Заместник-председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Тел. 0887933802

Георги Георгиев

Адвокат