Регистрираните потребители имат достъп до пълната база на форума като виждат всички теми и публикации.
Регистрация във форума се допуска единствено за членове на БНФМ.

За членство в БНФМ - натиснете тук 
За регистрация във форума - натиснете тук

Добре дошли, Гост
Username: Парола: Запомни ме
  • Страница:
  • 1
  • 2

ТЕМА: Пак сме Номер едно!!!

Пак сме Номер едно!!! 21 Ян 2018 16:58 #64424

• lefter
  • lefter's Avatar
  • Офлайн
  • Блокиран
  • Получени благодарности 1439
В един слънчев и топъл ноемврийски ден,по време на хънтинг излет по реки и дерета,група от членове и поддръжници на Бургашкия клуб на БНФМ, попаднаха на забележителен улов.
Самородка/кварц и злато,с внушителното тегло от 358грама,съдържание на метал над 60%,и чистота на злато 20-21 карата?!?
Това за пореден път доказа,че БНФМ ,със своите членове и симпатизанти ,е водещата организация в РБългария във всички аспекти и форми на металдетектинга!
Ний сме Номер едно!!!
Не е лошо ,членове и други подлъгани,като например от търговската фирма БАТСЗМ ООД,ако имат интерес от търсене на самородки с МД,да се обърнат за консултации към нас.Разполагаме с доказани специалисти ,които срещу скромен хонорар,биха разкрили некои тайни на успеха при търсене на самородки с МД.А за търсене с легени,улеи и драги,да търсят хората около Репатаголд(пак от Бургас),за ценни съвети относно промиването на злато!
Успех на всички голд-търсачи!!!

Снимки: лично от автора
Последна промяна: 21 Ян 2018 16:59 от lefter.
Администраторите са забранили публикуването за гости.
Следните потребители изказаха благодарности: Mila, Slavitoooo, zempar, djendaka, yaponetsa, kaveiros, bobo, FLORE, miro1113, cat Виж още благодарили

Пак сме Номер едно!!! 21 Ян 2018 17:39 #64426

• FLORE
  • FLORE's Avatar
  • Офлайн
  • Не е член на БНФМ
  • Получени благодарности 5022
Браво... ;)
На времето едно гадже ми казваше "първите винаги си остават първи" . ;) Някои хора скубят по 10 грама на ден със секретни детектори , други направо изкачат с буци... :) Жалко е само за групичката онанисти от БАТСЕЗАМ , че сега бая лев ще трябва да изстръскат да купят нещо подобно от нета и да почнат да се хвалят, че са го изкарали... ;) Честито за находката още веднъж и доказаха ме , че БНФМ е първенец във всяко едно отношение. ;)
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА ФЕДЕРАЦИЯТА ПО МЕТАЛДЕТЕКТИНГ

Бранейки се срещу евреина, аз се боря за делото на бога.
Това, което не е добра раса на този свят е плява.
Следните потребители изказаха благодарности: Slavitoooo, djendaka, bobo, cat, Radislav, rublata

Пак сме Номер едно!!! 21 Ян 2018 19:13 #64431

• Slavitoooo
  • Slavitoooo's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 14435
Браво ! Голяма буца !
Следните потребители изказаха благодарности: FLORE

Пак сме Номер едно!!! 21 Ян 2018 22:10 #64445

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
  • Не е член на БНФМ
  • Получени благодарности 6810
Slavitoooo писа:
Браво ! Голяма буца !
Гледаш ли какво правят колегите по Бургаско пък ти ми биеш път до Австралия , идвай тука няма празно :lol:
Следните потребители изказаха благодарности: bobo, FLORE, Radislav

Пак сме Номер едно!!! 21 Ян 2018 22:15 #64446

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
  • Не е член на БНФМ
  • Получени благодарности 6810
lefter писа:
В един слънчев и топъл ноемврийски ден,по време на хънтинг излет по реки и дерета,група от членове и поддръжници на Бургашкия клуб на БНФМ, попаднаха на забележителен улов.
Самородка/кварц и злато,с внушителното тегло от 358грама,съдържание на метал над 60%,и чистота на злато 20-21 карата?!?
Това за пореден път доказа,че БНФМ ,със своите членове и симпатизанти ,е водещата организация в РБългария във всички аспекти и форми на металдетектинга!
Ний сме Номер едно!!!
Не е лошо ,членове и други подлъгани,като например от търговската фирма БАТСЗМ ООД,ако имат интерес от търсене на самородки с МД,да се обърнат за консултации към нас.Разполагаме с доказани специалисти ,които срещу скромен хонорар,биха разкрили некои тайни на успеха при търсене на самородки с МД.А за търсене с легени,улеи и драги,да търсят хората около Репатаголд(пак от Бургас),за ценни съвети относно промиването на злато!

