Регистрираните потребители имат достъп до пълната база на форума като виждат всички теми и публикации.
Регистрация във форума се допуска единствено за членове на БНФМ.

За членство в БНФМ - натиснете тук 
За регистрация във форума - натиснете тук

Добре дошли, Гост
Username: Парола: Запомни ме
 • Страница:
 • 1
 • 2

ТЕМА: Престъпна атака срещу BLISSTOOL. Дезинформация и фалшиви продукти.

Престъпна атака срещу BLISSTOOL. Дезинформация и фалшиви продукти. 23 Ное 2014 18:13 #24785

 • BLISSTOOL
 • BLISSTOOL's Avatar
 • Офлайн
 • Член на БНФМ, Производител на BLISSTOOL металдетектори
 • Мнения: 290
 • Получени благодарности 23
Престъпна атака срещу BLISSTOOL. Дезинформация и фалшиви продукти.

Официално съобщение на BLISSTOOL производител.

23.11.2014, България.

Марката и бранда BLISSTOOL / БЛИСТУЛ са създадени от Ахмед Мерчев през 2007г, като Ахмед Мерчев е едноличен собственик на фирма БЛИСТУЛ ЕООД / BLISSTOOL Ltd (производител на всички оригинални продукти под марката BLISSTOOL).

BLISSTOOL е регистрирана международна търговска марка на Ахмед Мерчев и БЛИСТУЛ ЕООД и само и единствено Ахмед Мерчев и БЛИСТУЛ ЕООД имат разрешение да произвеждат продукти под марката BLISSTOOL.

Марката BLISSTOOL е регистрирана от Ахмед Мерчев / БЛИСТУЛ ЕООД за разработка, производство и разпространение на металдетектори и аксесоари за металдетектинг, като но не само: търсещи бобини, слушалки, зарядни устройства, протектори и калъфи и т.н.

Марката и логото BLISSTOOL са регистрирани от Ахмед Мерчев / БЛИСТУЛ ЕООД в целия Европейски съюз, САЩ, Австралия, Китай, Турция и още 10-15 други държави, т.е. Ахмед Мерчев / БЛИСТУЛ ЕООД притежават правата върху международната търговска марка BLISSTOOL.

Всички оригинални BLISSTOOL продукти се произвеждат от БЛИСТУЛ ЕООД в България.

Заради голямата популярност на бранда BLISSTOOL, злонамерени лица, чрез криминални прояви и престъпни методи като нелоялна конкуренция, дезинформация, фалшификация, антиреклама и други, се опитват да навредят на BLISSTOOL с цел увеличаване на собствените си продажби.

През последните месеци, лицето Владимир Лилов (производител на Golden Mask металдетектори и собственик на фирмите ГМ МЕТАЛДЕТЕКТОРС ЕООД и ВЕ ЕЛ ЕЛЕКТРОНИКС ЕООД) и свързани с него лица, разпространяват фалшива и невярна информация по адрес на марката BLISSTOOL, Ахмед Мерчев и БЛИСТУЛ ЕООД, с цел да навредят на текущите продажби и на имиджа на BLISSTOOL.

Лицето Владимир Лилов лично изготвя и разпространява фалшиви продукти под марката BLISSTOOL с цел да всее хаос и да влоши имиджа на BLISSTOOL. За целта, рекламира фалшиви продукти (фалшиви търсещи бобини с имена Super Blisstool Coil SBC10.5 и други подобни, стерео слушалки с имена Blisstool SBW-666, Blisstool TR-666 и т.н. произведени по негова поръчка в България и Китай) с видео в интернет, като чрез измама и фалшификация представя оригиналните BLISSTOOL продукти (търсещи бобини и др.) в лоша светлина, за да рекламира своите фалшиви продукти.

Лицето Владимир Лилов използва фалшиви самоличности в интернет, като обикновено се представя за други лица, без реалните потърпевши лица да са замесени.

Лицето Владимир Лилов използва имейл адреси съдържащи в името си думите: rexdetectors, metaldetector_s и други подобни, за разпространение на фалшива и невярна информация по адрес на BLISSTOOL.

