Регистрираните потребители имат достъп до пълната база на форума като виждат всички теми и публикации.
Регистрация във форума се допуска единствено за членове на БНФМ.

За членство в БНФМ - натиснете тук 
За регистрация във форума - натиснете тук

Добре дошли, Гост
Username: Парола: Запомни ме

ТЕМА: БАТСЗМ -- въпроси и отговори

БАТСЗМ -- въпроси и отговори 29 Ян 2014 19:39 #17294

• Slavitoooo
  • Slavitoooo's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 14390
www.repatagold.com/viewtopic.php?f=93&t=73

ОТГОВОР!!!!
Мнениеот RepataGold » 28 Яну 2014 20:21

Преди да започна искам да упомена че след написване на темата ще я заключа и всякакви коментари в последствие четете във БАТСЗМ. Не задължавам никои да остане тука. Живеем във свободна страна всеки има право на мнение и право на избор!

Защо напуснах БАТСЗМ!!
Аз съм един от първите трима създали БАТСЗМ,и третия човек регистриран във сайта!
Преди да изложа становището си по въпроса ще задам няколко въпроса към Г-н Стаменов!!
1. Кои назначи управителния съвет на БАТСЗМ
2.Кои са във управителния съвет на ЗЛАТАРСКА ОРГАНИЗАЦИЯ?
3.Колко самородки има извадени Г-н Стаменов със металдетектор и кога след като е непрекъснато във форумите
Колко грама общо целия управителен съвет имат извадени на куп за 50 год? :mrgreen:
Каква беше целта на сбирките?Събиране на членски внос?
Защо когато членовете на БАТСЗМ повдигнаха въпроса да заведем дело по един известен случаи спрямо член се потули въпроса?Всички знаят за случая!
Защо когато видяхте реакцията на членовете си спрямо колегата А.Колев не предприе мерки

Имам още куп въпроси на които знам отговора но нека за сега се ограничим само със тези :!:
Отговорите ги знам перфектно :grin:
Сега ще премина към останалите въпроси и ще отговоря!

Форум www.repatagold.com е частен форум,в частност Мои!! Такъв какъвто е и форум БГДРАГА.ком на А.Колев ,Какъвто е и БАТСЗМ в частност на Собственника му. Какъвто е и Империо и много други! Национален форум се прави по следния начин!!Колеги четете наистина е важно :!:
Създава се отганизация-сдружение-асоциация-федерация!! Избира се зала,оповестява се във съответните кръгове събират се хора със общи интереси.Сядат на столовете във залата.След което се избира със общо гласуване УПРАВИТЕЛЕН СЪВЕТ чрез всеобщо гласуване.Назначава се ПредЦедател зам.ПредЦедател после членове на управителния съвет,и накрая Организацията създава ФОРУМ които е наистина на тази организация! След което този повсеобщо избран Управителен съвет започва да работи в името на интересите на хората избрали го.Има каса на тази отганизация и хората във тази каса полагат пари за членския си внос към нея.Разбира се друг не толкова широко разпостранен метод е Председателя да обикаля с торбичка да събира пари за членския внос! Въпрос на вкус е!

