Регистрираните потребители имат достъп до пълната база на форума като виждат всички теми и публикации.
Регистрация във форума се допуска единствено за членове на БНФМ.

За членство в БНФМ - натиснете тук 
За регистрация във форума - натиснете тук

Добре дошли, Гост
Username: Парола: Запомни ме
  • Страница:
  • 1
  • 2

ТЕМА: ЛОШИ НОВИНИ

ЛОШИ НОВИНИ 22 Мар 2020 13:18 #90823

• rublata
  • rublata's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 6056
Администраторите са забранили публикуването за гости.

ЛОШИ НОВИНИ 24 Мар 2020 21:48 #91050

• rublata
  • rublata's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -

ЛОШИ НОВИНИ 25 Мар 2020 00:23 #91062

• Nesho
  • Nesho's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 4419
Рубла..................Да , новната не е много весела............но мен ме притеснява друго. Значи Бобо и някой колеги тука изкараха предположения
че се спекулира с умрелите там..............или ако се прибави тази бройка от 700-800 човека към броя умиращи средно в Италия години наред , къде от
старост къде от нещо друго а тя е към 1500 на ден .............сега по времето на корона вируса тя трабваше да нарасе на 2200 да ама Аз попаднах на сайт следящ всичко свързано с популацията в Италия в реално време било то раждаемост и прочие и наистина се оказа че въпреки умрелите от
корона вирус ..............смъртните случаи на ден там са си същите както са били винаги. Незнам на какво се дължи тва ...............може би това че когато
хората си стоят в къщи няма катастрофиращи няма трудови злополуки и т.н незнам но има нещо вярно във това което казва Бобо.
Та мен по ме притеснява тази нараснала бройка от 5000 и повече човека на новозаразените. Засега все още можем да лежим на тая кълка , че
пълната карантина и стоенето в къщи е от завчера ............ама ако не е тва причината. Според мен има източник на заразата който се подценява.
Обявяването на драконовските мерки може да е от завчера .............ама мисля че хората се пазят сами с оглед на случващото се от повече от
две седмици там....................Ако от понеделник нататъка продължават да се увеличават заразените със същите темпове там..........паниката ще стане
още по голяма ...................и не само в Италия ами навсякъде. Тогава вече Салвито може да се окаже прав със съветите за презапасяване .... :cheer:
Последна промяна: 25 Мар 2020 00:26 от Nesho.
Следните потребители изказаха благодарности: bobo

ЛОШИ НОВИНИ 25 Мар 2020 00:39 #91064

• kaveiros
  • kaveiros's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Лош и дебел
  • Получени благодарности 12817
Значи в малките градове е съвсем различно от големите градове. В големите градове, се получава струпване на хора, дори и по време на мерките.. Гледах ги оня ден в Атина, събота и неделя, хората си излезнали и се разхождат седят си на групички пият си кафенце, ходят си на плаж, се едно е панаир.. Не знам колко хиляди, бяха тръгнали, да се качват на ферибота, да ходят на почивка по островите..
Не знам дали разбрахте, но на нас ни наложиха забрана, отвчера да излизаме от вкъши, в момента за да излезеш трябва, да имаш документ, за точно определени причини да излезеш, иначе глобяват 160 евро, първи път..
Следните потребители изказаха благодарности: bobo

ЛОШИ НОВИНИ 25 Мар 2020 08:33 #91070

• Slavitoooo
  • Slavitoooo's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 14390
kaveiros писа:
Значи в малките градове е съвсем различно от големите градове. В големите градове, се получава струпване на хора, дори и по време на мерките.. Гледах ги оня ден в Атина, събота и неделя, хората си излезнали и се разхождат седят си на групички пият си кафенце, ходят си на плаж, се едно е панаир.. Не знам колко хиляди, бяха тръгнали, да се качват на ферибота, да ходят на почивка по островите..
Не знам дали разбрахте, но на нас ни наложиха забрана, отвчера да излизаме от вкъши, в момента за да излезеш трябва, да имаш документ, за точно определени причини да излезеш, иначе глобяват 160 евро, първи път..
Не беше ли нещо да пуснеш SMS ?

