Avrelian писа:
Ради фишера ф75, чува ли го?
Нямаше такъв, но имам приятел с Фишер 5 с някаква голяма антена и ще го пробваме...
Когато направя новият полигон, където ще има
автентични предмети от "къщата на баба" ще нарочим дата и ще тестваме това-онова...
Идеята е да има различни по големина предмети на еднаква дълбочина, еднакви по диаметър на различна дълбочина, няколко налки гърненца с монетки от социализма на различна дълбочина и ... имитация на разпилени такива в някаква дълбочина (примерно на 1кв.м. между 50 и 60см да има определено количество монетки).
Нагласил съм и една сребърна и една бронзова гривна, както и плочи за покриване на предметите (или част от тях)...
Ще ровна и един голям алтън, който го намери- за него е !
Търся дарител за същият...Шегувам се за последното.
Приемам идеи и предложения !
Даже ми се струва, че можем да направим една нова тема "Полигон", където да съберем всичкият материал (мнения, снимков материал, видео, който в момента е пръснат по няколко отделни теми.
Идеята е най-накрая да има обективност в качествата и възможностите на апаратите за слушане в дълбокото и за неща различни от монети.Така де-метеорити...
Митак, нищо не написахте за едно друго нещо, но да не хукнете след празниците да купувате телове от складовете за метали...?
secretemo