Регистрираните потребители имат достъп до пълната база на форума като виждат всички теми и публикации.
Регистрация във форума се допуска единствено за членове на БНФМ.

За членство в БНФМ - натиснете тук 
За регистрация във форума - натиснете тук

Добре дошли, Гост
Username: Парола: Запомни ме
  • Страница:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • ...
  • 9

ТЕМА: това е АМЕРИКА

това е АМЕРИКА 01 Юни 2020 08:47 #92973

• rublata
  • rublata's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 6056
Плицай задуши здрав и корав негър за дребно нарушение и ,......вижте какво става сега...
Администраторите са забранили публикуването за гости.
Следните потребители изказаха благодарности: djendaka, Mustang

това е АМЕРИКА 01 Юни 2020 18:56 #92979

• Slavitoooo
  • Slavitoooo's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 14410
Плоха седларов плоха :cheer:
Американците спряха да купуват руските "високо технологични " реактивни двигатели безаналоговнетовски :lol:
и руснаците им спретнаха малка революция .
Последна промяна: 01 Юни 2020 19:03 от Slavitoooo.

това е АМЕРИКА 01 Юни 2020 19:04 #92980

• Nesho
  • Nesho's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 4419
:lol: :lol: :lol: :lol:

Даааа...............само така жъй......... :sick:
Те руснаците даже накараха черните да чупят витрините на магазините и да крадат на воля в калабалъка...........:lol: :sick: :sick: :sick:
Последна промяна: 01 Юни 2020 19:05 от Nesho.
Следните потребители изказаха благодарности: djendaka

това е АМЕРИКА 01 Юни 2020 19:06 #92981

• Slavitoooo
  • Slavitoooo's Avatar
  • Офлайн
Nesho писа:
:lol: :lol: :lol: :lol:

Даааа...............Те руснаците даже накараха черните да чупят витрините на магазините и да крадат на воля...........:lol: :sick: :sick: :sick:
Абе това не знам дали те са ги накарали ама знам ,
че накараха американците вече да не им купуват прословутите реактивни двигатели !
Широко рекламираните от теб двигатели вече ще са на скраб в Русия преди ти бяха острието на пропагандата
ами сега трябва да си търсиш нещо друго БЕЗАНАЛОГОнетовско ! :sick:

това е АМЕРИКА 01 Юни 2020 19:17 #92982

• Nesho
  • Nesho's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
Ми .................че то до завчера си беше самата истина и американците ползваха руски космически кораби за извеждането на своите астронавти
в орбита ............така че нещо което до завчера брше очевадно за всички не може да бъде никаква пропаганда !!!!!!!!!! Пропаганда е например
да кажеш че aмериканците са купували руски реактивни двигатели..........Аз не знам за какви реактивни двигатели говориш.........мойш ли да
обясниш......... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Последна промяна: 01 Юни 2020 19:18 от Nesho.

това е АМЕРИКА 01 Юни 2020 19:29 #92984

• Slavitoooo
  • Slavitoooo's Avatar
  • Офлайн
Nesho писа:
Ми .................че то до завчера си беше самата истина и американците ползваха руски космически кораби за извеждането на своите астронавти
в орбита ............така че нещо което до завчера брше очевадно за всички не може да бъде никаква пропаганда !!!!!!!!!! Пропаганда е например
да кажеш че aмериканците са купували руски реактивни двигатели..........Аз не знам за какви реактивни двигатели говориш.........мойш ли да
обясниш......... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Завчера мина вече ! :lol: :lol:
Сега за да видиш ,че не съм звяр ще ти предложа нещо друго руско качествено
за да го използваш за острие на Пропагандата си щото все пак има още вярващи ! :whistle:

Виж сега това са - Руски ботуши ВАЛЕНКИ нищо ,че са произведени в Белорус но то е сигурно по руски лиценз
Значи имам мои рода дето по 15 години са бачкали едно време в Русия и като ги попитам за нещо хубаво от там
те ми казват абе Слави те руснаците ще се оправят ти не ги мисли - знаеш ли какви хубави ботуши Валенки имат
на - 40 градуса бачкаме с тях . Е викам от такава огромна Империя сал за тия ботуши ли се сетихте че имали ??? :lol:
Те така и аз сега ти ги предлагам тия ботуши да замениш пропагандата с реактивните двигатели с тях - нищо ,че баш тия са белоруски .
bazar.bg/obiava-27279309/ruski-botushi-valenki

