Регистрираните потребители имат достъп до пълната база на форума като виждат всички теми и публикации.
Регистрация във форума се допуска единствено за членове на БНФМ.

За членство в БНФМ - натиснете тук 
За регистрация във форума - натиснете тук

Добре дошли, Гост
Username: Парола: Запомни ме

ТЕМА: Личните съобщения в сайта

Личните съобщения в сайта 04 Ное 2010 11:04 #1038

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Председател на БНФМ регионален клуб Бургас, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 6736
Имам една молба за промяна на мястото на личните съобщения в сайта , в момента те са много забити и на практика никой не ги чете дори и хората от управата и тази опция в този си вариант е неизполваема .
Администраторите са забранили публикуването за гости.

Отг:Личните съобщения в сайта 04 Ное 2010 11:18 #1040

• Ахмед Мерчев
  • Ахмед Мерчев's Avatar
Преместих ги. При логване в сайта, вече се виждат най-горе в лявата секция на сайта.
Последна промяна: 04 Ное 2010 11:18 от Ахмед Мерчев.

Отг:Личните съобщения в сайта 04 Ное 2010 11:20 #1041

• Aemilivs
  • Aemilivs's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 109
Ахмед Мерчев написа:
Преместих ги. При логване в сайта, вече се виждат най-горе в лявата секция на сайта.

Да, но така потребителския панел се разпокъса и няма никаква подредба.

Отг:Личните съобщения в сайта 04 Ное 2010 11:29 #1042

• Ахмед Мерчев
  • Ахмед Мерчев's Avatar
Aemilivs написа:
Ахмед Мерчев написа:
Да, но така потребителския панел се разпокъса и няма никаква подредба.
- Да, но това е така само НА НАЧАЛНАТА страница и САМО след логване. При всички останали страници старата подредба е запазена. Очаквам и други мнения и предложения ако и така не ви харесва. В момента, с Лични съобщения най-горе не е подредено, но поне се вижда веднага дали потребителя има нови лични съобщения. Лично според мен, причината да не се четат от всички не е старото им място. Например аз, когато съм логнат и си скролирам надолу за да видя последните мнения във форума, виждам и личните си съобщения, чието старо място беше над тях. Но да видим. Ще експериментираме с новото място :).

Отг:Личните съобщения в сайта 04 Ное 2010 11:35 #1043

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Председател на БНФМ регионален клуб Бургас, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 6736
А не може ли да се направи някаква индикация която да се набива на очи примерно на Потребител да има цифричка или да свети в червено и да привлича вниманието , това според мен ще е най удачния вариант а не преместването им както е в момента

Отг:Личните съобщения в сайта 04 Ное 2010 13:08 #1046

• Ахмед Мерчев
  • Ахмед Мерчев's Avatar
1/ Преместих модула с личните съобщения на старото си място в лявата секция на сайта.
2/ Допълнителна връзка и индикация за нови съобщения има и най-долу по-средата (footer) на сайта.
3/ При наличие на ново съобщение, вече се отваря popup/изскачащо прозорче в най-горния ляв ъгъл на прозореца на браузъра ви (най-горе в ляво на сайта). Прозорчето изскача само ако имате нови непрочетени съобщения. Когато ги прочетете ще спре да изскача. В противен случай ще ви тормози навсякъде из сайта. Ако не обърнете внимание на изскачащото прозорче, то стои 10 секунди след което автоматично се скрива...и отново изскача когато отворите нова страница на сайта. За да се отървете от него, трябва да прочетете непрочетените си лични съобщения.
4/ Докато сте логнат в сайта, например докато разглеждате форума, ако получите ново лично съобщение, прозорчето отново ще изскочи за да ви покаже че имате нови лични съобщения.
Последна промяна: 04 Ное 2010 13:20 от Ахмед Мерчев.
Модератори: Slavitoooo, djendaka, Ilia, yaponetsa, skita6t, FLORE, hektor, dertlibey, admin

Контакти

Илия Илиев

Председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Ловеч 5500

Ул. Цар Освободител 33, ет. 2, ап. 3

Тел. 0898584502

Електронна поща: info@metaldetecting.bg

Иван Джендов

Заместник-председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Тел. 0887933802

Георги Георгиев

Адвокат