Регистрираните потребители имат достъп до пълната база на форума като виждат всички теми и публикации. Регистрация във форума се допуска единствено за членове на БНФМ.
За членство в БНФМ - натиснете тук За регистрация във форума - натиснете тук
ТЕМА: BLISSTOOL LTC64X (THE BEAST) v6 vs v5 vs Minelab GPX 5000. Златна монета 21 mm (20 FRANCS 1877).
BLISSTOOL LTC64X (THE BEAST) v6 vs v5 vs Minelab GPX 5000. Златна монета 21 mm (20 FRANCS 1877).
27 Дек 2014 18:40 #25352
BLISSTOOL
Офлайн
Член на БНФМ, Производител на BLISSTOOL металдетектори
Получени благодарности 23
--- BLISSTOOL LTC64X (THE BEAST) v6 vs v5 vs Minelab GPX 5000. Детекция на златна монета с диаметър 21 mm (20 FRANCS 1877).
---
BLISSTOOL LTC64X (THE BEAST) v6 vs BLISSTOOL LTC64X (THE BEAST) v5 vs Minelab GPX 5000. Детекция на златна монета с диаметър 21 mm (20 FRANCS 1877). Металдетектори BLISSTOOL LTC64X (THE BEAST) v6 и v5 засичат златната монета със силен сигнал на дълбочина до 57 cm (22.44"). Металдетектор Minelab GPX 5000 засича златната монета със силен сигнал на дълбочина до 40 cm (15.74") и с много слаб сигнал на дълбочина до 46 cm (18.11").
Освен това, по време на теста, металдетектори BLISSTOOL LTC64X (THE BEAST) v6 и v5 са в режим на дискриминация, с 28 cm (11") търсещи бобини и за дълбочина на детекция на златната монета до около 50 cm (19.68") със силен сигнал, са настроени не с максимална чувствителност, а в безшумен (SILENT) режим или близо до него, т.е. с оптимална чувствителност за конкретните полеви условия, приложима на практика при реална работа на терен. За сравнение, по време на теста, металдетектор Minelab GPX 5000 е с по-голяма търсеща бобина 38 cm x 30 cm (15" x 12") и е настроен с максимална чувствителност за да се демонстрира неговата максимална дълбочина на детекция, въпреки че тази негова максимална чувствителност не е приложима на практика при реална работа на терен. Въпреки тези големи бонуси за него, както се вижда от теста, металдетектори BLISSTOOL LTC64X (THE BEAST) v6 и v5 с лекота побеждават металдетектор Minelab GPX 5000 по параметър дълбочина на детекция за единична монета в средно минерализирана почва, като едновременно с това осигуряват качествена дискриминация категорично непостижима за него. С 28 cm (11") търсеща бобина, металдетектор Minelab GPX 5000 има още по-малка дълбочина на детекция и засича златната монета със силен сигнал на дълбочина до 38 cm (15") и с много слаб сигнал на дълбочина до 43 cm (16.92"). Търсеща бобина на металдетектора по време на теста:
- BLISSTOOL LTC64X (THE BEAST) v6: 28 cm (11") DD търсеща бобина BLISSTOOL DD28SC2
- BLISSTOOL LTC64X (THE BEAST) v5: 28 cm (11") DD търсеща бобина BLISSTOOL DD28SC2
- Minelab GPX 5000: 38 cm x 30 cm (15" x 12") semi-elliptical Minelab Commander Double-D търсеща бобина Настройки на металдетектора по време на теста:
BLISSTOOL LTC64X (THE BEAST) v6 настройки по време на теста:
GROUND MODE = MAN
GROUND COARSE = от 4.5 до 6.5
GROUND FINE = 5
AUTO ZONES = III
GAIN = 6 и MAX
THRESHOLD = 5.0, 5.2, 6.5 и 6.8
SILENCER = OFF, 2, 5 и FULL
DISCRIMINATOR = III
DISCR LEVEL = 3
DISCR DEPTH = 8
