От няколко часа ви гледам, как години наред някои хора ползват сайтовете за анонимно оплюване.За това и си позволих да отговоря на Сельо Бангиев- в сайта ,,imperio.biz ", който си позволи да размахва тояга...в рубриката ,,купувам -продавам "
Уважаеми г-н Селю ! Вашите опити да покажете компетентност в областта на металдетекторите ми напомнят на опитите на човек, който си мисли , че може да се отлепи от земята, ако си нахлупи тенджера на главата , хване се за дръжките на тенджерата ,и се набира на мускули…В българските сайтове такива като теб с лопата да ги ринеш! ! ТАКА Е- ВСЕКИ ПРАВИ ТОВА , КОЕТО УМЕЕ! НИЕ, ШУШУМИГИТЕ, РЕМОНТИРАМЕ ЗАПАДНИ И БГ ДЕТЕКТОРИ , ПРАВИМЕ ПОДОБРЕНИЯ , ЧЕТЕМЕ ПАТЕНТИ ,ДИШАМЕ КОЛОФОН…ВИЕ ,АНОНИМНИТЕ ТАРИКАТИ НИ ПЛЮЕТЕ ! Всеки плюе всеки в тази държава-резултатът е ,че не остана човек неоплют в България .Поне плюйте компетентно! АЗ МОЛЯ ЗА ИЗВИНЕНИЕ ,ако НЕ ОТГОВАРЯМ НА ЛИЧНИ СЪОБЩЕНИЯ - влизам в сайта само за да пусна някоя обява.Просто нямам време!ВСИЧКИ , КОИТО СА ВОДЕЛИ С МЕН КОРЕСПОНДЕНЦИЯ НА ЛИЧНИ, СЕ ОКАЗВАТ БЪЗИКАЧИ , КОИТО ОБИЖДАТ просташки БЕЗ ПРИЧИНА, ГУБЯТ ВРЕМЕ И НИКОГА НЕ ИЗКАРВАМ И СТОТИНКА ОТ ТЯХ.Ти като нямаш пари да говориш по телефона, като нормален човек-защо искаш да те възприемам като сериозен ?Друго- преди няколко години имах времето да напиша няколко статии на тема металдетектори (по молба на С.П. ). ВИЕ, УВАЖАЕМИ Селю , може да ги прочетете в официалният сайт на БНФМ- има рубрика ,, инж. Войнов ‘’.Ако Ви се струвам недостатъчно компетентен, в нета има десетки патенти и статии- на английски обаче !Ще научите нещо , вместо да ръсите злобни , некомпетентни , анонимни коментарчета.Знаете ли колко лошо впечатление правим на нормалният свят с това ежедневно плюене ?В РУСКИТЕ ( и доста западни ) САЙТОВЕ ХОРАТА СИ ПОМАГАТ , А НИЕ ?Изключително изобретателно си ГУБИМЕ ВРЕМЕТО В НЕТА да си изкарваме злобата един на друг с подигравки , псевдокомпетентни изказвания и просташко плюене.Там прочетох доста компетентни коментари относно новият MINELAB GPZ -7000 на тема ZVT.Ако ВИЕ , Селю, докажете, с видеоклип или по друг начин ,че от моят ъпгрейд-грундирането на по-старите модели на MINELAB няма полза, аз ЩЕ СИ ИЗЯМ ДИПЛОМАТА БЕЗ ПОДПРАВКИ НА ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ! ЗАЩО ,НАПРИМЕР, ЧАК НА CTX-3030 СЛОЖИХА ГРУНДИРАНЕ ? ( ФИРМЕНА ПОЛИТИКА !).Аз всеки ден гледам да науча нещо ново.Древноримският мъдрец Сенека е казал на сенаторите ,, АЗ ЗНАМ, ЧЕ НИЩО НЕ ЗНАМ, АМА ВИЕ И ТОВА НЕ ЗНАЕТЕ ! ‘’Заради такива като Вас, Селю ,България и българските сайтове заприличаха на огромен ВОМИТОРИУМ.Ама Вие, Селю, и вомиториум не знаете ,,кво е ? “, както някои хора си мислят , че СПА (хотел например ) е нещо, свързано със спането и сънищата, а това означава ,,SANUS PER AQUA “-ЗДРАВЕ ОТ ВОДАТА.А сега Селю, вие сте наред…