Защо напуснах асоциацията.Много хора питат и ще им отговоря!!!
Въпрос на лично виждане! Аз самият убеждавах хората че всичко е коректно,за което първо искам да се извиня! БАТСЗМ тръгна супер.Дадох всичко от себе си,и застанах срещу хора които ми бяха приятели защото вярвах в някакви идеи. Малко преди да тръгна за Перу,започна всичко.Много от нещата се промениха и не бяха същите.Няма да изпадам в подробности само ще заявя че разчитах на БАТСЗМ до момента на завръщането ми.Които трябва знае случката.В последствие чух че ме били изгонили от Перу,че съм избягал и какви ли не слухове раздухвани от........ :mrgreen: След завръщането ми заварих следната картинка!! Хората които най много плюха по скаипа и тел:лицето Андреи Колев,плътно до него! Заварих някакви реклами груби?Някакво МАЗАЛО. На въпроса ми по телефона към Г-н Стаменов,"защо стелката е пластмасова"Защо не попитахте" Отговора няма да коментирам.Казах му че хората не одобряват присъствието на колегата А.Колев,отговора беше "Какво да направя аз" Причината да напусна БАТСЗМ е че държа на себе си първо! После на името си! И трето на репутацията! Искам да работя но не НА ВСЯКА ЦЕНА!
Форума го направих с цел да няма тук елементи които да подвеждат колегите.Да не защитавам чузди интереси а само Моите,които са обединение но истинско.Осветление на хората и заедно да вървим напред и НАГОРЕ не назад и надоло.Днес аз ще помогна на вас Утре вие на мене.Нямам нужда от реклама на съораженията си всеки знае как работят в БГ а работят така защото не ги правя на компютъра!Правя ги в реката и не копирам от Бай Джон а изхождам от знания! Не съм ги качил тук по 2 причини! Първата е че правим специализиран сайт и ще ги поместя там.И втората е че аз не се срамувам от това и не се самоопределям като Търговец.На много от вас съм направил драги и улеи на производственни цени и доста могат да го потвърдят! Нямам злоба и нямам Завист към никои! За да имам ЗАВИСТ то трябва този някои да ме превъзхожда а лицата които го твърдят не виждам във какво ме превъзхождат!??Надали има човек във БГ които да ми е звъннал и да съм върнал или да съм му измучал в телефона"НЕЗНАМ" Надали има човек които да не е научил нещо от мене??Ако има такъв мисля че са единици !

Мисля да приключа със писането.Ще заключа темата да няма коментари! Форума е отключен свободен и всеки има право да го напусне по всяко едно време когато пожелае! Всички могат да пишат свободно и да споделят опит и практика!Всеки които иска може да става член където си иска! Аз имам намерение да продължа в същия дух със верига клипове във които нагледно ще обесня всичко което вълнува всеки един от вас!
Просто аз съм задраскал БАТСЗМ и продължавам напред Сам с подкрепата на много колеги вече доста напред с материала!!
Усех на всички и ...НАПРЕД И НАГОРЕ........
РЕПАТА!
0896 844 003 0884 297 487
Аватар
RepataGold
Последна промяна: 29 Ян 2014 19:41 от Slavitoooo.
Администраторите са забранили публикуването за гости.
Следните потребители изказаха благодарности: FLORE, Nesho, Fastext, sdsds, cat

БАТСЗМ -- въпроси и отговори 01 Фев 2014 14:04 #17399

• sub zero
  • sub zero's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 46
Колеги я кажете кво става с този БАТСЗМ, току що пуснах темата "Кво става тука" в драга.бг и модератора ме модерира на бързо.Отдавна не съм влизал там и виждам хора масово бягат.Колеги ми пращат линкове с нови форуми.Първо си викам,че бат Репа са му избили балансите и ..... айде дим да го няма, ама те всички........

БАТСЗМ -- въпроси и отговори 20 Авг 2014 19:16 #22908

• ConceptionJunction
  • ConceptionJunction's Avatar
  • Офлайн
  • Не е член на БНФМ
  • Получени благодарности 434
Slavitoooo, оставяй детекторите и грабвай "Turbopan-а", че извадиха златото от реките търсачите от БАТСЗМ!!!

"Пороите извадиха златото по реките, търсачите изкарват до 5000 лева на седмица
instituciq.com/?p=4829&g=209384725902182...9&t=906&v=1408547085
По близо 5000 лв. на седмица може да си докарат търсачи на самородно злато у нас. Късметлиите вадят сериозни количества от благородния метал, който се изкупува поне за 50 лв. на грам..."
Последна промяна: 20 Авг 2014 19:19 от ConceptionJunction.

БАТСЗМ -- въпроси и отговори 20 Авг 2014 19:32 #22909

• emoxristov
  • emoxristov's Avatar
  • Офлайн
  • Блокиран
  • Получени благодарности 618
Цитат : Според познавачите местоположението на жилите се е променило коренно особено след пороите това лято.

