Регистрираните потребители имат достъп до пълната база на форума като виждат всички теми и публикации.
Регистрация във форума се допуска единствено за членове на БНФМ.

За членство в БНФМ - натиснете тук 
За регистрация във форума - натиснете тук

Добре дошли, Гост
Username: Парола: Запомни ме
  • Страница:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

ТЕМА: Откриване на сезон 2019 г. клуб Бургас

Регионален събор Бургас 2019??? 20 Ян 2019 18:51 #75777

• Mustang
  • Mustang's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 74
В фейса написаха за събор в с.Снягово на 29,01 - Тук нищо не пише по темата, та ще има ли нещо такова?
Администраторите са забранили публикуването за гости.
Следните потребители изказаха благодарности: rublata

Регионален събор Бургас 2019??? 20 Ян 2019 19:00 #75781

• Slavitoooo
  • Slavitoooo's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 14404
Mustang писа:
В фейса написаха за събор в с.Снягово на 29,01 - Тук нищо не пише по темата, та ще има ли нещо такова?
Колега , гледаш горе на Клубове по градовете !
metaldetecting.bg/index.php?option=com_k...&catid=85&Itemid=204
Последна промяна: 20 Ян 2019 19:01 от Slavitoooo.
Следните потребители изказаха благодарности: Mustang

Регионален събор Бургас 2019??? 20 Ян 2019 22:14 #75810

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Председател на БНФМ регионален клуб Бургас, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 6758
Публикувал съм в темата от предната година сега ще преместя и тук

Регионален събор Бургас 2019??? 20 Ян 2019 22:19 #75815

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Председател на БНФМ регионален клуб Бургас, Модератор в уебсайта на БНФМ
Сбирката няма да я пропуснем и тази година и мястото ще е същото , беседката под село Снягово . Главния инициатор и виновник тази збирка да се превърне в традиция е далече , но ще спазим традицията и ще продължим делото .
На 27.01.2018г . Бургаския клуб ще открие сезона макар , че ние не сме се спрели и не сме и закривали ама нека да се съберем да изпием по някое вино и ракия та на хаир да е сезон 2019 .
Сега малко за самата сбирка , за тези които не са идвали , да си носят ядене и пиене детекторите не са задължителни :) , ще изпием по някое вино покрай барбекютата ще разтеглим някой лакардия , дано времето и тази година е с нас . Има полигон който иска да тества детектори , тези които ще тестваме мезета и вина има голям полигон на беседката :lol: , тези които ще пият нека си вземат шофьори , че знаете органите на реда са плътно до нас и едва ли ще пропуснат да ни проверяват и тази година . НА 27.01 след 10 всеки да заповяда който не издържа може и от по рано :)
Следните потребители изказаха благодарности: vezir, miro1113

Регионален събор Бургас 2019??? 20 Ян 2019 22:20 #75817

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
Тъй като много хора ми звънят за карти , там ще нося и ще подновявам , всеки който няма да може да дойде , може да ми се обад ии да се видим в Бургас.
Следните потребители изказаха благодарности: bobo

Регионален събор Бургас 2019??? 21 Ян 2019 16:15 #75872

• dertlibey
  • dertlibey's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 1713
djendaka писа:
Сбирката няма да я пропуснем и тази година и мястото ще е същото , беседката под село Снягово . Главния инициатор и виновник тази збирка да се превърне в традиция е далече , но ще спазим традицията и ще продължим делото .
На 27.01.2018г . Бургаския клуб ще открие сезона макар , че ние не сме се спрели и не сме и закривали ама нека да се съберем да изпием по някое вино и ракия та на хаир да е сезон 2019 .
Сега малко за самата сбирка , за тези които не са идвали , да си носят ядене и пиене детекторите не са задължителни :) , ще изпием по някое вино покрай барбекютата ще разтеглим някой лакардия , дано времето и тази година е с нас . Има полигон който иска да тества детектори , тези които ще тестваме мезета и вина има голям полигон на беседката :lol: , тези които ще пият нека си вземат шофьори , че знаете органите на реда са плътно до нас и едва ли ще пропуснат да ни проверяват и тази година . НА 27.01 след 10 всеки да заповяда който не издържа може и от по рано :)
Искам да ви напомня за полигона до беседката.Сигналите са заровени 2015 година за първото събиране на бнфм клуб Бургас.