Лицето Владимир Лилов разпространява фалшива и невярна информация по адрес на BLISSTOOL, също с видео в YouTube канали с имена: As Dedektor, Blisstool LTC64 и nufrii.

Лицето Владимир Лилов разпространява фалшива и невярна информация по адрес на BLISSTOOL, също в интернет форуми за металдетектори с потребителски имена: slomobi, Golden Mask, gmmetaldetectors, Владко_тарикатко, As Dedektor и други.

Поведението на лицето Владимир Лилов не само не е достойно, но е й престъпно и наказуемо съгласно закона.

BLISSTOOL отдавна е лидер на пазара в сегмента за IB металдетектори с голяма дълбочина на детекция, а Golden Mask като фирма, с подлите си практики и нелоялна конкуренция, все повече прилича на некоректен безскрупулен търговец, при това от най-пошлите.

Паралелно с този случай, през последните месеци, няколко турски фирми са разпространявали фалшиви металдетектори под марката BLISSTOOL и моделно име BLISSTOOL LTC V3 написано с червен надпис. Въпросните продукти лесно се различават от оригиналните ( www.blisstool.com ), тъй като се различават от тях по външен вид и дизайн. BLISSTOOL производител вече пресече рекламата на въпросните фалшиви продукти и работи по намиране на лицето което ги е произвело (въпросните фалшиви металдетектори са произведени в България и Турция от конкурентен на BLISSTOOL производител).

Patent & Trademark адвокатите на BLISSTOOL в България и САЩ вече са ангажирани с тези случаи и предстои подвеждането под съдебна отговорност на всички замесени лица, заради престъпната им дейност и нанесените от тях щети върху марката BLISSTOOL.

В тази връзка, с настоящето съобщение, BLISSTOOL производител информира своите клиенти и дистрибутори да не се поддават на подобни провокации и да не купуват фалшивите продукти (търсещи бобини, стерео слушалки и т.н.) разпространявани от подобни злонамерени лица.

BLISSTOOL производител препоръчва покупката само на оригинални BLISSTOOL търсещи бобини ( www.blisstool.com ), тъй като само те осигуряват 100% производителност с BLISSTOOL металдетектора, заради индивидуалната фина заводска настройка на всеки комплект металдетектор + търсещи бобини.

Продуктите-ментета могат да понижат параметрите или да повредят вашия оригинален BLISSTOOL металдетектор.

За да се предпазите от фалшификати, BLISSTOOL производител препоръчва покупката на BLISSTOOL продукти само от BLISSTOOL производител и от ауторизираните BLISSTOOL дистрибутори, актуален списък на които е наличен в официалния сайт на BLISSTOOL на следния адрес:

blisstool.com/index.php?option=com_conte...view&id=1&Itemid=115

Единствено вписаните там дистрибутори, продават оригинални BLISSTOOL продукти.

Ако имате съмнение за оригиналността на закупения от вас BLISSTOOL продукт, може да направите запитване до BLISSTOOL производител или до ауторизираните BLISSTOOL дистрибутори с цел проверка на неговата автентичност.

За всяка допълнителна информация относно продукти-ментета, може да сигнализирате на BLISSTOOL производител по имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

С уважение,

Ahmed Merchev
(President, sole owner and chief developer of BLISSTOOL)

BLISSTOOL
www.blisstool.com
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
+359883450667


Бележка: Предвид че лицето Владимир Лилов (Golden Mask) е заместник-председател на БНФМ, препоръчвам на членовете на БНФМ да му отнемат този пост, тъй като с поведението си, лицето Владимир Лилов опозорява не само себе си, фирмата си и екипа си, но и цялата федерация и всички нейни членове.
BLISSTOOL металдетектори: www.blisstool.com, Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., GSM: 0883450667, Skype: blisstool, ahmed_merchev, Лице за контакт: Ахмед Мерчев
Администраторите са забранили публикуването за гости.
Следните потребители изказаха благодарности: hektor, Fastext

Престъпна атака срещу BLISSTOOL. Дезинформация и фалшиви продукти. 23 Ное 2014 19:57 #24788

