Регистрираните потребители имат достъп до пълната база на форума като виждат всички теми и публикации.
Регистрация във форума се допуска единствено за членове на БНФМ.

За членство в БНФМ - натиснете тук 
За регистрация във форума - натиснете тук

Добре дошли, Гост
Username: Парола: Запомни ме

ТЕМА: Леле,мале...

Леле,мале... 23 Дек 2019 20:00 #86886

• sitalk
  • sitalk's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 492
Леле,мале...Кирчо е голям.. :) mdet
www.marica.bg/samo-v-marica/intervyuta/z...iVa5jlqtjs40N-36yn28
Администраторите са забранили публикуването за гости.
Следните потребители изказаха благодарности: Slavitoooo, djendaka, yaponetsa, asparuh, solid, miro1113, rublata

Леле,мале... 23 Дек 2019 21:41 #86887

• comander
  • comander's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 4278
sitalk писа:
Леле,мале...Кирчо е голям.. :) mdet
www.marica.bg/samo-v-marica/intervyuta/z...iVa5jlqtjs40N-36yn28
Значи има една поговорка ,сто луди не могат да подлудят един човек,но един луд може да подлоди сто. Еи това наблюдавам аз хора които ходят там на някви събори,тотално са объркали влака.
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за благото на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че...
Следните потребители изказаха благодарности: Slavitoooo, djendaka, sitalk, yaponetsa, vezir, dertlibey, asparuh, solid, miro1113, Radislav Виж още благодарили

Леле,мале... 24 Дек 2019 16:58 #86891

• rublata
  • rublata's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 6056
Леле мале я,...злато ,смарагди и рубини,метеори и метеорити,..то било лесно бе ,а аз 100 машини смених и нищо,само разни пъндзъръци намирам и те отидоха у музея,....кат ша взема една драга и бой,бой :cheer: ,....злато злато coins ,само не знам велможата Джендаков дали ша мъ пусне beer3 beer3 beer3
Следните потребители изказаха благодарности: Slavitoooo, djendaka, vezir, mitko, Radislav

Леле,мале... 26 Дек 2019 20:29 #86924

• miro1113
  • miro1113's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Просто човек
  • Получени благодарности 3864
Те тия глупости ги лаят от 2012 година. Сега намериха и медии жадни за сензации. Ама що гупаци ще изгорят още заради това. В OLX е пълно с апарати за самородно злато, продават се от измамени пишман златотърсачи.
Ако човек изпусне $100 банкнота и злато за $10 , то за златото ще се наведе , с такъв хъс сякаш парите никога не са съществували !
Следните потребители изказаха благодарности: Slavitoooo, djendaka, vezir, Radislav, rublata

Леле,мале... 27 Дек 2019 19:04 #86936

• Slavitoooo
  • Slavitoooo's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 14390
До там е стигнала работата ,че скоро един ми звъни уж колега пък почна
да ме разпитва за метеорити вика ми ти като си в къща събираш ли ги от улуците демек падат на покрива и дъжда ги измива долу по улуците ..
направо щях да падна ,пък на това отгоре ми рече че имало някой дето били доста скъпи .
Следните потребители изказаха благодарности: djendaka, vezir, miro1113, Radislav

Леле,мале... 27 Дек 2019 23:19 #86938

• miro1113
  • miro1113's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Просто човек
  • Получени благодарности 3864
Питал те е защото от БАТСЕЗАМ бяха лансирали едно клипче как един събира камъчета от покрива и твърди, че са метеорити. Демек камъче на покрива няма как да е оикновено земно, значи метеорит ще е.
Ако човек изпусне $100 банкнота и злато за $10 , то за златото ще се наведе , с такъв хъс сякаш парите никога не са съществували !
Следните потребители изказаха благодарности: Slavitoooo, djendaka, vezir, Radislav

Леле,мале... 28 Дек 2019 00:04 #86939

• comander
  • comander's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
Друга поговорка;Луд умора няма ...има ли клип на търговците където не се чува Кирча с мегафона ?
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за благото на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че...
Следните потребители изказаха благодарности: miro1113

Леле,мале... 28 Дек 2019 00:05 #86940

• comander
  • comander's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
Slavitoooo писа:
До там е стигнала работата ,че скоро един ми звъни уж колега пък почна
да ме разпитва за метеорити вика ми ти като си в къща събираш ли ги от улуците демек падат на покрива и дъжда ги измива долу по улуците ..
направо щях да падна ,пък на това отгоре ми рече че имало някой дето били доста скъпи .
Слави ,това ме навежда на мисълта че светли ще почне да продава строителни матрияли и може би спецялни керемиди които улавят .
Следните потребители изказаха благодарности: djendaka, vezir, bobo, miro1113, Radislav

Леле,мале... 09 Фев 2020 16:48 #88395

• Slavitoooo
  • Slavitoooo's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 14390
Кво става с тия златарски форуми ? Врътнах едни кръгче из най-известните ами то пълно мъртвило
златото ли свърши или са го ударили на метеорити сега ?!
Последна промяна: 09 Фев 2020 16:48 от Slavitoooo.
Модератори: Slavitoooo, skita6t, djendaka, Ilia, yaponetsa, FLORE, hektor, dertlibey, admin

Контакти

Илия Илиев

Председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Ловеч 5500

Ул. Цар Освободител 33, ет. 2, ап. 3

Тел. 0898584502

Електронна поща: info@metaldetecting.bg

Иван Джендов

Заместник-председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Тел. 0887933802

Георги Георгиев

Адвокат