Имате пълното право да ги изкарате (ако ги хванете разбира се)????
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА ФЕДЕРАЦИЯТА ПО МЕТАЛДЕТЕКТИНГ
Хънтинг среща 07-08 Маѝ 2016 с.Ясеново-Бургас
Следните потребители изказаха благодарности: Slavitoooo, djendaka, vezir, asparuh, bobo, FLORE, miro1113, rublata, Djenko

Регионален събор Бургас 2019??? 21 Ян 2019 20:03 #75892

• vezir
  • vezir's Avatar
  • Офлайн
  • Член на БНФМ
  • Получени благодарности 1167
Mustang писа:
оправи си датата , че да не обърка някой...... :)
Следните потребители изказаха благодарности: djendaka, bobo

Регионален събор Бургас 2019??? 23 Ян 2019 21:07 #75962

• Radislav
  • Radislav's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 3206
Не ги вадете, тъкмо са взели да отлежават.
Не разваляйте хубавата работа.
Просто тествайте !
И добавете нещо ново
" Когато правото се превърне в безправие, съпротивата е задължителна ! "

Регионален събор Бургас 2019??? 23 Ян 2019 22:19 #75969

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
Няма вадене кот сме закопали там е , нали след 200-300 че и повече години трябва да има ко да се вади , аз лично с командера съм заровил няколко находки от по 500-1000 предимно Бай Тошови монети пиша го с главна буква щото много го уважавам :) , сигналите са ,много трудни само за майстори , един ден някой ще се зарадва и ще каже добре че имало кой да сложи че ние да извадим :lol:
Следните потребители изказаха благодарности: asparuh, niki stoianov, mitko, bobo, miro1113, Radislav

Регионален събор Бургас 2019??? 23 Ян 2019 22:20 #75970

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
Пак се очертава голяма сбирка , жалко че късно се сетихме и не можехме да се уредим за хижата , можеше да продължим и вечерта :)
Следните потребители изказаха благодарности: skita6t, zempar, bobo

Регионален събор Бургас 2019??? 25 Ян 2019 03:43 #76003

• vezir
  • vezir's Avatar
  • Офлайн
  • Член на БНФМ
  • Получени благодарности 1167
djendaka писа:
Пак се очертава голяма сбирка , жалко че късно се сетихме и не можехме да се уредим за хижата , можеше да продължим и вечерта :)
......освен , че ще е голяма сбирката , очертава се и една интрига :) ....... начии , наш Симеон и Бай Ахмед са се хванали на бас за по 100 лева и решили да си ''сборят'' машините , единият с ''Деус'' , другият с ''Тесоро" ......... понеже Моньо обича от време на време да се отмята като фурнаджийска лопата :P ......ПРЕДЛАГАМ за Арбитър Областният Председател на Федерацията ДЖЕНДАКА ........
Следните потребители изказаха благодарности: Slavitoooo, djendaka, kaveiros, bobo, FLORE

Регионален събор Бургас 2019??? 25 Ян 2019 11:08 #76006

• bobo
  • bobo's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 6403
vezir писа:
djendaka писа:
......освен , че ще е голяма сбирката , очертава се и една интрига :) ....... начии , наш Симеон и Бай Ахмед са се хванали на бас за по 100 лева и решили да си ''сборят'' машините , единият с ''Деус'' , другият с ''Тесоро" ......... понеже Моньо обича от време на време да се отмята като фурнаджийска лопата :P ......ПРЕДЛАГАМ за Арбитър Областният Председател на Федерацията ДЖЕНДАКА ........
:lol: :lol: :lol: Залагам 100 на Лобото, и още толкова,че Моньо ще се опита да манипулира ... :lol: :lol: :lol:
Интересен спор между двама майлабаджии :lol: :lol: :lol:
Следните потребители изказаха благодарности: Slavitoooo, skita6t, djendaka, vezir, asparuh, kaveiros, FLORE, rublata

