vaskonti написа:Джони, права си за тази тема. В нея все още няма. Мисля си обаче , че отварянето на форума е колкото добре за обикновиния търсач,толкова и вход за провокатори и критици от хора , които намат много място в него. Надявам се такива хора бързо да бъдат разпознати и да не им се обръща внимание.
Васе, заради няколко простака не си заслужава да държима хората настрана от форума на Федерацията и да се чудим как да им следим въпросите и да им отговаряме по другите форуми. Моето мнение е такова. Вече пуснах съобщение в друг форум, че този е отворен, очаквах кофти реакции - нямаше. Пуснах и съобщение за подписката и то с препратки към темата - само положителни мнения. Все си мисля, че нещата малко са се променили.
Не можем да избягаме от петте хейтъра, които мразят целия свят - за това има бан. Пък и малко ще им е зор да се правят на велики точно тук - нали се сещаш, че сто човека ще скочат отгоре им.
За мен отварянето на форума може да има само положителни резултати.
Преди една две седмици ми се обади един от колегите, които досега активно плюеха Федерацията - няма да споменавам имена. Минавал през града и решил да пие едно кафе с мен. Когато си тръгваше имаше съвсем различна представа за Федерацията, оказа се, че за много от нещата е бил манипулиран. Сигурно ще дойде на събора, а няма да се учудя, ако се присъедини и с членство.
С омраза не можем да вървим напред, а отварянето на сайта е един от начините да кажем на хората, че са добре дошли при нас.