Рубла..................Да , новната не е много весела............но мен ме притеснява друго. Значи Бобо и някой колеги тука изкараха предположения
че се спекулира с умрелите там..............или ако се прибави тази бройка от 700-800 човека към броя умиращи средно в Италия години наред , къде от
старост къде от нещо друго а тя е към 1500 на ден .............сега по времето на корона вируса тя трабваше да нарасе на 2200 да ама Аз попаднах на сайт следящ всичко свързано с популацията в Италия в реално време било то раждаемост и прочие и наистина се оказа че въпреки умрелите от
корона вирус ..............смъртните случаи на ден там са си същите както са били винаги. Незнам на какво се дължи тва ...............може би това че когато
хората си стоят в къщи няма катастрофиращи няма трудови злополуки и т.н незнам но има нещо вярно във това което казва Бобо.
Та мен по ме притеснява тази нараснала бройка от 5000 и повече човека на новозаразените. Засега все още можем да лежим на тая кълка , че
пълната карантина и стоенето в къщи е от завчера ............ама ако не е тва причината. Според мен има източник на заразата който се подценява.
Обявяването на драконовските мерки може да е от завчера .............ама мисля че хората се пазят сами с оглед на случващото се от повече от
две седмици там....................Ако от понеделник нататъка продължават да се увеличават заразените със същите темпове там..........паниката ще стане
още по голяма ...................и не само в Италия ами навсякъде. Тогава вече Салвито може да се окаже прав със съветите за презапасяване ....