Регистрираните потребители имат достъп до пълната база на форума като виждат всички теми и публикации.
Регистрация във форума се допуска единствено за членове на БНФМ.

За членство в БНФМ - натиснете тук 
За регистрация във форума - натиснете тук

Добре дошли, Гост
Username: Парола: Запомни ме

ТЕМА: ЧУЖДЕНЦИ ИСКАТ ЧЛЕНСТВО В БНФМ

ЧУЖДЕНЦИ ИСКАТ ЧЛЕНСТВО В БНФМ 10 Апр 2010 22:46 #154

• Slavitoooo
  • Slavitoooo's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 14372
Колеги има запитване от руснак за членство в БНФМ , човека си живее в Русия но иска да стане член на нашата Федерация . Има запитване и на поляк живеещ в България .

Как ще процедираме за в бъдеще по този въпрос ???
Администраторите са забранили публикуването за гости.

Отг:ЧУЖДЕНЦИ ИСКАТ ЧЛЕНСТВО В БНФМ 10 Апр 2010 22:54 #155

• Ilia
  • Ilia's Avatar
  • Офлайн
  • Председател на БНФМ, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 927
Като се запознаят с целите и задачите на федерацията, устава и етичния кодекс и са съгласни да ги спазват, няма проблем да ги приемем. Напротив, даже това е добре за нас.
Следните потребители изказаха благодарности: Valentinian-2

Отг:ЧУЖДЕНЦИ ИСКАТ ЧЛЕНСТВО В БНФМ 10 Апр 2010 23:30 #156

• Kiril62
  • Kiril62's Avatar
Аз ъщо съм съгласен,поляка се свърза със мен по скайпа и аз му пратих да се запознае и със устава и етичния кодекс.Имах запитване и от Европейски колеги и на тях съм пратил да се запознаят със документите.Похвално е че колеги от Русия и Европа проявяват интерес да станат членове на федерацията.

Отг:ЧУЖДЕНЦИ ИСКАТ ЧЛЕНСТВО В БНФМ 11 Апр 2010 00:09 #157

• comander
  • comander's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 4278
И аз съм за,нека да има хора от другите страни .
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за благото на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че...

Отг:ЧУЖДЕНЦИ ИСКАТ ЧЛЕНСТВО В БНФМ 11 Апр 2010 17:49 #158

• bati_jenko
  • bati_jenko's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 171
ДА !!! :)

Отг:ЧУЖДЕНЦИ ИСКАТ ЧЛЕНСТВО В БНФМ 11 Апр 2010 21:11 #159

• hektor
  • hektor's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Председател на Регионален клуб Кърджали, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 113
da :)

Отг:ЧУЖДЕНЦИ ИСКАТ ЧЛЕНСТВО В БНФМ 11 Апр 2010 23:01 #161

• Nikito
  • Nikito's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ
  • Получени благодарности 19
нека така се популязираме :)

Отг:ЧУЖДЕНЦИ ИСКАТ ЧЛЕНСТВО В БНФМ 18 Апр 2010 13:31 #212

• требонии
  • требонии's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 6
ште е добре да има членове и от чужбина така ште се разбере за нас и в другите страни

Отг:ЧУЖДЕНЦИ ИСКАТ ЧЛЕНСТВО В БНФМ 25 Апр 2010 11:07 #297

• dionis
  • dionis's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 27
Бях на едно състезание по металдетектинг,имаше хора от цяла Испания.Та ме разпитваха как е в България,разказвах им за федерацията,за новия закон.Проблемите са им сходни-имат отделни асоциации и федерации,искат да ги обединят,да бъде една обща,искат повече членове,за да могат да организират протести по-масово.Но те могат да изкарат на улицата манифестация от няколкстотин души,а искат да са няколко хиляди,за да се постреснат правителствата на отделните общности.Проблемът за големи сбирки от хора е,че Испания е 500 000кв.км.,и от единия до другия край пътуваш повече от един ден.Да не говорим за разходите.На отчитането на резултатите от първия ден имаше събрание,говори се доста,имат идеи да се асоциират с английски клубове.Говореха,че в Германия има официално регистрирани в клубове над 200 000 търсачи.Ще имам грижата до следващото състезание,или шампионат,както те го наричат,да имам превод на устава на Федерацията,ще им раздам листовки,ако някой иска да стане член-зависи вече от шефовете на Федерацията:)Аз лично съм ЗА.