FREQUENCY = MAX (NORMAL power режим) и MIN (TURBO/BOOST power режим)
TONE = MAX
VOLUME = MAX
BLISSTOOL LTC64X (THE BEAST) v5 настройки по време на теста:
GROUND MODE = MAN
GROUND COARSE = от 4 до 6
GROUND FINE = 5
AUTO ZONES = III
GAIN = MAX
THRESHOLD = 5.0, 5.6, 5.8, 6.3 и 6.5
SILENCER = OFF и FULL
DISCRIMINATOR = III
DISCR LEVEL = 3
DISCR DEPTH = 8
TONE = MAX
VOLUME = MAX
Minelab GPX 5000 настройки по време на теста:
Auto Tune, направено точно преди началото на теста
Search Mode = Deep
Soil/Timings = Normal
Coil/Rx = Double D
Ground Balance = Tracking
Ground Balance reset в Tracking, направено точно преди началото на теста
Threshold = настроен до ниво със звуков праг, точно преди началото на теста
MAIN MENU настройки:
BACKLIGHT = 2
VOL LIMIT = 20
GB TYPE = GEN
SPECIAL = EXTRA
MAN TUNE = 203
DEEP Search Mode настройки:
MOTION = SLOW
RX GAIN = 20
AUDIO = NRM
AUDIO TONE = 44
STABILIZER = 10
SIGNAL = 20
TARGET VOL = 20
RESPONSE = NRM
TRACKING = SLOW
IRON REJECT = 3 Дълбочина на детекция при различните настройки показани в теста:
----
BLISSTOOL LTC64X (THE BEAST) v6 дълбочина на детекция:
- В режим SOIL, режим TURBO/BOOST, силен сигнал:
-- 57 cm (22.44") с: GAIN = MAX, THRESHOLD = 5.2, SILENCER = OFF
-- 56 cm (22.04") с: GAIN = MAX, THRESHOLD = 5.0, SILENCER = OFF
-- 53 cm (20.86") с: GAIN = MAX, THRESHOLD = 6.8, SILENCER = FULL
- В режим SOIL, режим NORMAL, силен сигнал:
-- 56 cm (22.04") с: GAIN = MAX, THRESHOLD = 6.5, SILENCER = 2.0
-- 55 cm (21.65") с: GAIN = MAX, THRESHOLD = 6.5, SILENCER = 5.0
-- 53 cm (20.86") с: GAIN = 6.0, THRESHOLD = 6.5, SILENCER = 5.0
-- 50 cm (19.68") с: GAIN = 6.0, THRESHOLD = 5.0, SILENCER = OFF
-- 42 cm (16.53") с: GAIN = MAX, THRESHOLD = 6.8, SILENCER = FULL
----
BLISSTOOL LTC64X (THE BEAST) v5 дълбочина на детекция:
- В режим TURBO/BOOST, силен сигнал:
-- 57 cm (22.44") с: GAIN = MAX, THRESHOLD = 5.8, SILENCER = OFF
-- 56 cm (22.04") с: GAIN = MAX, THRESHOLD = 5.6, SILENCER = OFF
-- 49 cm (19.29") с: GAIN = MAX, THRESHOLD = 6.5, SILENCER = FULL
- В режим NORMAL, силен сигнал:
-- 50 cm (19.68") с: GAIN = MAX, THRESHOLD = 6.3, SILENCER = OFF
-- 44 cm (17.32") с: GAIN = MAX, THRESHOLD = 5.0, SILENCER = OFF
-- 35 cm (13.77") с: GAIN = MAX, THRESHOLD = 6.5, SILENCER = FULL
----
Minelab GPX 5000 дълбочина на детекция:
- 46 cm (18.11"), много слаб сигнал
- 42 cm (16.53"), слаб сигнал
- 40 cm (15.74"), силен сигнал
BLISSTOOL металдетектори: www.blisstool.com, Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., GSM: 0883450667, Skype: blisstool, ahmed_merchev, Лице за контакт: Ахмед Мерчев
Администраторите са забранили публикуването за гости.
BLISSTOOL LTC64X (THE BEAST) v6 vs v5 vs Minelab GPX 5000. Златна монета 21 mm (20 FRANCS 1877).
27 Дек 2014 19:00 #25355
Avrelian
Офлайн
Не е член на БНФМ
Получени благодарности 120
,
27 Дек 2014 19:16 #25356
hektor
Офлайн
Член на УС на БНФМ, Председател на Регионален клуб Кърджали, Модератор в уебсайта на БНФМ
Получени благодарности 113
BLISSTOOL писа:
--- BLISSTOOL LTC64X (THE BEAST) v6 vs v5 vs Minelab GPX 5000. Детекция на златна монета с диаметър 21 mm (20 FRANCS 1877).