 • mitko
 • mitko's Avatar
 • Офлайн
 • Член на УС на БНФМ
 • Мнения: 2831
 • Получени благодарности 6644
Аз, като член на БНФМ, пък Ви препоръчвам да бъдете толкова щедър, колкото е г-н Лилов. Не минава един събор, без да раздава негови апарати на томбола. Ще кажете, че това е рекламен трик. Ами правете и Вие такава реклама. Появете се на някой събор и участвайте на тестовете. Тези претенции тук са за в съда, а не ние да решаваме. Аз не използвам нито ГМ , нито БЛУСТУЛ, защото и двата отстъпват на Фишер Ф75 ЛТД и Майлаб ГПХ 5000, така че не ме обвинявайте в пристрастие.
СТАНИ ЧЛЕН НА БНФМ. ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА

Измяната на престъпния режим е патриотизъм, а патриотизмът по отношение на престъпна държава - това е измяна!
Администраторите са забранили публикуването за гости.
Следните потребители изказаха благодарности: Nesho

Престъпна атака срещу BLISSTOOL. Дезинформация и фалшиви продукти. 23 Ное 2014 20:09 #24790

 • skita6t
 • skita6t's Avatar
 • Офлайн
 • Член на УС на БНФМ, Председател на Регионален клуб Видин, Модератор в уебсайта на БНФМ
 • Мнения: 631
 • Получени благодарности 2565
Нaи добре производителите нa метaлдетектори дa си нaпрaвят някaквa aсоциaция, понеже зa сегa те не покaзвaт че ги вълнувa тоя зaкон, тоест -гледaт си продaжбите нa метaлдетекторите и ги е стрaх от конкуренция
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА ФЕДЕРАЦИЯТА ПО МЕТАЛДЕТЕКТИНГ
Администраторите са забранили публикуването за гости.
Следните потребители изказаха благодарности: Slavitoooo, христо христов, mitko, Nesho, elmu007, Fastext, sdsds, Nexus

Престъпна атака срещу BLISSTOOL. Дезинформация и фалшиви продукти. 24 Ное 2014 01:22 #24791

 • elmu007
 • elmu007's Avatar
 • Офлайн
 • Блокиран
 • Мнения: 900
 • Получени благодарности 930
Чудех се къде изчезна Ахмед от форумното пространство , с могъщи хора се конфронтира , да не е претърпял пак злополука , но ето го и него жив и здрав но разреван .

Абе голям майтапчия тоя Владо Лилов , ако стои зад тези неща , разревали Мерчев. :laugh: Но не ми се вярва . Китайците са , те всичко копират и правят ментета . Надушили са зверските печалби от марката BLISSTOOL и хоп , някой разреван .
Мисля че нищо не може да се направи , а по съдебен път - мисия невъзможна . secretemo
Администраторите са забранили публикуването за гости.
Следните потребители изказаха благодарности: mitko, FLORE, dmd_77, Nexus

Престъпна атака срещу BLISSTOOL. Дезинформация и фалшиви продукти. 24 Ное 2014 14:15 #24795

 • FLORE
 • FLORE's Avatar
 • Офлайн
 • Член на БНФМ и модератор в уебсайта на БНФМ
 • Мнения: 2402
 • Получени благодарности 5022
То хубаво си драскал тука господин Ахмед Мерчев , ам дай малко доказателства на простите хора като мен тука. ;)
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА ФЕДЕРАЦИЯТА ПО МЕТАЛДЕТЕКТИНГ

Бранейки се срещу евреина, аз се боря за делото на бога.
Това, което не е добра раса на този свят е плява.
Последна промяна: 24 Ное 2014 14:15 от FLORE.
Администраторите са забранили публикуването за гости.
Следните потребители изказаха благодарности: dmd_77

Престъпна атака срещу BLISSTOOL. Дезинформация и фалшиви продукти. 24 Ное 2014 15:50 #24796

 • аматьор
 • аматьор's Avatar
 • Офлайн
 • Не е член на БНФМ
 • Мнения: 76
 • Получени благодарности 58
BLISSTOOL = Хумор,Сатира и Забава
Администраторите са забранили публикуването за гости.

