Регистрираните потребители имат достъп до пълната база на форума като виждат всички теми и публикации.
Регистрация във форума се допуска единствено за членове на БНФМ.

За членство в БНФМ - натиснете тук 
За регистрация във форума - натиснете тук

Добре дошли, Гост
Username: Парола: Запомни ме
  • Страница:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • ...
  • 8

ТЕМА: БАТСЗМ продължава да заблуждава търсачите

БАТСЗМ продължава да заблуждава търсачите 02 Дек 2017 10:43 #61520

• Slavitoooo
  • Slavitoooo's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 14390
Нямаше въобще да обърна никакво внимание на клипа ,
който се разпространява от фабриката за илюзии -търговската организация БАТСЗМ ,
ако той не беше 100 процентова заблуда за търсачите в България .

Последна промяна: 02 Дек 2017 12:52 от Slavitoooo.
Администраторите са забранили публикуването за гости.
Следните потребители изказаха благодарности: Mila, FLORE, cat

БАТСЗМ продължава да заблуждава търсачите 02 Дек 2017 11:02 #61526

• kaveiros
  • kaveiros's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Лош и дебел
  • Получени благодарности 12817
Тръгнах, да го гледам, ма той много дълъг и не искам, да си докарам някое умопомрачение.
Какво пак е налъгал хората Кирето?
Следните потребители изказаха благодарности: FLORE, cat

БАТСЗМ продължава да заблуждава търсачите 02 Дек 2017 11:06 #61527

• FLORE
  • FLORE's Avatar
  • Офлайн
  • Член на БНФМ и модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 5022
Какво разбрах аз от този клип, първо трябва да си купувате само нови детектори за да си нямате проблеми със закона, разбира се кой продава нови детектори шайката измамници на БАТСЗМ. Абе общо взето нищо няма да научите от този клип, той е направен с търговска цел , че продажбите явно отново са паднали. ;)
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА ФЕДЕРАЦИЯТА ПО МЕТАЛДЕТЕКТИНГ

Бранейки се срещу евреина, аз се боря за делото на бога.
Това, което не е добра раса на този свят е плява.
Следните потребители изказаха благодарности: Mila, Slavitoooo, asparuh, kaveiros, Nesho, cat, Radislav

БАТСЗМ продължава да заблуждава търсачите 02 Дек 2017 17:58 #61552

• Radislav
  • Radislav's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 3206
Изгледах клипа.
Първо: видеото е манипулирано, "хубаво е, че членувате в тази организация, защото никой друг не е направил нищо..." и кръц, видеото свършва.
Акцентира се на няколко неща:
- няма смисъл да се изпраща заявление за регистрация, защото детектора няма да се използва за теренни проучвания, а "купите ли си го (МД) няма нужда да го регистрирате никъде" , а " тази хватка с регистрацията е излишна..."
- ако имате карта на БАТСЕЗАМ, то вие не сте иманяри и ако ви спипат извън арх. обект няма проблем, защото си търсите метеорити и самородно злато...
"Вашата асоциация има съвсем различни цели от търсенето на антики...и това е една доста голяма защита..."
- купуването на нови детектори е улеснение за адвоката , ако се стигне до съдебната зала
"Купувайте нови детектори..."

Все заблуди и неверни неща !

Кой е адвоката (от клипа), който разяснява законите ?
" Когато правото се превърне в безправие, съпротивата е задължителна ! "
Следните потребители изказаха благодарности: Slavitoooo, djendaka, FLORE, Nesho, Отона

БАТСЗМ продължава да заблуждава търсачите 02 Дек 2017 18:43 #61555

• FLORE
  • FLORE's Avatar
  • Офлайн
Обаче никъде не видях в клипа как Кирил Стаменов да казва как има опит в предаването на колеги и на родната милиция. Също така забравиха да споменат как когато си купиш от тях апарат трябва и егн-то да си дадеш , че по лесно да ти изпортят на куките. Също така не споменаха и Владимир Лилов който също праща проверки на колеги , тоест на търговци които не са от тяхната "гилдия". Така като се сещам назад във времето има и доста от техните членове осъдени. Не споменават че техния "гуру" Светли редовно си ходи в полицията да се отчита с информация. Общо взето гледат по някакъв начин да си лъснат имиджа но, не им се получава.