това е АМЕРИКА 01 Юни 2020 20:12 #92986

• Nesho
  • Nesho's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
Еми Слави ..............ще ти кажа нещо сега пък ти прецени къде е по голяма пропагандата. Значи в интерес на истината тези Валенки ..........са нещо
реално което обикновенните хора като мен ако пожелаят могат да ползват ......AMA...........ти гога ще се качиш някога на американски космически кораб
бе аланкоолу :lol: ...............или пък някога ще хванеш да смениш Цукито със един Додж Рам например.............. :lol: :lol: :lol:
Вервай си ти във американската пропагандна мечта .............скачай подсмърчай и викай ЧИК ЧИРИК :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ........Ние с валенките
не разбираме от таквиз модерни работи.......виж ако отидеш до америка да му ги обясниш тези работи на един от тия негри дето в калабалъка чупят ветрините за да откраднат по някоя дреха или обувка..............
виж ....негъра по би те разбрал от нас тъпите русофили................. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :P
Последна промяна: 01 Юни 2020 21:05 от Nesho.
Следните потребители изказаха благодарности: rublata

това е АМЕРИКА 01 Юни 2020 20:30 #92987

• Slavitoooo
  • Slavitoooo's Avatar
  • Офлайн
Nesho писа:
Еми Слави ..............ще ти кажа нещо сега пък ти прецени къде е по голяма пропагандата. Значи в интерес на истината тези Валенки ..........са нещо
реално което обикновенните хора като мен ако пожелаят могат да ползват ......AMA...........ти гога ще се качиш някога на американски космически кораб
бе аланкоолу :lol: ...............или пък някога ще хванеш да смениш Цукито със един Додж Рам например.............. :lol: :lol: :lol:
Вервай си ти във американската пропагандна мечта .............скачай подсмъчай и викай ЧИК ЧИРИК :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ........Ние с валенките
не разбираме от таквиз модерни работи.......виж ако отидеш до америка да му ги обясниш тези работи на един от тия негри дето в калабалъка чупят ветрините за да откраднат по някоя дреха или обувка..............
виж ....негъра по би те разбрал от нас тъпите русофили................. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :P
Кога ще се кача на американски кораб - никой не знае какво го чака - моите мечти горе доле са се сбъднали и това никак не е хубаво щото изпадаш в безтегловност като в космически кораб :silly: та трябва да се размечтавам сега пак - но на дали ще включа космоса в тия мечти !!
А за негрите какво да ти кажа - при такъв комунизъм се случват тия неща
За щатите не знам но за OZ се интересувах доста и мога да ти заявя ,че аборигените там живеят при пълен комунизъм
в САЩ мисля ,че е същото а комунизма не води до нищо добро . Внука не и виждал дядо си да работи ! Помощи социали помощи социали и ако намалеят или ги спрат почват стачките .
Последна промяна: 01 Юни 2020 20:31 от Slavitoooo.

това е АМЕРИКА 01 Юни 2020 20:39 #92988

• rublata
  • rublata's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :P :P :P
Следните потребители изказаха благодарности: Nesho

това е АМЕРИКА 01 Юни 2020 21:09 #92991

• Nesho
  • Nesho's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
Slavitoooo писа:
Nesho писа:
Вервай си ти във американската пропагандна мечта .............скачай подсмъчай и викай ЧИК ЧИРИК :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ........Ние с валенките
Кога ще се кача на американски кораб - никой не знае какво го чака - моите мечти горе доле са се сбъднали и това никак не е хубаво щото изпадаш в безтегловност като в космически кораб :silly: та трябва да се размечтавам сега пак - но на дали ще включа космоса в тия мечти !!
А за негрите какво да ти кажа - при такъв комунизъм се случват тия неща
За щатите не знам но за OZ се интересувах доста и мога да ти заявя ,че аборигените там живеят при пълен комунизъм
в САЩ мисля ,че е същото а комунизма не води до нищо добро . Внука не и виждал дядо си да работи ! Помощи социали помощи социали и ако намалеят или ги спрат почват стачките .