Ми освен честито мога да ви пожелая още много такива находки , гордея се че логото на бургаския клуб стои на снимката . Между друогто аз не на празно съм си поръчал голд детектор само остава да видим кога ще ме водите :lol:
Следните потребители изказаха благодарности: FLORE, cat

Пак сме Номер едно!!! 21 Ян 2018 22:16 #64447

• zempar
  • zempar's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 2436
Браво за хубавата буца.
Ехх, на мен ми трябва по една такава седмично и има - няма за 5-6 години ще се оправя :) .
Следните потребители изказаха благодарности: djendaka, bobo, FLORE, cat

Пак сме Номер едно!!! 21 Ян 2018 22:18 #64448

• FLORE
  • FLORE's Avatar
  • Офлайн
  • Не е член на БНФМ
  • Получени благодарности 5022
Като ви казвам аз, че на всякъде хляба е нарязан, само в Бургас е нацепен , не ми вярвате. ;)

Бранейки се срещу евреина, аз се боря за делото на бога.
Това, което не е добра раса на този свят е плява.
Следните потребители изказаха благодарности: djendaka, bobo

Пак сме Номер едно!!! 21 Ян 2018 23:42 #64451

• bobo
  • bobo's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 6403
lefter писа:
Ний сме Номер едно!!!

Вай,да не найдахте мойта долчина?!? :dry: :)
Следните потребители изказаха благодарности: djendaka, FLORE, lefter

Пак сме Номер едно!!! 22 Ян 2018 08:28 #64455

• dertlibey
  • dertlibey's Avatar
  • Офлайн
  • Не е член на БНФМ
  • Получени благодарности 1726
lefter писа:
Ний сме Номер едно!!!

Браво!Хубаво начало за 2018.
Хънтинг среща 07-08 Маѝ 2016 с.Ясеново-Бургас
Следните потребители изказаха благодарности: Slavitoooo, bobo, FLORE

Пак сме Номер едно!!! 22 Ян 2018 12:45 #64462

• bobo
  • bobo's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 6403
dertlibey писа:
lefter писа:
Ний сме Номер едно!!!
Успех на всички голд-търсачи

Браво!Хубаво начало за 2018.
Хубаво ,хубаво,ма ся, кат ми запалиха гащите,кой ше обяснява на жената ,че наистина съм по реки и долчини,ми не някъде другаде....?!?!? :woohoo:
Последна промяна: 22 Ян 2018 12:46 от bobo.
Следните потребители изказаха благодарности: Slavitoooo, djendaka, FLORE

Пак сме Номер едно!!! 22 Ян 2018 12:46 #64463

• Slavitoooo
  • Slavitoooo's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 14435
Слагай главата в торбата !
Следните потребители изказаха благодарности: djendaka, bobo, FLORE

Пак сме Номер едно!!! 22 Ян 2018 15:02 #64491

• zempar
  • zempar's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 2436
bobo писа:
Хубаво ,хубаво,ма ся, кат ми запалиха гащите,кой ше обяснява на жената ,че наистина съм по реки и долчини,ми не някъде другаде....?!?!? :woohoo:
Ти намирай такива буци, пък после жени с благ характер колкото щеш :) .
Следните потребители изказаха благодарности: djendaka, bobo, FLORE

Пак сме Номер едно!!! 22 Ян 2018 15:04 #64492

• mitko
  • mitko's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ
  • Получени благодарности 6691
Взривиха златарско ателие в Бургас
Мощен взрив потроши златарско ателие в центъра на Бургас.
По данни на МВР, бомбата избухнала около 03:30 ч., тази сутрин. Не се съобщава за пострадали хора.
dariknews.bg/regioni/burgas/vzriviha-zla...urgas-snimki-2073830

Ми то с толкова хвалба, конкуренцията веднага се задейства. ;) :ohmy: :( Не им издържаха нервите.
СТАНИ ЧЛЕН НА БНФМ. ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА

Измяната на престъпния режим е патриотизъм, а патриотизмът по отношение на престъпна държава - това е измяна!
Последна промяна: 22 Ян 2018 16:22 от mitko.
Следните потребители изказаха благодарности: djendaka, yaponetsa, bobo, FLORE

Пак сме Номер едно!!! 22 Ян 2018 16:06 #64503

• rublata
  • rublata's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 6058
Slavitoooo писа:
Браво ! Голяма буца !
....а па ти ми одиш чак у Афстралийско,бря и тукай Аустралия ,...брей браво на откриватела... beer3
Следните потребители изказаха благодарности: djendaka, FLORE

Пак сме Номер едно!!! 22 Ян 2018 19:48 #64525

• Mila
  • Mila's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 3212
Браво за находката! gold-nugget gold-nugget gold-nugget
Обаче имам леки съмнения относно процентите на злато в буцата и се сетих, че БАТКуРЧО от БАТСеЗаМ се хвалеше, че има някаква апаратура за установяване и определяне на самородки и метеорити. Какво ще кажете да му изпратим камъка да му направи ренгено-флуристентен анализ? :woohoo:
Следните потребители изказаха благодарности: comander, djendaka, FLORE, miro1113, cat
  • Страница:
  • 1
  • 2
Модератори: Slavitoooo, skita6t, Ilia, yaponetsa, hektor, admin

Контакти

Илия Илиев

Председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Ловеч 5500

Ул. Цар Освободител 33, ет. 2, ап. 3

Тел. 0898584502

Електронна поща: info@metaldetecting.bg

Иван Джендов