Следните потребители изказаха благодарности: Slavitoooo, zempar, djendaka, asparuh, Nesho, cat, Radislav, Отона

БАТСЗМ продължава да заблуждава търсачите 02 Дек 2017 21:04 #61565

• yaponetsa
  • yaponetsa's Avatar
  • Офлайн
  • Получени благодарности 2166
FLORE писа:
Обаче никъде не видях в клипа как Кирил Стаменов ..........
Кой?Алооо созополски ,стара ти е информацията.Наш Кирчу се подвизава вече под името Кирил Радоев.
Явно вече името му е станало нарицателно за измамник,та си е рекъл да го смени, белким се окачи още някой шаран.
Следните потребители изказаха благодарности: Slavitoooo, djendaka, asparuh, FLORE, Nesho, cat

БАТСЗМ продължава да заблуждава търсачите 03 Дек 2017 10:48 #61573

• Nesho
  • Nesho's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 4419
Че заблуждават хората , заблуждават ги яко. Нямало нужда да се изпраща заявление за регистрация щото не сме част от научен екип и т.н.
ОК това е така Не сме археолози не сме и част от научен екип Но защо трябва да го доказваме това после в съда,
като заявлението и съответно отказа е както спазване на определения срок за регистрация така и доказателство че ползваме детектора за хоби.
А иначе ако трябва да се кажат нещата направо Разбираемо е поне за мен това че има хора които се залъгват по въпросната федерация.
Закона всички знаем е така направен че в последствие съдиите и прокурори понякога си го тълкуват кой както си иска за което много им помагат и платените оценители затова и хората се чудят по какъв начин да излъжат закона че не са това което са и не са такива за каквито ги мислят. :lol:
Според мен всички се пържим на един огън с тая разлика че БНФМ не лъже хората за да облагодетелства търговците на металотърсачи а казва истината такава каквато е колкото и сурова да е тя. А тя наистина е много сурова защото преобладаващата част от търсачите не искат да носят
намереното в музея пък било то всичко намерено или два три боклука за парлама. Няма нормален търсач който да гледа във youtube как хората
във Англия си търсят свободно и сами решават какво да правят с намереното и да не им завижда . Затва и според мен има такива които напълно са наясно че БАТСЗМ ги лъжат за да си продават детекторите и въпреки това пак членуват там щото си мислят че могат по някакъв начин да излъжат закона.
Последна промяна: 03 Дек 2017 19:59 от Nesho.
Следните потребители изказаха благодарности: Slavitoooo, djendaka, yaponetsa, FLORE, cat, Radislav

БАТСЗМ продължава да заблуждава търсачите 03 Дек 2017 21:42 #61583

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Председател на БНФМ регионален клуб Бургас, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 6736
Закона в Бьлгария е такъв и всеки трябва да го спазва , мишоците си мислят че като им пише на картата злато и метеорите и ще ходят да си копат и кат ги хванат с един джоб антики и ще им се размине , като онези дето реголвали хванали ги с 40 монети ама били с карти на БТСЗМ и едно шишенце самородно злато , сами се сетете дали им се е разминало , да не говорим че в последно време като кажат колегите че ходят за метеорити и ченгетата побесняват щото си мислят , че ги правиш на балами то не , че не е така . Ние практикуваме това хоби , декларираме пред министерството , че детекторите го ползваме за хоби , като намерим нещо което евентуално имам белези на културна ценност го носим в музея , те преценят какво е и дали е ценно и дали ще го вземат или ще ни го върнат с документ , хубаво лошо това е положението . Бай куре може още 5 измислени адвоката да докарат само и само да им върви търговийката че нещо май я били позакъсали .
Следните потребители изказаха благодарности: Slavitoooo, asparuh, FLORE, Nesho, Avrelian, cat, rublata, Отона

БАТСЗМ продължава да заблуждава търсачите 05 Дек 2017 21:12 #61680

• lefter
  • lefter's Avatar
  • Офлайн
  • Блокиран
  • Получени благодарности 1439
След новогодишните празници очаквайте сензации,очаквайте инфаркти от членовете на БАТСЗМ,че и от други заблудени в търсене на самородно злато :woohoo: :woohoo: :woohoo:
Следните потребители изказаха благодарности: FLORE

