Регистрираните потребители имат достъп до пълната база на форума като виждат всички теми и публикации.
Регистрация във форума се допуска единствено за членове на БНФМ.

За членство в БНФМ - натиснете тук 
За регистрация във форума - натиснете тук

Добре дошли, Гост
Username: Парола: Запомни ме

ТЕМА: Хънтинг Крайморие 1-3 юли

Хънтинг Крайморие 1-3 юли 18 Юни 2016 21:44 #42745

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Председател на БНФМ регионален клуб Бургас, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 6758
Организирам тази среща така мигновено , защото опасен престъпник се е появил по южното черноморие и унищожава всички плажовете на юг от Бургас .Виновника е известен на всички , човека унищожил плажния металдетектинг , самия той

Събирам всички сили да противодействаме на този човек и колегите да практикуват плажен детектинг както доброто старо време , всички трябва да са тежко въоръжени с детектори , пинпойтери но не от на Емо Христов , бански , плажно масло и по няколко галона бира , мидите са от Бати Женко аз пък ще видя друго какво ще отпусне морето :lol: . Наблегнах на бирата защото това е единствения начин да спрем това зло , докато чашата му е пълна няма и да помирише детектор и ще имаме достатъчно време да ошетаме плажовете :)
Последна промяна: 18 Юни 2016 22:00 от djendaka.
Администраторите са забранили публикуването за гости.
Следните потребители изказаха благодарности: skita6t, yaponetsa, vezir, kaveiros, свещ.Димитър, FLORE, miro1113, cat, rublata, Djenko

Хънтинг Крайморие 1-3 юли 18 Юни 2016 21:46 #42746

• FLORE
  • FLORE's Avatar
  • Офлайн
  • Член на БНФМ и модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 5022
Ясна е работата ще го трепем този натрапник, как ме е яд вчера на крака ми дойде и пак го изпуснах... :lol:
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА ФЕДЕРАЦИЯТА ПО МЕТАЛДЕТЕКТИНГ

Бранейки се срещу евреина, аз се боря за делото на бога.
Това, което не е добра раса на този свят е плява.
Следните потребители изказаха благодарности: djendaka, yaponetsa, vezir, kaveiros, cat, Djenko

Хънтинг Крайморие 1-3 юли 18 Юни 2016 21:51 #42747

• comander
  • comander's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 4278
Между другото ,няма да знаете но ще ви кажа.Значи кютека в Слънчев Бряг е станал заради плажната ивица и по скоро тази която пуска повече стинки.Минава Японеца гледа някви търкат и нещо му измутряли ,а тои веднага на Митьо звъни и мача се заформил ;)
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за благото на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че...
Последна промяна: 18 Юни 2016 21:54 от djendaka.
Следните потребители изказаха благодарности: djendaka, vezir, kaveiros, FLORE, cat, Djenko

Хънтинг Крайморие 1-3 юли 18 Юни 2016 22:03 #42749

• skita6t
  • skita6t's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Председател на Регионален клуб Видин, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 2565
comander писа:
Между другото ,няма да знаете но ще ви кажа.Значи кютека в Слънчев Бряг е станал заради плажната ивица и по скоро тази която пуска повече стинки.Минава Японеца гледа някви търкат и нещо му измутряли ,а тои веднага на Митьо звъни и мача се заформил ;)
Бре този Японец нямa ли кои дa озaпти нaи нaкрaя
Следните потребители изказаха благодарности: djendaka, yaponetsa, vezir, FLORE, Djenko

Хънтинг Крайморие 1-3 юли 18 Юни 2016 22:04 #42751

• FLORE
  • FLORE's Avatar
  • Офлайн
comander писа:

Мисля че си прав, защото след като разбрах че този индивид е тук сложих мрежа с бодлива тел да не може да премине и днес ме посети черен джип с доста едри момчета и ми махнаха оградата, аз разбира се се скрих че можеше и да ме бият...

Следните потребители изказаха благодарности: comander, djendaka, yaponetsa, vezir, Djenko

Хънтинг Крайморие 1-3 юли 18 Юни 2016 23:05 #42753

• bobo
  • bobo's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 6403
comander писа:
Той да гледа да не стъпва от Маслен нос надолу,че безтва съм му набрал отдавна , и тва в Сънито ще му се види като безобидна детска игричка,отделно имаме да упраяме едни двулитровки... :lol: ..
Следните потребители изказаха благодарности: comander, skita6t, djendaka, yaponetsa, vezir, FLORE, Djenko

Хънтинг Крайморие 1-3 юли 19 Юни 2016 12:31 #42755

• Djenko
  • Djenko's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 405
djendaka писа:
Организирам тази среща така мигновено , защото опасен престъпник се е появил по южното черноморие и унищожава всички плажовете на юг от Бургас .Виновника е известен на всички , човека унищожил плажния металдетектинг , самия той

Събирам всички сили да противодействаме на този човек и колегите да практикуват плажен детектинг както доброто старо време , всички трябва да са тежко въоръжени с детектори , пинпойтери но не от на Емо Христов , бански , плажно масло и по няколко галона бира , мидите са от Бати Женко аз пък ще видя друго какво ще отпусне морето :lol: . Наблегнах на бирата защото това е единствения начин да спрем това зло , докато чашата му е пълна няма и да помирише детектор и ще имаме достатъчно време да ошетаме плажовете :)
,,Злодея,, ще идва ли,да знам колко мида да поръчам :(
Следните потребители изказаха благодарности: yaponetsa

