Регистрираните потребители имат достъп до пълната база на форума като виждат всички теми и публикации.
Регистрация във форума се допуска единствено за членове на БНФМ.

За членство в БНФМ - натиснете тук 
За регистрация във форума - натиснете тук

Добре дошли, Гост
Username: Парола: Запомни ме
  • Страница:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

ТЕМА: Президентът Румен Радев

Президентът Румен Радев 19 Ян 2017 22:37 #51226

• Slavitoooo
  • Slavitoooo's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 14389
Днес президентската двойка се закле !

Какво ви е мнението за президента ! Споделете някакви предположения за политиката ,която смятате ,че ще води и следва ?
На мене лично взе да ми прави добро впечатление въпреки ,че си личи от 1 км че никога не се е занимавал с политика .

Последна промяна: 19 Ян 2017 22:47 от Slavitoooo.
Администраторите са забранили публикуването за гости.

Президентът Румен Радев 19 Ян 2017 22:55 #51228

• rublata
  • rublata's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 6051
За това си има съветници ,пиари,хора зад гърба си ,които организират нещата да стават,от него не зависи нищо-пионка като Плювналиев,знаеш Слави ,че нищо няма се промени и България потъва и ръчкаш нова тема,а тя си е -,,и след 240 години няма се оправим""
Следните потребители изказаха благодарности: Slavitoooo, kaveiros, mitko, Отона

Президентът Румен Радев 19 Ян 2017 23:07 #51233

• Slavitoooo
  • Slavitoooo's Avatar
  • Офлайн
rublata писа:
За това си има съветници ,пиари,хора зад гърба си ,които организират нещата да стават,от него не зависи нищо-пионка като Плювналиев,знаеш Слави ,че нищо няма се промени и България потъва и ръчкаш нова тема,а тя си е -,,и след 240 години няма се оправим""
Серго сякъщи ми се иска да не е така ! Абе той е единственият бачкатор президент до сега , демек не идва от някъде си алабала дипломка пък службичка ,тва да управляваш изтребител не е шега работа трябва много да си на ти със себе си ! Искам да кажа ,че със сигурност притежава качества които другите предшестващи го президенти са нямали ! Сега дали ще устои на мафията това един господ знае !
Последна промяна: 19 Ян 2017 23:08 от Slavitoooo.
Следните потребители изказаха благодарности: kaveiros, mitko, bobo, Nesho, Avrelian, miro1113, Radislav

Президентът Румен Радев 19 Ян 2017 23:11 #51235

• Nesho
  • Nesho's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 4419
На един Президент след като вече е избран никой не може да му влияе освен ако той самия не пожелае така както се дупеше Плевню без дори някой да му е поискал. Радев поне на пръв поглед изглежда принципен човек но мен лично заместник Президеншата ме притеснява. Много ми е неприятен тоя марамунгел и няколко пъти със изказванията ми прави много лошо впечатление..
Последна промяна: 19 Ян 2017 23:13 от Nesho.
Следните потребители изказаха благодарности: Slavitoooo, mitko, bobo, miro1113, cat

Президентът Румен Радев 19 Ян 2017 23:23 #51238

• kaveiros
  • kaveiros's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Лош и дебел
  • Получени благодарности 12817
Ти го ласкаеш, Слави, като казваш, че не е политик :)
Понеже не го познавам, силно се надявам, да не е, въпреки, че напълно разбирам, че няма как, да не е, след като е стигнал до там..
Чак такава грешка, не вярвам, да допуснат :)

Президентът Румен Радев 19 Ян 2017 23:36 #51240

• rublata
  • rublata's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
Не ми се спори с вас ,защото сте капацитети..и само приказки ,приказки..колко президенти минаха? ....какво стана? ...историята говори съвсем други неща.....,затова си гледам хапката и пийката ,бизнеса ,ако може се нарече такъв и хобито и др. неща,които няма да ви кажа,....са са сетите,...животът е кратко нещо и трябва да се изживява пълноценно и приятелите да говорят зад гърба ти хубави неща- за какво са приятели тогава....
Следните потребители изказаха благодарности: kaveiros, mitko, Стефан, стрела