БАТСЗМ продължава да заблуждава търсачите 05 Дек 2017 21:54 #61684

• ghost
  • ghost's Avatar
  • Офлайн
  • Не е член на БНФМ
  • Получени благодарности 28
lefter писа:
След новогодишните празници очаквайте сензации,очаквайте инфаркти .......................че и от други заблудени в търсене на самородно злато :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Това изказване малко прилича на онова изказване за 80% ;), та какво ще рече заблудени? Голям кръг от хора слагаш под общ знаменател, хора промивайки си на реката?!? Аз лично познавам най-малко 50 човека които не са регистрирани никъде а мият злато за КЕФ а не ПАРИ, отделно повечето ми познати също промиват за кефа. Защо тези хора трябва да са в кюпа с Кирчу???
Последна промяна: 05 Дек 2017 21:59 от ghost.
Следните потребители изказаха благодарности: asparuh, mitko, bobo, cat

БАТСЗМ продължава да заблуждава търсачите 05 Дек 2017 22:02 #61685

• bobo
  • bobo's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 6403
ghost писа:
lefter писа:
След новогодишните празници очаквайте сензации,очаквайте инфаркти .......................че и от други заблудени в търсене на самородно злато :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Това изказване малко прилича на онова изказване за 80% ;), та какво ще рече заблудени? Голям кръг от хора слагаш под общ знаменател, хора промивайки си на реката?!? Аз лично познавам най-малко 50 човека които не са регистрирани никъде а мият злато за КЕФ а не ПАРИ, отделно повечето ми познати също промиват за кефа. Защо тези хора трябва да са в кюпа с Кирчу???
Сигурно комунистите им готвят някое безобидно ,вкарващо в правия път законче :dry:???
Последна промяна: 05 Дек 2017 22:03 от bobo.

БАТСЗМ продължава да заблуждава търсачите 05 Дек 2017 22:08 #61689

• ghost
  • ghost's Avatar
  • Офлайн
  • Не е член на БНФМ
Възможно е, не знам. Но защо заблудени това ми стана интересно за да се включа в разговора. Не го правя с цел заяждане. А и не съм член или агент на асоциация Измаменов :)
Следните потребители изказаха благодарности: asparuh

БАТСЗМ продължава да заблуждава търсачите 05 Дек 2017 22:15 #61690

• bobo
  • bobo's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 6403
Лефтер навярно имаше в предвид тези,които се правят на златотърсачи за пред органите...Иначе и аз много често лагерувам край реките ;) Че и за самородки с Голда се пускам,...ма засега-ядец :(
Последна промяна: 05 Дек 2017 22:15 от bobo.
Следните потребители изказаха благодарности: djendaka, asparuh, ghost

БАТСЗМ продължава да заблуждава търсачите 05 Дек 2017 22:22 #61692

• ghost
  • ghost's Avatar
  • Офлайн
  • Не е член на БНФМ
Аз съм обикалял 2 пъти за толкова ми стигна времето тази година, но догодина ще пообикалям повече с машинката и дано ми излезе късмета :) А за лагеруването, безценно прекарано време!
Следните потребители изказаха благодарности: bobo

БАТСЗМ продължава да заблуждава търсачите 05 Дек 2017 22:39 #61696

• FLORE
  • FLORE's Avatar
  • Офлайн
lefter писа:
След новогодишните празници очаквайте сензации,очаквайте инфаркти от членовете на БАТСЗМ,че и от други заблудени в търсене на самородно злато :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Това много ми хареса и някак си ми върна коледния дух и в този ред на мисли и аз подготвям едно ново видео за радост на близки и приятели.... :whistle:

Последна промяна: 05 Дек 2017 22:39 от FLORE.
Следните потребители изказаха благодарности: Slavitoooo, djendaka, messor, ghost
  • Страница:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • ...
  • 8
Модератори: Slavitoooo, Ilia, djendaka, skita6t, yaponetsa, FLORE, hektor, dertlibey, admin

Контакти

Илия Илиев

Председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Ловеч 5500

Ул. Цар Освободител 33, ет. 2, ап. 3

Тел. 0898584502

Електронна поща: info@metaldetecting.bg

Иван Джендов

Заместник-председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Тел. 0887933802

Георги Георгиев

Адвокат