Престъпна атака срещу BLISSTOOL. Дезинформация и фалшиви продукти. 24 Ное 2014 17:08 #24798

 • elmu007
 • elmu007's Avatar
 • Офлайн
 • Блокиран
 • Мнения: 900
 • Получени благодарности 930
Това е един от въпросните клипове . Мерчев е прав до известна степен . С оригиналната BLISSTOOL Coil апарата хваща без проблем желязото в хемоглобина на ал-метал . Това за финно самородно злато ще е убиец да знаете .


Администраторите са забранили публикуването за гости.
Следните потребители изказаха благодарности: preskouuu, FLORE

Престъпна атака срещу BLISSTOOL. Дезинформация и фалшиви продукти. 24 Ное 2014 19:16 #24802

 • FLORE
 • FLORE's Avatar
 • Офлайн
 • Член на БНФМ и модератор в уебсайта на БНФМ
 • Мнения: 2402
 • Получени благодарности 5022
Аууу каква музика за ушките ми :)
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА ФЕДЕРАЦИЯТА ПО МЕТАЛДЕТЕКТИНГ

Бранейки се срещу евреина, аз се боря за делото на бога.
Това, което не е добра раса на този свят е плява.
Администраторите са забранили публикуването за гости.

Престъпна атака срещу BLISSTOOL. Дезинформация и фалшиви продукти. 24 Ное 2014 21:29 #24804

 • BLISSTOOL
 • BLISSTOOL's Avatar
 • Офлайн
 • Член на БНФМ, Производител на BLISSTOOL металдетектори
 • Мнения: 290
 • Получени благодарности 23
Публикуваното по-горе видео е измамно и представя лъжовна информация. Това и подобните на него видеа, са изготвени и разпространявани от Владимир Лилов (Golden Mask) с цел антиреклама на BLISSTOOL чрез фалшифициране и умишлено представяне в лоша светлина на оригиналните BLISSTOOL продукти. Всички подобни видеа и снимки публикувани и разпространявани от Владимир Лилов (Golden Mask) онагледяват незаконното използване от Владимир Лилов (Golden Mask) на търговската марка BLISSTOOL за производство, реклама и продажба на ментета търсещи бобини и ментета стерео слушалки под тази марка, което е наказуемо, тъй като представлява престъпление, при това сериозно. Въпреки отправеното предупреждение към въпросното лице и дадения му срок до днес, Понеделник, 24.11.2014, да прекрати тази практика, Владимир Лилов (Golden Mask) продължава с нея и в тази връзка ще си носи съответните законови последствия за своите престъпни действия относно марката BLISSTOOL.

Характеристики на най-новите Golden Mask металдетектори:

Golden Mask 4 Pro, НЕ МОЖЕ С НИКАКВИ НАСТРОЙКИ, ДОРИ И НАМАЛЕН НА МИНИМУМ, да се балансира към високо минерализиран терен:Новият Golden Mask 4 WD от Ноември 2014 е СЪЩИЯ, дори малко по-зле, особено на честота 8 KHz.

Новият Golden Mask 4 WD от Ноември 2014 не може да работи на високо минерализиран терен нито на 8 KHz нито на 18 KHz, като при честота 8 KHz през повечето време при работа на ход, пращи, пука, та се не трае, особенo при високи нива на POWER LEVEL.

Освен това, Golden Mask 4 Pro и Golden Mask 4 WD нямат добра дълбочина на детекция, дори и с голяма търсеща бобина:

http://www.youtube.com/user/blisstoolversus/videos

като дълбочината им на детекция е близка до тази на нисък клас детектор от много други марки.

Предстоят допълнителни демонстрации в HD резолюция!
BLISSTOOL металдетектори: www.blisstool.com, Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., GSM: 0883450667, Skype: blisstool, ahmed_merchev, Лице за контакт: Ахмед Мерчев
Последна промяна: 24 Ное 2014 21:33 от BLISSTOOL.
Администраторите са забранили публикуването за гости.

Престъпна атака срещу BLISSTOOL. Дезинформация и фалшиви продукти. 24 Ное 2014 21:37 #24805

 • аматьор
 • аматьор's Avatar
 • Офлайн
 • Не е член на БНФМ
 • Мнения: 76
 • Получени благодарности 58
Мерчев ти си баси манияка
Администраторите са забранили публикуването за гости.