Президентът Румен Радев 20 Ян 2017 11:29 #51251

• kaveiros
  • kaveiros's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Лош и дебел
bultimes.com/sledvashtoto-izrechenie-koe...te-osadeni-na-smart/
Ако се направи допитване, за референдум, за смъртно наказание, за досегашните управляващи, дали ще влезе в парламента?
Последна промяна: 20 Ян 2017 12:13 от kaveiros.
Следните потребители изказаха благодарности: mitko, miro1113

Президентът Румен Радев 20 Ян 2017 11:57 #51252

• стрела
  • стрела's Avatar
  • Офлайн
  • - Не е член на БНФМ -
  • Получени благодарности 258
kaveiros писа:

за това става дума да го прочете Слави,не се ли изхвърлят соросоидите скоро да закриват държавата

Президентът Румен Радев 20 Ян 2017 13:12 #51253

• lefter
  • lefter's Avatar
  • Офлайн
  • Блокиран
  • Получени благодарности 1439
Блажени са вярващите и наивните.Как мафията която ни управлява,ще допусне честен човек да стане президент?
Разгеле,има 5години време да видим що за стока е Радев,кои са му кукловодите,и кой може да му натисне копчето на катапулта,Ако не слушка.
Следните потребители изказаха благодарности: kaveiros, mitko, rublata

Президентът Румен Радев 20 Ян 2017 14:16 #51259

• стрела
  • стрела's Avatar
  • Офлайн
  • - Не е член на БНФМ -
  • Получени благодарности 258
Следните потребители изказаха благодарности: Slavitoooo, bobo

Президентът Румен Радев 20 Ян 2017 21:18 #51307

• miro1113
  • miro1113's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Просто човек
  • Получени благодарности 3850
Радев е много мъдър ход на БСП за печелене на гласове . Но ако той , в качеството си на президент , се разграничи от партията и се фокусира върху държавнически дела и той и ние като народ ще спечелим . Само да не лижи ничии гъзове като Плювню . Нимна изток ни на запад .
Ако човек изпусне $100 банкнота и злато за $10 , то за златото ще се наведе , с такъв хъс сякаш парите никога не са съществували !
Следните потребители изказаха благодарности: kaveiros, mitko, Radislav

Президентът Румен Радев 23 Ян 2017 19:29 #51431

• rublata
  • rublata's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
високо изхвръкна тоя път...и като катапултира и му се отвори парашута ,ще се оправил до 3-4 коляно,както казваше един митничар...- ти малки деца имаш ли?....ДА......-ами аз да ти приличам на тях,че ми приказваш приказки?...Та и вие сте заприличали на малки деца и чакате все някой да дойде и да ви оправи....е Слави ,дойдоха твоите ,,любими комунисти""....схемата я знаеш...

Президентът Румен Радев 23 Ян 2017 19:31 #51432

• Slavitoooo
  • Slavitoooo's Avatar
  • Офлайн
rublata писа:
високо изхвръкна тоя път...и като катапултира и му се отвори парашута ,ще се оправил до 3-4 коляно,както казваше един митничар...- ти малки деца имаш ли?....ДА......-ами аз да ти приличам на тях,че ми приказваш приказки?...Та и вие сте заприличали на малки деца и чакате все някой да дойде и да ви оправи....е Слави ,дойдоха твоите ,,любими комунисти""....схемата я знаеш...
С една дума нежната революция ще ни излезе много нежна ,много дълга и с много оххкания !
Следните потребители изказаха благодарности: rublata

Президентът Румен Радев 24 Ян 2017 01:15 #51450

• vezir
  • vezir's Avatar
  • Офлайн
  • Член на БНФМ
  • Получени благодарности 1167
​Другар на президента към Валери Симеонов: Ако бяхте в полет с мен, щяхте да се наакате
Последна редакция на 23/01/17 19:34

Репликите на лидера на НФСБ отприщиха недоволството на Военновъздушните сили
Крайните квалификации на лидера на НФСБ Валери Симеонов за президента Румен Радев предизвикаха вълна от възмущение сред неговите колеги от Военновъздушните сили в социалните мрежи.