Хънтинг Крайморие 1-3 юли 19 Юни 2016 21:03 #42764

• Стефан
  • Стефан's Avatar
  • Офлайн
  • Член на БНФМ, Производител на детектори MIKRON и REX, представител на АКА за България
  • Получени благодарности 1979
Точно в тия дни заедно с АКА ще правим изпитания на местните почви на новия двучестотник Интроник. Тъкмо може да се съчетаят двете събития. Всеки който има интерес може да присъства и да се включи в тестовете, могат да се направят паралелни сравнения с други детектори на разни цели и различни начини на тестване. Ако някой има някакви конкретни предложения за всевъзможни видове тестове и сравнения, да казва? Целта е да се получат максимално обективни резултати близки до реалното търсене.
Може да се каже, че това е предварително представяне, защото по план Интроника вероятно се очаквз да се появи за продаване през есента. През това време могат да се вземат в предвид предложения, желания относно работата му и да се добавят доколкото е възможно.
Следните потребители изказаха благодарности: comander, skita6t, djendaka, nasko75, vezir, dertlibey, kaveiros, bobo, miro1113

Хънтинг Крайморие 1-3 юли 19 Юни 2016 21:19 #42765

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Председател на БНФМ регионален клуб Бургас, Модератор в уебсайта на БНФМ
Djenko писа:
,,Злодея,, ще идва ли,да знам колко мида да поръчам :([/quote]
Ако говориш за този злодей унищожителя на мидите

бъди сигурен че ще е там ама да ти кажа по добре да е там , като го нараним ще го пуснем в боя с другия злодей :)
Следните потребители изказаха благодарности: vezir, kaveiros, FLORE, Djenko

Хънтинг Крайморие 1-3 юли 19 Юни 2016 22:30 #42766

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
Стефан писа:
Точно в тия дни заедно с АКА ще правим изпитания на местните почви на новия двучестотник Интроник. Тъкмо може да се съчетаят двете събития. Всеки който има интерес може да присъства и да се включи в тестовете, могат да се направят паралелни сравнения с други детектори на разни цели и различни начини на тестване. Ако някой има някакви конкретни предложения за всевъзможни видове тестове и сравнения, да казва? Целта е да се получат максимално обективни резултати близки до реалното търсене.
Може да се каже, че това е предварително представяне, защото по план Интроника вероятно се очаквз да се появи за продаване през есента. През това време могат да се вземат в предвид предложения, желания относно работата му и да се добавят доколкото е възможно.
Чудесно мисля че ще се получи хубава и интересна сбирка !
Следните потребители изказаха благодарности: comander, asparuh, kaveiros, Стефан

Хънтинг Крайморие 1-3 юли 19 Юни 2016 23:51 #42767

• comander
  • comander's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 4278
Стефан писа:
Чефи ,на първо място поздравления за правилния избор на събитие. ;) Ако имате време и сте с преспиване мога да ви покажа места с различни почви и различно орудяване.
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за благото на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че...
Следните потребители изказаха благодарности: djendaka, Стефан

Хънтинг Крайморие 1-3 юли 20 Юни 2016 00:50 #42768

• kaveiros
  • kaveiros's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Лош и дебел
  • Получени благодарности 12817
djendaka писа:
Djenko писа:
,,Злодея,, ще идва ли,да знам колко мида да поръчам :(
Ако говориш за този злодей унищожителя на мидите

бъди сигурен че ще е там ама да ти кажа по добре да е там , като го нараним ще го пуснем в боя с другия злодей :)[/quote]
...............................................................................................................

Това на снимката е лошия, не е злия...
Последна промяна: 20 Юни 2016 01:00 от kaveiros.
Следните потребители изказаха благодарности: comander, yaponetsa, FLORE, Djenko

Хънтинг Крайморие 1-3 юли 20 Юни 2016 01:10 #42769

• Стефан
  • Стефан's Avatar
  • Офлайн
  • Член на БНФМ, Производител на детектори MIKRON и REX, представител на АКА за България
  • Получени благодарности 1979
comander писа:
Стефан писа:
Чефи ,на първо място поздравления за правилния избор на събитие. ;) Ако имате време и сте с преспиване мога да ви покажа места с различни почви и различно орудяване.
Време ще има предостатъчно, цяло лято са тук, до края на Август...
Следните потребители изказаха благодарности: comander, yaponetsa

Хънтинг Крайморие 1-3 юли 20 Юни 2016 01:46 #42770

• yaponetsa
  • yaponetsa's Avatar
  • Офлайн
  • Получени благодарности 2166
Оооо така ли ше играем???Такава жътва почвам,че след мен и с часовникарска бригада стружка няма да намерите.А оня дето ми беше опънал бодливи телове,да знае че неговия плаж ми е първи в списъка.
Следните потребители изказаха благодарности: FLORE

Хънтинг Крайморие 1-3 юли 20 Юни 2016 17:15 #42772

• FLORE
  • FLORE's Avatar
  • Офлайн
yaponetsa писа:
Оооо така ли ше играем???Такава жътва почвам,че след мен и с часовникарска бригада стружка няма да намерите.А оня дето ми беше опънал бодливи телове,да знае че неговия плаж ми е първи в списъка.

Полсе да няма пак "мамо бият ме" ... :lol: :lol: :lol:

Следните потребители изказаха благодарности: djendaka
Модератори: yaponetsa, Ilia, djendaka, Slavitoooo, skita6t, FLORE, hektor, dertlibey, admin

Контакти

Илия Илиев

Председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Ловеч 5500

Ул. Цар Освободител 33, ет. 2, ап. 3

Тел. 0898584502

Електронна поща: info@metaldetecting.bg

Иван Джендов

Заместник-председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Тел. 0887933802

Георги Георгиев

Адвокат