Здравейте! Ето малко информация за събора

Поздрави!
" Repata:
Колеги, вчера бяхме в Казанлък със Данте!
Обходихме целия район и огледахме!
Започвам поред на събитията да обяснявам!!
Къде ще бъде Събора

Събора ще бъде на старото място.
Защо?
Горе зад комплекс Артемида поляната се подържа и коси! При обход долу до Тунджа установихме много хубави поляни но без сянка! НЯМА НИКЪДЕ СЯНКА!!
Носете чадъри,шатри,и.т.н
Поляната до реката след месец ще е с трева до Главата.Да не говорим че доста колеги ще са с леки коли,а има големи дупки по пътя!Черен чакалиран път с дупки!
След като няма сянка,единственото предимство ще е че сме до ряката.Но от Артемида до реката са 800 метра.От Артемида до плажа 50 метра.От артемида до заведенията-20 метра.Вода има до Артемида за пиене! Долу до реката няма чешми!
Ще има колеги със семейства,малки деца,няма как да ги вкараме в този пущинак! Трябва косене,обезпаразитяване на поляните,и.т.н!
Нека бъдем обективни,и не бъдем Егоисти! Нека се съобразим със всички! Така или иначе сянка има само горе и питейна вода!
Относно цените за нощувките!!
Комплекс "Артемида"
Луксозни вили:
1-135 лв на вечер!
2-ма- 150 лв на вечер
3 175лв на вечер
4-ма 190 лв на вече
5-има- 210 лв на вечер!
Деца о 0-7 год безплатно
о 7 до 12г 15 лв на вечер
След всяка трета нощувка 10% отстъпка!
Телефони за резервация:
0895 779090 0895 772855 0894 412003
Хотел ресторант Златна котва!
Нощувки:
Най евтиното е 40 лв двойна стая за вечер.
тел:043164818 0885434547
Бунгалата:
Шефа го нямаше и не можахме да вземем оферта.20 ле в нощувка в бунгало за двама,това е което разбрахме от персонала там!
Комплекс "Лазур"
Двойна стая-40 лв
и цените тръгват на горе...45 50-55-60...
Всеки сам си преценя къде за колко!!Знам че ще има и недоволни!! "Ама защо Там,Ама защо не там"
Защото така решихме! Това е!
Присъствието на всеки е доброволно.На никой не сме сложили вилата на врата,и насилствено да го караме там!! Който има желание ...,който не му харесва...Жив и здрав,и успех!! Ако някой мисли че може да се справи по добре,бърка в джоба дава 150 лв,отива за два дена, избира място,урежда резервации всичко, ставам паля и отивам! Не ми дреме къде ще съм.
Аз лично отивам да се видя с хората който уважавам по една или друга причина! Да се запозная с нови хора,да помогна на колеги със Мозък и евентуално да покажа нови неща!! Всеки желаещ е добре дошъл! Гюзмето ще е на ниво със сигурност

)
П.С
Евентуално може да се промени мястото само с 30 метра,в горичката(очертано в зелено на снимката)Зад хотел Лазур! .На снимките пише: Събор МОСКВИЧ.Само и единствено в тази горичка има Сянка.Това за палаткаджийте!! За останалите легловата база в региона! "