www.repatagold.com/viewtopic.php?f=93&t=73
ОТГОВОР!!!!
Мнениеот RepataGold » 28 Яну 2014 20:21
Преди да започна искам да упомена че след написване на темата ще я заключа и всякакви коментари в последствие четете във БАТСЗМ. Не задължавам никои да остане тука. Живеем във свободна страна всеки има право на мнение и право на избор!
Защо напуснах БАТСЗМ!!
Аз съм един от първите трима създали БАТСЗМ,и третия човек регистриран във сайта!
Преди да изложа становището си по въпроса ще задам няколко въпроса към Г-н Стаменов!!
1. Кои назначи управителния съвет на БАТСЗМ
2.Кои са във управителния съвет на ЗЛАТАРСКА ОРГАНИЗАЦИЯ?
3.Колко самородки има извадени Г-н Стаменов със металдетектор и кога след като е непрекъснато във форумите
Колко грама общо целия управителен съвет имат извадени на куп за 50 год?
Каква беше целта на сбирките?Събиране на членски внос?
Защо когато членовете на БАТСЗМ повдигнаха въпроса да заведем дело по един известен случаи спрямо член се потули въпроса?Всички знаят за случая!
Защо когато видяхте реакцията на членовете си спрямо колегата А.Колев не предприе мерки
Имам още куп въпроси на които знам отговора но нека за сега се ограничим само със тези
Отговорите ги знам перфектно
Сега ще премина към останалите въпроси и ще отговоря!
Форум
www.repatagold.com е частен форум,в частност Мои!! Такъв какъвто е и форум БГДРАГА.ком на А.Колев ,Какъвто е и БАТСЗМ в частност на Собственника му. Какъвто е и Империо и много други! Национален форум се прави по следния начин!!Колеги четете наистина е важно
Създава се отганизация-сдружение-асоциация-федерация!! Избира се зала,оповестява се във съответните кръгове събират се хора със общи интереси.Сядат на столовете във залата.След което се избира със общо гласуване УПРАВИТЕЛЕН СЪВЕТ чрез всеобщо гласуване.Назначава се ПредЦедател зам.ПредЦедател после членове на управителния съвет,и накрая Организацията създава ФОРУМ които е наистина на тази организация! След което този повсеобщо избран Управителен съвет започва да работи в името на интересите на хората избрали го.Има каса на тази отганизация и хората във тази каса полагат пари за членския си внос към нея.Разбира се друг не толкова широко разпостранен метод е Председателя да обикаля с торбичка да събира пари за членския внос! Въпрос на вкус е!
Защо напуснах асоциацията.Много хора питат и ще им отговоря!!!
Въпрос на лично виждане! Аз самият убеждавах хората че всичко е коректно,за което първо искам да се извиня! БАТСЗМ тръгна супер.Дадох всичко от себе си,и застанах срещу хора които ми бяха приятели защото вярвах в някакви идеи. Малко преди да тръгна за Перу,започна всичко.Много от нещата се промениха и не бяха същите.Няма да изпадам в подробности само ще заявя че разчитах на БАТСЗМ до момента на завръщането ми.Които трябва знае случката.В последствие чух че ме били изгонили от Перу,че съм избягал и какви ли не слухове раздухвани от........
След завръщането ми заварих следната картинка!! Хората които най много плюха по скаипа и тел:лицето Андреи Колев,плътно до него! Заварих някакви реклами груби?Някакво МАЗАЛО. На въпроса ми по телефона към Г-н Стаменов,"защо стелката е пластмасова"Защо не попитахте" Отговора няма да коментирам.Казах му че хората не одобряват присъствието на колегата А.Колев,отговора беше "Какво да направя аз" Причината да напусна БАТСЗМ е че държа на себе си първо! После на името си! И трето на репутацията! Искам да работя но не НА ВСЯКА ЦЕНА!
Форума го направих с цел да няма тук елементи които да подвеждат колегите.Да не защитавам чузди интереси а само Моите,които са обединение но истинско.Осветление на хората и заедно да вървим напред и НАГОРЕ не назад и надоло.Днес аз ще помогна на вас Утре вие на мене.Нямам нужда от реклама на съораженията си всеки знае как работят в БГ а работят така защото не ги правя на компютъра!Правя ги в реката и не копирам от Бай Джон а изхождам от знания! Не съм ги качил тук по 2 причини! Първата е че правим специализиран сайт и ще ги поместя там.И втората е че аз не се срамувам от това и не се самоопределям като Търговец.На много от вас съм направил драги и улеи на производственни цени и доста могат да го потвърдят! Нямам злоба и нямам Завист към никои! За да имам ЗАВИСТ то трябва този някои да ме превъзхожда а лицата които го твърдят не виждам във какво ме превъзхождат!??Надали има човек във БГ които да ми е звъннал и да съм върнал или да съм му измучал в телефона"НЕЗНАМ" Надали има човек които да не е научил нещо от мене??Ако има такъв мисля че са единици !
Мисля да приключа със писането.Ще заключа темата да няма коментари! Форума е отключен свободен и всеки има право да го напусне по всяко едно време когато пожелае! Всички могат да пишат свободно и да споделят опит и практика!Всеки които иска може да става член където си иска! Аз имам намерение да продължа в същия дух със верига клипове във които нагледно ще обесня всичко което вълнува всеки един от вас!
Просто аз съм задраскал БАТСЗМ и продължавам напред Сам с подкрепата на много колеги вече доста напред с материала!!
Усех на всички и ...НАПРЕД И НАГОРЕ........
РЕПАТА!
0896 844 003 0884 297 487
Аватар
RepataGold