,,неуките,безскрупулни диваци",няма да тръгнат ,като нас по светло да си губят времето в полето, ще идат на калетата и могилите и то през ноща, а ,предаването е задължително,колкото и да не им се иска от музеите,така на един излет покрай реката ,намерих фибула без игла и колониална монета и ги занесох в музея, но там казаха ,че не са интересни за тях,само за реставрацията на монетата трябвало да дадат около 10 лв, а и такива монети имали много ,а също ми показаха цяла торба с такива ,дадени им от полицията-конфискувани от иманяри ,но уви ,те не им носели никаква информация.и затова съм си пуснал уведомлението по пощата и чакам да се обадят вече втори месец май става,но няма нищо,Затова закона трябва да се промени,не може в Румъния за гърне злато да ти плашат 50% ,а тук 20% и плюс една гора бой сигурно има и такива ,които от интензивните разпити,не стигат до процентите......Е какво излиза?....да носим в Румъния ли?Ако се отвори един музей на ,,иманяра,,съм сигурен ,че ще бие след някоя годинка и националния,между другот ...някои се опитваха ,но нищо не излезе,но вие добре знаете всичко това...та затова си обичам плажното търсене....нямаш писаници до музеи и главоболия ,като намериш нещо какво да правиш,....а тук парички,черните за кафе автомата, пръстенче,герданче и.....