Как може златна жила да се премести от едно място на друго ? ...... secretemo
Или това е с цел всички да се втурнат по реките да ровят за злато.....

БАТСЗМ -- въпроси и отговори 20 Авг 2014 19:38 #22910

• miro1113
  • miro1113's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Просто човек
  • Получени благодарности 3864
Кирито , или този който е писал статията , няма представа колко са 5000 ( пет хиляди ) лева .
Аз работя на 3 ( три ) места и докарвам по 1000 ( хиляда ) лева на месец , не знам що за глупости са това .
Май съм платил членски внос на БАТСЗМ за двете години , да могат група говеда да пишат глупости и да ядат агнета .
Дали някой от тия двамата е хващал лопата , Кирето до преди 6 ( шест ) месеца пишеше като луд , че това е само хоби , че не се изкарват пари , сега пропя друга песен .
Ако човек изпусне $100 банкнота и злато за $10 , то за златото ще се наведе , с такъв хъс сякаш парите никога не са съществували !
Следните потребители изказаха благодарности: Mila, Slavitoooo, mitko, emoxristov

БАТСЗМ -- въпроси и отговори 20 Авг 2014 19:41 #22912

• Slavitoooo
  • Slavitoooo's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 14390
ConceptionJunction писа:
Slavitoooo, оставяй детекторите и грабвай "Turbopan-а", че извадиха златото от реките търсачите от БАТСЗМ!!!

"Пороите извадиха златото по реките, търсачите изкарват до 5000 лева на седмица
instituciq.com/?p=4829&g=209384725902182...9&t=906&v=1408547085
По близо 5000 лв. на седмица може да си докарат търсачи на самородно злато у нас. Късметлиите вадят сериозни количества от благородния метал, който се изкупува поне за 50 лв. на грам..."

Платени лъжливи статии !
Целта е да се втълпи на всички ,че едва ли не златото в България е повече от Ю.Америка С.Америка ,Австралия , Африка и Русия взети заедно просто трябва да си купите от определени хора драга улейче или легенче може и детекторче и вече сте богати - злато до колене лъжи до рамената

Препоръчвам на посетителите на съборите на БАТСАЛИ да поискат от организаторите за които се пише ,че притежават 35 г. опит в лова на самородно злато - просто да ви покажат в реални условия как се търси и открива злато с металдетектор . Поискайте да станете свидетели как някой от организаторите ще намери и изкопае пред очите ви самородка .
Сигурен съм , че при такова искане ще бъдете обвинени в саботаж ., ако преди това не са заровили тук там някоя самородка за да излязат от положението с фокуси
Последна промяна: 21 Авг 2014 06:30 от Slavitoooo.
Следните потребители изказаха благодарности: Mila, kaveiros, valchan_gb, mitko, miro1113, Отона

БАТСЗМ -- въпроси и отговори 20 Авг 2014 21:16 #22916

• elmu007
  • elmu007's Avatar
  • Офлайн
  • Блокиран
  • Получени благодарности 930
БАТСЗМ е машина за пари , тя е проект на бай кирил . Събира членски внос като луд , опа , защо като :laugh: ,лъже баламурниците . Пробутва им легенчета и вълшебни фишери в несвяс, лев да пада само .По форумите се вживява като гуруто на златото .А истината е че тоя потен вода не е пил , само на измами бръмчи . Защо му трябваше и метеоритите да закача ? По добре да беше вкарал трюфелите в асоциацията . Членове на БАТСЗМ , разправяли че на един от съборите бай кирил я закъсал за пари и трябвало да продаде семейно злато за да изкара събора . До там ли я докара златопромивач номер едно на българия ? :laugh:
Следните потребители изказаха благодарности: Mila, Slavitoooo, kaveiros, FLORE