Отг:ЧУЖДЕНЦИ ИСКАТ ЧЛЕНСТВО В БНФМ 25 Апр 2010 11:25 #298

• Slavitoooo
  • Slavitoooo's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 14372
dionis написа:
Бях на едно състезание по металдетектинг,имаше хора от цяла Испания.Та ме разпитваха как е в България,разказвах им за федерацията,за новия закон.Проблемите са им сходни-имат отделни асоциации и федерации,искат да ги обединят,да бъде една обща,искат повече членове,за да могат да организират протести по-масово.Но те могат да изкарат на улицата манифестация от няколкстотин души,а искат да са няколко хиляди,за да се постреснат правителствата на отделните общности.Проблемът за големи сбирки от хора е,че Испания е 500 000кв.км.,и от единия до другия край пътуваш повече от един ден.Да не говорим за разходите.На отчитането на резултатите от първия ден имаше събрание,говори се доста,имат идеи да се асоциират с английски клубове.Говореха,че в Германия има официално регистрирани в клубове над 200 000 търсачи.Ще имам грижата до следващото състезание,или шампионат,както те го наричат,да имам превод на устава на Федерацията,ще им раздам листовки,ако някой иска да стане член-зависи вече от шефовете на Федерацията:)Аз лично съм ЗА.

Колега ти си нашият човек от името на Федерацията в Европа !!!!!!!!

До няколко дена в Литва ще излезе закон с който до колкото имам информация властите напълно искат да забранят металдетектига и в тази Европейска страна ! В Литва нямат организация и в момента препрочитат сайта на нашата федерация и каквото могат копират - даже и интервютата дадени в медиите от наши членове !
Обстановката е аналогична и при тях - археолозите искат да си присвоят правото (единствено ТЕ ) подпомогнати финансово от държавата да откриват и разполагат с античните ценности !

Така че колега обстоятелствата налагат наистина създаването на Европейски Съюз по Металдетектинг ! Така битката за нашето право на законно съществуване ще се принесе в Европейския парламент ! И не мислете ,че не е може да стане това !
Последна промяна: 25 Апр 2010 11:55 от Slavitoooo.

Отг:ЧУЖДЕНЦИ ИСКАТ ЧЛЕНСТВО В БНФМ 01 Май 2010 09:57 #362

• stan960
  • stan960's Avatar
Това е пътят- с Кирцата сме си говорили доста по темата -Като не искат да ни чуят така -следващата стъпка ще е Партия -що не и Европейска -даже по добре- Очевидно и в ЕС както и у нас са се навъдили доста некомпетентни бюрократи който си мислят че всичко им е бащиния- мнението на народа или народите не е важно - Очевидно обаче основната маса от мислещи хора в ЕС е на друго мнение и то естествено ще се чуе -не случайно на последните избори за Европарламент се появи Пиратската партия и както се казва на първо четене влезе в ЕС-Парламента.

Отг:ЧУЖДЕНЦИ ИСКАТ ЧЛЕНСТВО В БНФМ 16 Фев 2011 17:50 #2625

• silvinjo@mail.bg
  • silvinjo@mail.bg's Avatar
Това е пътя кам Европа /тряабва да ги приемем..............

Отг:ЧУЖДЕНЦИ ИСКАТ ЧЛЕНСТВО В БНФМ 05 Юни 2011 20:12 #4006

• jordan_nenov
  • jordan_nenov's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 18
Предстоят ни доста сериозни битки с бюрокрацията в тази вече ЧАСТНА държава. Всеки един член е пирон в ковчега на нещастниците присвоили си не само това що е над земята, а и това дето е под нея. Категорично съм ЗА приема на чуждестранни колеги. Адмирирам тяхната смелост. Успех в начинанията на всички !
Модератори: Slavitoooo, Ilia, djendaka, yaponetsa, skita6t, FLORE, hektor, dertlibey, admin

Контакти

Илия Илиев

Председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Ловеч 5500

Ул. Цар Освободител 33, ет. 2, ап. 3

Тел. 0898584502

Електронна поща: info@metaldetecting.bg

Иван Джендов

Заместник-председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Тел. 0887933802

Георги Георгиев

Адвокат