Регистрираните потребители имат достъп до пълната база на форума като виждат всички теми и публикации.
Регистрация във форума се допуска единствено за членове на БНФМ.

За членство в БНФМ - натиснете тук 
За регистрация във форума - натиснете тук

Добре дошли, Гост
Username: Парола: Запомни ме

ТЕМА: BLISSTOOL мобилен търговски представител идва при вас, на място, напълно безплатно за вас.

BLISSTOOL мобилен търговски представител идва при вас, на място, напълно безплатно за вас. 22 Дек 2014 13:52 #25288

  • BLISSTOOL
  • BLISSTOOL's Avatar
  • Офлайн
  • Член на БНФМ, Производител на BLISSTOOL металдетектори
  • Мнения: 290
  • Получени благодарности 23
BLISSTOOL мобилен търговски представител идва при вас, на място, напълно безплатно за вас.

От дата 22.12.2014, за потенциални клиенти в България, които проявяват интерес към BLISSTOOL металдетектори и желаят да тестват тях преди да ги закупят, е наличен BLISSTOOL мобилен търговски представител, който при заявка по телефон или email, идва директно при вас, на място, напълно безплатно за вас.

Услугата е експериментална и ще се предлага докато има реален интерес и полза от нея.

Целта на услугата е BLISSTOOL металдетектори да станат по-достъпни и по-познати сред търсачите в цяла България, тъй като до момента, BLISSTOOL металдетектори са популярни най-вече в чужбина (основно Англия и САЩ), а също така да предложим още по-достъпни консултации, поддръжка и обучение на нашите клиенти.

BLISSTOOL мобилен търговски представител е наличен за територията на почти цяла България (до момента, услугата не се предлага за чужбина) и ще е полезен най-вече за потенциални клиенти в България, които като местоположение, са много отдалечени от базата ни в югозападна България.

За потенциални клиенти в България, които се намират в близост до базата ни (с. Слащен /на 35 км от гр. Гоце Делчев/, п. код 2937, общ. Сатовча, обл. Благоевград), препоръчваме да дойдат на място при нас, като предварително се свържат с нас по телефон: 0883450667 или email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. , за да планираме дата и час за среща, което ще им гарантира, че ще заделим нужното време за тях (за разяснения, демонстрации, полеви изпитания и т.н.).

Контактна информация за:

BLISSTOOL мобилен търговски представител в България
Име: Стоян Добринов
GSM: 0898736543
Email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Основен адрес: гр. Пловдив, п. код 4000, ул. Славееви гори 41А, ет. 6, ап. 17
На разположение е в следните населени места в България и близките им околности:
Пловдив, Карнобат, Сливен, Нова Загора, Стара Загора, Ямбол, Чирпан, Казанлък, Карлово, Сопот, Габрово, Велико Търново, Горна Оряховица, Попово, Стражица, Разград, Русе, Бяла, Асеновград, Чепеларе, Смолян, Мадан, Златоград, Крумовград, Момчилград, Кърджали, Хасково, Първомай, Пазарджик, Белово, Септември, Самоков, Дупница, Благоевград, Симитли, Кресна, Сандански, Петрич, Пещера, Батак, Ракитово, Велинград, Доспат, Сърница, Панагюрище, Стрелча.

Стоян Добринов работи с BLISSTOOL металдетектори от няколко години и има голям практически опит с тях. При срещата ви, ще може да ви демонстрира на място, в рамките на 1-2 часа, на избран от вас терен, възможностите на съответния модел BLISSTOOL металдетектор към който проявявате интерес.

Освен това, нови и текущи клиенти на BLISSTOOL в България, освен към нас като производител на BLISSTOOL металдетектори, могат да се обръщат и към Стоян Добринов, за консултации и обучения относно правилната настройка и работа с BLISSTOOL металдетектори.

Стоян Добринов в качеството си на BLISSTOOL мобилен търговски представител в България, е с основна локация в гр. Пловдив, но 1-2 пъти в месеца, с микробус или лек автомобил, превозващ по няколко бройки от съответните модели BLISSTOOL металдетектори, ще може да дойде и да се срещне с вас директно във вашето населено място. Достатъчно е да се свържете предварително с него и да се уговорите за подробностите. Може да се комбинирате за среща и с ваши приятели, които също проявяват интерес към BLISSTOOL металдетектори, за да оползотворите максимално времето му.

Поздрави,

BLISSTOOL производител
www.blisstool.com
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
+359883450667
BLISSTOOL металдетектори: www.blisstool.com, Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., GSM: 0883450667, Skype: blisstool, ahmed_merchev, Лице за контакт: Ахмед Мерчев
Администраторите са забранили публикуването за гости.
Следните потребители изказаха благодарности: vaskonti, miro1113
Модератори: Slavitoooo, djendaka, yaponetsa, skita6t, Ilia, FLORE, hektor, dertlibey, admin

Контакти

Илия Илиев

Председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Ловеч 5500

Ул. Цар Освободител 33, ет. 2, ап. 3

Тел. 0898584502

Електронна поща: info@metaldetecting.bg

Иван Джендов

Заместник-председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Тел. 0887933802

Георги Георгиев

Адвокат

Тел. 0887721898