---
BLISSTOOL LTC64X (THE BEAST) v6 vs BLISSTOOL LTC64X (THE BEAST) v5 vs Minelab GPX 5000. Детекция на златна монета с диаметър 21 mm (20 FRANCS 1877). Металдетектори BLISSTOOL LTC64X (THE BEAST) v6 и v5 засичат златната монета със силен сигнал на дълбочина до 57 cm (22.44"). Металдетектор Minelab GPX 5000 засича златната монета със силен сигнал на дълбочина до 40 cm (15.74") и с много слаб сигнал на дълбочина до 46 cm (18.11").
Освен това, по време на теста, металдетектори BLISSTOOL LTC64X (THE BEAST) v6 и v5 са в режим на дискриминация, с 28 cm (11") търсещи бобини и за дълбочина на детекция на златната монета до около 50 cm (19.68") със силен сигнал, са настроени не с максимална чувствителност, а в безшумен (SILENT) режим или близо до него, т.е. с оптимална чувствителност за конкретните полеви условия, приложима на практика при реална работа на терен. За сравнение, по време на теста, металдетектор Minelab GPX 5000 е с по-голяма търсеща бобина 38 cm x 30 cm (15" x 12") и е настроен с максимална чувствителност за да се демонстрира неговата максимална дълбочина на детекция, въпреки че тази негова максимална чувствителност не е приложима на практика при реална работа на терен. Въпреки тези големи бонуси за него, както се вижда от теста, металдетектори BLISSTOOL LTC64X (THE BEAST) v6 и v5 с лекота побеждават металдетектор Minelab GPX 5000 по параметър дълбочина на детекция за единична монета в средно минерализирана почва, като едновременно с това осигуряват качествена дискриминация категорично непостижима за него. С 28 cm (11") търсеща бобина, металдетектор Minelab GPX 5000 има още по-малка дълбочина на детекция и засича златната монета със силен сигнал на дълбочина до 38 cm (15") и с много слаб сигнал на дълбочина до 43 cm (16.92"). Търсеща бобина на металдетектора по време на теста:
- BLISSTOOL LTC64X (THE BEAST) v6: 28 cm (11") DD търсеща бобина BLISSTOOL DD28SC2
- BLISSTOOL LTC64X (THE BEAST) v5: 28 cm (11") DD търсеща бобина BLISSTOOL DD28SC2
- Minelab GPX 5000: 38 cm x 30 cm (15" x 12") semi-elliptical Minelab Commander Double-D търсеща бобина Настройки на металдетектора по време на теста:
BLISSTOOL LTC64X (THE BEAST) v6 настройки по време на теста:
GROUND MODE = MAN
GROUND COARSE = от 4.5 до 6.5
GROUND FINE = 5
AUTO ZONES = III
GAIN = 6 и MAX
THRESHOLD = 5.0, 5.2, 6.5 и 6.8
SILENCER = OFF, 2, 5 и FULL
DISCRIMINATOR = III
DISCR LEVEL = 3
DISCR DEPTH = 8
TONE = MAX
VOLUME = MAX
BLISSTOOL LTC64X (THE BEAST) v5 настройки по време на теста:
GROUND MODE = MAN
GROUND COARSE = от 4 до 6
GROUND FINE = 5
AUTO ZONES = III
GAIN = MAX
THRESHOLD = 5.0, 5.6, 5.8, 6.3 и 6.5
SILENCER = OFF и FULL
DISCRIMINATOR = III
DISCR LEVEL = 3
DISCR DEPTH = 8
TONE = MAX
VOLUME = MAX
Minelab GPX 5000 настройки по време на теста:
Auto Tune, направено точно преди началото на теста
Search Mode = Deep
Soil/Timings = Normal
Coil/Rx = Double D
Ground Balance = Tracking
Ground Balance reset в Tracking, направено точно преди началото на теста
Threshold = настроен до ниво със звуков праг, точно преди началото на теста
MAIN MENU настройки:
BACKLIGHT = 2
VOL LIMIT = 20
GB TYPE = GEN
SPECIAL = EXTRA
MAN TUNE = 203
DEEP Search Mode настройки:
MOTION = SLOW
RX GAIN = 20
AUDIO = NRM
AUDIO TONE = 44
STABILIZER = 10
SIGNAL = 20
TARGET VOL = 20
RESPONSE = NRM
TRACKING = SLOW
IRON REJECT = 3 Дълбочина на детекция при различните настройки показани в теста:
----
BLISSTOOL LTC64X (THE BEAST) v6 дълбочина на детекция:
- В режим SOIL, режим TURBO/BOOST, силен сигнал:
-- 57 cm (22.44") с: GAIN = MAX, THRESHOLD = 5.2, SILENCER = OFF
-- 56 cm (22.04") с: GAIN = MAX, THRESHOLD = 5.0, SILENCER = OFF
-- 53 cm (20.86") с: GAIN = MAX, THRESHOLD = 6.8, SILENCER = FULL
- В режим SOIL, режим NORMAL, силен сигнал:
-- 56 cm (22.04") с: GAIN = MAX, THRESHOLD = 6.5, SILENCER = 2.0
-- 55 cm (21.65") с: GAIN = MAX, THRESHOLD = 6.5, SILENCER = 5.0
-- 53 cm (20.86") с: GAIN = 6.0, THRESHOLD = 6.5, SILENCER = 5.0
-- 50 cm (19.68") с: GAIN = 6.0, THRESHOLD = 5.0, SILENCER = OFF
-- 42 cm (16.53") с: GAIN = MAX, THRESHOLD = 6.8, SILENCER = FULL
----
BLISSTOOL LTC64X (THE BEAST) v5 дълбочина на детекция:
- В режим TURBO/BOOST, силен сигнал:
-- 57 cm (22.44") с: GAIN = MAX, THRESHOLD = 5.8, SILENCER = OFF
-- 56 cm (22.04") с: GAIN = MAX, THRESHOLD = 5.6, SILENCER = OFF
-- 49 cm (19.29") с: GAIN = MAX, THRESHOLD = 6.5, SILENCER = FULL
- В режим NORMAL, силен сигнал:
-- 50 cm (19.68") с: GAIN = MAX, THRESHOLD = 6.3, SILENCER = OFF
-- 44 cm (17.32") с: GAIN = MAX, THRESHOLD = 5.0, SILENCER = OFF
-- 35 cm (13.77") с: GAIN = MAX, THRESHOLD = 6.5, SILENCER = FULL
----
Minelab GPX 5000 дълбочина на детекция:
- 46 cm (18.11"), много слаб сигнал
- 42 cm (16.53"), слаб сигнал
- 40 cm (15.74"), силен сигнал
Нека всички колеги разберат , че тия клипове са подвеждащи клиповете и са направени със моя детектор АХМЕД МЕРЧЕВ ме беше уверил , че тия клипове са направени само за него си без рекламна цел. ДЕТЕКТОРА е правен само за тоя полигон
Последна промяна: 27 Дек 2014 19:28 от djendaka.
Следните потребители изказаха благодарности: skita6t, Джони, djendaka, yaponetsa
27 Дек 2014 20:02 #25359
BLISSTOOL
Офлайн
hektor писа:
Нека всички колеги разберат , че тия клипове са подвеждащи клиповете и са направени със моя детектор АХМЕД МЕРЧЕВ ме беше уверил , че тия клипове са направени само за него си без рекламна цел. ДЕТЕКТОРА е правен само за тоя полигон
- Рамадан (hektor), както ти споменах преди малко по телефона, силно съм разочарован предвид че разпространяваш невярна и клеветническа информация по мой адрес. BLISSTOOL детекторите представени в теста, са серийно произвеждани v6 и v5 и теста може да бъде повторен по всяко време със същите резултати. Все пак това е официален наш тест и не бихме си позволили да правим някакви простотии. Освен това, тестовете бяха предварително планирани и заснети на видео, именно с цел публикуване и разпространение от нас (защо иначе да ги правим, та чак и теб да ангажирам), и всички, при това най-вече ти, бяха предварително уведомени и дали съгласието си и не случайно присъстваха и съдействаха, включително ти. Според мен е недостойно и при това не съм го очаквал точно от теб, да разпространяваш невярна и клеветническа информация по мой адрес, само защото си се почувствал засегнат от това че все още не съм ти пратил допълнителен по-мощен високоговорител за GPX-a ти, въпреки че както ти споменах в разговорите ни по телефона проведени през последните 2-3 седмици, съм много натоварен с друга работа и това не ми е приоритет, пък и до преди няколко дни не знаех че ти е толкова спешен, предвид че вече съм ти направил един външен високоговорител за GPX-а ти и при тестването му ти беше доволен от него (високоговорителя използван по време на теста заснет на видеото). Сигурен съм, че в бъдеще ще си дадеш сметка, че в момента постъпваш подло и некоректно спрямо мен и е жалко че всичко това се случва.