ЛОШИ НОВИНИ 25 Мар 2020 11:14 #91081

• rublata
  • rublata's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
ами добре ви казва Слави,ама не чувате,...и аз не крия и съм спокоен ,че съм зареден за месеци напред,почнах да си меся хляб пак,мога да не излизам никъде ,майка ми ,която е на възраст също е заредена.Тъй ,че купувайте манджа,рано или късно все ще се изяде,дори и да свърши пандемията...Не знам пушачите ,защо не си купуват цигари за цялата година?Все едно пак ще ги дадат парите и ще ги изпушат,....не да бягат до магазина ,когато ги свършат внезапно и да изпадат в кризи ако не работи или е затворен вече.Но затова трябват и пари и не ги стискайте,че тези ,които ни командват ,може да затегнат нещата ,понеже нещо става ,но това го знаят тези горе....крият гадовете нещо,ще има рестарт ви казвах...
Последна промяна: 25 Мар 2020 11:29 от rublata.

ЛОШИ НОВИНИ 25 Мар 2020 11:23 #91083

• kaveiros
  • kaveiros's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Лош и дебел
Slavitoooo писа:
kaveiros писа:
Не беше ли нещо да пуснеш SMS ?
Да или СМС..

ЛОШИ НОВИНИ 25 Мар 2020 11:42 #91085

• rublata
  • rublata's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
лошо е също да не ти заредена колата,...каво е това зареждане за 5 или 10 лв?Колата къде ходиш ,не ходиш трябва да е готова за път и резервора след всяко излизане да се зарежда наново до горе,...лошо е ,че ни облъчват постояноо и не се връзвайте на новинарите,те винаги са били лъжци

ЛОШИ НОВИНИ 25 Мар 2020 18:59 #91113

• rublata
  • rublata's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
21 години от както българските продажни политици ,предоставиха въздушен коридор на американските бомбандировачи ,за да си пуснат бомбите върху братския сръбски народ...
Последна промяна: 25 Мар 2020 19:06 от rublata.
Следните потребители изказаха благодарности: kaveiros, bobo, Nesho

ЛОШИ НОВИНИ 26 Мар 2020 15:52 #91207

• zempar
  • zempar's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 2436
[quote="rublata" post=91081Не знам пушачите ,защо не си купуват цигари за цялата година?Все едно пак ще ги дадат парите и ще ги изпушат,....не да бягат до магазина ,когато ги свършат внезапно и да изпадат в кризи ако не работи или е затворен вече.[/quote]
Същото важи и за водката която си изпил :P .
Следните потребители изказаха благодарности: vezir, Nesho, miro1113, rublata

ЛОШИ НОВИНИ 27 Мар 2020 07:58 #91256

• deultum
  • deultum's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 34
Позаинтересувайте се за Event 201 “събитие 201 “
Следните потребители изказаха благодарности: Nesho, Radislav

ЛОШИ НОВИНИ 27 Мар 2020 09:06 #91257

• rublata
  • rublata's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
Още в самото начало на темата за корона вируса изказах предположение,че е изтърван от някоя американска лаболатория и сега това се установи ,че е "небезопасната" лаборатория за военно биологично оръжие във Форт Детрик .Китайците ще обявят ,,народна война" на Америка.НЯКОЙ АКО НЕ Е РАЗБРАЛ.....ТОВА Е ТРЕТА СВЕТОВНА ВОЙНА,която никой не очакваше ,че ще е без ядрени бомби и хипер звукови ракети

ЛОШИ НОВИНИ 27 Мар 2020 09:35 #91260

• rublata
  • rublata's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
ДНЕС ЗАКРИХА ДЪРЖАВАТА,............

ЛОШИ НОВИНИ 27 Мар 2020 10:34 #91262

• bobo
  • bobo's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 6403
rublata писа:
ДНЕС ЗАКРИХА ДЪРЖАВАТА,............
Не бе!.....Има я,но само в онлайн пространството! :lol: :lol: :lol:
Последна промяна: 27 Мар 2020 10:35 от bobo.
Следните потребители изказаха благодарности: Nesho

ЛОШИ НОВИНИ 27 Мар 2020 11:45 #91264

• kaveiros
  • kaveiros's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Лош и дебел
deultum писа:
Позаинтересувайте се за Event 201 “събитие 201 “
Има такива организации, легални и реални...
Дан Браун в "Инферно", дава доста факти... :oops:
  • Страница:
  • 1
  • 2
Модератори: Slavitoooo, djendaka, admin, Ilia, yaponetsa, skita6t, FLORE, hektor, dertlibey

Контакти

Илия Илиев

Председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Ловеч 5500

Ул. Цар Освободител 33, ет. 2, ап. 3

Тел. 0898584502

Електронна поща: info@metaldetecting.bg

Иван Джендов

Заместник-председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Тел. 0887933802

Георги Георгиев

Адвокат