Еййййй колко ти е объркана кратунката................по тая логика ще излезе , че комунизъма е най-много.... ТАМ.... където не го очакваш... :P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ...............междудругото ако не знаеш или си забравил обикновенно по време на комунизъм циганите
работят или са в трудови войски............тва за което говориш и даваш пример не е комунизъм а СОРОСОИЗЪМ :lol: :sick:
Последна промяна: 01 Юни 2020 21:19 от Nesho.

това е АМЕРИКА 02 Юни 2020 00:13 #92995

• Mustang
  • Mustang's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 74
дааа браво за темата , такива бунтове се искат за истинска демокрация.
-Спартакски!

Иначе разнасят своята "демокрация" по целия свят и "особождават" наред.
Следните потребители изказаха благодарности: djendaka, Nesho, miro1113, rublata

това е АМЕРИКА 02 Юни 2020 00:20 #92996

• Mustang
  • Mustang's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 74
Сега гледам клип от австралийска телевизия-незнам по американска дали ще го покажат как полицайте мачкат с коли протестиращи!
Иначе Путин като прибра за 3 месеца едни луди девойки дето влезнаха чисто голи в една църква и почнаха да чупят в знак на протест го плюха една година из цял свят-баси двуличието!
Следните потребители изказаха благодарности: djendaka, kaveiros, bobo, Nesho, miro1113, boss_72

това е АМЕРИКА 02 Юни 2020 05:08 #92998

• Slavitoooo
  • Slavitoooo's Avatar
  • Офлайн
Mustang писа:
Сега гледам клип от австралийска телевизия-незнам по американска дали ще го покажат как полицайте мачкат с коли протестиращи!
Иначе Путин като прибра за 3 месеца едни луди девойки дето влезнаха чисто голи в една църква и почнаха да чупят в знак на протест го плюха една година из цял свят-баси двуличието!
Путин е кагебиски милиционер и убива тайно ти разправяй на друг тия работи за девойките .
И никой на сила не разпространява Демокрацията .
Пресен пример сега при мерките с коронавируса . Най -големите противници на Либералните ценности
протестираха и искаха Свобода - станаха техни най-големи защитници .
Последна промяна: 02 Юни 2020 05:11 от Slavitoooo.

това е АМЕРИКА 02 Юни 2020 11:30 #93006

• Slavitoooo
  • Slavitoooo's Avatar
  • Офлайн
Видео с репортер на bТВ, заснето от американец стана истински хит в twitter. За по-малко от 24 часа кадрите в twitter са гледани от над 4,4 млн. души, 327 хил. харесвания и 110 хил. споделяния. Видеото вече се разпространява и в youtube.

Българинът Симеон Гаспаров отразява ескалиращото напрежение в САЩ, предизвикано от смъртта на чернокожия Джордж Флойд, убит от бял полицай миналата седмица. В епицентъра на протестите Минеаполис група афроамериканци обграждат камерата на bТВ, която снима репортаж.
Бунтуващите се чернокожи питат репортера от къде е, а той им отговаря: От Европа, от България! Това предизвиква одобрителната им реакция и възгласите: „Респект към България!"

това е АМЕРИКА 02 Юни 2020 12:12 #93007

• rublata
  • rublata's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
от тука тръгна всичко,мама им негра ,това са циганите на Америка..
в гетата им не можеш влезеш,,...оръжие ,наркотици,...трябва да пуснат вируса,който убива
само чернокожи,тогава ша видите какъв мор ще е,ако тъй продължиат нещата..
..
Последна промяна: 02 Юни 2020 12:18 от rublata.
  • Страница:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • ...
  • 9
Модератори: Slavitoooo, Ilia, djendaka, skita6t, yaponetsa, FLORE, hektor, dertlibey, admin

Контакти

Илия Илиев

Председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Ловеч 5500

Ул. Цар Освободител 33, ет. 2, ап. 3

Тел. 0898584502

Електронна поща: info@metaldetecting.bg

Иван Джендов

Заместник-председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Тел. 0887933802

Георги Георгиев

Адвокат