Поздрави.
BLISSTOOL металдетектори: www.blisstool.com, Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., GSM: 0883450667, Skype: blisstool, ahmed_merchev, Лице за контакт: Ахмед Мерчев
Последна промяна: 27 Дек 2014 20:14 от BLISSTOOL.
27 Дек 2014 20:17 #25361
hektor
Офлайн
Член на УС на БНФМ, Председател на Регионален клуб Кърджали, Модератор в уебсайта на БНФМ
Получени благодарности 113
BLISSTOOL писа:
hektor писа:
- Рамадан (hektor), както ти споменах преди малко по телефона, силно съм разочарован предвид че разпространяваш невярна и клеветническа информация по мой адрес. BLISSTOOL детекторите представени в теста, са серийно произвеждани v6 и v5 и теста може да бъде повторен по всяко време със същите резултати. Все пак това е официален наш тест и не бихме си позволили да правим някакви простотии. Освен това, тестовете бяха предварително планирани и заснети на видео, именно с рекламна цел и всички, при това най-вече ти, бяха предварително уведомени и дали съгласието си и не случайно присъстваха и съдействаха, включително ти. Според мен е недостойно и при това не съм го очаквал точно от теб, да разпространяваш невярна и клеветническа информация по мой адрес, само защото си се почувствал засегнат от това че все още не съм ти пратил допълнителен по-мощен високоговорител за GPX-a ти, въпреки че както ти споменах в разговорите ни по телефона проведени през последните 2-3 седмици, съм много натоварен с друга работа и това не ми е приоритет, пък и до преди няколко дни не знаех че ти е толкова спешен, предвид че вече съм ти направил един (този използван по време на теста заснет на видеото). Сигурен съм, че в бъдеще ще си дадеш сметка, че в момента постъпваш подло и некоректно спрямо мен и е жалко че всичко това се случва
Поздрави.
.Ahmed Mercev аз бях при теб на полигона но имаше и един друг търсач при нас той беше най засегнат това момче така се беше засегнал че още не ми говори той не беше виждал такъв полигон blisstool работеха безотказно само там
Последна промяна: 27 Дек 2014 20:20 от yaponetsa.
Следните потребители изказаха благодарности: djendaka
27 Дек 2014 20:28 #25363
djendaka
Офлайн
Член на УС на БНФМ, Председател на БНФМ регионален клуб Бургас, Модератор в уебсайта на БНФМ
Получени благодарности 6763
BLISSTOOL писа:
hektor писа:
- Рамадан (hektor), както ти споменах преди малко по телефона, силно съм разочарован предвид че разпространяваш невярна и клеветническа информация по мой адрес. BLISSTOOL детекторите представени в теста, са серийно произвеждани v6 и v5 и теста може да бъде повторен по всяко време със същите резултати. Все пак това е официален наш тест и не бихме си позволили да правим някакви простотии. Освен това, тестовете бяха предварително планирани и заснети на видео, именно с цел публикуване и разпространение от нас, и всички, при това най-вече ти, бяха предварително уведомени и дали съгласието си и не случайно присъстваха и съдействаха, включително ти. Според мен е недостойно и при това не съм го очаквал точно от теб, да разпространяваш невярна и клеветническа информация по мой адрес, само защото си се почувствал засегнат от това че все още не съм ти пратил допълнителен по-мощен високоговорител за GPX-a ти, въпреки че както ти споменах в разговорите ни по телефона проведени през последните 2-3 седмици, съм много натоварен с друга работа и това не ми е приоритет, пък и до преди няколко дни не знаех че ти е толкова спешен, предвид че вече съм ти направил един външен високоговорител за GPX-а ти и при тестването му ти беше доволен от него (високоговорителя използван по време на теста заснет на видеото). Сигурен съм, че в бъдеще ще си дадеш сметка, че в момента постъпваш подло и некоректно спрямо мен и е жалко че всичко това се случва.
Поздрави.
