Регистрираните потребители имат достъп до пълната база на форума като виждат всички теми и публикации.
Регистрация във форума се допуска единствено за членове на БНФМ.

За членство в БНФМ - натиснете тук 
За регистрация във форума - натиснете тук

Добре дошли, Гост
Username: Парола: Запомни ме

ТЕМА: Nokta VELOX ONE

Nokta VELOX ONE 22 Фев 2013 11:54 #10566

• Slavitoooo
  • Slavitoooo's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 14403
Nokta VELOX ONE
www.noktadetectors.com/

"Всичко, което очаквате от един детектор: Отлична производителност с висока минерализация. Дълбочина, Бързина , Лесен за употреба. Лек и ергономичен. Velox е всичко!"

Идеален за откриване на монети, бижута, реликви и малки метали които са трудни за откриване; Velox е разработен за тежки зимни условия. Velox предлага изключителен детектор на потребителите чрез комбиниране на следните му предимства, бързина , лекота на използване с новия дизайн на търсещата бобина и специални настройки, които позволяват удобно използване във висока степен на минерализация почви.

Вие ще се насладите на откриването на предмети в дълбочини които други детектори не могат да достигнат, както и лесно търсене в високо минерализирана почва ( изключително солени почви, мокър пясък на плажа, мокра почва или силно магнитни земни условия), които са проблем за повечето детектори.

IRON SWITCH и дискриминация IRON

Ключа Iron ви дава възможност за премахване на черни метали, така че да блокирате намирането на този вид метали. Той също така осигурява лекота при използване в тежки области (боклук).
От друга страна особено в области на висока желязна минерализация или плаж (пясък), желязна дискриминация позволява да бъдат отразени като желязо и да бъдат отстранени чрез изключване ключа за намиране на желязо. В допълнение тя дава възможност на метали, съдържащи желязо да произвеждат нисък тон и да бъдат дискриминирани по-лесно.

ДИСКРИМИНАЦИЯ НА МЕТАЛ

Velox има много стабилна и лесна за разбиране дискриминация на метали. Той произвежда висок тон за предупреждение за цветни и ниска за тъмни метали.

ПОДОБРЕН АУДИО СИГНАЛ

Увеличава звука на слаби сигнали, получени от малки или дълбоко заровени метали, което прави лесено за Вас откриването на тези предмети.

ДЪЛЪГ ЖИВОТ НА БАТЕРИЯТА

Можете да търсите в продължение на 25-30 часа с батерията която е специално предназначена за Velox. Той ви предлага възможност за непрекъснато търсене, както и голямо предимство при използване на открито, когато е ограничен достъпа до средство за зареждане на батерията.
Можете да проверите нивото на батерията чрез натискане на бутона " Проверка на батерията" и да презаредите батерията когато искате.

Прикачени файлове:
Последна промяна: 22 Фев 2013 12:05 от Slavitoooo.
Администраторите са забранили публикуването за гости.

Nokta VELOX ONE 08 Окт 2013 07:52 #14664

• Fastext
  • Fastext's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 1260
Колеги някой работил ли е със тази машина?
Някой мърши трябва просто да се смажат! Някой истини трябва просто да се кажат,аз не съм добър, не съм велик, не съм безгрешен,но не съм боклук и неща да бъда...

Nokta VELOX ONE 08 Окт 2013 15:35 #14668

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Председател на БНФМ регионален клуб Бургас, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 6757
fastext писа:
Колеги някой работил ли е със тази машина?
Далече да бягаш от тези апарати
Следните потребители изказаха благодарности: Fastext

Nokta VELOX ONE 08 Окт 2013 15:48 #14669

• horhe_69
  • horhe_69's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 197
Колега Nokta имат голяма реклама но които сие вземал апарат от тази фирма плаче със кървави сълзи
Следните потребители изказаха благодарности: Fastext
Модератори: Slavitoooo, djendaka, yaponetsa, skita6t, Ilia, FLORE, hektor, dertlibey, admin

Контакти

Илия Илиев

Председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Ловеч 5500

Ул. Цар Освободител 33, ет. 2, ап. 3

Тел. 0898584502

Електронна поща: info@metaldetecting.bg

Иван Джендов

Заместник-председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Тел. 0887933802

Георги Георгиев

Адвокат