Регионален събор Бургас 2019??? 25 Ян 2019 22:14 #76020

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
bobo писа:
vezir писа:
djendaka писа:
:lol: :lol: :lol: Залагам 100 на Лобото, и още толкова,че Моньо ще се опита да манипулира ... :lol: :lol: :lol:
Бобо да ти кажа на 99% си спечелил , не защото тесорото е толкова по добро , ми щото аз като арбитър не съм толкова безпристрастен , все пак Бай Амед едно , че ми е голям приятел другото е , че ми е личния консултант на овощната градина , на линия е 24 часа в денонощието , лисна въшка не може да прехвръкне :lol: . От друга страна Моньо ми е аверче и колега монтьор може пък да взема да си отворя едното око :) . С две думи ще е интересно ама пък като се замисля може и да не е щото пък Моньо не обича да черпи :lol: . Бе според мен всичко ще се реши в последната минута ама все пак искам игра през цялото време , масата на председателя не трябва да се опразва beer3
Следните потребители изказаха благодарности: vezir, asparuh, bobo

Регионален събор Бургас 2019??? 25 Ян 2019 22:53 #76022

• dertlibey
  • dertlibey's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 1713
djendaka писа:
bobo писа:
vezir писа:
djendaka писа:
Бобо да ти кажа на 99% си спечелил , не защото тесорото е толкова по добро , ми щото аз като арбитър не съм толкова безпристрастен , все пак Бай Амед едно , че ми е голям приятел другото е , че ми е личния консултант на овощната градина , на линия е 24 часа в денонощието , лисна въшка не може да прехвръкне :lol: . От друга страна Моньо ми е аверче и колега монтьор може пък да взема да си отворя едното око :) . С две думи ще е интересно ама пък като се замисля може и да не е щото пък Моньо не обича да черпи :lol: . Бе според мен всичко ще се реши в последната минута ама все пак искам игра през цялото време , масата на председателя не трябва да се опразва beer3
Аз предлагам Флоре ентъртеймънт да е съдията и да снима всичко на живо.
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА ФЕДЕРАЦИЯТА ПО МЕТАЛДЕТЕКТИНГ
Хънтинг среща 07-08 Маѝ 2016 с.Ясеново-Бургас
Следните потребители изказаха благодарности: djendaka, vezir, bobo, FLORE

Регионален събор Бургас 2019??? 25 Ян 2019 23:04 #76023

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
dertlibey писа:
djendaka писа:
bobo писа:
vezir писа:
djendaka писа:
Аз предлагам Флоре ентъртеймънт да е съдията и да снима всичко на живо.
Той сега любовта го тресе и не е много в кондиция ,че накрая може да спечели някой който хич не участва в състезанието :lol: по добре да си останем на първия варянт , пък Бобо ще ме потупа по рамото с 50 лв. :)
ПП. между другото Флорето ма е учил :)
Последна промяна: 25 Ян 2019 23:05 от djendaka.
Следните потребители изказаха благодарности: vezir, bobo, FLORE
  • Страница:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Модератори: yaponetsa, Ilia, djendaka, Slavitoooo, skita6t, FLORE, hektor, dertlibey, admin

Контакти

Илия Илиев

Председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Ловеч 5500

Ул. Цар Освободител 33, ет. 2, ап. 3

Тел. 0898584502

Електронна поща: info@metaldetecting.bg

Иван Джендов

Заместник-председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Тел. 0887933802

Георги Георгиев

Адвокат