Мерчев , ти си много дребна душица и в продължение на много време следя до колко ниско може да паднеш но просто твоето излезе извън всякакви граници . Твоите лъжи надминаха всичко , не мога да разбера само защо все тестовете се провеждат на твоя полигон само от теб , а не сме те видели на един събор да дойдеш и да ги представиш на изготвените от нас полигони , за какви средно минерализирани почви ми говориш , нали гледам колегата един час кат работи на най-леката наша почва и ходи да търси АНАЛГИН , че главата му е станала два пъти по голяма от постяното татътане . Влез малко в реалния свят и разбери , с подобни постановки нещата не стават , първо си оправи стабилноста на апаратите и после ми ходи да се мериш с Minelab или с която и да е друга марка .
Следните потребители изказаха благодарности: Slavitoooo, comander, hektor, Джони, Nesho
27 Дек 2014 20:36 #25365
comander
Офлайн
- Член на БНФМ -
Получени благодарности 4278
То затова човек като пробва детектор си взима един чувал пръст от раиона в които работи и така .Опитния машинкаджия веднага забелязва че сигнал с такава сила на 50 см няма как да се чуе и после само за сантиметър да изчезне,но като се загледа човек в сянката на антената ,ясно се вижда гондолата която описва антената .сиреч чува земята а не таргета
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за благото на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че...
Следните потребители изказаха благодарности: Джони, djendaka
27 Дек 2014 20:37 #25366
BLISSTOOL
Офлайн
hektor писа:
Ahmed Mercev аз бях при теб на полигона но имаше и един друг търсач при нас той беше най засегнат това момче така се беше засегнал че още не ми говори той не беше виждал такъв полигон blisstool работеха безотказно само там
- Не съм запознат какви са ви отношенията с въпросния търсач - твой приятел - който те придружаваше и с който бяхте на полигон BLISSTOOL BSB по време на тестовете, а и не е моя работа, нито пък ми е познат. Пък и ти, а и самия той споделихте, че той е начинаещ търсач работещ в момента с един от твоите стари детектори и дори не участваше в тестовете, а само изчакваше да приключим с тях. Останах с много добро впечатление и от него и от теб и се изненадвам от това което пишеш в момента. BLISSTOOL детектора, като всеки един детектор, може да работи общо взето навсякъде, а във въпросните тестове, в паралелен тест е показано как BLISSTOOL v6 и v5 и Minelab GPX 5000 работят при едни и същи условия, а именно на полигон BLISSTOOL BSB, като е показано и описано подробно какви са условията на тестване, настройките на детекторите по време на тестовете и т.н., за да сме максимално коректни и конструктивни. Тези тестове, са поредните паралелни тестове които правим - нито са първите, нито са последните.
Поздрави.
Последна промяна: 27 Дек 2014 20:37 от BLISSTOOL.
27 Дек 2014 20:41 #25367
comander
Офлайн
- Член на БНФМ -
Ванка да не говориш за безплатната антена която даде на човека уж хаир да напраи а тя стана двапъти по зле ?Дано владо прати една от неговите че че то покраи татъткането и ние неможем да си чуем машинките.
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за благото на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че...
Следните потребители изказаха благодарности: djendaka
27 Дек 2014 20:48 #25368
BLISSTOOL
Офлайн
comander писа:
То затова човек като пробва детектор си взима един чувал пръст от раиона в които работи и така .Опитния машинкаджия веднага забелязва че сигнал с такава сила на 50 см няма как да се чуе и после само за сантиметър да изчезне,но като се загледа човек в сянката на антената ,ясно се вижда гондолата която описва антената .сиреч чува земята а не таргета
- comander, каня те да повторим на полигон BLISSTOOL BSB всички тестове с BLISSTOOL металдетектори, които сме публикували и за които някой има съмнения в коректността им. По време на въпросните тестове с теб, ти ще тестваш BLISSTOOL металдетекторите, а аз ще ги заснема и публикувам след това на видео. За отделеното време (1-2 дни), ще ти платя всички транспортните разходи, като ще ти платя и надница за отделеното време, а и престоя ти при нас ще бъде също изцяло за моя сметка.
Интересно... направихме паралелни тестове с pulse induction и "безпристрастно" всички наскочиха.
27 Дек 2014 20:51 #25369
djendaka
Офлайн
Член на УС на БНФМ, Председател на БНФМ регионален клуб Бургас, Модератор в уебсайта на БНФМ
Получени благодарности 6763
comander писа:
Ванка да не говориш за безплатната антена която даде на човека уж хаир да напраи а тя стана два пъти по зле ?Дано владо прати една от неговите че че то покрай татъткането и ние неможем да си чуем машинките.