БАТСЗМ -- въпроси и отговори 21 Авг 2014 07:50 #22926

• emoxristov
  • emoxristov's Avatar
  • Офлайн
  • Блокиран
Kiril62 : Винаги съм казвал на скептиците че е много важно когато ходиш да търсиш нещо да знаеш къде и как да го търсиш.Това се отнася и за риболова,лова,събирането на минерали и другите хобита.Задължително ще направим сравнение между двата модела.От тия наводнения тази година на доста места местоживеенето на златото се е изветрило и оголило по близко до повърхността,затова и откъсва такива парчета самородки.Само за пример ще дам ,едно семейство което е от Панагюрище и станаха членове на БАТСЗМ ме помолиха за съвет къде да отидат да потърсят като новобранци с един улей.Посочих им един от многото притоци на р.Луда яна и бях забравил .След близо месец ми се обадиха щастливи и със хиляди благодарности направо си поръчаха Голд бъг.Бяха промили около 88 грама все едри златинки/може и късмет да е било и са намерили хубаво петно /.Обясних им кък да търсят с апарата и къде да ги търсят.Никога не съм крил информация и това което го знам го казвам на младите колеги така че хем да бъдат доволни хем да изпитват удоволствие от хобито.

Хората вадят по 400 грама на месец а вие се занимавате с глупости...... :laugh: Ловете легени тасове и корита и направо на реката. Ако нямате си купете апарати за самородно злато. Тия пичове от поредиците на Discovery Channel ряпа да ядат..... :laugh:
Следните потребители изказаха благодарности: Mila, Slavitoooo, kaveiros, Отона

БАТСЗМ -- въпроси и отговори 21 Авг 2014 08:00 #22927

• gyulterius
  • gyulterius's Avatar
  • Офлайн
  • Не е член на БНФМ
  • Получени благодарности 115
Преди време по-нашия район имаше такива златотърсачи на река Арда, по тогавашни сведения за месец пича е вадил 17-18 гр. злато, тез 88 гр. са си сериозен грамаж, а и страшна хамалогия, ако въобще е истина.

БАТСЗМ -- въпроси и отговори 21 Авг 2014 14:00 #22932

• miro1113
  • miro1113's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Просто човек
emoxristov писа:
Kiril62 : Винаги съм казвал на скептиците че е много важно когато ходиш да търсиш нещо да знаеш къде и как да го търсиш.Това се отнася и за риболова,лова,събирането на минерали и другите хобита.Задължително ще направим сравнение между двата модела.От тия наводнения тази година на доста места местоживеенето на златото се е изветрило и оголило по близко до повърхността,затова и откъсва такива парчета самородки.Само за пример ще дам ,едно семейство което е от Панагюрище и станаха членове на БАТСЗМ ме помолиха за съвет къде да отидат да потърсят като новобранци с един улей.Посочих им един от многото притоци на р.Луда яна и бях забравил .След близо месец ми се обадиха щастливи и със хиляди благодарности направо си поръчаха Голд бъг.Бяха промили около 88 грама все едри златинки/може и късмет да е било и са намерили хубаво петно /.Обясних им кък да търсят с апарата и къде да ги търсят.Никога не съм крил информация и това което го знам го казвам на младите колеги така че хем да бъдат доволни хем да изпитват удоволствие от хобито."

Да ама миналата година 2 дни приказки с Кирито и като му отидох на крака в Кърджали да се видим , беше много зает . secretemo
Ако човек изпусне $100 банкнота и злато за $10 , то за златото ще се наведе , с такъв хъс сякаш парите никога не са съществували !
Последна промяна: 21 Авг 2014 14:15 от Slavitoooo.
Следните потребители изказаха благодарности: Slavitoooo