Престъпна атака срещу BLISSTOOL. Дезинформация и фалшиви продукти. 25 Ное 2014 04:24 #24806

 • niki stoianov
 • niki stoianov's Avatar
 • Офлайн
 • - Член на БНФМ -
 • Мнения: 70
 • Получени благодарности 39
г-н Мерчев , престенете дасе излагате с тези камани и дупки ,направете някой клип на ход за време между двете фирми ;)
Администраторите са забранили публикуването за гости.

Престъпна атака срещу BLISSTOOL. Дезинформация и фалшиви продукти. 25 Ное 2014 08:31 #24807

 • FLORE
 • FLORE's Avatar
 • Офлайн
 • Член на БНФМ и модератор в уебсайта на БНФМ
 • Мнения: 2402
 • Получени благодарности 5022
И все пак Али Резба не видях някъде на този клип Владимир Лилов ,ако имаш такъв клип доказващ неговата вина дай да го видим.
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА ФЕДЕРАЦИЯТА ПО МЕТАЛДЕТЕКТИНГ

Бранейки се срещу евреина, аз се боря за делото на бога.
Това, което не е добра раса на този свят е плява.
Последна промяна: 25 Ное 2014 08:32 от FLORE.
Администраторите са забранили публикуването за гости.

Престъпна атака срещу BLISSTOOL. Дезинформация и фалшиви продукти. 25 Ное 2014 10:12 #24808

 • elmu007
 • elmu007's Avatar
 • Офлайн
 • Блокиран
 • Мнения: 900
 • Получени благодарности 930
FLORE писа:
И все пак Али Резба не видях някъде на този клип Владимир Лилов ,ако имаш такъв клип доказващ неговата вина дай да го видим.


Абе какъв Владо Лилов ? На този клип отначало китайците показват детайлно предградията на Суджоу в провинция Дзянсу .


Учудващо за мен , но наистина китайското менте показва далеч по добри показатели от оригиналната BLISSTOOL Coil . secretemo

А бе те GPX - уви правят че един BLISSTOOL ли няма да натъкмят . reademo
Прикачени файлове:
Последна промяна: 25 Ное 2014 10:22 от elmu007.
Администраторите са забранили публикуването за гости.
Следните потребители изказаха благодарности: kaveiros, FLORE

Престъпна атака срещу BLISSTOOL. Дезинформация и фалшиви продукти. 25 Ное 2014 11:31 #24809

 • vvurbanov
 • vvurbanov's Avatar
 • Офлайн
 • - Член на БНФМ -
 • Мнения: 575
 • Получени благодарности 1189
Значи тука тия велики имитатори от поднебесната удариха на камък.Китайците които на всичко могат да направят по лошо копие, само с "Блистула" се провалиха.
Последна промяна: 25 Ное 2014 11:40 от vvurbanov.
Администраторите са забранили публикуването за гости.

Престъпна атака срещу BLISSTOOL. Дезинформация и фалшиви продукти. 25 Ное 2014 12:21 #24811

 • FLORE
 • FLORE's Avatar
 • Офлайн
 • Член на БНФМ и модератор в уебсайта на БНФМ
 • Мнения: 2402
 • Получени благодарности 5022
Аз да не остана по назад, да кача нещо....... :P

vbox7.com/play:d5d78dbbf6
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА ФЕДЕРАЦИЯТА ПО МЕТАЛДЕТЕКТИНГ

Бранейки се срещу евреина, аз се боря за делото на бога.
Това, което не е добра раса на този свят е плява.
Последна промяна: 25 Ное 2014 12:22 от FLORE.
Администраторите са забранили публикуването за гости.
Следните потребители изказаха благодарности: zempar, djendaka, kaveiros, preskouuu, Nesho, elmu007, Nexus
 • Страница:
 • 1
 • 2
Модератори: Slavitoooo, djendaka, yaponetsa, skita6t, Ilia, FLORE, hektor, dertlibey, admin

Контакти

Илия Илиев

Председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Ловеч 5500

Ул. Цар Освободител 33, ет. 2, ап. 3

Тел. 0898584502

Електронна поща: info@metaldetecting.bg

Иван Джендов

Заместник-председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Тел. 0887933802

Георги Георгиев

Адвокат

Тел. 0887721898