Баш за него говорех ама не исках да изпадам в подробности , жал ми стана за човечеца , че го знам и той как си изкарва прехраната и като се наруга с тоз звяр направо му се Е .. мамата , и сам взе да си говори добре че не е някой по лабилен , че можеше накрая и на някое дърво да се олюлее
Следните потребители изказаха благодарности: comander
27 Дек 2014 21:04 #25370
comander
Офлайн
- Член на БНФМ -
BLISSTOOL писа:
comander писа:
- comander, каня те да повторим на полигон BLISSTOOL BSB всички тестове с BLISSTOOL металдетектори, които сме публикували и за които някой има съмнения в коректността им. По време на въпросните тестове с теб, ти ще тестваш BLISSTOOL металдетекторите, а аз ще ги заснема и публикувам след това на видео. За отделеното време (1-2 дни), ще ти платя всички транспортните разходи, като ще ти платя и надница за отделеното време, а и престоя ти при нас ще бъде също изцяло за моя сметка.
Интересно... направихме паралелни тестове с pulse induction и "безпристрастно" всички наскочиха.
Няма как да се гавриш с детектор номер едно в целия свят и да очакваш адмирациии.
Следните потребители изказаха благодарности: Джони, mitko
27 Дек 2014 21:07 #25371
BLISSTOOL
Офлайн
djendaka писа:
нали гледам колегата един час кат работи на най-леката наша почва и ходи да търси АНАЛГИН , че главата му е станала два пъти по голяма от постяното татътане
- djendaka, имаш тотално погрешно мнение за мен. BLISSTOOL металдетектори са с 3 години гаранция. Ако въпросният твой колега има някакви затруднения с металдетектора или се нуждае от ремонт - нека се свърже с нас за безплатно съдействие, обучение, ремонт и поддръжка след покупката (ако има нужда от такива). Така изтреляно във въздуха... коментара ти е само клевета и нищо повече.
comander писа:
Ванка да не говориш за безплатната антена която даде на човека уж хаир да напраи а тя стана двапъти по зле ?
- По интересен начин се "отблагодарявате" за дето направихме жест към вас и ви подарихме чисто това търсеща бобина, въпреки че беше човъркано по електрониката на детектора и въпреки че въпросния детектор е негаранционен и е закупен преди повече от 4 години и едва сега на някой му хрумнало да е недоволен.
djendaka писа:
Баш за него говорех ама не исках да изпадам в подробности , жал ми стана за човечеца , че го знам и той как си изкарва прехраната и като се наруга с тоз звяр направо му се Е .. мамата , и сам взе да си говори добре че не е някой по лабилен , че можеше накрая и на някое дърво да се олюлее
- Както писах по-горе, въпросния детектор е LTC48 v2, закупен е преди повече от 4 години и не е гаранционен тъй като е отварян а и тъй като е закупен преди повече от 3 години, по точно над 4 години в конкретния случай. Беше ни изпратен за ремонт от собственика му (приятел на comander), по молба на comander заради счупен PHONE конектор и тъй като оригиналната бобина уж била счупена, а в крайна сметка се оказа, че е човъркано по електрониката на детектора с цел към него да бъде приспособена някаква друга търсеща бобина. Като жест, ремонтирахме безплатно детектора и подарихме на клиента нова търсеща бобина 28 см, с която детектора беше настроен и тестван при нас.
Поздрави.
Последна промяна: 27 Дек 2014 21:10 от BLISSTOOL.
27 Дек 2014 21:07 #25372
teknetics
Офлайн
Не е член на БНФМ
Получени благодарности 8
моля ви най сърдечно, главата ми побеля от клипове и хвалби както хектора махнетете го от фофумите тоя палячо.
Следните потребители изказаха благодарности: Fastext
27 Дек 2014 21:24 #25373
comander
Офлайн
- Член на БНФМ -
Ти да не си помисли че някаква антена ще ме накара да спра да изказвам мнение за каквото и да е и срещу които и да е ? И чак кои знай къв хаир не си направил човека вика ако знаех че ще татътка толкова много нямаше да плащам за новите батерии дето си му сложил.
Последна промяна: 27 Дек 2014 21:28 от djendaka.
Следните потребители изказаха благодарности: Джони, djendaka