Регистрираните потребители имат достъп до пълната база на форума като виждат всички теми и публикации.
Регистрация във форума се допуска единствено за членове на БНФМ.

За членство в БНФМ - натиснете тук 
За регистрация във форума - натиснете тук

Добре дошли, Гост
Username: Парола: Запомни ме
  • Страница:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ТЕМА: Металдетектинг събор на морето Крайморие 6-8 септември

Металдетектинг събор на морето Крайморие 6-8 септември 05 Юни 2013 16:05 #12498

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Председател на БНФМ регионален клуб Бургас, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 6758
Здравейте колеги ! Бургаския клуб по металдетектинг отново ви кани на събор на морето , мястото ще е същото като миналата година което значи , че ще използваме базата на къмпинг Крайморие .Днес разговарях със собственика и той ми обеща че базата ще ни бъде предоставена за ползване още от началото на септември за всички желаещи които искат да дойдат по рано на морето и да си направят една почивка . Все още не съм ходил да се срещна лично и да доуточним условията и няма да обявявам цени за нощувките но от това което говорихме разбрах че условията ще са същите което ме навежда на мисълта че и цените ще са същите , но като имам потвърждение на 100% ще ви информирам . И с две думи да обобщя , приготвяйте си банските и септември на море в Крайморие . .

Последна промяна: 05 Юни 2013 16:10 от Slavitoooo.
Администраторите са забранили публикуването за гости.
Следните потребители изказаха благодарности: Slavitoooo, свещ.Димитър, grafa12, Fastext

Металдетектинг събор на морето Крайморие 6-8 септември 05 Юни 2013 17:37 #12501

• Hector metaldetector
  • Hector metaldetector's Avatar
браво! евала ;)

Металдетектинг събор на морето Крайморие 6-8 септември 05 Юни 2013 17:41 #12502

• Pandora
  • Pandora's Avatar
  • Офлайн
  • Не е член на БНФМ
  • Получени благодарности 33
Браво че се сетихте и за тези които са край морето и Ловеч ни идваше далеч. Ще уважим събитието непременно.
Следните потребители изказаха благодарности: Slavitoooo

Металдетектинг събор на морето Крайморие 6-8 септември 05 Юни 2013 18:12 #12503

• свещ.Димитър
  • свещ.Димитър's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 291
БРАВО!!!......... АКО Е РЕКЪЛ БОГ ЩЕ СМЕ ТАМ ПОНЕ СЕДМИЦА :)
Божията благодат,мир и любов да е винаги с всички нас с пожелание за здраве, късмет,успехи,дълголетие и благоданствие! Амин!

Металдетектинг събор на морето Крайморие 6-8 септември 06 Юни 2013 17:22 #12509

• Радо ВТ
  • Радо ВТ's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 374
Ми то е ясно че ще дойдат стотина апарата. Както е ясно че ръководството ще покани и тел СКАТ. Ясно е че последните ще откажат. Ами си мисля дали ние да не отидем пред офиса им с разпънати апарати и да ги поканим да дойдат с нас на плажа и в реално време да отчетат колко телефона колко часовника и колко загубени пари ще намерим. Ако те не могат да направят репортаж ще го направим ние пък да видим кой кого.Извинете ме но не ми излиза от главата един техен репортаж от преди година с наш колега когото не познавам.

Металдетектинг събор на морето Крайморие 6-8 септември 06 Юни 2013 17:49 #12510

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Председател на БНФМ регионален клуб Бургас, Модератор в уебсайта на БНФМ
Muncho писа:
. Както е ясно че ръководството ще покани и тел СКАТ. Ясно е че последните ще откажат. Ами си мисля дали ние да не отидем пред офиса им с разпънати апарати и да ги поканим да дойдат с нас на плажа .
Колега въпросната телевизия няма да и казвам името то не може да се изрича от простолюдието сме я канили не веднъж и пак ще я поканим ама няма да дойдат те са много над тези неща да отразят едно събитие като нашето , виж ако има някаква сензация да им кажем че примерно се вихри проституция нелегален трафик на антики и продажба на наркотици ще са там цялата фирма че ще си привикат репортерите от другите градове , така че според мен не е нужно да ги тормозим да ги каним , те един ден като узреят като телевизия и премахнат предрасъдъците си сами ще не потърсят
Следните потребители изказаха благодарности: Slavitoooo, nasko75

