Регистрираните потребители имат достъп до пълната база на форума като виждат всички теми и публикации.
Регистрация във форума се допуска единствено за членове на БНФМ.

За членство в БНФМ - натиснете тук 
За регистрация във форума - натиснете тук

Добре дошли, Гост
Username: Парола: Запомни ме

ТЕМА: Промени в администрацията на сайта на БНФМ

Промени в администрацията на сайта на БНФМ 23 Юни 2012 03:10 #8056

  • Ахмед Мерчев
  • Ахмед Мерчев's Avatar
Промени в администрацията на сайта на БНФМ
---
Официалният сайт на БНФМ е metaldetecting.bg . Аз (Ахмед Мерчев), чрез моите фирми - БЛИСТУЛ и КИБЕРТРОН, изградихме и поддържаме този сайт, безвъзмездно, още от самото създаване на федерацията през 2009 година.
---
През изминалите 2-3 години, федерацията се разрасна в пъти, потребителите на сайта също. Увеличи се значително и посещаемостта на сайта, а също и изискванията на потребителите на сайта.
---
През всичкото това време, главен и единствен администратор на сайта, съгласно решение на ОС на БНФМ съм аз - Ахмед Мерчев. Тъй като всички във федерацията работим на доброволни начала, всеки допринася с каквото може. За съжаление, напоследък свободното време с което аз разполагам не е много и сам не съм в състояние да администрирам своевременно разрастващия се сайт на федерацията.
---
С цел подобряване на администрацията на сайта, председателя на БНФМ - Илия Илиев предложи на негова отговорност да бъдат привлечени и други хора в администрацията на сайта. За целта, съгласно неговото изискване, днес 23 Юни 2012 му предоставих всички актуални данни за абсолютно всички администраторски акаунти обвързани със сайта, хостинга и домейна metaldetecting.bg
---
През изминалите години, сайта е спирал работа само за броени часове, тъй като съм се грижил сайта да бъде изряден и превантивно да бъдат взети мерки за отстраняване на потенциални проблеми. Личното мое мнение е че наличието на няколко различни администратори крие големи рискове, но предвид ситуацията изглежда че това е единственото решение което в момента може да предложим с цел подобряване на администрацията на сайта, развитие на функционалността и дизайна на сайта.
---
В бъдеще, лично аз, при нужда ще окажа съдействие и обучение на новите администратори, но лично аз не поемам отговорност за тяхната работа и за работоспособността на сайта от тук нататък. Отговорност за това ще носят председателя на федерацията Илия Илиев и упълномощените от него нови администратори.
---
В случай на предизвикан проблем със сайта, при необходимост ще окажа съдействие за неговото отстраняване.
---
Моля при бъдещи проблеми със сайта се обръщайте директно към председателя на федерацията, или към упълномощени от него нови администратори, а не към мен. През следващите месеци аз няма да имам възможност да участвам активно в администрацията на сайта.
---
Желая успех на новите администратори.
---
Поздрави,

Ахмед Мерчев
Член на УС на БНФМ
Администраторите са забранили публикуването за гости.
Модератори: Slavitoooo, djendaka, Ilia, yaponetsa, skita6t, FLORE, hektor, dertlibey, admin

Контакти

Илия Илиев

Председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Ловеч 5500

Ул. Цар Освободител 33, ет. 2, ап. 3

Тел. 0898584502

Електронна поща: info@metaldetecting.bg

Иван Джендов

Заместник-председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Тел. 0887933802

Георги Георгиев

Адвокат

Тел. 0887721898