БАТСЗМ -- въпроси и отговори 21 Авг 2014 18:35 #22942

• cat
  • cat's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 1881
Бях още при учредяването на БТСЗМ още тогава стана ясно че това е организация с търговска цел, затова така и не станах член някой от моите колеги станаха видяха че няма файда и се отказаха . Всеки събор прилича на панайр наред със сътезанията и наградите се мъчат да пробутат нещо я драга за 600лв от тенекия ( щот аз на това нещо ламарина немога да кажа ) я улей за 300 лв щот бил от неръждавейка е преди месец на приятел му згънаха улей от неръждавейка за 35 лв + стелки решетка и прагчета му излезе 60лв до 300 има още 240 . Та тая организация е направена с цел да се пробутват на нищо неразбиращи хора най различни неща . На г-н Колев стелката която я продава е хубава за улей но легените без да ми се сърди нестават . Преди няколко часа се върнах от реката заради инцидент нищо сериозно но трябваше да се прибера за 2 дена съм прехвърлил над 2м3 добива е 1,35 г работил съм на ръждива ивица върху подложката , но сигурно съм некадърник щот 80г за седмица никога не съм правил .
Последна промяна: 21 Авг 2014 18:38 от cat.
Следните потребители изказаха благодарности: kaveiros, miro1113

БАТСЗМ -- въпроси и отговори 21 Авг 2014 19:26 #22944

• emoxristov
  • emoxristov's Avatar
  • Офлайн
  • Блокиран
Колега Cat или драгата ти е калпава или инжектора ти е запушен че не вадиш такива количества...... ;) :laugh: Аз като гледам поредиците по Дискавъри златотърсачите работят с драги колкото училищен автобус и вадят седмично някакви грамажи не знам как аматьори с легени вадят по 80 грама. То за мощните апарати за самородно злато и драги от поцинкована ламарина е ясно на къде бият нещата , но лошото е че така се подлъгват колеги и си дават хората последните пари с надеждата да намерят нещо . Купуват се самородки и се редят по антени и корита с цел виждаш ли какви находки се вадят... :woohoo: Може това което пиша на много хора да не се хареса но според мен това е истината. Елементарно е да си зададете въпроса ако вадите такива количества бихте ли раздули на всички по колко вадите и къде ?
Следните потребители изказаха благодарности: kaveiros, mitko, cat, Nexus

БАТСЗМ -- въпроси и отговори 21 Авг 2014 20:35 #22945

• miro1113
  • miro1113's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Просто човек
Аз лично , късно се осъзнах , трябваше да се сетя още щом официалния форум на БАТСЗМ бе залят с теми за прекрасни драги , улеи , легени ,детектори и т.н. В същия форум има 77 регистрирани членове , ала догодина ще ме прощават . Стига съм давал пари за глупости . Тяхната наглост и арогантност е сравнима само с тази на българските политици , по голяма обида от тази не мога да кажа. Иначе хобито е хубаво , ама за хоби , да излезеш сред природата и да се откъснеш от ежедневието .
Следните потребители изказаха благодарности: mitko, cat

БАТСЗМ -- въпроси и отговори 21 Авг 2014 20:59 #22946

• Nexus
  • Nexus's Avatar
  • Офлайн
  • Не е член на БНФМ
  • Получени благодарности 413
Те така се рекламират и детектори за самородки. Чудя се обаче как ли ще им избият цената плюс разходите за търсене. Ако човека с драга е вадил по-малко от 20 грама злато на месец, то приходите няма да стигнат само за каране на джипки през баирите.
Следните потребители изказаха благодарности: kaveiros, valchan_gb, emoxristov

БАТСЗМ -- въпроси и отговори 22 Авг 2014 06:08 #22947

• comander
  • comander's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 4278
Във българия няма как да се печели от златарска деиност било то с детектор или пресевна инсталация, щото драги в българия няма малко терминологията трябва да се изучи. Само с земекопна техника минава номера ама там си трябва корав бати.инъче краи късния халколит злато има стига да се знае събитието за което са го оставили.
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за благото на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че...
Следните потребители изказаха благодарности: kaveiros, Nexus
Модератори: Slavitoooo, skita6t, djendaka, Ilia, yaponetsa, FLORE, hektor, dertlibey, admin

Контакти

Илия Илиев

Председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Ловеч 5500

Ул. Цар Освободител 33, ет. 2, ап. 3

Тел. 0898584502

Електронна поща: info@metaldetecting.bg

Иван Джендов

Заместник-председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Тел. 0887933802

Георги Георгиев

Адвокат