Металдетектинг събор на морето Крайморие 6-8 септември 06 Юни 2013 20:07 #12513

• nasko75
  • nasko75's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 181
djendaka писа:
Muncho писа:
. Както е ясно че ръководството ще покани и тел СКАТ. Ясно е че последните ще откажат. Ами си мисля дали ние да не отидем пред офиса им с разпънати апарати и да ги поканим да дойдат с нас на плажа .
Колега въпросната телевизия няма да и казвам името то не може да се изрича от простолюдието сме я канили не веднъж и пак ще я поканим ама няма да дойдат те са много над тези неща да отразят едно събитие като нашето , виж ако има някаква сензация да им кажем че примерно се вихри проституция нелегален трафик на антики и продажба на наркотици ще са там цялата фирма че ще си привикат репортерите от другите градове , така че според мен не е нужно да ги тормозим да ги каним , те един ден като узреят като телевизия и премахнат предрасъдъците си сами ще не потърсят
Не просто може да пуснете мухата на СКАТ че Ахмед Доган или някои друг от лидерите ДПС ще присъства на сбирката и ще са там преди нас B)
или да вземем да поканим Бившият културен министър Вежди Рашидов той поне е готин но може пък да не им е интересен вече ;)
Просто това не е телевизия а някакви смешници/клоуни/ не знам как има такива хора които я гледат тая БОЗА изобщо
преди години добре ги бяха спрели ама :evil:
Последна промяна: 06 Юни 2013 20:55 от nasko75.

Металдетектинг събор на морето Крайморие 6-8 септември 23 Юли 2013 18:57 #13157

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
Здравейте колеги , тъй като остават по малко от месец и половина до събора ни и днес ходих до къмпинга за да се срещна със собственика за да уточним нещата , срещата мина супер базата ни е предоставена :laugh: . Въпреки че официално събора ще е на 6 / 7 и 8 септември базата може да използваме още от 1 тъй като много колеги искат да дойдат по рано със семействата си и да си направят една почивка . Условията са същите като миналогодишните за тези които не са присъствали искам да кажа че нощувката на човек за нас ще е 10 лв. като това важи за бунгалата и стаите в хотела а за виличките цената на вила ще е 50 лв. като също излиза по 10лв на човек но там условието е да се наеме цялата така че който желае може да се групира и да си вземе една виличка . Аз ще съм през повечето време там за да настанявам гостите но ако случайно се случи да ме няма ще казвате че сте за събора на рецепцията за да не ви таксуват нощувките на друга цена ,принципно Крайморие е на 4-5 минути пеша от къмпинга има хранителни магазини с нормални цени отделно и заведението на къмпинга ще работи там също цените и кухнята са добри . За повече информация и евентуални резервации може да ми се обаждате на телефоните които съм оставил тъй като сега ми е малко натоварено и понякога може с дни да не вляза във форума
Следните потребители изказаха благодарности: Mila, Slavitoooo, skita6t, свещ.Димитър, mitko, Fastext

Металдетектинг събор на морето Крайморие 6-8 септември 24 Юли 2013 07:05 #13161

• Fastext
  • Fastext's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 1260
браво Ванка,ще се постараем да дойдем ;)
Някой мърши трябва просто да се смажат! Някой истини трябва просто да се кажат,аз не съм добър, не съм велик, не съм безгрешен,но не съм боклук и неща да бъда...

Металдетектинг събор на морето Крайморие 6-8 септември 18 Авг 2013 17:38 #13618

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
Тъй като времето напредна и интереса се засилва днес ходих да направя и малко снимки на стаите в хотела както обещах

Последна промяна: 18 Авг 2013 17:46 от Slavitoooo.
Следните потребители изказаха благодарности: свещ.Димитър

Металдетектинг събор на морето Крайморие 6-8 септември 19 Авг 2013 14:51 #13621

• LeoS
  • LeoS's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 32
Как може да се направи резервация?
Който, търси ... намира.