"Радев е човек без биография. Тоя е просто един шофьор на самолет. Знаете ли какво в първото нещо, което учат пилотите? Къде е катапулта, тоест как да се спасят! Радев е абсолютно случайно попаднал в политиката и не може да ми дава акъл за нищо. Той е един човек дошъл от никъде, а и ми доведе в НС една дълга жена със себе си. Какъв е тоя? Каква е тая дълга жена?! Какво прави тя тук?!“, коментира Симеонов появата на президента и жена му в парламента по време на клетвата.

Възмутен, пилотът и инструктор "Първи клас" Иван Апостолов написа в страницата си във фейсбук:

"Господин Симеонов,

Не мога да пиша уважаеми, защото не изпитвам никакво уважение към Вас. Пиша Ви в учтивата форма, защото това го изисква протокола, а не от уважение. По телевизията пред целия български народ Вие нарекохте Румен Радев шофьор на самолет. С това Вие обидихте пилотите в целия свят във всички времена.

Но нека говорим за българските пилоти. Известна ли Ви е ролята им в Балканската война? Известна ли Ви е отбраната на София? Известна ли Ви е ролята на българската авиация в опазване на въздушните граници на България по време на Студената война? Известно ли Ви е колко пилоти са загинали при изпълнение на служебния си дълг?

Не Ви е известно, елементарни ми човече. Защото не сте гледали как родители изпращат своите синове. Как съпруги изпращат любимия. Как деца остават сираци. Как мъже си отиват от този Свят в разцвета са своята младост и сили.

Не знаете какво е напрежението на съпругите, когато мъжете им са на полети. Не знаете колко сълзи са пролели майките на пилотите. На всички пилоти. Това е едно общество, където всички се познават.

За катапулта. Знаете ли колко пилоти не са го използвали поради желанието да спасят самолета и са загинали? Знаете ли колко пилоти са го използвали и са загинали?

То не е просто, както Вие се изразявате, дърпаш ръчките и готово. Разбира се, че повечето са се спасили, но използването му е било в краен случай. Вашите познания са твърде ограничени, за да разберете, че голяма част от полетите са на границата на човешките физически и психически възможности.

Това са хора, които с чест и достойнство са изпълнявали ,,Заклех се”. Това са хора останали длъжни на своите родители, съпруги, деца и близки, но не са останали длъжни на своя народ и Родина.

Препоръчвам Ви да прочетете книгата ,,На границата на възможното”. И не само нея. ,,Преживяното в небето” от полковник Пръвчев и много други, написани от пилоти. Накратко ще опиша себе си, а това е огледало за всеки пилот. Няколко хиляди полета, десетки аварийни случаи, стотици бойни дежурства, излитания по контролни и реални цели и пр.

Г-н Симеонов, ако сте били при мен само в един от тези полети, щяхте да се наакате.

Аз не омаловажавам професията на шофьора. Не се отнасям с пренебрежение към никоя професия. Но ми кажете има ли по-престижна професия от тази на военния пилот?

Аз няма да коментирам Вашето държание в залата. Но Ви заявявам, че на мястото на Президента аз бих Ви казал същото. Дори много Ви е дал (б.р. репликата на Радев към депутатите, че им остава една седмица)

С пълно разочарование от Вас и подобните Ви, От мен, Иван Апостолов, и подобните ми", завършва летецът.
Следните потребители изказаха благодарности: mitko, bobo, cat, Radislav

Президентът Румен Радев 24 Ян 2017 03:54 #51451

• kaveiros
  • kaveiros's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Лош и дебел
Следните потребители изказаха благодарности: Nesho
  • Страница:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Модератори: Slavitoooo, djendaka, skita6t, FLORE, yaponetsa, admin, Ilia, hektor, dertlibey

Контакти

Илия Илиев

Председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Ловеч 5500

Ул. Цар Освободител 33, ет. 2, ап. 3

Тел. 0898584502

Електронна поща: info@metaldetecting.bg

Иван Джендов

Заместник-председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Тел. 0887933802

Георги Георгиев

Адвокат