Металдетектинг събор на морето Крайморие 6-8 септември 19 Авг 2013 15:42 #13623

• FLORE
  • FLORE's Avatar
  • Офлайн
  • Член на БНФМ и модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 5022
Ванка браво :)
Обаче дай малко инфо за програмата на събора ;)
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА ФЕДЕРАЦИЯТА ПО МЕТАЛДЕТЕКТИНГ

Бранейки се срещу евреина, аз се боря за делото на бога.
Това, което не е добра раса на този свят е плява.

Металдетектинг събор на морето Крайморие 6-8 септември 20 Авг 2013 14:30 #13632

• Slavitoooo
  • Slavitoooo's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 14404
kaveiros писа:

:laugh:
Ще го дигна с около метър, да не закача, като пресичам деретата
Slavitoooo писа:
Ааааааааа докторе страхотен дзвер ! Да ти е на късмет !Що не снима и двете аудита , че да видя кое да докараш на събора да му разстрия кокалите ! И другото ли е такъв цвят ?
kaveiros писа:
Ами опитах се да пъхна стхикса и гпхикса в задния багажник и не стана и затова мислих, мислих и взех по едно, за гпхикса и стхикса

Лощото е че сега и двете трябва да ги дигам с по метър
Slavitoooo писа:
Чекай чекай че немойм да стоплим
бах те наистина са две и сега кво си щял да правиш ? Във всяко ауди ще слагаш по един
Minelab СТХ- 3030 и по един Minelab GPX 5000 правилно ли разбрах ?
Чекай чекай доктори май се досещам морето било бурно не си могъл да търкаш това
не си могъл онова пък накрая си си тръгнал с 2 аудита и всяко ще го оборудваш с по един СТХ и по един GPX 5000
Докторе май си уловил Златната рибка .. а :laugh: ?

kaveiros писа:
Не бе Слави, решението го взех преди да ме ударят вълните в главата, Първо взех едно ауди и опитах се да пъхна заедно ГПХа и СТХа в багажника и не стана, ..не се побират. Затова реших да взема още едно ауди, та станаха две. Едно ауди да возя ГПХа и друго ауди, да возя СТХа!
Разбра ли ме сега?

Разбрах !
Е с кое от двете ще дойдеш на Събора демек кое ще пробвам ?

Металдетектинг събор на морето Крайморие 6-8 септември 20 Авг 2013 14:53 #13637

• kaveiros
  • kaveiros's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Лош и дебел
  • Получени благодарности 12817
По този въпрос още не съм се замислял, по принцип искам да взема гпха и стха, ма се оказа че не мога да карам двете аудита едновременно, ..опитах се няколко пъти и не става, ..ще търся вариант.. Може би ще се клонирам тия дни..
Последна промяна: 20 Авг 2013 14:56 от kaveiros.

Металдетектинг събор на морето Крайморие 6-8 септември 20 Авг 2013 16:56 #13640

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
Относно резервацията може да се направи на телефона на рецепцията в хотела на телефон 056 89 0095 или на моя телефон 0887 93 38 02 . Като правите резевация или като отидете там и мен ме няма казвайте че сте за събора защото цените за стаите са уговорени за нас да не ви таксуват по скъпо . За програмата ще е волна :laugh: майтапа на страна , откриването на събора ще е в петък в 12.00 след това ще запазим традицията Отец Димитър да направи водосвет от 13.30 до 18 .00 тестове в тежки почви и детектинг и презентация на детектори . Събота отново детектинг и презентация на детектори , обмислям и някакво състезание но за момента никой не е изявил желани да спонсорира и да дари награди за това още е рано да обявявам нещо с наближаване на датата ще ви напиша пълната програма . Искам да призова повече производители на детектори да прадставят апаратите тъй като много малко са обявили че ще участват в събора а на всички особено от нашия регион ще им е интересно да видят нещо което да работи сносно и съответно да сменят старите си сопички :)
Следните потребители изказаха благодарности: Fastext
  • Страница:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Модератори: yaponetsa, Ilia, djendaka, Slavitoooo, skita6t, FLORE, hektor, dertlibey, admin

Контакти

Илия Илиев

Председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Ловеч 5500

Ул. Цар Освободител 33, ет. 2, ап. 3

Тел. 0898584502

Електронна поща: info@metaldetecting.bg

Иван Джендов

Заместник-председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Тел. 0887933802

Георги Георгиев

Адвокат